22 eenvoudige tips om zich te ontdoen van vlekkenCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Stefanie Neves

Ben je bang om mensen te ontmoeten of gaan voor partijen als gevolg van de vlekken op je huid? Zitten terug naar huis en verbergen voor anderen is niet de oplossing. Je moet een manier om schoon te maken en heldere huid te vinden en weer vertrouwen. Maar voordat we in een discussie over hoe om vlekken te verwijderen, dienen we te begrijpen waarom we de dingen doen in de eerste plaats !.

Wat zijn de oorzaken vlekken op je gezicht?

Spots hebben maar één van de belangrijkste redenen voor het ontwikkelen en dat is echt overdreven olieproductie. Vlekken zijn vooral na wiskunde van een uitbarsting van acne. Het puistje gaat weg maar laat littekens die nooit zal laten vergeten. Dus de oorzaak van het defect, de verstopping van de poriën met de dode huidcellen en overmatige olie waardoor acne. Wanneer dit gebeurt in de bovenste lagen van de opperhuid, krijgen we witte koppen en zwarte koppen, maar wanneer dit gebeurt in de binnenste lagen je eindigen met acne. Acne bladeren zijn rood en ontstoken huid, die dan verandert in een plek, zodra het puistje verdwijnt.


Er zijn twee dingen die kunnen leiden tot de ontwikkeling van acne of vlekken op alles. Eén is de aanwezigheid van dode huidcellen in voldoende aantallen om verstopping veroorzaken en de tweede is de overmatige productie van oliën die in combinatie met de cellen van de huid veroorzaakt acne en vlekken. Een andere reden achter de doorbraak van acne kan zijn hormonen. Onevenwichtige hormoonproductie kan leiden tot de productie van overtollige olie die uiteindelijk acne en puistjes problemen kan veroorzaken.

Moraal van het verhaal is dat als het gaat om acne vlekken en is alles verbonden met de olie-afscheiding uit je klieren. Dit geldt ongeacht welk deel van je lichaam dat je een uitbarsting van puistjes.

Het is echter duidelijk dat, maar het wachten op de puistjes te vervagen en bidden dat de onvolkomenheden van de huid niet verschijnt het is nooit de oplossing. Sommige dingen niet zelf op te lossen en puistjes zijn een van hen. Behandel de juiste wijze is de enige manier om dat te doen is om u niet te kwellen. U kunt proberen over de toonbank medicijnen of zelfs die door een arts voorgeschreven of u kunt ook een duik in het geheim dagboek van haar grootmoeder! Er is een behandeling voor acne en vlekken in alle drie types. Dus hier is hoe je vlekken kan verwijderen en behandelen van acne.

Over the Counter Drugs:

Dit is het eerste ding dat je kunt proberen. Op het eerste gezicht van een acne break out kunt u proberen een aantal over de toonbank medicijnen en producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de behandeling of het gebruik van acne gevoelige huid.

Vang geneesmiddel dat salicylzuur, melkzuur of benzoylperoxide bevat. In eerste instantie hebben de neiging om te veroorzaken peeling, droogheid en irritatie van de huid, verbeteren de symptomen in de eerste maand.

Arts voorgeschreven:

En 'aan te raden dat als je acne is niet in control met medicijnen over de toonbank, neem het advies van een professional. Als je acne kan ook worden veroorzaakt als gevolg van hormonale schommelingen tijdens elke leeftijd, soms over de toonbank medicijnen niet werken. In sommige gevallen is het gebruik van de pil acne veroorzaken, terwijl in sommige anticonceptiva voorgeschreven om acne te controleren. Dit is een beslissing die alleen een professionele kan nemen.

In sommige extreme gevallen van acne, microdermabrasie of chemische peelings of laserchirurgie bedienen de talgafscheiding worden uitgevoerd en deze kan worden voorgeschreven en alleen door een medische verklaring.

Maar in veel gevallen is deze vorm van behandeling we kunnen, en dat is wanneer we geven aan de eeuwenoude wijsheid van onze voorouders en terug te keren naar natuurlijke remedies getest.

Hoe om vlekken te verwijderen:

Onderstaand zijn enkele van de meest populaire home remedies voor gebreken

Wrijf Calamine lotion op de vlek. Absorbeert overtollige olie en helpt zich te ontdoen van de vlek. Gebruik Calamine lotion zo vaak als nodig is.

Wikkel een ijsblokje in een handdoek of een theedoek en houd het op de vlek voor ongeveer vijf minuten. Het zal werken op de vlek en ontsteking verminderen.

Gebruik een goede zonnebrandcrème met SPF 15 of hoger elke keer als je naar buiten gaat. De zon kan de gebreken verergeren en kan interfereren met bepaalde medicijnen en acne behandelingen.

Het eten van gember en knoflook is goed.

Verbeter uw dieet. Het is raadzaam om groenten en fruit rijk aan vezels in overvloed verbruikt.

Ontgiften van het lichaam is zeer goed. Drink ongeveer 6 tot 10 glazen water per dag.

Matige lichaamsbeweging helpt.

Wijzig de kussensloop elke dag, zoals zweet op het bacteriën kan bevatten.

Het citroensap kan worden toegepast als bleekmiddel.

Solliciteer Vitamine E of wonderolie reukloos elke nacht.

1 U kunt bliksem gel die de vlek verdwijnen ook van toepassing.

1 Maak een mengsel van één deel azijn van de appelcider en acht delen water. Bewaar de oplossing en spoel je gezicht met een of twee keer per dag.

1 Anti-crème merken zijn ook bruikbaar.

1 Breek een capsule van knoflook en knijp de inhoud in een lepel uw moisturizer en dep de vlek.

1 Kook kamille en citroensap in het water. De toepassing van dit afkooksel helpt bij het genezen vlekken op de huid. Maar dit werkt het beste op vlekken veroorzaakt als gevolg van acne littekens.

1 Meng de azijn en 3 aardappelpuree. Breng dit op het getroffen gebied tijdens de nacht.

1 Breng 3 gepureerde wortelen op het gezicht gedurende 15 tot 20 minuten. Afwassen met melk.

Pureer 1 payayas groen en toepassen op uw gezicht voor 15 minuten.

Drie zelfgemaakte gezichtsmaskers die zeer effectief op onzuivere huid:

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Stefanie Neves

1 Meng een beetje 'honing, citroen en een snuifje kurkuma. Breng het mengsel op je huid regelmatig. Deze combinatie kan zeer effectief zijn als correct en consistent gebruikt.

Voeg de sandelhoutpulp voor water en breng het aan je huid, waar de gebreken zijn. Sandelhout is goed om je huid helder en vrij van vlekken of acne te houden. Sandelhout kalmeert zelfs een pijnlijke pukkel of kook op de huid.

2 Plaats drie aardbeien in een kom en puree met een vork. Giet genoeg azijn in de kom tot een pasta te maken met aardbeien. Verspreid deze pasta en aardbei azijn op het probleemgebied van uw huid en 's nachts te houden. Gebruik een doek tussen het gezicht en het kussen om uw beddengoed te beschermen. Spoel de pasta af in de ochtend.

2 Gebruik deze plakken elke nacht. Maak er een gewoonte van om het te gebruiken, zelfs na de vlekken zijn verdwenen, om vlekken weg te houden en houdt uw huid duidelijk.

Echter, dit is een geval waar we positief kunnen zeggen dat voorkomen beter is dan genezen! Zodra de schoten van acne, zich te ontdoen van het is een tijd nemen proces dat werkt uiteindelijk ook pijn op je zelfbeeld zelfvertrouwen en! Dus hier zijn een paar eenvoudige stappen om acne en puistjes op afstand te houden vanaf het begin.

Vier eenvoudige richtlijnen om vlekken te voorkomen:

a. Zachtjes scrubben je huid dagelijks te oliën verwijderen en gehard om vlekken te voorkomen, maar het is altijd raadzaam om een ​​dermatoloog te raadplegen voordat u reinigingsmiddelen op uw huid.

b. Geen ruwe doekjes niet gebruiken, alcohol pads-doorweekt, of spons op je huid. Deze kunnen irritatie die de olieproductie verhoogt veroorzaken en het creëren van nieuwe plekken.

c. CTM maken een deel van uw dagelijkse schema, vooral als je een vette huid.

d. Moisturize huid met een vochtinbrengende crème zonder olie en alcohol elke dag, nadat u uw cleanser te spoelen, en vóór het opzetten van make-up. Een moisturizer met alfa-hydroxy zuren kunnen goed voor je huid, maar overleg eerst met uw arts.

en. Niet geraakt, de sonde, knijpen, of vlekken of puistjes anderszins manipuleren met uw vingers, vooral uw vingers vuil. Laat je exfoliërende cleanser en het werk doen.

Volg deze eenvoudige remedies en te elimineren vlekken. Immers een lichte huid en licht zal je aantrekkelijk en mooi uitzien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha