21 KRACHTIG GEWOONTEN van gelukkige mensen of hoe om gelukkig te zijn met je leven?21 KRACHTIG GEWOONTEN van gelukkige mensen of hoe om gelukkig te zijn met je leven?

We komen allemaal tot dezelfde wereld en we hebben allemaal ervaring min of meer dezelfde ups en downs van het leven. Het is waar dat sommige worden behandeld betere handen in het leven dan anderen, maar nog niet bekend wie zal gelukkig zijn en niet zal doen, want wij zijn ontevreden rijke mensen en er zijn een aantal zeer arme mensen een gelukkig. Wat echt het maakt het verschil is hoe mensen benaderen het leven, hoe om te gaan met deze ups en downs, en gewoonten die zij in hun dagelijks leven vast te stellen. Gelukkige mensen zijn degenen die hebben besloten dat ze wil gelukkig zijn en hier zijn 21 van de gewoonten die zij om vast te stellen om ervoor te zorgen dat ze blijven op die manier:

1. groot denken, grote droom

De eerste tip over hoe blij met je leven is - met een aantal grote doelen en dromen dromen moeite waard. Een gelukkig mens zou nooit droom om vroeg uitstappen werk, omdat ze een hekel aan hun werk, zetten zij hun zinnen gezet op de ontwikkeling van een nieuwe carrière. Het begint met het geloof dat alles mogelijk is, en de lat hoog, want dromen echt waar kunnen komen, als je het probeert.


2. Er is geen excuus

Gelukkige mensen accepteren hun eigen fouten en van hen leren. Anderen niet de schuld voor de dingen verkeerd gaan, omdat je nooit de acties van anderen kan controleren. Wat je kunt doen is kijken naar wat je anders had kunnen doen en zorg ervoor dat je niet dezelfde fout opnieuw hoeft te maken.

3. Kijk niet voor de goedkeuring van anderen

Adviezen van andere mensen kunnen waardevol zijn, maar een gelukkig persoon niet al hun acties op hoe andere mensen hen zullen zien baseren. Ze doen wat ze willen weten goed voor hen en hun dromen is. Er is slechts een persoon die een gelukkige persoon zal reageren en dat - zich.

4. Voel je niet wrok

Nog een tip over hoe blij met je leven - niet wrok dragen. Wrok zijn slechte gevoelens en als je vasthoudt aan hen, zal het kwaad en te slepen naar beneden blijven. Een gelukkig mens heeft geen tijd voor negatieve gedachten, zoals woede, haat en wraak. Het leven is te kort voor dit alles, dus je leert om te vergeven en vergeten, en geven u meer tijd voor geluk.

5. Houd het leven eenvoudig

Een van de belangrijkste gewoontes van gelukkige mensen is om het leven eenvoudig te houden. Ja, het geheim van het geluk kan net zo eenvoudig. Gelukkige mensen nemen alleen wat ze kunnen omgaan met, werken niet wanneer je niet nodig hebt, en geen twee gadgets wanneer men voldoende. In feite zijn ze een leven bijna minimalistisch, door de normen van vandaag. Waarom, bijvoorbeeld, ze hebben drie telefoons? Je kunt geen antwoord meer dan één op een tijd en de kans dat uw telefoon zijn toegenomen niet drie keer werken. Houd het simpel.

6. Concentreer je op het genieten van vandaag

Nog een tip over hoe blij met je leven is - focus op genieten van vandaag de dag en geniet van wat er nu gebeurt. De gelukkigste momenten zijn hier vandaag om van te genieten, terwijl het verleden niet kan worden veranderd en de toekomst kan niet worden voorspeld. Een gelukkig mens is van plan, maar zorg ervoor dat u het meeste van deze tijd te maken, terwijl het nog hier.

7. Wees dankbaar voor wat je nu hebt

Dankbaarheid is één van de meest krachtige gewoonten van mensen gelukkig. Gelukkige mensen maken het beste van wat ze nu hebben en ik ben dankbaar voor deze ook. Ook uw gezondheid, voedsel in de maag en een dak boven je hoofd is iets te zeggen 'dank u' aan. Geniet van de eenvoudige dingen en de rest zal de kers op de taart zijn.

8. Er is geen ruimte voor jaloezie, zal blij zijn als anderen voorspoedig

Hoe om gelukkig te zijn met je leven? Laat je niet alle groene ogen omdat een vriend geluk krijgen of meer, dan jij. De gelukkig mens is de eerste die een andere feliciteren met een hit, en serieus. Ik ben blij voor anderen, nooit jaloers op hen.

9. Wees eerlijk in alles wat je doet

Krachtige gewoontes van gelukkige mensen onder eerlijkheid. Liegen is een zeker vuur manier om stress te verhogen en uw zelfvertrouwen te verlagen. Een gelukkig mens kan niet worden lastig gevallen met leugens; het kost te veel inspanning zonder reële en zinvolle beloning. Eerlijkheid zelf zal de vruchten plukken.

10. jezelf niet vergelijken met anderen

Iedereen is anders, iedereen heeft verschillende vaardigheden en ieder leeft en werkt in hun eigen tempo. Tevreden met wie je bent en wat hun limieten zijn is een stap op weg naar tevredenheid en een geweldige tip over hoe blij met je leven. Het heeft geen zin te proberen om jezelf te oordelen tegen andere mensen, weet je, vooral als je doet het beste wat je kunt, of niet?


11. Accepteer de dingen die niet kunnen worden gewijzigd

Soms is het leven kan lijken niet zo goed, en accepteren dat je meer vrede zal zijn met zichzelf. Je kan niet blij zijn als je voortdurend piekeren over dingen die niet kunnen worden gewijzigd, zodat uw energie te richten in plaats van wat er mogelijk is.

12. Niet slecht over anderen spreken

Een van de grote gewoontes van gelukkige mensen is dat we proberen nooit ziek van anderen te spreken. Roddelen en slecht praten anderen zullen je niet goed doen en zal zeker uw doel te maken is niet goed. Als je iets leuks te zeggen over iemand niet kunt vinden, dan zeggen helemaal niets. Geluk wordt niet bereikt door het uitvoeren van andere mensen neer.

13. Probeer gelukkig te zijn

Nog een tip over hoe om gelukkig te zijn met je leven is - gewoon koos om gelukkig te zijn. In feite kan het gemakkelijk zijn, dat. Je wilt niet ongelukkig te zijn, toch? Vrolijken jezelf dan op en maak een vastberaden inspanning en beslissing om gelukkig te zijn, want er zijn zo veel dingen tevreden over te zijn.

14. Wees vriendelijk en gul

Krachtige gewoontes van gelukkige mensen uit onder meer vriendelijkheid en vrijgevigheid. Je krijgt veel meer te geven, ontvangt u. Gelukkige mensen maken er een gewoonte van het kopen van cadeaus voor mensen en het doen van goede daden. Ze doen het omdat het maakt niet alleen de ontvanger van hun vriendelijkheid blij, maar ook maakt ze blij en gelukkig.

15. Wees een sociaal persoon

Gelukkige mensen waarde van vriendschap en weten dat een vriendschap is een relatie van 'geven' als 'nemen'. Maak tijd om familie en vrienden te bezoeken, en hebben hun leven niet in afzondering leven van anderen.

16. Ontwikkel veerkracht

Volgens psychiaters, het tegenovergestelde van depressie is niet geluk, maar veerkracht. Gelukkige mensen niet opgeven na een storing; maar meteen terug en probeer het opnieuw. Wanneer de weerstand ontwikkelt, is het alsof je het dragen van een harnas; zeker, u zult de schoten te krijgen, maar je zult niet boos!

17. Behandel het leven als het wonder dat is

Een andere krachtige gewoontes van gelukkige mensen is dat ze het leven behandelen als een wonder! Elke nieuwe dag is een wonder van een gelukkig mens. Het biedt nieuwe mogelijkheden, nieuwe ervaringen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het leven zelf is een wonder dat we moeten allemaal dankbaar en gelukkig mens te zijn beschouwt het leven als een groot avontuur.

18. Kijk naar problemen als kansen

Volgende geheim van geluk is de weergave van problemen als kansen. Ze zijn een gemeenschappelijke plaats, maar gelukkige mensen hebben problemen, ze hebben uitdagingen. Obstakels bestaan ​​worden overwonnen en dat alleen u van vooruit als je ze laat. Dus de volgende keer dat u een obstakel geconfronteerd, manieren vinden om er omheen, overheen of er doorheen. Niet alleen zitten, opgeven en mager op.

19. Blijf niet in bed hele dag!

Het is aangetoond dat de vroege vogels zijn de gelukkigste mensen. Het ontwikkelen van een regelmatig slaappatroon geeft je meer energie en tot in bed hele ochtend kan eigenlijk nog meer lethargisch en ongelukkig te maken. Sta vroeg in de ochtend en maken het grootste deel van de dag. Zodra je opstaat, hoe langer het duurt om plezier te hebben.

20. Eet goed en lichaamsbeweging

Nog een tip over hoe blij met je leven is om een ​​gezond dieet en lichaamsbeweging routine te nemen. Je kunt niet gelukkig zijn, tenzij je de energie, dus eet goed, uit te komen in de frisse lucht en wat oefening krijgen. Geen behoefte een fitness-enthousiasten om gezond te zijn. Een evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging zal u alle energie die u nodig hebt om een ​​gelukkig leven te geven.

21. Smile vaak

En tot slot, als je wilt om gelukkig te zijn, dan moet je leren om te lachen, met of zonder reden, en glimlach vaak. Het is eigenlijk heel moeilijk om te lachen en voel me ziek op hetzelfde moment, en gelukkige mensen kennen deze truc goed genoeg. Daarom, als u wilt uw stemming fleuren, zet een glimlach op je gezicht en als iemand anders zal zien, moet je de dag ook fleuren.

Hoe om gelukkig te zijn met je leven? Elke andere tips geluk?

Voel je vrij om ze te delen in de commentaren hieronder.

Shine en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   0
April 19, 2015 | 18:20:45 | later 2 uur

Hou tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha