21 effectieve manieren om een ​​depressie te overwinnenDepressie kan allesomvattend-nemen over je leven, waardoor je het gevoel brak de hele tijd. Activiteiten die ik vóór nu vond lijken leeg. Je verliest gewoon alle interesse in het leven te genieten. Tijd doorbrengen met familie en vrienden lijken een last soms.

Wat is een depressie?


Over de hele wereld wordt depressie beschouwd als een ernstige medische aandoening. Indien onbehandeld, kan leiden tot extreme, en in sommige tragische gevallen, resulteert.

Er zijn verschillende redenen die kunnen leiden tot depressie. De strijd blijft passen aan bepaalde vervelende situaties in het leven kan leiden tot symptomen van depressie. Op de lange termijn kan depressie van invloed op onze mentale en fysieke gezondheid.

Depressie kan worden gedefinieerd als een aanhoudend gevoel van verdriet. Mensen die depressief zijn ervaring een verlies van interesse in de dagelijkse activiteiten. Dit beïnvloedt je denken, gedrag en gevoel van welzijn. Klinische depressie is een ernstige psychische aandoening. Het kan leiden tot een reeks emotionele en fysieke complicaties. In de meeste gevallen, mensen die lijden aan klinische depressie voelen hun leven waardeloos zijn, en nadenken over zelfmoord.

Oorzaken en symptomen van depressie:

Depressie treft een groot aantal mensen, van tieners tot bejaarden. Er zijn vele oorzaken van depressie variëren van persoon tot persoon. De meest voorkomende hiervan zijn gebeurtenissen in het leven en de grote veranderingen, zoals een bevalling, menopauze, financiële problemen, het verlies van een geliefde, natuurrampen, medische aandoeningen en moeilijke relaties en scheiding. Depressie kan ook worden veroorzaakt door een bijwerking van bepaalde medicijnen.

Depressie is niet uniform en niet de symptomen. De volgende symptomen kunnen worden ervaren door sommige patiënten en niet anderen. De ernst van de symptomen en de duur is afhankelijk van de individuele persoon en zijn/haar toestand.

 • Een constant gevoel van verdriet, angst, wanhoop en leegte
 • Gevoelens van prikkelbaarheid, frustratie of woede uitbarstingen kleinste dingen
 • Pessimistische houding tegenover het leven
 • Verlies van interesse of plezier in normale activiteiten en hobby's
 • Gevoelens van onrust of agitatie, zoals pacing, handen wringen of het onvermogen om stil te zitten
 • Verlies van interesse in seks
 • De lage niveaus van energie, moe en vermoeidheidsklachten zelfs kleine taken lijken een grote inspanning vergen
 • Moeite met concentreren, herinneren details en het nemen van beslissingen
 • Denken, spreken of bewegingen van het lichaam verminderd
 • Slaapstoornissen - slapeloosheid of overmatig slapen
 • Besluiteloosheid, verstrooidheid en verminderde concentratie
 • Veranderingen in het eten habits- depressie kan leiden tot verminderde eetlust en gewichtsverlies bij sommige mensen, terwijl in sommige oorzaken verhoogde hunkeren naar voedsel en gewichtstoename.
 • Lange periodes van huilen zonder duidelijke reden
 • Thoughts- Suicidal in extreme situaties kan de patiënt ook naar handelen
 • Onverklaarde lichamelijke problemen, zoals pijn, hoofdpijn, krampen of problemen met de spijsvertering die niet worden genezen met behandeling
 • Gevoelens van waardeloosheid of guilt- voortdurend mediteren op mislukkingen in het verleden en zichzelf de schuld voor de dingen verkeerd gegaan
 • Een gemeenschappelijk gevoel dat er niets is nuttig in het leven en de dingen werken niet

Hoe te overwinnen depressie?

Depressie is een chronische lange termijn Soortgelijke diabetes of hoge bloeddruk. Daarom is de diagnose en behandeling noodzakelijk. Symptomen van depressie vereisen de juiste medische verzorging en kan erger worden als ze niet goed behandeld. Onbehandelde depressie kan leiden tot slechte geestelijke en lichamelijke gezondheid, afbreuk te doen aan de normale activiteiten van je leven. Gevoelens van depressie kan zelfs leiden tot zelfmoord. Hieronder zijn enkele manieren die je enorm zal helpen met hoe je depressie te bestrijden.

Roep de hulp van vrienden en familie

Soms voelen we ons depressief, maar we kunnen onze gevoelens te delen met anderen. Dit vergroot de depressie. Het feit is dat we de hulp en steun van onze buren en geliefden moeten overwinnen depressie. Het is raadzaam om je gevoelens te delen met vrienden en familie. Het is goed om hun advies te vragen. Het maken van vrienden is ook een geweldige antwoord op hoe om te gaan met een depressie.

Aan de goede nachtrust en de Rest

Depressie leidt tot slaapstoornissen, waardoor te veel of te weinig slaap. Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid slaap is essentieel voor een gezond lichaam en geest. Probeer een betere slaap schema behoren door te leren gezonde slaapgewoonten. Streven naar minstens 8 uur slaap per dag, in een poging om te gaan slapen op hetzelfde tijdstip iedere Day is een zeer belangrijke stap als het gaat om hoe om te gaan met een depressie.

Blootstelling aan zonlicht

Sommige mensen lijden aan een aandoening genaamd droefheid seizoengebonden, die wordt veroorzaakt door een gebrek aan zonlicht. Het gebeurt vooral tijdens de winter, wanneer de dagen korter. Wat de reden ook, kan het gebrek aan zonlicht verergeren de symptomen van depressie. Daarom moet je jezelf bloot aan de zon elke dag een beetje. Overweeg een korte wandeling buiten, met koffie buiten, voldoen aan uw vriend of zittend op een bankje in het park. Omarmen het zonlicht gedurende 15 minuten kan je humeur te verbeteren. Als u woont in een plaats met minder zon, probeer dan met behulp van een lichttherapie doos. Dit is zeker een stap over hoe je effectief te overwinnen depressie.

Sla geen maaltijden

Blijven zonder voedsel voor de lange uren kan zorgen dat u zich prikkelbaar en moe, dus op een manier dat je iets eet elke drie of vier uur.

Verhoog de inname van voedingssupplementen:

Voedingssupplementen altijd rekenen als het gaat om het verbeteren van uw levensstijl. Wanneer u uw levensstijl te veranderen, zul je uiteindelijk te verminderen en het overwinnen van depressie. Er zijn een paar dingen die u dient te noteren en in gedachten te houden terwijl het proberen om te gaan met deze belangrijke voorwaarde.

 • Magnesium: Magnesium is belangrijk voor de productie van energie hormonen en het verbeteren van uw gezondheid van het hart. Een tekort aan magnesium is een veel voorkomende gebeurtenis. De symptomen van deze kunnen hoofdpijn, krampen, spanning in verschillende delen van het lichaam, menstruatiepijn en zeer lage energie. Bronnen van magnesium bevatten noten en groenten, bij voorkeur groen.
 • Vitamine B: vereist vitamine B hormonen, energieproductie en gezond functioneren van het zenuwstelsel stimuleren. Vitamine B kan gemakkelijk uit het dieet, omdat ze majorly oplosbaar. Als je te veel koffie, thee en cola drinkt u de verwijdering van dit lichaam te bevorderen. Voorbeelden van de rijke bronnen van vitamine B zijn haver, gist en zelfs granen.
 • Vitamine C: Deze vitamine is ook belangrijk omdat het produceert collageen en laat het immune systeem goed functioneert.
 • Visolie: Visolie en teunisbloemolie ook toestaan ​​dat de hersenen goed te laten functioneren. Sommige rijke bronnen zou zalm, forel en snapper zijn. Diepzee kabeljauw en wilde barramundi kunnen worden toegevoegd aan deze lijst. Toch is het het beste om de teunisbloemolie nemen als supplement. Zorg ervoor dat uw vissen supplementen werden getest.

Beperk de inname van suiker en geraffineerde koolhydraten

De meeste mensen houden van feesten op zoete snacks, gebak of troost-eten zoals pasta of frietjes. Toch moet de consumptie van deze "Feel Good" voedsel worden beperkt omdat ze vaak leiden tot een crash in de stemming en energie. In plaats daarvan, het verhogen van uw inname van complexe koolhydraten zoals gebakken aardappelen, volkoren pasta, havermout en volkoren brood. Deze zullen helpen om serotonine niveaus, zonder een ongeval.

Houd gehydrateerd

Goede hydratatie is essentieel voor een gezond lichaam en geest. Maar helaas de meesten van ons niet genoeg water te drinken gedurende de dag. Zorg ervoor dat u minstens 8 glazen water per dag te drinken. Dit ontgiften van het lichaam, waardoor je stemming.

Regelmatige lichaamsbeweging

Oefening kan een belangrijke rol in het verheffen van je stemming depressief te spelen. Natuurlijk hoeft om uren in een sportschool. Maar je kunt proberen deze eenvoudige oefeningen om te kijken en zich goed voelen.

 • Probeer een wandeling voor 10 minuten, bij voorkeur vroeg in de ochtend. Dit kan uw stemming te verbeteren voor ongeveer twee uur.
 • U kunt ook proberen continu en ritmische oefeningen, zoals wandelen, zwemmen, dansen, stationaire fiets en yoga.
 • Een item toevoegen aan uw meditatieve oefening helpt enorm kalm en bedaard te blijven. Ontspanningstechnieken zoals yoga, diep ademhalen, progressieve spier ontspanning en meditatie kan helpen verlichten van de symptomen van depressie, stress te verminderen en te druppelen gevoelens van vreugde en welzijn.
 • Vermijd oefening als deze de aandoening kunnen verergeren.

Socialiseren

Resterende geïsoleerd, zelfs als je daar zin in hebt, helpt niet helemaal, vooral als u lijdt aan een depressie. Afgezien van familie en vrienden, proberen te communiceren met positieve mensen. U kunt inspiratie putten uit hen en leren hoe om te gaan met de uitdagingen in hun leven. Het maken van vrienden, bezoeken mensen, uit te gaan met hen en in contact te blijven. Dit zal zeker zorgen dat u zich beter voelt.

Ontwikkelen van de gewoonte van het lezen

"Boeken zijn onze beste vrienden," en in feite, kunnen van grote hulp zijn bij het terugdringen van depressie. Als je depressief voelt, neem een ​​tijdelijk verlof van de werkelijkheid en begraaf je in de wereld van boeken.

1 Laten Imperfect zijn

De onvolkomenheid is een onderdeel van het leven en voordat we accepteren het beter. E 'werd waargenomen dat depressieve mensen vaak perfectionisten die onmogelijk stellen hoge eisen aan zichzelf. Dit leidt tot onnodige stress. Als ze te kort schieten van hun verwachtingen, of in staat zijn om hun doelen te bereiken, belanden ze depressief voelen. Deze zelf opgelegde spanning kan worden overwonnen door het veranderen van de negatieve denkwijze. Leren om te laten gaan soms.

1 Probeer te vergeven en te vergeten

Zoals eerder gezegd, de depressie heeft veel te maken met onze mentale conditie. Sommige mensen maken het onnodig verdrietig wrok koesteren voor het leven, wat uiteindelijk resulteert in een depressie. Leren om te vergeven en te vergeten. Op deze manier bent u het loslaten van ongewenste last van je geest en maak jezelf gelukkiger.

1 Be Grateful

Ondankbaarheid is een van de meest voorkomende oorzaken van ongeluk dat vaak leidt tot depressie. We blijven klagen over triviale dingen van ons leven, zonder rekening te houden met de goede dingen. De beste manier om dit te benaderen is te kijken naar de zonnige kant van het leven en wees dankbaar voor. U kunt beginnen met het maken van een lijst met 100 dingen die je zijn dankbaar voor deze tijd en zal zeker een gevoel van geluk.

1 Probeer het hebben van een huisdier

Eenzaamheid is een andere oorzaak van depressie. Veel mensen voelen zich depressief wanneer ze weg van hun dierbaren. In een dergelijke situatie, kunnen huisdieren vreugde en kameraadschap te brengen in je leven, waardoor u zich minder geïsoleerd. Als u de zorg voor een huisdier, bent u in staat om na te denken dan zichzelf. Deze prent een gevoel van nodig, die veel in de strijd tegen depressie helpt.

1 Denk na over herinneringen

Als je verliest alle hoop, je uiteindelijk depressief voelen. Denk aan de kleine successen in het verleden geleefd en beleef de herinneringen aan betere tijden. Goede herinneringen kunnen helpen bij het intomen van depressie.

1 zie de positieve kant van het leven:

Er zullen altijd problemen, maar de meesten zullen zich richten op de redenen waarom je in het leven om te lachen, hoe beter het is voor je manier van denken en wellness. Volgens de meeste artsen en deskundigen, mensen die de neiging optimistisch van aard te zijn, hebben de neiging om gelukkiger dan degenen die dat niet zijn. Ongeacht of je het gelooft of niet, de verklaring draagt ​​de volledige waarheid. Als u wilt geluk in het leven te vinden, moet je leren om te worden ondersteund met de kleine dingen die je gaf!

1 Kijk waar Your Mind gaat:

Te ontdoen van alle negatieve gedachten uit je geest. Op het moment dat u begint met het hebben van een slecht idee, zich te ontdoen van het. Gaan en te luisteren naar goede muziek en peppy plaats. Ontspan terwijl u geniet van de muziek. De meeste vrouwen hebben gesuggereerd dat het nemen van een koude douche met een beetje 'muziek op de achtergrond plezier maakt je echt een goed gevoel. Je moet proberen dat de volgende keer dat je het gevoel alsof je gaat huilen van de pijn of een zenuwinzinking.

Stap 1 Buitenkant:

Denk je niet dat je nodig hebt om een ​​beetje 'leven te genieten? De natuur biedt een aantal van de mooiste en prachtige landschappen die je ooit hebt gezien. Ga je gang en geniet van de schoonheid ervan. Bezoek de beste parken in uw stad. Wandelen langs de bloemperken en een adem van verse lucht, ontvangt u automatisch een goede en ontspannen voelen.

1 Express Yourself:

Houd alle pijn en verdriet van binnen kan echt wrak ravage met uw gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Als je depressief bent, praten. Praat met uw vrienden voor steun, of een familielid. Of, als het niet werkt, een consultant! Er is niemand anders die beter is dan een professionele zullen begrijpen. Het punt is expressief te zijn en te zeggen wat er op je geest. Je zou zelfs kunnen schrijven! Schrijven kan louterend-beginnen schrijven van een dagboek, of start een blog-pen je emoties, krijgen het allemaal gewoon uit je systeem en je zult zien hoe licht het voelt!

Ontwikkel een hobby:

Met passie voor iets. Ontwikkel een hobby. Dit zal je zeker helpen overwinnen depressie in sommige tijd. Je zou ook als vrijwilliger voor organisaties. Het is altijd belangrijk om te onthouden dat de aard van de activiteiten die u genieten van een gevoel van geluk moeten geven. Als maakt je niet gelukkig maken, het is zeker niet een hobby!

2 Meditatie:

Meditatie is een geweldige manier om depressie te verslaan. Hier zijn een aantal stappen die u zullen helpen beter te mediteren:

 1. Kijk voor een rustig en vredig. Neem een ​​stoel met je mee. Het is het beste om een ​​punt dat vrij is van elke vorm van chaos of spanning te gebruiken. Het punt is om je goed te voelen.
 2. Ontspannen is erg belangrijk, terwijl je mediteert. Dit is de eerste stap worden genomen om depressie te overwinnen. Laat je gevoelens gaan. Laat de stress van het verlaten van de nek en schouders. Houd je focus op de armen, benen en andere lichaamsdelen. Proberen en te ontspannen elke sectie zo veel mogelijk.
 3. Als je eenmaal begonnen om te ontspannen, te beginnen focussen. Het punt van bewustzijn is om zich te ontdoen van alle gedachten van het verleden en de toekomst te krijgen en leg de nadruk op het heden. Dit zal u helpen om al uw problemen achter te houden.
 4. Een belangrijke stap nu elke fiets zo volledig mogelijk te ervaren. Als een soort van gedachte verschijnt in je geest, probeer te onthouden van elke vorm van oordeel. Zorgvuldig te observeren en dan laat ze gewoon passeren. Daarna kunt u zich blijven richten op het heden.
 5. Houd je aandacht op je ademhaling. Adem in en adem langzaam. In dit te doen, laat uw contract de buikstreek en uit te breiden.
 6. Nu kunt u toestaan ​​dat uw emoties te spelen. Zorg ervoor dat u het ademen door je neus, niet je mond. Geniet van het moment en laat het door je heen stromen. Je moet nu ontspannen voelen.
 7. Oefen dit twee keer op een regelmatige basis. Aan het einde van dit alles, zult u zeker het verschil voelen.
 8. Sommigen van jullie hebben afgevraagd hoe lang het duurt om deze te voltooien. Nou, om eerlijk te zijn, het mag niet meer dan 10 minuten duren. Maar met de tijd, bent u zeker gaan om jezelf te verbeteren. Blijven voor nog eens 20 minuten.
 9. Echter, kunt u de praktijk op elk moment van de dag. Je hoeft niet echt een stoel nodig of zitten op het gras. Je kan dit doen door te mediteren routine op elk moment van de dag voel je je te depressief of gespannen. Dit zal u helpen overwinnen van negatieve emoties en je beter te voelen.

Fundamentele tips voor het overwinnen van depressie:

 • Probeer een positieve houding houden gedurende de dag. Probeer ook om te socialiseren met mensen die zijn vriendelijk en positief.
 • Neem wat tijd voor jezelf.
 • Ademhalingstechnieken basic, zoals yoga en tai chi kan werken om je beter te voelen.
 • Zeg ja tegen humor. Voel me nooit verlegen om lachen.
 • Ga zitten en geven u een goede body massage. Aroma en Zweedse massages zijn altijd handig. Goede body massage zal u helpen voel me veel beter.
 • Slapen! Velen van jullie hebben een druk leven en moeilijk te tijd om te slapen. Geloof me, als je niet besteden zeven uur slaap per dag, het is niet genoeg voor uw gezondheid en lichaam.
 • Bidden en te mediteren. Deze twee dingen zijn erg belangrijk om te blijven stress en angst gratis. Bidden altijd geeft je een gevoel van hoop van binnenuit. Het zal u helpen om een ​​verbinding met God en vrij van depressie te ontwikkelen.
 • Het bezit komen van een dagboek en schrijf al je gedachten. Hoe meer je je gedachten loslaten, hoe beter je zult voelen.
 • Op zoek naar iets dat zal u helpen om het leven elke dag waarderen.

De depressie is niets meer dat een ziekte zelfopgelegde die gemakkelijk kan worden behandeld zonder medicijnen. Houd een positieve houding tegenover het leven is natuurlijk een pre vereiste.

Hoe ga je om met een depressie? Deel je tips met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha