20 voordelen van yoga u moet weten over20 voordelen van yoga u moet weten over

1) beter beheer van stress

Hoe om te gaan met stress? Nemen yogalessen kan enorm helpen stress te verlichten. Ademhaling, bemiddeling en ontspanning die betrokken zijn bij de beoefening van yoga zal u meer vreedzame en stress-bestendig te maken.

2) Een betere houding

Niet alleen een goede houding is zeer aantrekkelijk, maar is ook zeer gunstig voor de algehele welzijn. Yoga kan helpen om je houding in een kwestie van weken te verbeteren, zodat je in staat om je hoofd hoog te houden en loop met vertrouwen tegemoet.


3) Sleep Better

Een goede, gezonde deel van de slaap elke nacht is essentieel voor het welzijn en de goede werking van uw lichaam. Yoga kan helpen bestrijden slapeloosheid en eindelijk te kunnen slapen als een baby.

4) Toning je lichaam

Yoga-oefeningen meestal sprake van een veel rekken. Regelmatige beoefening van yoga zal niet alleen helpen u toon uw spieren en krijgen een goede indruk, maar ook zal yoga organen van het lichaam te vormen.

5) U kunt yoga overal oefenen

Het is absoluut niet uit waar je de praktijk yoga, als je eenmaal weet dat uw oefening routine, kunt u yoga doen thuis, in een park, op het strand of in de praktijk, waar je je prettig voelt.

6) Het gewichtsverlies hulp

Yoga kan u helpen controle over uw gewicht. Niet alleen zal je gewicht verliezen, het beoefenen van yoga, maar je zult ook in staat zijn om uw nieuwe grote vorm te houden.

7) Betere circulatie

Yoga kan helpen om sterk verbeteren van de bloedcirculatie in het lichaam, waardoor uw organen van zuurstof en voedingsstoffen, daarom, om de algemene conditie van de huid, haar en nagels te verbeteren.

8) Metabolisme Booster

Regelmatige beoefening van yoga kan niet alleen het verhogen van uw stofwisseling, waardoor het helpen om uw gewicht beter te beheersen, maar ook kan helpen bij het echte balans te vinden, zodat u niet nodig hebt om jezelf te martelen met slopende dieet.

9) Het verouderen Anti

Wat yoga oefeningen zijn bekend om veroudering te vertragen. Niet alleen yoga kan helpen stress te verlichten, maar ook kan helpen ontgiften van het lichaam, waardoor je look en feel jonger.

10) Verbeteren Concentratie

Regelmatige beoefening van yoga is aangetoond dat de concentratie te verbeteren en focus, vanwege een sterke lichaam en geest tijdens de oefening.

11) beter geheugen

Onderzoek toont aan dat door middel van yoga praktijk kan niet alleen een betere mentale scherpte, maar ook yoga oefening alleen kan je geheugen verbeteren.

12) Terug pijnbestrijding

Yoga praktijk inderdaad zeer effectief in het verlichten rugpijn en stijfheid. .

13) Laag risico op letsel

In vergelijking met andere, het uitoefenen, yoga brengt minder risico op letsel als gevolg van de gecontroleerde bewegingen betrokken.

14) U kunt yoga doen tijdens de zwangerschap

Wist u dat u kunt yoga beoefenen, zelfs als je zwanger bent? Nou ja, natuurlijk, de routine oefening moet worden afgestemd op uw huidige conditie. Yoga veilig door het volgen van het advies van uw arts en personal trainer.

15) Energie booster

De beoefening van yoga houdt veel van de ademhaling, het verstrekken van uw lichaam met grote delen van zuurstof, daarom is de levering van energie en de annulering vermoeidheid.

16) Verbetering van resistentie

Regelmatige beoefening van yoga kan de kracht en flexibiliteit van uw lichaam te verbeteren. Na het doen van yoga voor een tijdje 'zul je in staat om sneller te lopen, lopen meer en voelen zich minder moe in je dagelijkse leven.

17) beste abs en grote bootie

Yoga oefening kan je buikspieren strakker en sterker je schoen te maken. Is het niet geweldig ?!

18) Nooit meer arm flap

Hier is een ander voordeel van yoga kan helpen toon je armen in geen tijd, dus je zult in staat zijn om voor altijd te zeggen "bye-bye 'om de arm flap.

19) verhoging van de immuniteit

Onderzoek toont aan dat yoga kan sterk verbeteren van uw algehele welzijn en hun immuniteit. Het is niet een goede reden om te beginnen met trainen?

20) De beste stemming

En, ten slotte, de regelmatige beoefening van yoga kan je stemming, evenals uw algehele welzijn te verbeteren.

Nu weet je een heleboel voordelen van yoga en kan op zoek gaan naar uw lokale yogalessen.

Welke andere gezondheidsvoordelen van yoga kent u? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 5
  1   1
Augustus 25, 2015 | 01:31:52 | later 6 uur

Mijn broer stelde voor dat ik zou graag deze blog. Het was helemaal gelijk. Dit bericht eigenlijk maakte mijn dag. Soms eens voorstellen hoeveel tijd ik heb voor deze informatie! Bedankt!

  2   0
Augustus 25, 2015 | 02:56:35 | later 8 uur

Groeten! Zeer nuttige tips in dit artikel! Dit zijn kleine veranderingen die de grootste veranderingen zullen maken. Dank je wel voor het delen!

  3   2
Augustus 25, 2015 | 08:19:21 | later 13 uur

Ik hou van wat jullie hebben de neiging om te zijn. Dit soort slimme werk en dekking! Keep up the good work guys jullie toegevoegd aan mijn persoonlijke blogroll.

  2   1
Augustus 25, 2015 | 10:05:21 | later 15 uur

Ik ben blij dat ik kwam op deze blog, ik kon geen informatie vinden over dit onderwerp voordat je naar je bericht. God danken Ik kwam over deze blog en vinden relevante informatie.

  0   1
Augustus 25, 2015 | 11:46:33 | later 16 uur

Ja, ik doe yoga ook! I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha