22 Verbazingwekkende voordelen van bosbessen op de huid, haar en gezondheidCC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door brx0

'Blueberry' naast het feit dat bekend staat als een heerlijke vrucht bevat ook veel voordelen voor de gezondheid. En 'hoogontwikkelde in Verenigde Staten, Europa en andere delen van de wereld. Er zijn drie soorten bosbessen volgens de struiken waar ze groeien - Lage struik bessen, bes bush en bosbessen Heels ogen van konijnen.

U moet nu wat zijn de voordelen voor de gezondheid van het eten van bosbessen dat we zoveel praat je afvragen? Laat ons je vertellen.


Voordelen Blueberry - Top 22:

Deze prachtige bessen zijn uniek in termen van voordelen voor de gezondheid. Ja, niet alleen bosbessen smaken, maar zijn ook goed voor je gezondheid. Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt verwachten van lekkere bessen:

Huid Voordelen van Bosbessen:

Bosbessen zijn goede bronnen van vitamine A, vitamine B-complex en vitamine C. De bosbessen zijn ook rijk aan vezels. Deze vruchten zijn laag in calorieën, cholesterol en verzadigde vetten. Vol van antioxidanten, die rauw gegeten kan worden. Bosbessen helpen verbeteren vele huidaandoeningen, zoals de gevlekte huid, couperose en acne.

Heelt beschadigde huid:

De aanwezigheid van vrije radicalen in de huid kan ernstige huidbeschadiging. De fytochemicaliën en antioxidanten in fruit gids voor vrije radicalen, die op hun beurt maken de huid te neutraliseren gladder en jonger. Omdat de vrucht is laag in vet en calorieën en hoog in fytonutriënten, helpt veroudering te voorkomen.

Heelt gebroken haarvaten:

De huid kan gevlekt lijken te wijten aan vaatwanden verzwakt. Bij de aanwezigheid van kleine lijnen, die wit van kleur zijn, zichtbaar op de huid. De gebroken haarvaten onder de huid kan een lange tijd om te genezen. De gebroken haarvaten onaangename kunt ook een paar maanden of jaren te verdwijnen. Lijkt spataderen onder de huid. Bosbessen zijn nuttig in deze bloedvaten te versterken.

Voor gezondere huid:

De huidige in bosbessen vezels zorgen voor een goede vertering van voedsel, die zeer veel nodig is voor de afvoer van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam. Zo is de aanwezigheid van vezels in de vrucht helpt indirect om uw huid er fris en gezond. Vezels in de vrucht, niet alleen een belangrijke rol spelen bij het reguleren van het spijsverteringsstelsel, maar absorberen ook een bepaalde hoeveelheid cholesterol en vet via de voeding. En, is het lichaam achter met minder vet en cholesterol dat de gezondheid van de huid.

Guard fungeert als Acne:

Een pakket bosbessen kan worden gebruikt om acne problemen verbonden bestrijden. De voorbereiding is eenvoudig. Het is het mengen van gepureerde bosbessen met kleine hoeveelheid kurkuma poeder. Dan voeg 2-3 druppels limoensap. Was je gezicht voor het aanbrengen van dit pakket. Wanneer de verpakking wordt aangebracht op het getroffen gebied, en laat deze gedurende ongeveer 20 minuten. Daarna afspoelen met warm water pakket. Regelmatig gebruik van dit pakket helpt bij de controle van het oliepeil en helpt puistjes en acne.

Blueberry Mask toon:

Voeg 2 kopjes elk van bosbessen en honing. Voeg dezelfde hoeveelheid yoghurt en meng. Dan, voeg ongeveer 1 theelepel van havermout aan dit mengsel. Wassen en reinigen van het gezicht, en vervolgens toepassen van het mengsel op de huid. Spoelen met koud water na het verlaten van het voor ongeveer 20 minuten. Dit is handig voor versteviging van de huid.

Blueberry Scrub:

Om deze scrub te bereiden, zijn bosbessen gewoon grof gestampt. Voeg de amandelen (grond) aan de geplette bessen. Meng ze tot een pasta te maken. Voeg vervolgens 1 eetlepel yoghurt aan de pasta. Meng alles deeg goed om de juiste consistentie te krijgen. Gebruik deze pasta op een dagelijkse basis om het gezicht te schrobben. Deze scrub helpt om de huid te exfoliëren en helpt de huid om de anti-oxidanten goed te absorberen.

Blueberry Masker Anti-aging:

Masker anti-aging kan met veenbessen een huid strakker verkrijgen. Om het masker anti aging te bereiden, moet je een kwart kopje gepureerde bosbessen. Voeg 1 theelepel limoensap in geplette bessen. Voeg 1 eetlepel havermout gemalen tot pasta en meng goed. Breng de pasta op je gezicht. Afspoelen met warm water na het verlaten van het voor ongeveer 15 minuten. Gebruik dit masker twee keer per week op de huid voor een jeugdige en jonger. Regelmatig gebruik van dit masker zal zeker leiden tot een significante verandering in de huid van het gezicht.

Voedt de huid:

Op zoek naar wat masker om zich te ontdoen van alle inspanningen van de huid? Probeer dit en zal uw huid verwend en als herboren voelen.

  • Neem 1/4 kopje bosbessen in een kom en prak soepel.
  • Voeg 1 eetlepel honing en 1 eetlepel olijfolie Blueberry Plakken.
  • Roer de pasta. Bewaren in de vriezer voor 5-10 minuten.
  • Breng de pasta gelijkmatig op het gezicht. Afspoelen na 15-20 minuten.

Waaronder bosbessen in de voeding helpt ook gezonde huid. Houdt de huid stevig en geeft het een meer jeugdige uitstraling en duidelijker.

Voordelen haar cranberry:

Voordelen van cranberry haar zijn de volgende:

Verbetert de haargroei:

Vitamine B-complex is goed voor het verhogen van de haargroei. Het helpt haargroei door het verbeteren van zuurstof en circulatie van bloed in het lichaam, met name de hoofdhuid.

Vermindert stress en cholesterol niveaus die haargroei beïnvloeden:

Het helpt ook om stress en cholesterol te verlagen. Stress en cholesterol beïnvloedt haargroei negatief.

Anthocyanen 1 Effect:

Bosbessen helpen bij het stimuleren van de haargroei met anthocyanen. De chemische helpt bij het versnellen van de groei door interactie met de haarfollikels. Veel shampoos bevatten bosbessen om de haargroei te helpen.

Veroudering vertraagt ​​1 Haar:

Beauty professionals keurt ook bosbessen voor de sluizen dik en gezond. Er is ook aangetoond als een voedsel dat helpt vertragen het verouderingsproces van het haar.

Gezondheid voordelen van bosbessen:

Enkele van de bekendste voordelen voor de gezondheid bosbessen zijn de volgende.

1 Vermindert buikvet:

Overtollig buikvet kan leiden tot hartaanvallen, zodat je nodig hebt om het te verlagen. Bosbessen bevatten voedingsvezels en zijn laag in calorieën die helpen verminderen buikvet. Verschillende studies hebben aangetoond dat bosbessen stabiliseren bloedsuikerspiegel en voorkomen dat de ongewenste ophoping van vet in ons lichaam. Dit is de eerste en meest belangrijke voordelen van cranberry.

Een rijk aan antioxidanten:

Antioxidanten kunnen voorkomen snelle vergrijzing. Blauwe bessen zijn een goede bron van antioxidanten en kunnen de tekenen van veroudering tegen te gaan. Het bevat ook anti-inflammatoire stoffen die de mentale functies van de hersenen stabiliseren. Als u wilt jong te blijven, kunt u blauwe bessen toe te voegen aan uw dieet als het je fysiek en mentaal kunnen houden jong. Zij kunnen ook onderhouden stressniveau onder controle. Onderzoekers hebben aangetoond dat de consumptie van blauwe bessen een goed humeur kan houden.

1 laag in calorieën:

Cranberries bevatten een stof genaamd atherosclerose die afzetting van cholesterol kan voorkomen in de bloedvaten extra. Ze zijn ook weinig calorieën en kan worden geconsumeerd als een substituut voor calorierijke dat de gewichtsbesparing kan verbeteren.

1 voorkomen van kanker:

Bosbessen bevatten sommige stoffen zoals ellaginezuur en Pterostilbene die essentieel zijn voor de preventie van kanker, in het bijzonder darmkanker zijn.

1 vermindert de problemen van het hart:

Bosbessen zijn een goede bron van vezels die helpt slechte cholesterol in het lichaam. De vermindering van de slechte cholesterol verbetert de gezondheid van ons hart zo prevenenting diverse hartziekten gerelateerd, zoals beroertes en hartaanvallen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Jennifer C.

1 Behoudt Vision:

Bosbessen bevatten een component genaamd anthocyanen die helpt visie te behouden, zelfs nadat we beginnen aan de leeftijd en voorkomt ook verschillende oogziekten zoals cataract, bijziendheid, etc. Dus is het het beste om bosbessen toe te voegen aan onze voeding om onze gezichtsvermogen te beschermen.

1 voorkomt infecties:

Bosbessen zijn altijd een goed huis remedie om urineweginfectie genezen, want het bevat een aantal componenten die helpt de behandeling van de infectie veroorzaakt door bepaalde soorten bacteriën.

Beste Voedsel voor de hersenen:

Bosbessen beschermen en leeftijd gerelateerde geheugenproblemen in de hersenen stimuleren ze de neurale signalen en betere geheugenkracht. De consumptie van blauwe bessen regelmatig als onderdeel van onze voeding kan helpen bij het functioneren van de hersenen beter.

2 voorkomt verstopping:

Hoe Bosbessen zijn een goede bron van vezels, het voorkomen van obstipatie. Het is ook een goede bron van vitaminen en andere voedingsstoffen die de vertering van voedsel kan bevorderen.

2 Regelt Blood Sugar:

Hier komt nog een voordeel voor de gezondheid van heerlijke bosbessen. Onderzoekers hebben aangetoond dat bosbessen wanneer geconsumeerd door mensen met diabetes type 2 kan helpen reguleren van het niveau van suiker in het bloed. Bij type 2 diabetes, het niveau van suiker in het bloed van de patiënt is zo hoog als er niet een goede productie van insuline door de alvleesklier. In dit geval bij het consumeren bosbessen regelmatig het niveau van glucose in het bloed van patiënten lager.

Nu je weet hoe cranberry's zijn gunstig, maak het niet een gewoonte in uw dagelijkse voeding op te nemen.

Principe

Nutrient Waarde

Percentage van de RDA

Energy57 Kcal3 Carbohydrates149 g11 %%% Totaal Fat0.33 Protein0.74 g1 g1% Cholesterol0 mg0% Dietary Fiber4 g6%

Vitaminen

Folates6 μg5% Niacin0.418 MG5% pantothenic acid0.124 MG5% Pyridoxine0.052 MG4% Riboflavin0.041 mg3% Vitamine A54 IU2% Vitamine C7 MG5% Vitamine E0.57 MG4% Vitamine K13 μg13%

Elektrolyten

Sodium1 mg0% Potassium77 mg2%

Mineralen

Calcium6 mg0.5% Iron0.28 MG5% Magnesium6 MG5% Manganese0.336 mg14% Zinc0.16 MG5%

Fyto-voedingsstoffen

Caroteen-SS32-mg luteïne-zeaxanthin80 μg-

Selectie en opslag:

Altijd gaan met de firma en uniforme gekleurde bosbessen. Als de bessen zijn verpakt in een container, altijd zorgen voor het vrije verkeer te schudden. Als de bessen in de container niet kan bewegen of beweging niet vrij, dan betekent dit dat de bessen in de containers beschadigd. Controleer altijd of de bessen zijn vrij van vocht, zoals de aanwezigheid van vocht hen verval maakt. Laat de bessen met ondoorzichtige kleur en textuur niet selecteren. De zak bevroren bessen moeten worden gecontroleerd voor het vrije verkeer van de bessen. Zorg ervoor dat de bessen op de beurs niet aan elkaar plakken. Was altijd de bessen net voor het eten. Het is niet aan te raden om ze te wassen voor het eten als bevorderen degradatie. Niet bessen houden van de temperatuur als het kan beschadigen of ruïneren de bessen. Bosbessen moet in een afgedekte fles worden bewaard in de koelkast bewaard teneinde weerstaan ​​lang voor 3 dagen. Verse rijpe bessen kunnen worden bevroren, indien de levering is er in overvloed. Dit geen van hun voedingsstoffen beschadigen. De smaak en textuur van de bessen kan een beetje te veranderen. Het is belangrijk om de bessen wassen en verwijder de beschadigde vóór het invriezen rijpe bessen. De bessen moeten worden verdeeld in een platte pan, zet weg tot ze worden ingevroren. Plaats alle bessen in een plastic zak en bewaar ze in de vriezer om een ​​uniforme consistentie te waarborgen. Bosbessen worden gehouden afgedekt en in een container gewassen met een transparante film. Houd ze in de koelkast. De bessen in een container worden geplaatst en de ruimte moet een inch voor de uitbreiding, wanneer houden in de vriezer voor koken in de toekomst. Bosbessen, die moet worden geserveerd in rauwe en ontdooid in de toekomst moet worden verzegeld en bevroren opgeslagen na hun behoud in suikersiroop.

Aanbevelingen voor gebruik:

Bosbessen kan worden gebruikt in vele recepten. Kan gebruikt worden als dessert wanneer deze is gekoppeld met elke hartige gerecht. Kan worden opgeladen in de pompoen, kaas en zelfs pizza. De zure smaak van de bessen zal een goede punch om het hele dessert te brengen. Kan worden geknald in een groene salade of kan worden berecht in de vulling. De bessen krijgen goed met pannenkoeken. Bosbessen kunnen in muffins en cakes worden gekookt. Het is goed om de dag te beginnen met een ontbijt in de verse bosbessen.

Bosbessen niet alleen lekker smaken, maar brengen ook nuttige voedingsstoffen in hen. Waaronder bosbessen in de dagelijkse voeding kan nuttig zijn in termen van gezondheid. Dus geniet van de bosbessen met de rijkdom van smaak en voedingswaarde.

Zoals cranberry's? Heeft u een speciaal recept dat bosbessen bevat? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha