20 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van visolie capsules

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 5


Capsules van visolie worden veel gebruikt supplementen van visolie, zoals kabeljauw, heilbot, haring, zalm, mul, makreel, tonijn, ansjovis, sardines, forel, spek, enz. Omdat het rijk aan omega-3 vetzuren vetten, vitaminen, mineralen, eiwitten en andere essentiële voedingsstoffen, deze supplementen bieden een breed scala van voordelen voor de gezondheid en schoonheid aan ons. Hier hebben we de eerste 10 voordelen van capsules visolie, die kunnen worden genoten besproken door regelmatig afnemen.

20 voordelen van visolie capsules:

Hier is een lijst van 20 echte voordelen die komen met de capsules van visolie:


Verlaagt triglyceride niveaus:

Triglyceriden zijn een soort vet dat in ons bloed in overvloed. Wanneer de hoeveelheid triglyceriden in het bloed hoger wordt dan normaal, wordt het kwetsbaar voor diverse metabole syndromen. Sommige van deze syndromen zijn diabetes, hartziekte, etc. In dergelijke situaties kan de capsules visolie gunstig omdat het triglyceride niveaus aanzienlijk kan verminderen zijn. Volgens wetenschappers, een 1 gm. capsules visolie kan tot 50% van de triglyceriden in het lichaam.

Vermindert High Blood Pressure Level:

Capsules van omega-3 visolie schaal kunnen het gehalte van hoge bloeddruk. Omega-3 vetzuren, die in feite bestaan ​​uit eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA) zijn bekend een belangrijke rol spelen in de bloedvaten groeien. Het maakt de bloedstroom door de slagaders gelijkmatig en brengt de druk in grote mate. Omega-3 vetzuren bezitten tevens uitstekende anti-stollingsmiddel en anti-inflammatoire eigenschappen, die aan hypertensie handhaven.

Voorkomt hart- en vaatziekten:

Zoals eerder gezegd, kunnen de capsules visolie de niveaus van triglyceriden en het niveau van de hoge bloeddruk met omega-3 content.This helpt bij de preventie en behandeling van cardiovasculaire ziekten fataal. Regelmatige inname van deze aanvulling kan de kans op het ontwikkelen van atherosclerose (verharding van de wanden) of blokkeren (door de vorming van plaque) in de coronaire slagaders te verminderen. Zet ook een halte aan een abnormaal hartritme, en vermindert het risico op dodelijke hart- en vaatziekten zoals beroerte, hartaanval, enz. 27%.

Behoudt gezonde botten:

U kunt zorgen voor uw botten te kiezen voor de capsules van visolie. U kunt osteoporose of zwakke botten te behandelen bij ouderen effectief verhogen van de botdichtheid en het verlagen van de snelheid van botverlies. Zuren in de supplementen omega-3 vetzuren regelen de hoeveelheid mineralen in het bot en de omliggende weefsels, waardoor ze significant sterker. De constante gebruik van capsules van visolie kan ook genezen reumatoïde artritis met acute pijn en ochtendstijfheid die ermee verbonden zijn.

Vermijdt het risico op kanker:

Als het gaat om bepaalde vormen van kanker te voorkomen, worden capsules visolie beschouwd als een betrouwbaar middel. Als een rijke bron van omega-3 vetzuren, kan de groei van normale, gezonde cellen in het lichaam te stimuleren. Het zorgt er ook voor dat je niet te veranderen in kwaadaardige tumoren door mutaties. Het is ook gevonden dat de capsules visolie abnormale celgroei (indien aanwezig), gevormd in het lichaam kan identificeren en voorkomen dat ze verder groeit. Meestal zijn we in staat om uit de buurt van de borst, dikke darm en endometriumkanker blijven door het nemen van deze supplementen op een regelmatige basis.

Houdt Nierproblemen At Bay:

Als u de beveiliging wilt aan de nieren van een ernstige ziekte of die al lijden aan nierproblemen, dan kan de capsules van visolie de juiste keuze voor jou. Alles wat je hoeft te doen is om 4-8 gram van deze supplementen nemen elke dag, zonder mankeren. Onderzoekers hebben aangetoond dat het langdurig gebruik van capsules visolie termijn enige vorm van glomerulonefritis genaamd "IgA nefropathie" of "ziekte Berger" kan voorkomen. Zij kunnen ook de mogelijkheid van nierfalen hoog risico vertragen. Indien de functionaliteit van de nieren werden getroffen door diabetes, kunnen de capsules visolie helpen om het eiwitverlies beperken door urineren.

Beschermt Vanaf Type-II-diabetes:

Mensen die lijden aan Type II diabetes kan worden geprofiteerd van capsules visolie als aanvulling werkt als een anti-inflammatoir middel door de aanwezigheid van omega-3 vetzuren in het. Deze kwaliteit helpt voorkomen dat onze vetweefsels om ontstoken te krijgen. Gebleken is dat de ontsteking van de vetcellen kan leiden tot diabetes type II veroorzaakt insulineresistentie in ons lichaam. Omdat de capsules om de kans op het ontwikkelen van de ontsteking te verminderen, kunt u gemakkelijk de buurt van de ziekte te blijven.

Faciliteert Zwangerschap Complicaties:

Capsules van visolie kan een gezond en glad zwangerschap te bevorderen, de complicaties in verband met het losdraaien. De omega-3 vetzuren in hen bevatten veel docosahexaeenzuur of DHA, die een van de belangrijkste structurele componenten van de hersenen, de huid en het netvlies, kan de algemene ontwikkeling en groei van de foetus in de baarmoeder stimuleren onze . Deze supplementen kunnen beteugelen verschillende complicaties die zich kunnen voordoen tijdens de zwangerschap, het verminderen van vroeggeboorte en om ervoor te zorgen dat de baby is niet ondergewicht. Het blijkt uit verschillende studies dat regelmatige inname van capsules van visolie kan voorkomen latere abortussen en de verhoging van het tarief van de geboorten bij vrouwen die antifosfolipidensyndroom ook.

Bevordert gewichtsverlies:

Als je lang hebt gedroomd van het verliezen van overtollig lichaamsgewicht en krijgen een slank lichaam-trim, kunnen capsules visolie enorm helpen. Beide componenten DHA en EPA vetzuur in het supplement omega-3 vetten zijn effectief in het elimineren van de extra lichaamsvet. Volgens de resultaten, kan de inname van 6 gram van dit supplement per dag te helpen bij het verbranden van veel calorieën, ten gunste van het verlies van een enorme hoeveelheid lichaamsvet.

Beschermt tegen luchtverontreiniging:

Degenen die in steden wonen zou begrijpen de wanhopige behoefte om je huid te beschermen tegen de vervuilde steden. Visolie klaart de klus. Beschermt het lichaam tegen de schadelijke effecten van luchtverontreiniging en helpt ook bij het omgaan met de uitgangen van de val van de blootstelling aan vervuiling.

1 beschermt tegen de gevolgen van blootstelling aan de zon:

Je kunt niet voorkomen dat er in de zon en zonnecrème dekt niet alles voor u. Visolie beschermt fm de schadelijke effecten van UV-stralen. Het kan worden gebruikt om de effecten van langdurige blootstelling aan de zon zonnebrand en looien behandelen.

1 verbetert de geestelijke gezondheidszorg:

We besteden uren bezig om onze lichamelijke gezondheid te behouden, maar ergens langs de weg negeren we zijn tegenhanger zo belangrijk - onze geestelijke gezondheid. De omega-3 vetzuren in visolie onze hersenen gezond, behandelt alle vormen van psychische stoornissen. Regelmatige consumptie van visolie vermindert het risico van depressie. Het vermindert ook de niveaus van agressie ook. Het is ook bekend om het risico van schizofrenie verminderen.

1 Verhoog Brain Power:

Visolie verbetert de concentratie, verbetert het geheugen en zelfs verbetert de cognitieve functies van de hersenen. Zwangere vrouwen wordt geadviseerd om supplementen van visolie te nemen, zodat het kind een goede hersenen macht zal hebben. Visolie ook effectief voorkomt Alzheimer.

1 gunstig voor zwangere vrouwen:

Visolie wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen niet alleen voor de gezondheid van het kind, maar ook voor de gezondheid van de moeder. Regelmatige consumptie van visolie helpt voorkomen dat vroeggeboorte en miskramen. Aandoeningen zoals laag geboortegewicht en bloedverlies kan worden vermeden door gebruik visolie. Het helpt ook bij de ontwikkeling van de ogen en de hersenen van het kind.

1 verbetert de immuniteit en stofwisseling:

Je immuunsysteem moet de sterkste van alle bacteriën, virussen, of iets dat je kan kwetsen. Visolie verbetert het immuunsysteem en verbetert het immuunsysteem om te vechten tegen vreemde deeltjes die proberen te knoeien met je lichaam. Bovendien verhoogt het metabolisme, die niet alleen houdt het lichaam gezond, maar helpt het vet verbannen echt snel.

1 helpt bij de behandeling van ADHD:

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is een probleem bij mensen, ongeacht hun jonge leeftijd, van middelbare leeftijd en de oude. Hyperactiviteit, dyslexie, emotionele instabiliteit en volatiliteit, gebrek aan coördinatie, slechte aandacht en concentratie, geheugen zwak-dit zijn enkele van de symptomen en gevolgen van deze aandoening. Sommige studies tonen aan dat het nemen van visolie voor de behandeling van deze aandoeningen.

1 verbetert de vruchtbaarheid:

De regelmatige inname van visolie wordt aangenomen dat de toestand van de vruchtbaarheid van vrouwen, die uiteindelijk de kans op zwangerschap te verbeteren.

1 geeft een boost Beauty:

Capsules van visolie kan uw schoonheid te verbeteren voor een groot deel, waardoor de huid en het haar beter. Het gehalte aan omega-3 vetzuur supplement kan de productie van collageen in ons lichaam te verhogen, waardoor een jeugdig uiterlijk. Het kan helpen handhaven van de natuurlijke vochtbalans van onze cellen, het houden van de huid goed gehydrateerd gedurende het hele jaar. U kunt een huid acne te krijgen en vlekkeloos, gloeiende inducerende capsules regelmatig. Naast omega-3 capsules visolie zijn rijk aan eiwitten. Het versterkt onze haarlokken van binnenuit, waardoor ze gezonder, en uiteindelijk het stimuleren van hun groei.

1 Voordelen van Leer:

Visolie is ongelooflijk nuttig voor onze huid. Het wordt lokaal gebruikt en verbruikt behandeling en voorkoming vele huidziekten. Het behandelt effectief acne, eczeem, huiduitslag, roodheid van de huid, zweren en psoriasis. Visolie helpt ook om vocht te houden in een droge huid, het houden van goed gehydrateerd.

Voordelen Haar:

Visolie verbetert de bloedcirculatie en is zeer gunstig voor het haar. Omega vetzuren zijn een van de essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor gezond haar. Maakt ze sterk, gezond en glanzend.

woord van waarschuwing:

Visolie heeft wonderbaarlijke voordelen voor onze gezondheid, maar er zijn een aantal mogelijkheden van besmetting en toxines overdosis van visolie. Overdosis van visolie kan bloeden en bloedingen beroerte veroorzaken. De dagelijkse inname van omega-3 vetzuren aanbevolen door de FDA beperkt tot 3000mg. maar het is belangrijk voor mensen die lijden aan medische aandoeningen eerst met de arts een geschikte dosering van visolie maken.

Bovendien, de roofvis zoals haaien zijn verontreinigd met toxine, en daarom de olie uit vis roofdieren moeten worden vermeden. Vind vis olie uit vis zoals zalm, haring, makreel, die niet alleen voedzaam, maar ze zijn ook veilig voor consumptie.

Dus ga pak je flesje visolie en geniet van de vele voordelen. Maar vergeet niet om de etiketten te lezen voordat je koopt.

Heeft u supplementen van visolie te gebruiken? Hebt u invloed op uw gezondheid opgevallen? Deel uw ervaring met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha