20 Voordelen van de Gezondheid van het volgen van een vegetarisch dieet planOp dieet is uitgegroeid tot de nieuwe mantra van vandaag. Het is niet beperkt tot een land of regio, maar het is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Zalig zijn de weinigen die niet over deze zorg of angst in hun leven. Ze geschenk te dun te blijven, ongeacht wat ze eten van God. De rest zijn voortdurend bezorgd over hun gewicht. Bent u een onder dit groot deel? Nou, in de rij. Met honderden diëten rond, kan het moeilijk zijn om die te volgen. Sommige diëten zijn uitgerust met voorverpakte levensmiddelen, terwijl sommige vereisen dat je je eigen te maken. Sommige diëten zijn duur, terwijl sommige zijn lastig te volgen. Sommige zijn eiwitrijke diëten, waar u wordt gevraagd om op een dieet van vlees, terwijl sommige wonder van het alleen zijn op een sap dieet. Met de verschillende soorten ziekten opduiken van tijd tot tijd, meer en meer mensen wenden zich tot de programma's vegetarisch dieet om gezond en fit te blijven. Het is makkelijker vast te houden aan een caloriearm dieet gebaseerd op vegetarisch voedsel, in plaats van vlees.

Wat ook dieet, hebben studies aangetoond dat mensen op een vegetarisch dieet plan weegt veel minder dan die met een dieet van vlees. Een vegetarisch dieet plan betekent niet dat de consumptie van vlees. De meeste van hen doen nemen eieren en zuivelproducten van dieren.


Vegetarisch dieet om gewicht te verliezen:

Het is veel gemakkelijker voor mensen om gewicht te verliezen op een vegetarisch dieet. Zoals de plantaardige voedingsmiddelen zijn laag in calorieën, helpt mensen gewicht te verminderen in een sneller tempo. De combinatie van een vegetarisch dieet met een oefening plan kan gewichtsverlies op lange termijn veroorzaken. Het is makkelijker om gewicht te verliezen en het weg te houden in een vegetarisch dieet. Je voelt je vol calorieën minder wanneer op een plantaardig dieet.

Vegetarisch dieet

Een evenwichtig vegetarisch dieet is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Of het nu kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven, atleten, of zelfs herstellende patiënten, een vegetarisch dieet heeft alle voedingsstoffen, mineralen, eiwitten, calcium, vitaminen, ijzer en zink die het lichaam nodig voor de de goede werking ervan.

Veel artsen schrijven een vegetarisch dieet voor de preventie en behandeling van diverse ziekten. Hart- en vaatziekten, diabetes, bloeddruk, kanker, nierziekte, osteoporose, diabetes, dementie, galstenen, artritis, etc. kunnen worden voorkomen met een evenwichtig vegetarisch dieet.

Het volgen van een gezond dieet vegetarisch is veel gemakkelijker aan een ander dieet programma. Een geleidelijke overgang naar een vegetarisch dieet kan een stap in de lange termijn en een verandering van levensstijl. Een geleidelijke verhoging van groenten en fruit in de dagelijkse voeding kan helpen verminderen uw vleesconsumptie. U kunt dan overstappen naar een volledig vegetarisch dieet.

Soorten vegetarisch dieet:

Het vegetarisch dieet plan kan worden gescheiden in vier types:

Lacto-vegetariërs:

Lacto-vegetariërs consumeren zuivelproducten, maar niet eieren eten. Verbruiken ook honing.

Ovo-vegetariërs:

De ovo-vegetariërs zijn mensen die eieren eten, maar zijn zuivelproducten. Verbruiken ook honing.

Lacto-ovovegetarians:

Lacto-ovovegetarians zijn mensen die eieren, melk en honing verbruikt.

Vegan:

Veganisten zijn mensen die niet eten elke vorm van zuivelproducten van dieren of eieren of honing. Ze verbruiken slechts voedingsmiddelen van plantaardige oorsprong.

Staples van een vegetarisch dieet:

Een typisch goed uitgebalanceerd vegetarisch dieet is rijk aan vezels en complexe koolhydraten, en laag in verzadigd vet. Een goed uitgebalanceerd vegetarisch dieet moeten omvatten:

Groenten en fruit:

U kunt alle soorten fruit en groenten in uw dieet. Vijf porties fruit en groenten is de aanbevolen dagelijkse dosis voor een individu op een beste vegetarisch dieet plan. Deze groenten en fruit zijn allerlei mineralen en voedingsstoffen die het lichaam nodig.

Het kan rauw worden gegeten, gekookt of als sap om uw smaakpapillen te voldoen. Ze zijn een rijke bron van vezels. Ze hebben een goede hoeveelheid antioxidanten. Deze zijn effectief voor gewichtsverlies als ze minder calorieën in hen. Voor een groter gewichtsverlies, is het beter om te kiezen voor groenten en fruit rijk aan water inhoud.

Je nodig hebt om een ​​verscheidenheid aan groenten en fruit om alle noodzakelijke voedingsstoffen en mineralen die door het lichaam te krijgen eten. Een diëtist zou je zeggen om te eten door de regenboog, dat wil zeggen, je nodig hebt om groenten en fruit te eten in alle kleuren. Op deze manier kunt u de optimale voedingsstoffen van deze plantaardig voedsel krijgen.

Tarwe en granen:

U kunt onder meer volle granen, granen, rijst, muesli, haver, gerst, enz. U kunt brood, pasta eten, en een heleboel voedsel gemaakt van deze granen en granen. Ze zijn zeer voedzaam en hebben goede hoeveelheden zink en ijzer.

Peulvruchten, noten en zaden:

Er zijn verschillende soorten peulvruchten, noten en zaden die u kunt toevoegen aan uw dieet. Producten zoals bonen, sojabonen, linzen, kikkererwten, erwten, amandelen, walnoten, lijnzaad, sesam, pinda, etc. zijn goede bronnen van ijzer, koolhydraten, vetzuren en gezonde vetten. Ze helpen om cholesterol te verlagen en houden ons hart gezond. Ze bevatten ook goede hoeveelheden van omega-3 vetzuren.

Dagboek en sojaproducten:

Melk, kaas, yoghurt zijn bronnen van vitaminen en mineralen die kunnen worden opgenomen in uw dieet. Dit zijn rijke bronnen van calcium en eiwitten voor het lichaam. Er zijn verschillende opties op de markt en een verminderde calorie vet vrij.

Vet

Het vet is een belangrijk ingrediënt die door het lichaam. Vet helpt de gewrichten smeren en plaatsing vergemakkelijkt. U moet onverzadigde vetten, die kan worden gevonden in noten, avocado, en een aantal andere voedingsmiddelen. Dit kan eigenlijk van groot nut zijn voor de gezondheid. U kunt voorkomen verzadigde vetten die gewoonlijk beschikbaar in de vorm van dierlijk vlees. Verzadigd vet is slecht voor het lichaam.

Monster maaltijd van een typisch vegetarisch dieet:

Laten we eens een kijkje nemen bij de maaltijd plan monster van een typisch vegetarisch dieet:

 • Vroeg in de ochtend thee of citroen en honing in hete kruiden.
 • Ontbijt: Groene appel havermout.
 • Lunch: Balsamico courgette curry sandwich en tomaat soep van linzen.
 • Snack: havermout beten banaan.
 • Diner: Fettuccine met asperges, erwten en kikkererwten en citroen gemarineerd gebakken.

O

 • Ontbijt: Duitse appel pannenkoeken, aardbeien (1 kopje), magere melk.
 • Lunch: prei, asperges en kruid soep of triple selderij bisque, quinoa en bonen zwarten, oranje (1 grote).
 • Snack: Apple, magere melk.
 • Diner: hamburger curry cashewnoten of no-bake macaroni en kaas, oranje doordrenkt geroosterde groene bonen en rode pepers, geroosterde perziken.
 • Het is belangrijk om minstens 8-10 glazen water per dag te hebben.

Gevarieerde voeding:

Het vegetarisch dieet plan kan heel gevarieerd. Duizenden plantaardig voedsel zijn een vegetarisch dieet interessant. U kunt Spice up uw smaakpapillen en laat calorieën. Verschillende combinaties en kruiden, zodat ze niet vervelen van het vegetarisch dieet. Vegetarische maaltijden zijn ook bevredigend. U kunt kiezen voor een dieet plan op basis van uw behoeften. Een dieet laag in calorieën om gewicht, een dieet plan om te herstellen van een aandoening of ziekte, of een evenwichtige voeding plan voor een gezond lichaam en fit te verliezen - kies degene die bij u past.

Goede planning service:

Het is belangrijk om een ​​goede maaltijd planning als een vegetarisch dieet. Alleen dan kun je een evenwichtige voeding te hebben. Velen klagen dat individuen verliezen hun vitamine B12, dat, van een voeding van vlees. Toch zijn er supplementen beschikbaar die kunnen helpen versterken van uw behoefte aan vitamine B1

Voordelen van een vegetarische maaltijd:

Low Calorie:

Plantaardig voedsel is laag in calorieën in vergelijking met vlees. Vlees is een groter deel van de maaltijd. Porties vegetariërs kleiner, zoals de maag in een vegetarisch dieet vult snel. Dit leidt tot een lager voedselconsumptie, die minder calorie-inname.

Minder ziekten:

Mensen die een vegetarisch dieet volgen hebben een lagere incidentie van ziekten. Bloeddruk, diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, beroerte, enz. Komen vaker voor bij mensen die vlees eten.

Minder body mass:

Personen die een vegetarisch dieet volgen hebben een lage body mass en leeftijd, hebben ze de neiging op minder gewicht dan vleeseters te zetten.

Beter cholesterolgehalte:

Er wordt opgemerkt dat mensen op een vegetarisch dieet een cholesterolgehalte beter. Mensen die lijden aan hart-en vaatziekten hadden LDL minder wanneer ze overgestapt naar een vegetarisch dieet. LDL is de voornaamste oorzaak achter de verstopping van de bloedvaten bij mensen.

Lager risico op kanker:

Studies hebben aangetoond dat mensen die een vegetarisch dieet volgen hebben een lager risico op het ontwikkelen van kanker dan vleeseters.

Langer leven:

Mensen die een vegetarisch dieet vaak langer dan die met een niet-vegetarisch dieet leven. Ze zijn minder vatbaar voor chronische ziekten en obesitas.

Verhoogt het metabolisme:

Een vegetarisch dieet is rijk aan vezels en complexe koolhydraten, die helpt om de stofwisseling te stimuleren. Dit op zijn beurt helpt om meer calorieën te verbranden. Hierdoor is het in staat om een ​​gezond gewicht.

Hogere energie:

Mensen die een vegetarisch dieet volgen hebben een hogere energie-niveaus dan personen die een dieet van vlees-inclusive volgen. Ze zijn meestal ook actiever dan anderen.

Gezonde huid:

Noten, vitaminen en andere voedingsstoffen in groenten en fruit hebben een grote rol in het uitrusten van een persoon met een gezonde huid. U zult merken dat mensen die een vegetarisch dieet volgen hebben meestal een goede stralende huid met een paar vlekken.

Vermindert Body Geur:

Mensen die vlees eten in het algemeen de neiging om een ​​lichaamsgeur hebben. Bij warm en vochtig weer, zouden de mensen niet willen naast je te staan. Personen die een vegetarisch dieet te volgen zijn lichaamsgeur verminderd.

1 Gezonde Nagels:

Mensen die op een vegetarisch dieet hebben gezonde nagels. Dit is een indicator van goede algemene gezondheid. De nagels zijn veel sterker.

1 Slechte adem:

Vegetarisch dieet hebben een lage incidentie van een slechte adem. Met dit dieet, zal je geen probleem staan ​​dicht bij een vriend en praten.

1 Gezond Haar:

Als u wilt langer, dikker haar en gezonder, over te schakelen naar een vegetarisch dieet. Vele studies hebben aangetoond dat een vegetarisch dieet is goed voor haar gezondheid.

1 Kleine Allergieën:

Mensen eten geen vlees en andere dierlijke producten hebben minder allergieën en de symptomen ervan. Hebben minder kans op congestie en een loopneus.

1 lagere incidentie van cataract:

Een groot deel van maculadegeneratie is gericht uit een veganistisch dieet. Staar kan voorkomen worden door de inname van groenten en fruit. Produceren hoog gehalte aan antioxidanten worden ook verondersteld om staar voorkomen. Deze vruchten en groenten zijn rijk aan voedingsstoffen en mineralen die goed zijn voor het zicht zijn.

1 Osteoporose:

Gezondheid van de botten is afhankelijk van een balans van niet te veel en niet te weinig. Het vereist een adequate inname van calcium, eiwit, kalium en weinig natrium. Met een gezond dieet veganistisch, kan deze worden ingesteld op een perfecte balans. Dit helpt om osteoporose te voorkomen, waardoor botten sterker.

1 Artritis:

Verminder de consumptie van zuivelproducten is lang verbonden symptomen van artritis te verlichten. Een nieuwe studie toont aan dat een mengsel van glutenvrij veganistisch dieet en is goed voor het verbeteren van de fysieke conditie van patiënten die lijden aan reumatoïde artritis.

1 PMS:

Vrouwen die naar een vegetarisch dieet ingeschakeld hebben ervaren PMS-symptomen minder ernstig of verdwijnen helemaal. Het verwijderen van zuivelproducten wordt beschouwd om te helpen met degenen die lijden aan premenstrueel syndroom. Geen krampen of zwelling wordt ervaren door deze vrouwen om veganistisch dieet.

1 Diabetes Reductie:

Er is een verlaging bij diabetes bij mensen met een vegetarisch dieet.

Immuniteit:

Een vegetarisch dieet verhoogt de immuniteit van een individu. Ze zijn minder waarschijnlijk ziek of bacteriële infecties van de overeenkomst valt.

Als u een harde vlees eter en wilt overschakelen naar een vegetarisch dieet, is het altijd het beste om het advies van een arts te zoeken. U kunt rijden naar een verandering van levensstijl te maken op een passende wijze. Het is veel makkelijker om over te schakelen naar een vegetarisch dieet. Er kunnen initiële hik verstopping of prikkelbare darm zijn. De arts kan u ook begeleiden in deze gezondere voeding. Naar aanleiding van een vegetarisch dieet helpt om fit voor het leven en ziektevrij te blijven. Het helpt ook een tot een langer leven te leiden. Een plantaardig dieet is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook milieuvriendelijk.

Vond je dit artikel nuttig? Laat uw opmerkingen achter in het opmerkingenveld.

Artikelen niet te missen:

 • Top 5 programma's dieet voor snel gewichtsverlies en hun voordelen
 • Hoe om gewicht te verliezen op een veganistisch dieet?
 • Eenvoudige veganistisch dieet - Alles wat u moet weten
 • Top 10 Low Calorie groenten die je moet opnemen in uw dieet
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha