2012- IIFA Green Carpet FashionHoeveel tijd hebben we allemaal hebben gewacht IIFA gebeuren? Ja, dit is een van de meest gebeurt award toont aan Bollywood plaats voor een paar dagen en met een schatkamer van gebeurtenissen te beginnen recht van mode tot printpreviews voldoet filmen. En hier hebben we de kans om de prachtige kleding van de sterren pronken in diverse evenementen te zien. Laten we eens kijken welke sterren zijn geprezen en werden uitgejouwd door het publiek en de mode-goeroes.


IIFA 2012 Green Carpet Star Walk

Bong schoonheid Bipasha Basu heeft behoefte aan een speciale vermelding, voordat alle anderen, want de kleren die je voor het grote evenement koos waren echt lovenswaardig. Hij koos voor een zuivere witte doek Anamika Khanna met zilveren rand lommerrijke en heeft meegewerkt aan met een blauwe blouse zwaar geborduurd. Ze voltooide haar look met een rode bindi (Bong Connection), een paar Amrapaliearrings zilveren armband en een verklaring.

Volgende op de lijst is zijn heldere rode Gauri en Nainika kleding. Hoewel het was niet slecht, maar was niet goed. Er iets ontbrak; leek nogal saai. De volgende sari die heeft gekozen voor een combinatie van zwart en grijs door Shivan & Narresh. Hij was dapper genoeg om dit combineert met een blouse en een schraal bikini grote halsstuk. Ontnam deze jurk vrij goed. Alle dankzij zijn goed gevormde lichaam.

De volgende ster van de lijst IIFA groene tapijt is Priyanka Chopra en we moeten zeggen dat ze ons niet teleur helemaal. Het zag er zo prachtig in Dolce en Gabbana bloemmotief witte jurk. Voor zijn aanstaande nieuwe film pers ontmoeten koos voor een jonge man nog steeds vrij eenvoudig A-lijn jurk, die heeft samengewerkt met een vlecht. Niet zo schattig uitzien?

Nargis Fakhri een andere jonge acteur heeft ons verbijsterd met haar keuze van kleding. Aan de ene kant, koos voor een traditionele jurk voor het groene tapijt. Ze droeg een koninklijke blauwe sari met een blouse versierd zoals bepantsering. Let op de pallu worden doorgegeven via de kraag van zijn shirt. Heeft afgerond zijn traditionele look met een haar poofed vastgebonden in een paardenstaart elegant. Een andere jurk die ze droeg gisteravond was haar rode hete jurk nauwsluitende Dior gecombineerd met een koppeling van goud. Manier om meisje te gaan!

Enkele andere beroemdheden die heel IIFA groene tapijt zag er in 2012 in wat ze dragen Dia Mirza, Chitrangada Singh, Parineeta Chopra en Gauhar Khan.

Vergeet niet om Vidya Balan. Het kan een ster in het drama te zijn, maar als het gaat om mode, ze knoeit gewoon alles. Dit is wat er gebeurd is in de IFA ook. Hij draaide op het groene tapijt in een zwarte zijde sari met gouden borduurwerk. Heeft hij niet zo dik uit in deze?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha