25 De beste oefeningen om hoogte te verhogen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 17, 2015 Admin Schoonheid 0 10


Wie wil er niet lang en mooi te zijn? Nou ja, we willen allemaal!

Hoogte speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de persoon van een individu. Geen twijfel, zijn mensen steeds wanhopig om hun hoogte op alle mogelijke manieren te verhogen. Tegenwoordig is een aantal medicijnen en behandelingen beschikbaar die beweren acupressuur hoogte. Maar deze zijn zeer duur en hebben bijwerkingen verbonden. Bovendien is er geen 100% garantie op succes voor deze methoden.

Dus, de beste manier om de hoogte te verhogen natuurlijk combineert een oefening routine met de juiste voeding. Goede oefening helpt toon en versterken van de spieren, het vrijgeven van de groei hormonen die verantwoordelijk zijn voor de toename van de hoogte zijn. Goede voeding houdt deze hormonen fris en actief, en helpt om zich weer op te bouwen.


Oefeningen om hoogte te winnen:

Hoewel het een bekend feit dat de hoogte verticale lichaam wordt bepaald door genetische factoren ook significant worden beïnvloed door fysische factoren zoals dieet en lichaamsbeweging. Voor het grootste deel, de groei stopt na de puberteit, wanneer de groei platen van lange botten in ons lichaam gefuseerd. Echter, de groei blijft voor sommige mensen, zelfs op de leeftijd van 22-25, en ja, kunt u een paar centimeter toe te voegen aan uw lengte, ook na deze fase, toevlucht te oefenen om de hoogte te verhogen.

Deze oefeningen worden vastgesteld en moet beoefend regelmatig 2-3 keer per week voor het beste resultaat. Een training moet worden vermeden omdat dit letsel kan veroorzaken en die het vermogen om het lichaam te herstellen.

Bar Hanging:

Zwaartekracht een negatieve invloed op uw lengte comprimeren van uw wervelkolom en gewrichten, die comprimeert en verdunt het kraakbeen, het geven van een blik korter. Opknoping op een verticale balk is een eenvoudige manier om dit probleem te bestrijden. Hangende maakt het gewicht van de onderste romp verlengen de wervelkolom en vermindert de spanning op de wervels. Dit houdt het ophogen van 1 tot 2 cm, maar niet onmiddellijk.

Een horizontale balk hiervoor moet worden geplaatst op een zodanige hoogte, dat kan het lichaam uitbreiden bewegingsruimte. Als je lichaam niet volledig kunnen uitbreiden, dan buig je knieën om vrij te hangen. Zorg ervoor dat tijdens het grijpen van de bar, je handpalmen naar buiten wijzen. Terwijl opknoping uw armen, schouders en heupen zo ontspannen mogelijk, zodat de zwaartekracht trekt effectief het lichaam verder. Voor meer voordelen, kunt u proberen het dragen van enkel gewichten. Dit proces vermoedelijke duur van 20 seconden met een gat en minimaal drie keer herhaald. Dit kan zeker worden beschouwd als een goede keuze tussen oefeningen toenemende hoogte.

Dry Land Swim:

Deze oefening is ook bekend als "alternatieve voetbal" en richt zich voornamelijk op de onderrug.

Begin door de oprichting van plat op je buik. Je lichaam moet volledig worden verlengd. Plaats uw armen gestrekt voor je met je handpalmen naar de grond. Verhogen dan is uw linkerarm hoger dan uw rechterarm. Houd je benen recht, til je rechterbeen uit de grond als je kunt in de lucht. Blijf in deze positie gedurende ten minste 4 seconden en herhaal met het andere been en hand. Doel is de positie 20 seconden aanhouden. Het toevoegen van pols en enkel gewichten zal nuttiger zijn als het zal toon je onderrug spieren en meer kracht.

Bewegende bekken:

Uiterst eenvoudig, deze oefening helpt bij het uitrekken van het lichaam op en neer de rug en ook de zijkanten.

U kunt beginnen door liggend op je rug. Plaats uw schouders en armen stevig op de vloer. Buig nu je knieën en trek je voeten zo dicht mogelijk bij je billen als je kunt. Buigen om je bekken omhoog te duwen. Deze positie moet worden gehouden gedurende 20 tot 30 seconden. Deze oefening kun je uitrekken om meer flexibiliteit te geven aan de voorzijden.

Cobra Stretch:

Deze oefeningsyoga heeft tot doel de wervelkolom verlengen, waardoor het zacht en flexibel. Het is gunstig voor de groei van het kraakbeen tussen de wervels, waardoor een toename in de hoogterichting. Ga liggen op de vloer met zijn gezicht naar beneden en de handpalmen op de vloer onder je schouders. Boog je rug naar de kin te hoog een hoek uit te voeren. Buigen zo ver mogelijk. Tenminste 3-4 herhalingen worden gemaakt met elke herhaling van de duur van tussen 5 en 30 seconden.

Super Cobra Stretch:

Start het houden van uw armen loodrecht op de grond en de wervelkolom gebogen (vergelijkbaar met de uiteindelijke positie van cobra stretch). Nu is het buigen van de heupen, breng je lichaam om een ​​omgekeerde V positie te vormen. Daarbij stop je kin op zijn borst en dan terug naar de oorspronkelijke positie. Elke herhaling zou duren 10 tot 20 seconden.

Hoppen op één been:

Als een van de meest eenvoudige oefeningen van alle tijden, kan deze overal worden gedaan, in de loop van elke activiteit, zoals tv kijken, spelen in het park of bij het doen van enig ander werk. Hop op linkerbeen acht keer met de handen naar de hemel en dan op het juiste been op dezelfde manier. Deze activiteit rebound is nuttig voor de ontwikkeling van de hersenen, het versterken van de benen en het genereren van groeihormonen.

Pilates Roll Over:

Deze geweldige workout helpt bij het strekken van de wervelkolom en biedt extra lengte bovenlichaam. Strekt, en verlengt de nekwervels.

Begin met het liggend op je rug liggen met je armen langs je lichaam en de handpalmen naar beneden. Houd je benen bij elkaar, breiden ze recht naar het plafond, buig terug laten de vloer raken. Het aanraken van de vloer op deze manier kan moeilijk lijken op het eerste, maar met de praktijk het gemakkelijker zal worden. Hoe meer je bezighouden, hoe meer de ruggengraat verlengt.

Stuk van de wervelkolom Forward:

Zit rechtop op een mat met je voeten in de voorkant. De poten worden verlengd van de breedte van de schouders en poten worden gebogen. Adem in en strek je armen voor je. Daarbij, buig naar voren en proberen om de toppen van de tenen aan te raken.

Als u in staat om uw tenen aan te raken zijn, dan kunt u proberen dat zich uit naar de rug gebogen tot de maximale omvang te houden. Dit kan moeilijk lijken op het eerste, maar de locatie kan worden bereikt door regelmatig te oefenen.

Cat Stretch:

Ook bekend als de Indiase Dandwat, wordt deze oefening bedoeld om de wervelkolom te openen en het versterken van uw schouders, borst, de handpalmen en de rug. Zich in hoofdzaak hamstring, terwijl het zetten van een stress op je maag. E 'nuttig voor de circulatie van bloed.

Plaats je handen en knieën op de vloer met hun armen gesloten. Adem in als je flex je rug naar beneden en adem brengen van de wervelkolom in een gebogen positie en hoofd naar beneden. De wervelkolom in deze positie worden gebogen. Houd uw schouders en ellebogen hoog. Je bekken moet de vloer raken. Elke herhaling zou moeten duren 3-8 seconden.

Buigen:

Sta rechtop met je handen aan de zijkanten. Blijf in deze houding, buig naar voren zover mogelijk, wat leidt met je hoofd. Onthoud altijd je knieën niet te buigen en houd je kin van uw borst. Elke herhaling moeten duren 4 tot 8 seconden.

1 Forward Bend:

Het is een bekende en veel gevolgde oefening om hoogte te verhogen. Sta rechtop met je benen uit elkaar. Verleng je handen omhoog, buig naar voren en raak de grond met je handen, zonder de knieën te buigen. Vervolgens terug naar de oorspronkelijke positie.

1 Spot Jump:

Houd je benen dicht en staan ​​op je teen. Nu, beginnen springen met je hand recht omhoog in de lucht gedurende minstens 2 minuten.

1 Handen op het hoofd boog:

Sta met je handen samen achter de nek geplaatst en leun naar voren zo ver mogelijk. Breng je kin op je borst, maar niet buig je knieën. Elke herhaling worden uitgevoerd gedurende 4 tot 8 seconden.

1 Super Stretch:

Sta met je handen samen achter de nek geplaatst en buig je hoofd omhoog en rug zo ver mogelijk. Elke herhaling zou duren voor een duur van 5 tot 15 seconden.

1 Muur Stretch:

Sta op tegen een muur en probeer je handen zo hoog mogelijk te komen. Daarbij kunt u op uw tenen. De wervelkolom moet worden gehouden tegen de wand mogelijk. Elke herhaling moet hier worden gedaan voor 4 tot 6 seconden. Dit stuk is een beetje 'moeilijker dan het klinkt, omdat de rug plat wordt gehouden tegen de muur.

1 been omhoog:

Ga op je buik met je handen achter je nek en til een been zo hoog mogelijk. Nu, herhaal dan de procedure met het andere been ook. Houd je benen recht en span. Elke herhaling moeten duren 3 tot 5 seconden.

1 Twee benen omhoog:

Lie gezicht naar beneden met je handpalmen naar beneden en naar de zijkanten van de borst. Proberen om beide benen bij elkaar zo hoog mogelijk op te heffen, het houden van uw voeten recht samen op hetzelfde moment. Elke herhaling moet duren voor 3 seconden.

1 Downhill:

Staan met de handen in elkaar en de armen achter je. Vouw in leven zoveel mogelijk langzaam zwaai armen zo hoog mogelijk achter je. Elke herhaling zou moeten duren 4-6 seconden.

Tabel 1:

Ga op de grond met je benen recht. De buste moet absoluut recht zijn. Plaats nu je handpalmen op de vloer naast je kont en steek je kin op zijn borst. Na te doen, breng het hoofd naar de bodem. In dit te doen, moet u uw lichaam te verhogen, zodat de knieën buigen, terwijl de armen gestrekt blijven. De mislukking en dijen moet recht en horizontaal de grond, terwijl de armen en benen loodrecht op de vloer moet worden. Zo maken met de vorm van een tabel. En 'een heel moeilijk stuk en je moet proberen om zo goed mogelijk te doen, zelfs als je het niet perfect kan doen. Elke herhaling worden uitgevoerd gedurende 8 tot 20 seconden.

De Brug:

Ga liggen, gebogen en voeten houden van uw knieën plat op de vloer naast je kont mogelijk. Hebben gedaan, pak je enkels en hou ze vast. Nu, hef je je heupen en boog je rug, waardoor je buikspieren te verhogen naar het plafond. Probeer om je buikspieren te verhogen zo hoog mogelijk en dan terug naar de oorspronkelijke positie. Als je problemen hebt houden aan enkels, houd je armen naar de zijkant en ze gebruiken om jezelf te duwen. Elke herhaling zou moeten duren 3 tot 10 seconden. Dit stuk kan moeilijk lijken op het eerste, maar met regelmatige beoefening je in staat om het goed te doen zal zijn.

2 enkel gewichten:

Deze oefening is vooral bedoeld om de lengte van uw onderlichaam te verhogen als het zich richt op het verlengen van het kraakbeen tussen je knieën. Als gevolg van langdurige rek, wordt het kraakbeen uitgerekt en toename van de massa. Dus, de lengte van je lichaam verhoogt lager.

Zitten op een stoel en bind bevestiging enkel gewicht om gewicht toe te voegen aan de enkel. U kunt beginnen met kleine gewichten en geleidelijk verhogen van uw gewicht als je verder gaat. Laat de benen strekken door de druk van de gewichten. Na het voltooien van deze procedure, verwijder de gewichten en laat de benen om te ontspannen door schoppen de benen licht van 5 tot 10 keer en dan met kracht 5 tot 10 keer. Dit buigen knie kraakbeen en maakt het mogelijk om te groeien in lengte.

2 Alternatieve Been Voetbal:

Deze oefening is vergelijkbaar met zwemmen behalve het feit dat niet in een zwembad. Het richt zich vooral op de onderrug, versterkt en maakt stops, zodat het hoog.

U kunt beginnen door te liegen op je buik op een vlakke, stevige ondergrond. Strek je lichaam om de maximale omvang. Tijdens het rusten haar kin op de grond, strek je armen in de voorkant van het gezicht met de handpalm naar beneden. Dit zou de start positie. Nu hef je rechterarm een ​​paar centimeter van de vloer en til je je linkerbeen van de grond op hetzelfde moment zonder buigen je knieën zo hoog mogelijk. Houd deze positie een paar seconden en dan terug naar de uitgangspositie. Herhaal dit proces met de linkerarm en rechterbeen. Deze oefening helpt om de onderrug toon en slungelig voorkomen. Een afgezwakt rug kan blijven staan ​​en maak je groter lijken.

2 Zwembad:

Zwemmen voor een paar uur voor ten minste 5 dagen per week wordt beschouwd als zeer nuttig om uw lengte te verhogen. Omdat het een full body oefening, het zwemmen is de meest intense vorm van oefening gedaan in het water. Het laat je je benen, lichaam en armen gebruiken om de maximale en dan, ontwikkelt spierkracht. Schoolslag is de beste zwemmen stijl aan uw lengte te verhogen. Dus als u wilt uw lengte te verhogen, moet je leren en de praktijk zwemmen.

2 Rope Skipping:

Afgezien van het bovenstaande oefeningen, skipping niet minder belangrijk oefeningen wat betreft groeifactor, die nauw verwant aan de hoogte.

2 Sprint:

Sprint ook helpen in hoogte.

Deze oefeningen zal zeker helpen u om uw lengte te verhogen. Maar de sleutel tot succes is om regelmatig en consequent. Voorts moet de intensiteit en de duur van deze oefeningen geleidelijk stijgen en oefeningen worden gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet voor de beste resultaten.

We hopen dat u genoten van dit artikel en zullen profiteren van deze oefeningen als je hoopt. Wij raden u aan enige vorm van training start alleen na overleg met uw arts om te bevestigen of deze geschikt zijn voor u of niet.

Deel het dan met je vrienden en we zouden graag uw mening over dit artikel horen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha