24 geweldige voordelen van wortelsap

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 30, 2015 Admin Schoonheid 0 142


CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door sara

De wortelen zijn niet alleen voor Bugs Bunny! Het is een rijke bron van voedingsstoffen en mineralen die nodig zijn. En 'een van die wonderbaarlijke brouwsels die goed is voor vele doeleinden. Het helpt de behandeling en de ziekte te voorkomen en helpen bij het verbeteren van onze visie, huid, haar, nagels, enz. Het drinken van wortelsap per dag is een gewoonte die iedereen zou moeten beginnen, want het is zowel gezond en lekker. Een combinatie die niet gemakkelijk te vinden! Blader door elk dieet en je zult dan ook langs wortelsap!

Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien


Voordelen voor de gezondheid van wortelsap:

Wat dus voedzaam wortelsap is dat het een grote hoeveelheid beta-caroteen, vitaminen en kalium bevat.

 1. Verbetert Immuniteit Ziekte en controles hart: Bèta-caroteen maakt een rijke bron van vitamine A. Het helpt ook om het immuunsysteem te verbeteren. De overvloed van vitamine A in wortelsap kan helpen om het zicht te verbeteren en de dagelijkse dosis kan het ontstaan ​​van hartziekten en beroerte te voorkomen. Vitamine A houdt de coating over de interne organen gezond te voorkomen besmetting met ziekteverwekkers.
 1. Vermindert cholesterol: Hier komt een ongelooflijke voordeel van wortelsap . Dit kalium in wortelsap kan het cholesterolgehalte te verlagen. Het is goed voor de lever aangezien daardoor de vet en gal daarin. Kalium, tezamen met mangaan en magnesium stabiliseert bloedsuikerspiegel, waardoor mede het risico van diabetes.
 1. Hulpmiddelen bij de bloedstolling: Vitamine K aanwezig in wortelsap helpt het bloed te stollen.
 1. Heelt wonden externe en tandvlees: Vitamine C helpt bij het genezen van wonden en onderhouden van gezond tandvlees.
 1. Voorkomt kanker: Het fungeert ook als een anti-kanker middel. Verhoogde inname van carotenoïden in wortelsap werd gezegd dat de gevallen van blaas, prostaat, colon en borst verminderen.
 1. Bouw eiwitten en gezondheid van het bot: vitamine K, aanwezig in wortelsap is essentieel voor het proces van het bouwen van eiwitten in het lichaam. Het helpt ook bij de binding van calcium wat leidt tot een snellere genezing van botbreuken. Kalium in de wortel helpt ook om de gezondheid van het bot te verbeteren.
 1. Reinigt de lever: van wortelsap reinigt en ontgift de lever. De giftige stoffen vrijkomen uit het systeem in de lever en uitgescheiden na regelmatige consumptie van wortelsap. Bloed kunnen het lichaam van gifstoffen niet ontdoen door de nieren en de gal. Dit moet worden verwijderd van de huid. Wortelsap steun dit en verzekert het schadelijke gal wordt verwijderd uit het lichaam. Wanneer de lever goed functioneert, voorkomt de ophoping van vet en bevordert een snelle spijsvertering, voorkomen gewichtstoename en obesitas.

Schoonheid Voordelen van wortelsap:

Maar voor vrouwen, wortelsap is niet alleen een goede gezondheid, maar ook op zoek mooi. Schoonheid voordelen zijn:

 1. Vermindert droogheid en littekens: kalium helpt om uitdroging van de huid te verminderen en vermindert de littekens en vlekken. Het geeft ook het leven op de huid, waardoor de huid toon. Het zal ook helpen bij het verbeteren hydratatie en dus de huid gehydrateerd te houden.
 1. Voorkomt Acne: Sinds het is hoog in essentiële oliën, het helpt ook voorkomen dat acne door het ontgiften van je lichaam.
 1. Bron van vitaminen nodig zijn voor de huid: Dit sap effectief fungeert als een vitamine supplement voor de huid. Het bevat ook veel gezonde voedingsstoffen die problemen huidaandoeningen zoals eczeem, veroorzaakt door vitamine A deficiëntie, dermatitis en huiduitslag kan verminderen.
 1. Controls schade door de zon: De beta-carotenoïden die helpen bij de fotosynthese in planten, helpen om zonnebrand te verminderen en ook het verhogen van de huid weerstand tegen beschadiging door de zon.
 1. Gevechten Aging: De beta-carotenoïde wanneer ze het lichaam verandert in vitamine A in te voeren en vermindert celdegeneratie en dus vertraagt ​​de veroudering van het organisme. Het verbetert aanzienlijk de hoeveelheid collageen in de huid en helpt de elasticiteit en daardoor verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en slappe huid, collageen is wat ophoopt in het lichaam en houdt het stevig en gezond.
 1. Hair Care: Het verhoogt ook de haargroei.
 1. Nail Care:, verhoogt ook de sterkte van de nagels.

Wortelsap voor prenatale zorg:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Roberto Verzo

Wortelsap is vooral beschouwd als gunstig voor prenatale zorg te worden als het verbetert de gezondheid van moeder en kind.

 1. Borstvoeding: instroom wortelsap tijdens zwangerschap verbetert de kwaliteit van de moedermelk, zoals zal worden verrijkt vitamine A. Omdat vitamine A helpt celgroei, is bijzonder nuttig in foetale groei.
 1. Voorkomt Infecties In ongeboren: Wanneer genomen over de laatste 3 maanden van de zwangerschap, vermindert de mogelijkheid van gevaarlijke infecties bij kinderen.
 1. Voetbal Vermogen: fungeert ook als een zeer rijke bron van calcium.

Wortelsap en gewichtsverlies:

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door bob wandelaar

Zeker een opvallend onderwerp onder de toepassingen voor wortelsap! Wortelsap is zeer overvloedig, en als gevolg van een laag aantal calorieën, is de beste natuurlijke gezondheidsdrank voor een persoon die probeert om gewicht te verliezen. Het bevat een grote hoeveelheid natuurlijke suiker, om niet te hoeven extra suiker toe te voegen. Het maken van sap met wortel, appel, bleekselderij en komkommer is een zeer gezond recept voor een drankje gewichtsverlies.

 1. Spiergroei: Vitamine A helpt ons lichaam om te genezen na een inspannende training en hulp in spiergroei. Fosfor in wortelsap bouwt, repareert en onderhoudt de spieren;
 1. Metabolisme verhogen: wortelsap bevat ook een grote hoeveelheid vitamine B-complex die ertoe bijdragen dat de glucose, vetten en eiwitten. Dus het helpt bij het opbouwen van spieren, het verhogen van de stofwisseling en dus helpen bij gewichtsverlies. B-complex vitamines helpen ook om stress en depressie, die meestal houdt het gewichtsverlies te verminderen. Fosfor in wortelsap verhoogt de stofwisseling van het lichaam; het optimaal gebruik van energie in het lichaam te garanderen en vermindert de pijn na een training.
 1. Verhoogt zuurstof-draagkracht: de hoeveelheid ijzer in wortelsap kan de zuurstof capaciteit van het lichaam de belasting te verhogen, hetgeen zal bijdragen tot meer training om gewicht te verliezen te maken.
 1. Energieverbruik: fosfor helpt het lichaam om meer energie te verbruiken terwijl het doen van het werk.
 1. Controleer uw bloedsuikerspiegel: magnesium en mangaan aanwezig in wortelsap kan de bloedsuikerspiegel te stabiliseren en bijdragen tot het verminderen van de lasten als gevolg van diabetes.
 1. Spijsvertering: Van wortel bevat een grote hoeveelheid vezels, kan helpen bij de spijsvertering en maakt je voller gevoel langer.
 1. Reinigt het lichaam: Wortelsap reinigt het lichaam en krijgt ontdoen van alle giftige stoffen, het bevorderen van gewichtsverlies. Verse rauwe wortel sap reinigt het spijsverteringskanaal van giftige stoffen, afval, onverteerbare materiaal, die op zijn beurt geneest en voorkomt obesitas.

Hoe om te eten toch?

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Conrad en Peter

Zij eraan herinnerd dat, hoewel de wortel is een groente vergelijkbaar gezond eten wortelen als Halwa met veel ghee, suiker, cashewnoten en rozijnen kan niet worden beschouwd als gezond. Het maakt niet uit hoe gezond je zegt het is, het zal nooit zo goed zijn als wortelsap zonder toegevoegde suiker en melk. Yes, No Milk wortel is. Maar het is net zo lekker zonder de melk ook.

Veel mensen houden van de natuurlijke smaak van wortelsap, maar u kunt ook andere verse sappen, zoals sinaasappel, citroen, gember of munt naar een andere smaak te geven. Wortelsap en kaneel vormen samen een zeer gezonde drank rijk aan antioxidanten die kanker, hoge bloeddruk en diabetes kan verminderen. Er wordt gezegd dat het drinken vers wortelsap is beter dan het eten van rauwe omdat het nutriëntgehalte nog meer geconcentreerd in het sap wordt.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Liz Mc

Zorg ervoor dat u ten minste een glas wortelsap elke dag om vet te verbranden en krijg het lichaam dat je altijd al wilde fab slanke drinken! Haal dat gloeiende en mooie huid je liefde!

Drink sap als onderdeel van uw gewichtsverlies regime? Wortelsap is een onderdeel van uw dieet? Niet delen met ons in de comments sectie.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha