20 Voordelen van Milk Thistle drug voor huid, haar en GezondheidDe magische geneeskrachtige eigenschappen van mariadistel zijn gekend voor meer dan 2000 jaar. De voordelen ervan zijn gedocumenteerd corrigerende al in de 4e eeuw voor Christus Het is ook algemeen bekend als de dame distel, gezegende distel en St. Mary distel. Het is ook wel "het gras van de lever" voor de effectiviteit ervan als een remedie voor leverproblemen. Het is een kruidachtige plant die elk jaar groeit. Wordt 10 meter hoog met paarse bloemen en rode. Mariadistel is inheems in Zuid-Europa, Noord-Afrika, Zuid-Rusland en Klein-Azië. Het wordt ook gevonden in delen van Noord- en Zuid-Amerika.

Mariadistel is bekend voor de behandeling kruiden effectief voor verschillende aandoeningen van de lever. De Europeanen waren een van de eersten om gebruik te maken van de zaden van dit kruid voor de behandeling van problemen met de lever te maken. Dit kruid is zo genoemd vanwege de melkachtige substantie die ontstaat wanneer verpletterd. Onderzoek heeft aangetoond dat het veel gunstige eigenschappen die kunnen worden gebruikt om de gezondheid te verbeteren en behandelen verschillende aandoeningen.


Milk Thistle voordelen voor de huid:

Er wordt aangenomen dat het kruid heeft anti-inflammatoire, ontgiftende, verzachtende middelen en antioxidanten die helpen bij het verbeteren van de conditie van uw huid. Experts raden dat u een arts voordat u supplementen van mariadistel raadplegen, aangezien er geen bewijs is om de voordelen van mariadistel bewijzen. Hier zijn een aantal manieren waarop dit magische kruid wonderen kon doen voor de huid:

Het helpt om zich te ontdoen van puistjes, puistjes, eczeem en acne:

Mariadistel heeft ontgiftende eigenschappen. Tegelijkertijd is het ook bekend bij te dragen tot gal in de darm voor spijsvertering en stoelgang handhaven normaal. Beide zijn belangrijk voor een goede huid om zich te ontdoen van vrije radicalen in het body.This uiteindelijk helpt om zich te ontdoen van puistjes en huidproblemen gerelateerd.

Stralende en stralende huid:

De anti-oxidant en ontgiftende eigenschappen van mariadistel wordt verondersteld gunstig voor de huid te zijn als het verwijdert gifstoffen uit het lichaam. De lever en de dikke darm worden gereinigd door deze prachtige kruid, waardoor het mogelijk is voor je huid om stralend en gloeiende kijken.

Voorkomt huid flare-ups:

Een van de onderdelen van mariadistel is silymarine, die wordt verondersteld om genezende krachten hebben. Het verhogen van glutathion niveaus in uw lichaam, voorkomt huidaandoeningen zoals psoriasis en flare-ups. Het tekort aan glutathion, een eiwit dat ontgiftende eigenschappen heeft, wordt gezegd dat een oorzaak van psoriasis. De glutathion gehalte aan van melk distel is bekend dat de conditie van de huid te verbeteren om je lichaam te ontgiften van binnenuit.

Hydrateert en verzacht de huid:

Zoals eerder vermeld, heeft mariadistel verzachtende eigenschappen. En 'deze structuur die helpt om te hydrateren en verzachten de droge huid. Dit betekent dat een laag op het slijmvlies vormt en derhalve helpt huidademhaling, beschermd tegen beschadigingen. De huid zal drastisch verbeteren, wordt het glad en zacht, met de aanname van de prachtige mariadistel.

Het maakt de huid schoon en helder:

Mariadistel is bekend dat het een effectieve bloedzuiveringsinstallatie zijn. Het zuivert het bloed, helpt in de bloedsomloop en verwijdert gifstoffen. Het maakt ook de huid van de materialen die vlekken, tekenen, enz. Het hebben van mariadistel regelmatig veroorzaken zal u helpen om een ​​duidelijker huid.

Voorkomt huidkanker en foto-veroudering:

Volgens studies uitgevoerd bij het Cancer Center van de Universiteit van Colorado, silibinin, dat is een extract van mariadistel, heeft de mogelijkheid om te herstellen of te doden huidcellen die zijn beïnvloed door blootstelling aan UVB-straling. Het beschermt ook de huid tegen de schadelijke effecten van UV-B straling.

Vertragingen Aging:

Mariadistel houdt de huid gloeien en stralend. De mogelijkheid om de groei van gezonde cellen te bevorderen betekent ook dat zal helpen vertragen de veroudering tot op zekere hoogte.

Er kan geen sterk bewijs dat mariadistel voordelen van uw huid. Maar de eigenschappen die profiteren van de verschillende delen van het lichaam, zoals de lever, nier, colon, bloed, enzovoort, die op hun beurt een groot effect op de huid. Wanneer het lichaam gezond is van binnen, het toont aan de buitenkant zo goed, wat betekent dat u op natuurlijke wijze zal stralende huid en gezond de hele tijd.

Voordelen Milk Thistle haar:

Distel en zijn extracten, in het bijzonder silymarine, worden uitgebreid bestudeerd om uit te vinden hoe ze kunnen profiteren van onze gezondheid. We weten al dat de huid kan profiteren op vele manieren, door middel van de zuivering en het bevorderen van een goede werking van de verschillende organen in je lichaam. Deze wonderbaarlijke kruid wordt gezegd dat het grote voordelen voor het haar te hebben.

Hier zijn de manieren waarop mariadistel wordt verondersteld te werken wonderen voor je haar:

Versterkt en beschermt het haar follikels:

Haaruitval en kaalheid is een groot probleem in het midden van vele mensen over de hele wereld. Vele oplossingen voor haaruitval omvatten melkdistel omdat men gelooft dat het kan voorkomen dat haaruitval in combinatie met andere belangrijke bestanddelen. Bij gebruik met andere natuurlijke planten en kruiden, bekend effectief te versterken en beschermen de haarfollikels zijn.

Voorkomt haaruitval:

Het vermogen van de plant om het lichaam te ontgiften is ook een van de redenen waarom mariadistel wordt vaak aanbevolen als een remedie voor haar verlies. Het feit dat een evenwichtig en gezond lichaam wordt verondersteld om het haar te versterken, waardoor haaruitval en haaruitval voorkomen.

Reparaties bestaande schade:

Mariadistel is bekend om te helpen de lever te beschermen tegen de schadelijke bijwerkingen van stress. Het helpt tevens het herstellend vermogen van de lever. Dit betekent dat de lever normaal functioneert en helpt het behoud van een gezonde huid en haren te ontdoen van gifstoffen en andere afvalstoffen uit het lichaam te krijgen.

Milk Thistle voordelen voor de gezondheid:

Wist u dat de Amerikaanse National Institutes of Health en de National Library of Medicine meer dan 400 wetenschappelijk onderzoek en studies van prachtige distel en haar actieve inhoud in hun database voor drugs hebben gecatalogiseerd? De studies die tot nu toe zijn uitgevoerd hebben bevestigd wat vorige generaties hebben gekend en geloofd voor eeuwen. Deze magische kruid is een van de meest kostbare natuurlijke ingrediënten voor verschillende remedies en behandelingen. Laten we eens kijken naar de voordelen voor de gezondheid van de mariadistel:

1 Treats leverproblemen:

Mariadistel is bekend om zijn doeltreffendheid in de behandeling van aandoeningen lever gerelateerde cursus. Deze voorwaarden zijn:

 • Cirrose veroorzaakt door alcohol
 • Leverschade veroorzaakt door drugs en alcohol
 • Virale hepatitis
 • Fibrose
 • Leververvetting
 • Niet-alcoholische leververvetting
 • Niet-alcoholische steatohepatitis
 • Levertoxiciteit veroorzaakt door het gebruik van steroïden
 • Vervuiling van de lever als gevolg van giftige stoffen en verontreinigende stoffen

1 Helpt Herstel van cirrose:

De schade aan de lever als gevolg van overmatige consumptie van alcohol kan worden genezen met behulp van mariadistel als onderdeel van de dagelijkse voeding.

1 Treats hepatitis, dat is te wijten aan virale infectie:

Mariadistel is zeer gunstig voor de behandeling van virale hepatitis, waardoor de lever sterker. Het helpt ook het lichaam te herstellen van een laag niveau van immuniteit.

1 verlaagt cholesterol:

Mariadistel is rijk aan stoffen die het cholesterolgehalte in het lichaam ongezonde verminderen. Dit betekent ook dat er minder spanning op de lever en de nieren.

1 voorkomt kanker:

Melkdistel is bekend dat een positief effect op vele cellen van het lichaam en remmen ongepaste of geremde groei van kankercellen in het lichaam. Melkdistel is bekend darmkanker, nierkanker, borstkanker, longkanker en baarmoederhalskanker voorkomen ook.

1 heeft het probleem van de menopauze bij vrouwen:

Mariadistel is geladen met mineralen en helpt bij de normale menstruele cyclus bij vrouwen. Het helpt ook om de problemen in verband met de menopauze te pakken.

Seizoensgebonden allergieën: 1 Treats

Het is aangetoond dat de melkdistel in combinatie met andere antihistaminica of natuurlijke behandelingen kunnen helpen verminderen de ontsteking. Het is zeer effectief bij de behandeling van allergieën en ontsteking te verminderen.

1 wordt verminderd en Treats Brandend maagzuur:

Mariadistel is bekend om te helpen verminderen de symptomen van brandend maagzuur. Het vermindert ook de hinder.

1 Vermindert krampen en pijn:

Als mariadistel regelmatig wordt gebruikt voor een periode van vier weken, zal verlichting brengen en onderbreking van misselijkheid, braken, krampen en buikpijn.

Deze andere gezondheidsproblemen:

Alle stoornissen of bovengenoemde problemen kunnen worden behandeld met behulp van melkdistel. Deze worden bewezen door wetenschappelijk en medisch onderzoek. Er zijn ook een paar andere problemen die kunnen worden behandeld met mariadistel, maar de wetenschappelijke feiten en het bewijs onvoldoende is. Sommige problemen zijn malaria, milt problemen galblaasproblemen verbonden en zwelling van de longen, algemeen bekend als pleuritis.

Andere voordelen van Milk Thistle:

Zowel klinische en experimentele studies hebben aangetoond dat melkdistel heeft vele andere voordelen voor aandoeningen die geen verband houden met de lever. Deze voordelen zijn onder meer:

 • Voorkomt Alzheimer werking als een therapeutisch middel.
 • Verbetert in je lichaam suiker in het bloed.
 • Vermindert schade aan cellen die wordt veroorzaakt door blootstelling aan straling en chemotherapie
 • Helpt bij problemen met de spijsvertering en andere darmaandoeningen gekoppeld.
 • Het helpt om de effecten van vergiftiging veroorzaakt door schimmels cap dood verminderen.
 • Het werkt als een natuurlijke zonnefilter en beschermt de huid tegen UVB-stralen.

Zoals je net hebt gelezen, lijkt niet om een ​​einde te maken aan de manieren waarop deze prachtige plant kan u helpen uw gezondheid te verbeteren en te genezen, zelfs in zware omstandigheden, zoals cirrose zijn. Naarmate er meer studies worden uitgevoerd, onderzoekers meer informatie over de heilzame eigenschappen van mariadistel. Met zo veel voordelen, is het geen wonder dat mensen van over de hele wereld hebben gekozen in hun dieet op te nemen.

Nutritional Milk Thistle:

Mariadistel bevat een complex bio-flavanoid genaamd silymarine. Het is het belangrijkste bestanddeel van de plant. Het is ook de actieve verbinding die de mariadistel geeft indrukwekkend zijn geneeskrachtige eigenschappen. Silymarine bestaat uit drie flavonoïden:

 • Silybin, die ook bekend staat onder de naam "silibinin.
 • Silidianina, die ook bekend staat onder de naam "silidianina.
 • Silychristine, ook bekend onder de naam "silychristine.

De flavanoid belangrijkste silymarine is silybin, die ongeveer 50% tot 70% extract belangrijkste melkdistel vormt. Silybine is klinisch onderzocht en onderzoekers hebben gevonden dat de meest nuttige en biologisch actieve component van silymarine zijn.

Voor extractie, fruit mariadistel bevatten:

 • Silymarine
 • Silyhermin
 • Neo-silyhermin A en B
 • Eiwit
 • Vitamine E
 • Sterolen
 • Quercetine
 • Apigenine
 • Kaempferol
 • Eriodyctiol
 • Chrysoeriol
 • Naringin
 • Dihydroxychromone

De bladeren bevatten:

 • Luteoline
 • 7-0-glucoside van luteolin
 • Acetaat triterpenoide
 • De fumaarzuur

Milk Thistle en zijn vele vormen:

Nu dat je de voordelen van mariadistel, is het natuurlijk om te weten in welke vorm wordt het best gebruikt. U kunt ook willen weten of het klaar is om gebruikt of.

Het antwoord hierop is hier - is gemakkelijk beschikbaar op de markt in de vorm van extracten en kan gevonden worden als tabletten, gels, poeders, verven en capsules. Afhankelijk van de dosering en het gebruik aanbevolen, kunt u kiezen uit verschillende manieren in uw dagelijks gebruik te nemen .

Manieren om Milk Thistle in uw dagelijkse voeding:

Mariadistel is een veelzijdige plant die in veel opzichten op de vele voordelen te krijgen kan worden geconsumeerd. Het wordt gevonden in tabletten, capsules, gel, poeder en kleurstof. Veel mensen kopen mariadistel supplementen zoals ze zijn gemakkelijk beschikbaar zijn dan het is in zijn vorm van de verse plant.

Hier zijn enkele van de manieren over hoe om mariadistel nemen en maken het een deel van uw dagelijkse voeding:

Thee:

Naast de tabletten of capsules van supplementen en tincturen, mariadistel is beschikbaar in de vorm van verpakte thee ook. Elk theezakje heeft al het goede van dit wonderbaarlijke kruid. Dus, kan een kopje per dag geven alle voordelen voor de gezondheid. Als je verse bladeren van mariadistel, kunt u ook thee maken thuis met gemalen bladeren rijk in heet water voor ongeveer 5 minuten of zo. U kunt toevoegen honing voor goede smaak en nog veel meer!

Tinctuur verdund:

Als je mariadistel in tinctuur vorm, kunt u deze altijd toevoegen aan een glas water en drink elke ochtend of avond. Het enige wat u nodig heeft is een paar kleine druppels tinctuur te profiteren van de magische effecten van dit kruid.

Gepoederde zaden:

Zoals je leest, de zaden zijn de meest gebruikte van mariadistel. Als u wilt profiteren van de machtige krachten van de zaden van deze gras, dus je kunt het gebruiken in de poedervorm. U kunt het poeder om elk gerecht je kookt strooi. Het is ook een buitengewone ingrediënt voor salade dressings, sauzen, enz.

Milk Thistle Smoothie:

Drink een glas van fruit smoothie in de ochtend voor het ontbijt? Nou, voeg melk distel aan het! Het enige wat je hoeft te doen is genieten van een aantal gemalen zaden van de plant in het water 's nachts en deze toevoegen aan uw ochtend smoothie. U kunt ook proberen met bessen middelbare school die zijn gesneden en in een blender met een beetje 'van citrus sap van citroen! Lekker en oh-zo-goed voor u!

Sap:

U kunt geplette zaden van de mariadistel of poeder toe te voegen aan uw dagelijkse glas vruchtensap voor de goedheid in meer! Hoe kun je niet iets dat je gezonde vruchtensap meer voordelen dat je lichaam je bedanken voor geeft liefde?

Als u zich afvraagt ​​hoeveel je distel moet nemen in een dag, experts raden ongeveer 100-250 milligram per dag. Het consumeren van meer dan dit kan bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn, buikpijn, irritatie van de huid en jeuk veroorzaken. Dit is de reden waarom deskundigen raden dat u uw arts te raadplegen voordat u begint met het toevoegen van mariadistel aan uw dieet in haar verse vorm of aan te vullen. Het is vooral belangrijk om dit te doen als u het nemen van medicijnen voor verschillende kwalen en aandoeningen.

Wanneer vermijden Milk Thistle?

Hoewel melkdistel is geladen met vele gezondheidsvoordelen en geneeskrachtige eigenschappen, is het belangrijk te begrijpen dat het ook mogelijke negatieve effecten in bepaalde situaties en medische aandoeningen.

Hieronder zijn enkele van de medische omstandigheden en situaties waarin je moet voorkomen dat het gebruik van mariadistel voor iedereen:

Vermijden als je zwanger bent of borstvoeding geeft:

Mariadistel is bekend dat negatieve effecten op zwangere vrouwen en problemen voor vrouwen die borstvoeding geven veroorzaken. Hoewel er geen harde bewijzen van de grondslag voor deze zo samen een gedaan, de dokter het advies om voorzorgsmaatregelen te nemen om de bijwerkingen die een impact hebben op het leven veranderen van de baby en de moeder of beide kunnen hebben voorkomen.

Vermijd als u allergisch bent voor Asteraceae of Compositae zijn:

Mariadistel behoort tot de familie Asteraceae of Compositae. Als u allergisch bent voor een van de planten, zoals margrieten, goudsbloemen, ambrosia, chrysanten, enz., Moet u voorkomen dat mariadistel. Aangezien er is kans dat je kan eindigen met een allergische reactie en medicatie nodig om het probleem te verhelpen. Ook krijg met uw arts voor verder advies.

Vermijd als u is geadviseerd om oestrogeen te verminderen:

Bij een aandoening die is gerelateerd aan de voortplanting of arts kunnen aan het niveau van oestrogenen in het lichaam te observeren. Het is beter om mariadistel in een situatie te vermijden, zoals oestrogeen plant kan problemen en complicaties veroorzaken.

De vele prachtige voordelen van mariadistel kan worden bereikt wanneer je verbruikt in zijn meest geconcentreerde vorm. Het kan wonderen doen voor je lever, dikke darm en andere vitale organen van het lichaam, het nemen van deze magische kruid. Zoals eerder vermeld, kunt u deze gebruiken op verschillende manieren op te nemen in uw dagelijkse voeding. Supplementen zijn ook effectief in het verstrekken van al het goede van melk distel.

Met mariadistel, verdien je je huid helder en duidelijk. Het gebruik van schadelijke gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en zorgt voor een goede algemene gezondheid. Het voorkomt ook veel gevaarlijke ziekten. Eeuwenlang is mariadistel gebruikt in vele delen van de wereld, en het is echt een van de beste natuurlijke genezing geneeskunde. Recente studies hebben aangetoond dat meer en meer mensen leren over de verschillende manieren waarop dit kruid ons lichaam kunnen profiteren.

Om gezond te houden, zowel intern als extern, opnemen in uw dieet. Er is geen twijfel dat zijn machtige krachten zal je lichaam doen een wereld van goed en gezond te blijven voor vele jaren te komen.

Je weet al de andere voordelen van mariadistel toe te voegen? Ze delen door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha