25 effectieve home remedies om shin splints te behandelenHeb je ooit dit syndroom ervaren? Vroeg zich af wat kan worden gedaan om zich te ontdoen van de pijn? Shin splints zijn bedoeld om te worden ervaren extreme pijn in de schenen. En het is atleten en sporters die meestal het slachtoffer geworden.

Ja, hoe kunt u zich te ontdoen van dit syndroom? Nou, er zijn een aantal huismiddeltjes! Wil ze weten? Dan ga je gang met je bed!


Rest:

Omdat dit syndroom komen vooral onder de atleten, is het raadzaam om te rusten tijdens deze periode. Als je een persoon bent die sport speelt regelmatig, dus het kan een beetje 'moeilijk om de betekenis van de oefening stoppen begrijpen kan zijn, maar als het gaat om de behandeling van dit syndroom, het werkt echt. Zelfs als u een nieuw paar schoenen of oefening regelmatig te kopen, niet echt genoeg tijd om de schenen te genezen. Volgens Rice University, moet je een beetje 'rust te nemen totdat de dagelijkse activiteiten zijn vrij van pijn en verdriet.

Nieuw paar schoenen:

Een tweede remedie voor dit syndroom zou greep van een nieuw paar schoenen te krijgen. Als je sneakers die oude of versleten zijn te dragen, is er een grotere kans op problemen geconfronteerd tijdens het werk! Dit zal onnodige stress veroorzaken aan de schenen en breng aan de spalk sneller dan je je kunt voorstellen. Het zal een preventieve maatregel, alsmede een behandeling als een nieuw paar te kopen. Een ander alternatief zou zijn om een ​​podoloog te vinden om een ​​aantal aangepaste pasvorm orthesen krijgen.

ICE It:

Icing werkt altijd voor shin splints. Als u wilt de beste resultaten te krijgen, hoeft u alleen het bezit komen van wat ijs packs thuis en leg ze op de top van uw schenen gedurende 15 tot 20 minuten. U moet dit doen binnen 4 tot 8 keer per dag. Een andere manier is om wat ijsblokjes in een handdoek en houd het tegen het scheenbeen voor dezelfde hoeveelheid tijd.

Sommige vervangingen workout:

Een paar vervangingen oefening zou kunnen werken! Een van de meest voorkomende oorzaken van dit syndroom loopt naar beneden de heuvels of op oneffen terrein. Het maken van bezuinigingen blijven kan ook leiden tot dit. Na het geven van zijn benen genoeg rust en zijn eindelijk klaar om opnieuw te oefenen, geef jezelf wat tijd en probeer een paar vervangingen. Start gewoon de heuvel op en dan lopen terug naar beneden in plaats van de sprint. Je zou ook een kans geven fiets. Elliptische training werkt ook. Bij het uitvoeren van oefeningen zoals deze, begint het lichaam kracht en aërobe capaciteit bouwen.

Stretching:

Je kon een paar stukken doen thuis om shin splints te voorkomen. Gewoon plaats over twee ballen van je voeten op een stap. Nu langzaam buig je enkels en laat je hielen. Op deze manier wordt u stretching uw kuiten. Stop met jezelf als je het gevoel een goede rek. E 'ideaal om tegemoet voor 35 tot 40 seconden om een ​​gevoel voor te krijgen. Echter, moet u ze voorzichtig en langzaam gemak in deze stukken en releases.

Probeer Fysiotherapie:

Om de problemen in verband met de benen of zelfs geen stromend monteurs die leiden tot spalken shin te pakken, probeer fysiotherapie. Een therapeut kan altijd helpen om pijn te verminderen en zorgen voor begeleiding, zodat je terug kunt krijgen om aan sport te doen (1).

Bouw zelf met de tijd:

In plaats van haasten door het hele proces en lopen de heuvel op, dan kunt u bouwen het tempo langzaam en geleidelijk. Het beste wat je kunt doen is om uit de buurt van vijf mijl jeuk houden. Als je nieuw bent bij hardlopen zijn, is er geen manier waarop je moet beginnen met 5 mijl. U moet een pauze te nemen. Begin met 20 minuten op het eerste. Probeer zowel wandelen en hardlopen. Als het gaat om het opbouwen van de intensiteit met de tijd, zal de 10 de magische getal te zijn.

Cross training:

Een andere remedie slim voor dit syndroom is de vorming kruis! Dit zal je zweten en branden krankzinnige aantal calorieën. Soms loopt kan echt een harde impact op je lichaam hebben, vooral als het net is hersteld van dit syndroom of nog genezende. Ongeveer drie runs en twee trainingen zullen genoeg kruis van cardiotraining gedurende de week, volgens Bill Pierce, hoogleraar en voorzitter van de afdeling Gezondheidswetenschappen.

Minder schelle Workouts:

Je kan ook een paar andere, minder intensieve trainingen geven een mogelijkheid als de cross training is niet echt je ding. Fietsen, roeien en zwemmen zijn een paar ideeën. Als je een water baby of helemaal gek om in de zon, deze trainingen zijn alles wat je nodig hebt.

Gebruik Mid Voet:

Het raken van de hiel naar de eerste deur naar meer dan pas en maakt uw voet klap op de stoep. Deze rekken de spieren van het scheenbeen en hen te dwingen meer inspanning die je krijgt om een ​​beetje 'moeilijker en dus langzaam werken in te zetten. En als je je tenen lopen, is de nadruk gelegd op de kuitspieren bevinden zich in de achterkant van het been. U kunt de weg te houden van de schade met de hulp van een mid-voet landing. De juiste soort van tempo is erg belangrijk om elke vorm van letsel te voorkomen.

1 bezit komen van ondersteunende schoenen:

Gelieve niet te gaan voor de minimalistische schoenen. Ze hebben niet de ondersteuning van de voetboog, dus in principe de voet voortdurend in rotatie. Dit maakt het nog vaker voor atletische blessures. Dit is de reden waarom het verstandig is om te gaan voor die schoenen die de vaste drager te hebben.

Diagnosticeren eerst de pijn:

Als we zeggen om de pijn te diagnosticeren, zijn we gewoon te zeggen om meer aandacht te besteden aan je lichaam. Meestal, wanneer u dit syndroom, de voorzijde van het onderbeen vol pijn. Echter, geen langdurig degeneratieve effect. Als je dat doet, de pijn vermindert voorzichtig maar nooit echt verergert. Pijn te voelen op een gegeven moment kon iets heel ernstig, zelfs een breuk, die absoluut kunnen draaien betekenen.

1 Gebruik Orthotics:

Indien begint pronatie tijdens elk moment van het leven, veranderen de schuimvoering van schoenen met behulp van een voet om meer ondersteuning. Dit niet alleen voor de behandeling van dit syndroom, maar ook helpen bij de behandeling van deze aandoening.

1 Verlaag The Running A Bit:

Ijs en masseer de spieren van het kalf ongeveer 20 minuten per dag. En zorg ervoor dat de opleiding is een soort. U kunt uit de buurt van racen voor een tijdje 'blijven, maar niet volledig te stoppen. Doe wat cross training en andere minder intensieve trainingen om jezelf te blijven gaan. Proberen om de helft van de afstand die voordat u zou betrekking hebben lopen, en op hetzelfde, ik herinner me om de frequentie te verhogen.

1 Ga naar een zorgverlener:

U kunt ook een bezoek aan een podotherapeut of een atletische trainer, zeker iemand die eerder heeft behandeld shin splints. Laat ze zien uw huidige vorm en ze je vertellen wat je op je pijn kon brengen. Zelfs cutting-edge medische behandelingen kunnen de tekenen van ontsteking te verminderen en de opbrengst van het geheel.

1 Ontstekingsremmende pijnstillers:

Aspirine, ibuprofen, naproxen en anti-inflammatoire geneesmiddelen kunnen helpen verminderen de pijn en zwelling. Hoewel deze medicijnen een paar bijwerkingen kan hebben, mag alleen worden gebruikt wanneer dat nodig is (2). Neem het niet regelmatig in te nemen!

1 Neoprene Sleeve:

Als je een neopreen hoes thuis gebruikt, zult u in staat om op te warmen de beensteun zijn en tegelijk (3). Nu dat klinkt als een goed huis remedie voor shin splints!

1 Hot Tubs:

Een hot tub altijd helpen strakke spieren te ontspannen. Als je uiteindelijk in een warm bad direct na de race, zorg ervoor dat je jezelf genoeg tijd om af te koelen. Wanneer u een bad warm te geven tijdens de winter, zullen de spieren worden verwarmd en de pijn zal aanzienlijk worden verminderd. De hot tub zal meer zweet en transpiratie en verlies van vloeistoffen die een of andere manier kan invloed hebben op de prestaties tijdens het hardlopen te stimuleren.

1 Cherry Juice:

Verrassend, kan een glas kersensap verzorgen van spierpijn of shin splints te nemen. Het zal u helpen om snel te herstellen. Er zijn anti-oxidanten gevonden in zure kersen genaamd anthocyanen, die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen. Je zou zelfs een aantal kersensap op dagen u werkt om minder pijn te voelen.

Het drinken van koffie:

Recente studies hebben aangetoond dat mensen die een kop koffie voor hun training spierpijn en lethargie helft kan verminderen. Nu dat moet echt om koffie te drinken elke dag! Maar alsjeblieft niet overdrijven, want te veel cafeïne is ongezond.

2 Bengay:

Als u een versie van een natuurlijke of kruidenthee Bengay, kon je spierpijn en shin splints te verminderen. Eén van de studies gepubliceerd in 2007 in Rheumatology International gezegd dat het systeem kan worden toegepast op het gehele getroffen gebied in de vorm van gel of crème om de pijn te verminderen.

2 Deep Tissue Massage:

Wist u dat een goede deep tissue massage kan pijn of pijn gevoeld in de spieren? Ja! Het zal bloedtoevoer naar de spieren te vergroten en alle chemische stoffen die leiden tot ontsteking.

2 Oefeningen Handdoek:

Je zou gewoon proberen sommige oefeningen handdoek thuis om anterieure shin splints te verminderen. Neem je blote voet en zet het op een handdoek. Nu knijp je tenen naar je toe en probeer op te halen de handdoek onder de voet. Houd de handdoek al verzameld en drie seconden ingedrukt en laat los. Herhaal dit 10 keer en doe 3 sets.

2 Wandelen Hak:

Staan met het lichaam tegen de muur geplaatst. Nu til je je voeten omhoog zachtjes. Gaan lopen 5 tot 10 punten. Gebruik alleen je hielen. Ga nu terug, lopen en ga terug naar de eerste positie. Het moet hakken hele tijd.

Oorzaken van shin splints:

Er zijn een aantal factoren die kunnen leiden tot dit syndroom. Zij zijn de volgende:

Overmatig gebruik:

Als je workout harder uw conditie, zou je de gewrichten, pezen, botten en spieren spannen alsmede (4). Dit is een van de grootste en meest voorkomende redenen voor shin splints.

Schoenen:

Als je schoenen die niet geschikt zijn voor uw voeten zijn tijdens de race te dragen, kan je eindigen met shin splints (5).

Slechte Techniek:

Het hebben van technische werkende armen of vorm kan belasten zowel de spieren en pezen. Een voorbeeld lanceert voet naar binnen (6).

High Impact Activiteiten:

Als je op een harde ondergrond, kan het het scheenbeen en pezen (7) beschadigen.

Platvoeten:

Als je platte voeten, kon er een boost aan je scheenbeen pezen leidt tot scheuren van de schenen (8) zijn.

Heb je shin splints gehad? Hebt u deze middelen een kans? Laat uw opmerkingen in het vak hieronder getoond! Uw adviezen zijn altijd waardevol!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha