22 Home Remedies ongelooflijk effectief holteDie lijden aan pijnlijke holtes? Problemen met betrekking tot de tanden zijn altijd pijnlijk om te gaan met, maar de holtes zijn de ergste. Holten principe kleine gaatjes die optreden in de tanden door cariës. Dit verval gebeurt door het ontbreken van mondhygiëne en de ophoping van bacteriën en plaque. Het kan ook te wijten zijn aan onvoldoende hoeveelheid mineralen in de voeding. Voor een lange tijd werd aangenomen dat alleen tandartsen gaatjes kan behandelen. Maar zijn nieuwe natuurlijke en huismiddeltjes aangetoond dat tandheelkundige zorg is niet altijd noodzakelijk.

Hoe weet u dat tandbederf heeft ingesteld in?

Terwijl oudere mensen de veranderingen die plaatsvinden met hun tanden kunnen observeren, kinderen en jongeren zijn niet in staat om te begrijpen of te merken. Dus, als ouder je moet blijven uw tanden vaak te controleren en zorgen voor een regelmatige bezoeken aan de tandarts. Naast de holten in de tanden die zichtbaar wordt, wordt het optreden van cariës gekenmerkt door:


Kleverige afzettingen op de tanden die meestal van een donkere kleur (zwart) zijn. Er is ook een verhoogde aanwezigheid van plaque, die slechte adem veroorzaakt.

Top 22 home remedies voor Holten:

Echter, soms ondanks alle inspanningen, de voorzorgsmaatregelen en zorg, je zou geraakt door cariës, die uiteindelijk zal leiden tot gaatjes. In dit geval kunt u proberen deze huismiddeltjes af te weren tandbederf en onderhouden van mondgezondheid op zijn best.

Gebruik een fluoride mondspoeling:

Fluoride is goed voor de tanden en helpt bij re-mineraliseren hen. Naarmate de concurrentie voor mineralen is een legitieme zorg voor tandbederf, met behulp van een mondspoeling met fluoride is een effectieve huis remedie voor tandbederf en gaatjes.

Mengsel van calcium en magnesium poeders:

Maak een mengsel van calcium en magnesium poeder en je mond spoelen met het. Dit heeft twee voordelen. Ten eerste, de hulp van calcium en magnesium opnieuw mineraliseren tanden. Tweede alkalische houdt mond, waardoor het zuur holte aan de tanden beïnvloeden.

Verbruiken Butter Levertraan en olie:

Levertraan en boterolie wordt gezegd dat ze rijk aan vitamine A, D en K, die uitstekend voor het handhaven van mondhygiëne bent. U kunt deze twee supplementen afzonderlijk of neem een ​​capsule die beide bevat.

Make A Bone Bouillon:

Bone bouillon is een bouillon van botten van dieren, zoals gevogelte, rundvlees, lamsvlees en soms zelfs bizons, samen met het water. Deze soep heeft vele gunstige eigenschappen. Het helpt bij het verbeteren van uw spijsvertering. Het versterkt ook je nagel, haar en huid. De bouillon, een rijke bron van calcium en magnesium helpt bij het verwijderen holtes en vecht tandbederf.

Spoelen en gorgelen met zout water:

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende remedie voor elk type kiespijn aangesloten. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van een theelepel zout tot warm water en je mond spoelen en gorgelen met het. Zorg ervoor dat u de holte grondig te wassen.

Gebruik Kruidnagelolie:

Neem wat 'olie van kruidnagels op de wijsvinger en masseer de getroffen door cariës met het gebit. Olie van kruidnagel helpt verlichten een deel van de pijn veroorzaakt als gevolg van gaatjes en tandbederf.

Spoelen met plantaardige olie:

Plantaardige olie moet effectief in het verwijderen tand infectie en pijn te verlichten. Neem een ​​klein kopje en vul deze met plantaardige olie. Mond met plantaardige olie te spoelen voor ongeveer 1-1 minuten en een half. Dan spugen.

Gebruik een kompres Alcohol:

Maak een mengsel van gin, wodka en whisky. Doe in een kom. Neem een ​​schone doek en dompel het in de oplossing. Maak dan gebruik van als een kompres tegen de getroffen holtes tanden. Tijdens het eerste contact, kan alcohol steken. Na een tijdje ', kalmeert en u zult beginnen om de gevolgen van de verpakking te voelen als de pijn verlichten begint te verminderen.

Gebruik Vanilla Essence als mondspoeling:

Vanilline, in zijn zuivere vorm speelt een effectieve mondwater die kan worden gebruikt om kiespijn te verlichten.

Juiste Dental Care:

De beste en meest effectieve manier van omgaan met spouw te voorkomen dat ze in de eerste plaats. Poets je tanden twee keer per dag, flossen en mondwater zijn belangrijk om grondig uw mond af onzuiverheden te reinigen. Dit voorkomt tandplak en bacteriën te bouwen. Dit op zijn beurt te voorkomen cariës.

1 Rock It Met Mosterd:

Steenzout en mosterd olie nemen een deel in de Indiase keuken. Deze ingrediënten worden gebruikt in onze voorbereidingen voor de keuken en elke dag de keuken. Meng 2 eetlepels elk van zout en mosterd olie. U moet dit gebruiken om je tanden goed te masseren. Laat het gedurende 3 tot 5 minuten en dan gorgelen. Correct gorgelen om zich te ontdoen van de zoute krijgen na smaak in de mond.

1 Mouth Spa voor het slapen gaan:

De bacteriën worden zeer actief tijdens de nacht als je gaat slapen na de maaltijd. Wordt belangrijk en essentieel dat de mond vrij is van stoffen die problemen veroorzaken. Dus, probeer deze eeuwenoude corrigerende maatregel elke nacht om uw mond met warm water vermengd met zout gorgelen.

1 Lemony Remedie:

Citroenen zijn een rijke bron van vitamine C. U kunt een schijfje citroen kauwen om ziektekiemen te doden om te helpen verlichten van de pijn, die wordt veroorzaakt door tandbederf. Dit is een van de beste natuurlijke remedie voor tandbederf.

1 Tarwegras:

Met anti-bacteriële eigenschappen, tarwe onder controle houdt de groei van bacteriën. Men kan tarwegras sap moeten bacteriën in de mond te doden. Tarwegras kan ook helpen verlichten van de pijn die wordt geleverd met cariës.

1 Knoflook:

We houden allemaal van de knoflook in ons dagelijks voedsel, maar als we worden gevraagd om een ​​teentje rauwe knoflook eten, we zijn er zeker om het te weerzinwekkend vinden. Maar knoflook is een heerlijke specerijen en kruiden zijn te vinden in elke keuken. Het is rijk aan anti-schimmel en anti-bacteriële eigenschappen en tegelijkertijd helpt om de pijn te verlichten, werkt als pijnstiller.

1 Tea:

Beschouwd als een effectieve manier om ziektekiemen te doden, de thee onderhoudt gezonde tanden, vermindering van de productie van plaque en bacteriële groei onder controle te houden. Maar het is niet alleen een thee die kan worden gebruikt om tandbederf te behandelen! Je nodig hebt zwarte of groene thee voor de beste resultaten.

1 Tea Tree Oil:

Velen van ons gebruiken tea tree olie om pijn te behandelen. Het is ook een goede manier om gaatjes weg te houden. Het masseren van uw tanden en tandvlees behoorlijk en zorgvuldig met tea tree olie. Afspoelen met warm water. Doe dit twee keer per dag om je mond gezond, sterk tandvlees en tandbederf vrij te houden!

1 Wat kauwgom kauwen:

Kauwgom is niet alleen om een ​​verklaring af te leggen, maar het is ook een fantastische manier om uw tanden gezond te houden. Terwijl het maakt de tanden en het tandvlees sterk, haar kleverige natuur helpt ook om hardnekkige etensresten uit hun schuilplaats te verwijderen. Tegelijkertijd leidt tot de productie van speeksel in de mond, die ook werkt met de mond schoon en gezond.

1 Haal meer Fiber:

Voedingsmiddelen rijk aan vezels, net als al die groenten die worden geserveerd in salades, zijn een goede manier om plaque die leidt tot verval in de tijd te beperken. Het eten van voedsel dat een goede hoeveelheid vezels tot tandbederf op afstand te houden bevat. Omvatten voedingsmiddelen zoals kool, broccoli, komkommers, bloemkool, tomaten, sla, radicchio, enz., Om uw dagelijkse maaltijden.

Oregano-olie:

Een aantal studies suggereren dat oregano olie kan functioneren als een goed huis remedie voor tandbederf. Tandbederf te voorkomen en onder controle te houden, is het raadzaam om olie van oregano als tandpasta mengen met een beetje zout. Je moet minstens een keer per dag poetsen met dit mengsel aan de tanden gezond te houden. Weinigen konden enige tijd voor getused smaak en geur van de olie te nemen, echter.

2 Neem:

Goede oude neem Datun lijkt misschien een verouderde manier om je tanden schoon te houden, maar het is zeker een effectieve manier om gezondere tanden! Tijdens het kauwen de tak neem moeilijk maakt uw tanden en tandvlees sterk, krachtig plantaardige oliën en verbindingen in de mond vrijkomende zijn zeer effectief tegen de bacteriën die tandbederf veroorzaken. Ze hebben ook een hoog vezelgehalte waardoor ze zeer effectief in het handhaven plaques verte.

2 Gebruik Fragmenten:

Een van de weinige manieren duur om tandbederf te behandelen is een paar extracten zeldzame gebruiken. Gewoon als vanille is, zijn extract is duur. Beoefenaars van alternatieve geneeswijzen raden het gebruik van vanille en amandel extract te helpen helen holtes.

Hoe tot tandbederf te voorkomen:

Allereerst, zo heeft terecht gezegd, voorkomen is beter dan genezen, hier zijn enkele must om dingen naar je mond, tanden en tandvlees gezond te houden doen. Ze helpen holtes die als gevolg van verval optreden te voorkomen.

  • Zorg ervoor dat je je tanden poetst twee keer per dag en het goed doen met de tijd en de aandacht die het verdient voor de mooie glimlach op je gezicht.
  • Vergeet niet om te gorgelen met gewoon water na elke maaltijd om zich te ontdoen van alle tit stukjes voedsel achtergelaten in de mond, op welke manier kan geven aan de bacteriën.
  • Kauw je voedsel goed kan ook helpen om tandbederf bij baai als het helpt produceren enzymen die bacteriën die bederf veroorzaken doden.
  • Om een ​​gezond gebit te behouden, wrijf je tanden met olie van kruidnagel zo vaak mogelijk.
  • Als alternatief, als je niet kunt wrijven met olie van kruidnagel, kauwen ene na de maaltijd om uw mond en tanden schoon en zonder pijn te houden.
  • Als u bezwaar heeft tegen uien in uw salade te hebben, wil je gewoon zou kunnen om ze te heroverwegen. Uien zijn goed voor je mond en mondgezondheid zo effectief bacteriën en ziektekiemen in de mond te doden.
  • Bezoek uw tandarts regelmatig om ervoor te zorgen dat uw mond gezond is en mondhygiëne niet wordt aangetast.
  • Zorg ervoor dat u de draad te gebruiken om zich te ontdoen van etensresten en onderdelen die kunnen worden verborgen in de mond en de openingen tussen de tanden. Als je kunt, zorg ervoor om te flossen voordat je het bed raakte in de nacht.
  • Een mondwater is een geweldige manier om de mond en tanden schoon te maken. Gebruik een goede mondspoeling met fluoride om effectieve bescherming tegen bacteriën en tandplak te verkrijgen.

Als er problemen met holtes aanhouden, zelfs nadat u deze stappen hebt geprobeerd, moet u uw tandarts te raadplegen.

Echter, in sommige gevallen, kan het te lang duren voor deze huismiddeltjes om te werken en je kan worden gedwongen om uw tandarts te zien. Als je naar een tandarts, kunt u verwachten om te gaan door middel van een van deze methoden om tandbederf te behandelen:

Aftopping:

Als de schade alleen aan de bovenkant, kan de tandarts gaan en gebruik capping te genezen. Dit zou betekenen dieet voorzorgsmaatregelen voor een paar dagen om te vertrekken de tand te herstellen en dan vullen met componenten op basis van zilver. Dit vereist echter verzorging en een goede mondhygiëne ook.

Verwijder de getroffen tand:

Als tandbederf meer schade aan de tand of tanden heeft veroorzaakt en vernield, kan uw arts de tand om de verspreiding van verval te voorkomen halen. Het trekken van tanden is een heel pijnlijk proces, dus hopelijk niemand heeft om te gaan door dit!

Wortelkanaalbehandeling:

Als de tand kan worden bespaard door de arts, kan hij/zij een RCT of een wortelkanaalbehandeling te stellen en te helpen zich te ontdoen van een slechte tand.

Velen van ons proberen te zijn experts, maar vergeet niet dat de tanden zijn onvervangbaar. Zodra ze beschadigd zijn, kan je niet veel over, behalve voor een regelmatig bezoek aan de tandarts om een ​​kunstgebit te krijgen doen!

Dus, hou die glimlach tot leven met deze eenvoudige huismiddeltjes. Vergeet niet, je glimlach kan oplichten een kamer!

Ik hoop dat je dit artikel op home remedies voor gaatjes en tandbederf behulpzaam gevonden. Laat uw antwoorden niet met ons delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha