24 Van Asafoetida prachtige voordelen voor de gezondheid en de huidAsafetida is een van de bestanddelen van het voeder voor de vele belangrijke Indiase recepten. Maar wist u dat deze speciale smaak toevoeging van middel biedt vele voordelen voor de gezondheid, de huid en het haar ook? Ja, het heeft een formule kruiden geadverteerd zowel medische diensten ongeëvenaarde en bewezen. Het kennen van de wonderbaarlijke natuur deze krachtige wortelstok wortel. Hier uitbreiden al die feiten zeldzame, asafetida voordelen voor de huid, haar en gezondheid.

De volgende gids gemaakt om de voordelen van asafetida zal u helpen een grote verandering van levensstijl vereist door het gebruik van dit wonder voedsel in uw dagelijkse voeding te maken.


Wat is Asafoetida?

Asafoetida is een keukenkruid en wortels van deze plant Rizoom worden gedroogd tot een rubberachtige substantie vormen. Deze gedroogde latex (rubber) is asafetida. Het heeft een vieze/penetrante geur en is beter bekend als Hing in India. Deze plant is afkomstig landen van Iran en Afghanistan. Echter, het wijdverbreide gebruik en de teelt is ook gebruikelijk in en in de buurt van het Indiase subcontinent.

De belangrijkste reden voor deze droge extract van kruiden is bevorderd als specerij eetbaar zijn vermogen om een ​​regelmatige structuur van curry en soepen bieden. Terwijl bekend is door vele andere namen zo interessant voedsel van de goden en een paar namen, zijn een attribuut om zijn eindeloze voordelen voor de gezondheid en schoonheid die het verbruik biedt.

Huid Voordelen van Asafoetida:

Anti-aging voordelen:

Dit kruid kruiden maakt een geweldige anti-aging middel. Biedt de goedheid om rimpels, fijne lijntjes en ouderdomsvlekken te verminderen van het gezicht. Asafetida kan worden gemengd met rozenwater en aarde Fuller's om een ​​masker effectieve rimpel gezicht vormen.

Hoe maak je een anti-rimpel masker te maken?

 1. Meng de aarde en honing Fuller's in een kom en voeg een paar druppels rozenwater aan.
 2. Asafoetida Strooi het mengsel en klop goed tot een dunne pasta te vormen.
 3. Breng aan op het gezicht en massage voor 15 minuten.

Dit masker technologie biedt de vrijheid van rimpels en ouderdomsvlekken. Het heeft de kracht om je tien jaar jonger uitzien dan je werkelijke leeftijd.

Skin Whitening Voordelen:

Asafetida kan worden gebruikt als bleekmiddel dat vermogen bevordert en degradeert donkere vlekken, acne merken en vettigheid. Dit belemmert de productie van tyrosine nature in de huid. Tyrosine bevordert de productie van melanine in de menselijke huid wat leidt tot donker worden van de huid, vroegtijdige veroudering en dofheid. Asafoetida houdt een controle op de productie van tyrosine. Dus, kun je pronken met een jonger uitziende huid en licht vlekkeloos met het gebruik van Asafoetida maskers grotendeels.

Hoe maak je een Whitening Mask maken?

 1. Pureer een tomaat en meng met suiker.
 2. Klop het mengsel tot de suiker smelt in tomatensap.
 3. Asafoetida Spuit het mengsel tot een dunne pasta te vormen.

Dit geweldige masker is een masker van het eigen vermogen dat uw teint natuurlijk kan verbeteren tot 2 tinten.

Anti-acne voordelen:

Heeft u een onrustige acne aangetaste huid? Asafoetida misschien wel de magische ingrediënt dat u ontbrak in uw huidverzorging tot nu toe zijn. Deze formule kruiden geweldige belemmert de productie van acne veroorzakende bacteriën op de huid. Maakt huidaandoeningen ongunstig voor de groei van bacteriën. Ja, kunt u een einde maken aan de lange jaren van je acne ook.

Hoe maak je een anti acne masker te maken?

 1. Meng Fuller's aarde en steeg het water tot een dikke pasta.
 2. Voeg een paar druppels citroensap aan het mengsel en bruine goed.
 3. Asafoetida Strooi het mengsel en klop goed.

Dit geweldige masker houdt veilig van acne en handelsmerken grotendeels. Gebruik regelmatig twee keer per dag voor het beste resultaat. Asafoetida regelt de vorming van overtollige olie in de huid. Dit houdt de poriën vrij van vuil, olie en talg. Dus, misschien acne verdwijnt uit de huid volledig.

Radiance Promoot Voordelen:

Asafoetida werkt als een versterker pracht die een licht geeft zonder einde voor de huid. Verhoog de toevoer van zuurstof naar de weefsels van het gezicht, waardoor ze levendig en mollig. U kunt een duidelijke huid gekleurde roze die oplicht wonderwel te krijgen. De beste bijkomend voordeel van dit voordeel promotie pracht is het verwijderen van lelijke donkere kringen onder compleet.

Hoe maak je een gezicht pack Radiance?

 1. Gewoon meng duivelsdrek met water/rozenwater tot een pasta.
 2. U kunt sandelhoutpoeder aan de dikte van dit pakket verhogen.

Dit geweldige pak verhoogt glans en maakt de huid stralend en onberispelijk.

Voordelen anti-droogheid:

De vervuiling en stress en maakt de huid droog en beschadigd haar. Asafetida fungeert als agent van droogte reparatie die de huid glad en vochtig biedt. U kunt alle zichtbare tekenen van een droge huid, sufheid verwijderen als peeling, kraken, sproeten, rimpels en pigmentvlekken.

Hoe weet Droogte afstotend maskeren?

 1. Gewoon mengen met melk en rozenwater in een kom en voeg de honing aan.
 2. Asafoetida toe te voegen aan het mengsel en klop goed.
 3. Laat dit pakket stroomt in een koelkast om de houdbaarheid te verhogen.
 4. Breng dit masker gezicht regelmatig om alle tekenen van uitdroging van de huid te keren.

Behandel Allergieën en eelt:

Anderen doen de huid vlekvrij, Asafoetida werkt ook voor de behandeling van huidallergieën en eelt. Verschillende huidallergieën veroorzaakt door schade door de zon of droogte kan met duivelsdrek binnen een paar weken gebruik worden behandeld.

Voordelen Haar van Asafoetida:

Haar conditionering voordelen:

Asafoetida kan ook worden gebruikt voor het conditioneren van haar maskers. Het werkt effectief vangen het vocht in de hoofdhuid. Deze verrassend voordeel maakt een diepe hydraterende product dat het probleem van droogte en haar kroezen in grote mate kunnen controleren.

Hoe weet Conditioning Hair Mask Een?

 1. Meng yoghurt, groene thee-extract en amandel olie in een kom.
 2. Asafoetida toe te voegen aan het mengsel en klop goed.
 3. Breng aan op het haar van wortel tot punt en laat het drogen gedurende 1 uur.
 4. Wassen met warm water.

Dit haarmasker verbazingwekkende biedt de goedheid van het verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid tegen uitdroging. Het maakt het haar glad, glanzend en sterker ook.

Hair Fall Controle Voordelen:

Asafoetida verbetert haar textuur. Ook behoudt het haar tegen haaruitval natuurlijke en niet-zwaar. Het wordt vervolgens gebruikt als een oplossing voor kaalheid bij mannen en vrouwen dun haar. Je moet uitkijken naar de ongelooflijke versterking van de haarfollikel en roos controle voordelen van asafoetida, als zij controleert haaruitval en maakt het haar dikker.

Scalp Health Maintenance:

Hoofdhuid veroorzaakt haarzakjes. Wanneer de hoofdhuid gezondheid dis-georiënteerd, het blijkt steil haar wortels zwak. Dit leidt tot het verlies van haar en haar schade. Asafoetida herstellen en de normale pH-waarde van de hoofdhuid te behouden. Het houdt ook de hoofdhuid te beschermen tegen zweet, olie en acne. Verwijdert natuurlijk problemen zoals acne, olie, roos en een droge hoofdhuid. Dientengevolge, de algehele sterkte van het haar, de textuur en de kwaliteit verbetert.

Voordelen voor de gezondheid van Asafoetida:

Antivirale voordelen:

Dit is slechts het begin van een lange lijst van voordelen voor de gezondheid biedt dit ongelooflijke spice kruiden. Recente studies hebben aangetoond dat Asafoetida beperkt en remt de groei en reproductie van schadelijke virussen H1N Wanneer deze specerij kruiden in contact met het griepvirus dat H1N1 veroorzaakt, activeert de productie van natuurlijke antibiotica tegen de virale aanval. Gedetailleerd onderzoek en onafhankelijke onderzoeken zijn aan de gang om de datum voor meer informatie over de geweldige voordelen van deze kruidenformule tegen andere virale middelen te vinden ook. Om samen te vatten, deze buitengewone eetbare ingrediënten zorgt voor een sterke immuniteit tegen influenza virus infectie.

1 heilzame anti-astma:

Astma en bronchitis zijn twee acute respiratoire syndromen. Asafoetida is een natuurlijke vijand voor deze luchtwegen in combinatie grotendeels. Het startsein voor de productie van natuurlijke antistoffen, zodra een persoon verkouden. Deze krachtige boost in immuniteit triggert het proces van ontspanning van de ademhaling. Het is dus een krachtig middel tegen de kou, astma en bronchitis.

1 Voordelen anti-epileptische:

De verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van Asafoetida zijn niet alleen beperkt tot de traditionele middelen van de behandeling van hoest en verkoudheid. Het kruid is een krachtige anti-epileptische Unani geneeskunde. Unani is de oude wetenschap van het genezen van de ziekte. Het is nog steeds wijdverspreid en een natuurlijke manier om de ziekte grotendeels te voorkomen. Echter, wees voorzichtig om duivelsdrek gebruiken als een preventieve maatregel tegen epilepsie. Als u epilepsie bevestigd, moet u het advies van een medisch attest te zoeken.

1 Digestive Voordelen:

Huidige levensstijl, zonder veel beweging en lichamelijke arbeid, leidt tot problemen gemakkelijk spijsvertering. Asafoetida is een natuurlijke armor te voorkomen en gemakkelijk te genezen van deze problemen met de spijsvertering. Het verwijdert gifstoffen uit het menselijk spijsverteringsstelsel. Het is een biologische bestrijding van deze toxinen die vertragen het proces van vertering bij de mens. Zo helpt het afbraakproces te bevorderen door herstel van de normale pH van de maag. Succes biedt de vrijheid van de meest voorkomende probleem van oneigenlijk spijsvertering ie constipatie.

1 helende voordelen:

Asafoetida heeft een lange geschiedenis worden gebruikt als medicijn voor de genezing van verwondingen aan de maag ook. Huidige studies hebben aangetoond dat de effectiviteit van deze prachtige genie kruiden-behandeling van wonden en brandwonden. Directe toepassing op wonden in de vorm van een pasta vermindert de verschijning wond en vermindert pijn ook.

1 Opium Tegengif:

Asafoetida biedt de goedheid om te worden gebruikt als tegengif voor Opium. Een geschiedenis van behandeling van infecties van de galblaas en diverse andere maagproblemen. Het is ook een krachtige versterker spijsvertering. Dit alles toont de effectiviteit ervan als tegengif voor opium.

1 gunstige anti-zuren:

Asafetida werkt als een alkali natuurlijk dat overmatige zuren verdunt in de maag. Faciliteert maag- darmproblemen ook. Dus, het is een anti-flatulentie ongelooflijk dat pijn en maagzuur vergemakkelijkt.

1 Voordelen anticonceptiva:

De moderne wetenschap is nog steeds bezig om de voordelen van voorbehoedsmiddelen asafoetida vinden. Echter, historisch deze specerij kruiden is gebruikt als een krachtig anticonceptiemiddel tegen ongewenste zwangerschappen. Het werd in het verleden gebruikt als een abortieve pil. Dus, wees voorzichtig om deze kruiden te gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft een baby zijn.

1 Voordelen Mood liften:

Asafoetida is ook bekend om zijn gemoedstoestand voordelen. Dit is geen geneesmiddel, maar een kruiden formule die de productie van het hormoon vreugde triggers en belemmert de productie van stress. Dit is een krachtig beheer inspanning specerij die moeten met voorzichtigheid worden gebruikt. Niet kantelen om het gebruik ervan, als u een voorgeschiedenis van manie verklaard.

1 heilzame anti-depressiva:

Asafoetida is van oudsher gebruikt als anti-depressieve medicatie. Haar vermogen om geluk gedachten van mislukking en negativiteit te wekken en te verlagen maakt het een krachtige natuurlijke anti-depressivum ook.

Verhoogt het metabolisme :

Dit voordeel voor de gezondheid verbazingwekkende helpt veel gezondheidsproblemen. Asafoetida verhoogt de stofwisseling grotendeels. Dit verbetert de spijsvertering. Zo, het activeert de stofwisseling van vetten ook. Dit belemmert de circulatie van LDL (slechte cholesterol) in het menselijk bloed. Zo duivelsdrek onderhoudt ervoor dat alle hartproblemen als gevolg van de vorming van cholesterol en accumulatie.

2 Verhoog het fysieke welzijn:

Asafetida werkt het vergroten en onderhouden van de gezondheid van het hart. Het is ook een respiratoire geneeskunde heilzaam tegen hoest en ademhalingsproblemen. Het is daarom duidelijk dat deze specerij kruiden verhoogt de bloedtoevoer naar alle weefsels en cellen. Dit verhoogt en zorgt ervoor dat elke cel wordt het zuurstofgehalte vereist. Dus, vermindert de lichamelijke vermoeidheid, moe weefsels en biedt de mogelijkheid om schadevergoeding te verkrijgen.

2 voordelen anti-Impotentie:

Asafoetida is een krachtige natuurlijke ingrediënten die kunnen worden gebruikt om bepaalde problemen om impotentie te behandelen. Verhoogt seksueel verlangen bij vrouwen en biedt vrijheid van het probleem van vroegtijdige zaadlozing meestal. Het is al een bewezen stress-regulator. Dit helpt ook om het seksuele verlangen van mannen te verbeteren.

2 Worm afstotend:

Misschien, de penetrante geur van Asafoetida werk ten gunste van zijn wormen af ​​te weren voordeel. Er dient te worden genomen in de nacht met lauw water. Lege wormen indien regelmatig ingenomen met Ajwain.

2 Verlicht menstruatiepijn:

Menstruatiepijn zijn nachtmerries voor alle vrouwen die last hebben van hen. Asafoetida verlicht dit probleem door het verminderen van de gewaarwording van pijn in de buik en onderbuik. Zo kan het worden gebruikt in perioden van menstruatiepijn extreme een gevoel van voortdurende pijn.

De bovenstaande 24 ongelooflijke voordelen van de huid, haar en gezondheid Asafoetida maken een wonder ontdekking eetbaar. Deze eenvoudige ingrediënt koken biedt deze prachtige voordelen voor de gezondheid die kunnen maken dat je minstens 10 jaar jonger dan je werkelijke leeftijd kijken. Echter, de voordelen zijn altijd met eenvoudige maatregelen. Wees voorzichtig bij het gebruik van duivelsdrek als u een geschiedenis van drugsverslaving, alcoholisme, depressie en manie. Raadpleeg altijd een arts in geval van extreme medische noodgevallen.

Ik hoop dat je dit artikel over asafetida vond. Hoe waardeert u dit culinaire ingrediënt met telbaar voordelen die het biedt waardeert? Indien je zelf recepten die deze agent als belangrijkste ingrediënt bevatten, vergeet dan niet om met ons te delen. We zijn blij om de antwoorden te zien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha