20 verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid van de Ganoderma paddestoelenWe horen veel over paddenstoelen, maar hoeveel zijn zich bewust van het feit dat paddenstoelen hebben ook een aantal verschillende vormen! Heb je ooit gehoord van Ganoderma Lucidum paddestoel? Ik weet zeker dat velen van jullie zijn zich bewust van dit wonder paddestoel. Het bevat meer dan 400 sporenelementen aan het herstellend vermogen van het lichaam te maximaliseren.

Wat is Ganoderma Mushroom?


Algemeen bekend als Reishi paddestoel, genoderma is de alkalische voeding in de wereld. Zijn wetenschappelijke naam is Ganoderma Lucidum en is het soort van rode paddestoelen. Heeft een gedocumenteerde geschiedenis van meer dan 200 jaar en is de meest vereerde kruid in de traditionele Chinese geneeskunde. Ganoderma of Reishi paddestoel is eerder bedoeld als "kruid van de spirituele kracht" en "Tienduizend Jaar van de Paddestoel". Rijke mensen in de oudheid gebruikt dit wonder paddestoel in de hoop op het verkrijgen van onsterfelijkheid en kalm.

Nu dit wonder kruid wordt genoemd de "Koning van Kruiden". Ganoderma wordt verondersteld om gezondheid en levensduur promoten. Het is al lang gebruikt in de Chinese geneeskunde voor de behandeling van een aantal ziekten zoals spierpijn, kanker en leverziekte. Het wordt ook voorgeschreven voor diverse psychiatrische en neurologische aandoeningen.

Reishi paddestoel is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, maar de rode variëteit wordt het meest geteeld en gebruikt. Reishi paddestoel wordt niet gebruikt voor het koken als het heeft een zeer bittere smaak. Je mag niet vinden in uw supermarkt of supermarkt. Ze worden alleen gebruikt voor medicinale doeleinden.

Ganoderma is eerder geteeld alleen in de natuur, maar wordt nu verbouwd op boerderijen en bijzondere tuinen. Hij wordt gekweekt volgens de werkwijze van weefselkweek. Het proces gebruikt centrifugale scheidingstechniek voor het vasthouden van de voedingsstoffen.

Voedingswaarde:

Ganoderma bevat maar liefst 400 voedingsstoffen! De voedingsstoffen in deze geweldige kruid bevordering van de gezondheid en vitaliteit. Enkele van de belangrijke voedingsstoffen zijn polysacchariden, antioxidanten, adenosine, eiwitten en alkaloïden. Bevat kalium, fosfor, calcium, vitamine A, C, E, D en vitamine B-complex

Voordelen Ganoderma Paddestoelen voor Gezondheid:

Gezondheid van het hart:

Onderzoekers in China en Japan hebben ontdekt dat Ganoderic zuur aanwezig in Ganoderma verbetert de bloedstroom en vermindert het verbruik van zuurstof in de hartspier. Het verlaagt ook de cholesterol en remt de aggregatie van bloedplaatjes, wat vaak leidt tot een hartaanval. Ganoderma voorkomt de vorming van tandplak in de slagaders. Plaque beperkt de bloedstroom in de slagaders vernauwen de passage, waardoor atherosclerose. Een studie wees uit dat de consumptie van Ganoderma voor 2 weken een significant lagere bloeddruk.

Anti-Allergische:

Ganoderma extract aanzienlijk verschillende allergische reacties, waaronder astma en dermatitis te remmen. Tritpenes, een verbinding die in Ganoderma biedt anti-virale en anti-allergisch. Remt de afgifte van histamine, waardoor gras potentieel bruikbaar voor allergieën. De polysacchariden verbetering van het vermogen van de antilichamen tegen bacteriën en virussen die allergische reacties veroorzaken bestrijden. Ganoderma is bruikbaar voor de behandeling van allergieën veroorzaakt door schokken, atopische dermatitis, hooikoorts, urticaria en voedselallergieën en medicijnen.

Genezing van de lever:

Deze krachtige kruid beschermt de lever tegen schade veroorzaakt als gevolg van fysische en biologische factoren. Het is ook alcohol geïnduceerde vette lever en cirrose. Ganoderma kan mensen helpen in de vroege stadia van alcoholische leverziekte in het bijzonder degenen die niet een groot verlies van de leverfunctie hebben ervaren. Het helpt ook patiënten met hepatitis B leverenzymen. Hepatitis B is zeer moeilijk te verwijderen uit het lichaam en de herhaling na de behandeling hoog. De krachtige verbindingen gevonden in Ganoderma versnellen van de klaring van geneesmiddelen en chemicaliën opgeslagen in de lever. De huidige in Ganoderma gevechten antioxidanten vrije radicalen, het bevorderen van de lever regeneratie.

Ontgiften van het lichaam:

Ganoderma verwijdert gifstoffen opgestapeld in het lichaam als gevolg van overmatige inname van drugs en junk food. Het bevordert efficiënte synthese van galzuren en vetten, bevorderen detoxificatie van chemische stoffen uit het lichaam sneller. Het verbetert ook het lichaam in staat om te nemen in meer dan 5 keer de zuurstof. Ganoderma zuurstof naar het lichaam snel en verandert de pH-waarde.

Cure voor nierziekte:

Nierziekte omvat chronische nefritis, diabetische renale syndroom en nefritis. Het komt door het lichaam in de bloedsuiker en cholesterol. Rene overbelasting voorkomt dat het bloed van het bereiken van de renale haarvaten. Dit veroorzaakt vermoeidheid, urineretentie en uremie. Ganoderma verlaagt proteïnurie en cholesyerolemia, behoud van een goede nierfunctie.

Diepe slaap:

Chinese kruidendokters hebben van oudsher aanbevolen Ganoderma voor de promotie van de slaap. Regelmatig gebruik van ganorderma kan een slow wave slaap te bevorderen.

Geestelijke gezondheid:

In Japan wordt Ganoderma gedroogd product aanbevolen voor de behandeling van de neurose veroorzaakt door omgevingsfactoren stress. Eén studie vond ook dat regelmatige inname Ganoderma patiënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer kan helpen. Het zorgt voor een kalmerend effect, die noch een verdovend noch een hypnotische.

Spierverslappers:

Ganoderma is op grote schaal gebruikt voor de ontspanning van de spieren en pijn remmende eigenschappen. Er wordt aangenomen dat het kruid ook anorexia en zwakte behandelen na een chronische ziekte.

Immuunsysteem:

Ganoderma is zeer nuttig om het immuunsysteem van het lichaam te stimuleren. Reishi paddestoelen niet alleen het immuunsysteem stimuleren, maar ook aanpassen. Het regelt de metabole balans en stimuleert de synthese van nucleïnezuur in het lichaam. Polysacchariden de niveaus van interferon in het lichaam door het bevorderen van de afgifte van eiwitten uit witte bloedcellen. Deze witte bloedcellen helpen om de verspreiding van ziekten te remmen. Studies hebben aangetoond dat patiënten die Ganoderma tonen minder bijwerkingen van chemotherapie en bestraling. Het postoperatieve herstel is gladder.

Veroudering:

De polysachariden in Ganoderma bevorderen de synthese van nucleair DNA en verhoogde celdeling, het uitstellen van het begin van de vergrijzing. Het helpt ook om langere looptijden. Dit wonder kruid helpt sommige oude levensbedreigende omstandigheden en auto-immuunziekten zoals kanker en andere neurodegeneratieve ziekten beheren.

1 Weight Loss:

Zuurstof is zeer essentieel om vet te verbranden voor brandstof. Hoge niveaus van zuurstof te verhogen van de stofwisseling, wat leidt tot gewichtsverlies. Het verhoogt de snelheid waarmee het lichaam voorziet bloed aan zuurstof, waardoor extra energie. Verhoogde niveaus van energie helpen om langer te werken en te helpen gewicht te verliezen.

1 Antioxidanten:

Ganoderma is een krachtige bron van antioxidanten. Het bevat een van de grootste bronnen van antioxidanten in kruiden. Ganoderma Lucidum peptide is de meest krachtige anti-oxidant gevonden in dit kruid. Andere antioxidanten zijn polysaccharide, polysaccharide peptidecomplex en fenolische componenten.

1 Kanker:

Ganoderma wordt aangeprezen voor zijn anti-kanker voordelen. Het versterkt het immuunsysteem en bestrijdt de proliferatie van kankercellen. Stimuleert de productie van interleukine-2, die helpt bij verschillende soorten kanker bestrijden. Ganoderic zuur, een verbinding die in Ganoderma, helpt bij het bestrijden van leverkanker. Scherp onderdrukking door het stimuleren van de vorming van eiwitten in het beenmerg. In één studie werden 34 personen met gevorderde kanker gegeven Ganoderma driemaal per dag gedurende 12 weken. De resultaten toonden een significante toename in T-cel

Het gebrek aan zuurstof is een belangrijke oorzaak van kanker. De tumorcellen zijn bekend te gedijen in zuurstofarme omgeving. Daarentegen kan kankercellen niet gedijen in een zuurstofrijke omgeving. Verschillende laboratoriumstudies hebben aangetoond dat Ganoderma metastase van kanker kunnen voorkomen. Het remt de tumorcel migratie en angiogenese. De extracten van Ganoderma worden in farmaceutische producten aan de proliferatie van kankercellen te onderdrukken. Bovendien combineren met Ganoderma groene thee verhoogt de bevoegdheid om de groei van kankercellen te vertragen.

1 infectie:

Ganoderma stimuleert de rijping van immuuncellen zogenaamde macrofagen, die besmettelijke bacteriën verteren. Dit voorkomt verdere ontwikkeling van secundaire infecties. En 'actief tegen schimmelinfectie ook.

1 Stress:

Ganoderma is voorgeschreven voor eeuwen voor mensen die last hebben van stress en angst. Het kan effectief verminderen van emotionele uitbarstingen tijdens chronische stress en depressie. Oude Chinese monniken gebruikt reishi paddestoel om de geest te kalmeren voor meditatie.

1 Skin Health:

Actuele toepassing van Ganoderma kan zeer effectief zijn voor de genezing van huidwonden, eczeem, psoriasis, insectensteken, beten en krassen.

1 urineweginfectie:

Ganoderma kan ook verlichting van infecties van de urinewegen. In één studie werden 88 mensen die last hebben van urineweginfecties Ganoderma gegeven voor 2 weken. De onderzoekers vinden dat Ganoderma was significant beter dan placebo in het verlenen van vrijstelling van infecties van de urinewegen. Remt 5-alpha-reductase, een enzym dat testosteron omzet in dihydrotestosteron. Deze 5-alfa-reductaseremmers kan vergroting van de prostaat, en het gezondheidsprobleem dat ermee gepaard gaat veroorzaken. Het verbetert ook de doorstroming van urine bij mannen met milde tot matige symptomen van de urinewegen.

1 Ontsteking:

Ganoderma extract is zeer effectief voor het verminderen van pijn postherpetische neuralgie, die optreedt onmiddellijk na de herpes laesies helen. Een combinatie van Ganoderma met San Mioa (een mengsel van verschillende Chinese kruiden) kunnen helpen verminderen reumatoïde artritis. Het helpt om zwelling geassocieerd met reumatoïde artritis verminderen. Ganoderma is ook effectief voor een stijve nek en armen.

1 Blood Sugar:

Ganoderma biedt ook bloedsuikerverlagende effect. Bevat polysacchariden bekend als Ganoderans A, B en C, die hypoglykemische effect verschaft. Het verhoogt insuline niveaus in plasma het gebruik van perifere weefsels en levermetabolisme van glucose te verbeteren.

Straling:

Ganoderma verhoogt het effect van bestraling door direct te treden tegen tumoren. Het versterkt het immuunsysteem, die het lichaam bestralingstherapie en chemotherapie beheren helpt. Het vergemakkelijkt ook de symptomen van bestralingstherapie, zoals misselijkheid, braken, koorts, infecties en haaruitval en gewichtsverlies.

Dosering:

De natuurlijke producten zijn niet helemaal zeker. Een gespecificeerde dosis is zeer belangrijk voor de meeste van deze kruiden maken. Ganoderma is verkrijgbaar in capsule vorm en verven in de meeste gezondheidswinkels. U kunt nemen in Ganoderma koffie en thee ook. Echter, kan de toevoeging van Ganoderma koffie en thee ze erg bitter maken.

De dosering van Ganoderma afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheid en andere omstandigheden. 6 gram geconcentreerde extracten van Ganoderma champignons maaltijd worden genomen driemaal daags. Voor volwassenen met kanker, chronische hepatitis en diabetes moeten doses van 600-1800 mg per dag worden ingenomen. Voor hoge bloeddruk, 55 milligram van Ganoderma wordt aanbevolen. Voor de behandeling van proteïnurie (eiwit in urine), 100 gram Ganoderma gekookt in 300 ml water wordt aanbevolen.

Vergeet niet om uw arts te raadplegen voordat ze verder gaan met de behandeling.

Bijwerkingen:

 • Sommige mensen kunnen een droge keel en neus te ervaren, bloeden uit de neus en gastro-intestinale problemen bij het consumeren genoderma. Andere bijwerkingen zijn bloederige ontlasting, jeuk in de neus-gebied.
 • Sommige gebruikers kunnen ook last van constipatie en diarree. Constipatie kan verdwijnen binnen een paar dagen van de consumptie.
 • Gebruik Ganoderma niet als u last heeft van auto-immuunziekten.
 • Zwangere vrouwen en zogende moeders moeten voorkomen dat Ganoderma. Gebruik Ganoderma niet vóór of na een operatie of bevalling.
 • Er is een mogelijkheid dat de Ganoderma lage bloeddruk kan verergeren en kunnen ook interfereren met medicijnen. Personen die lijden aan deze ziekte moeten hun arts raadplegen voordat nuttigen van dit kruid.
 • Hoge doses van Ganoderma kan toenemen bloeden bij mensen met trombocytopenie. Ganoderma bevat adenosine, een stof die voorkomt dat bloedplaatjes samenklonteren en de vorming van stolsels.
 • Het kan ook leiden maag bloeden bij mensen die lijden aan maagzweren. Zich te onthouden van het nemen van dit kruid tot de genezing van ulcera.
 • Duizeligheid is een andere mogelijke bijwerking van Reishi paddestoel. Het wordt vaak veroorzaakt als gevolg van een lage bloeddruk. Het kan ook duizeligheid en flauwvallen.
 • Ganoderma is bekend ademhalingsproblemen. Neusongemak met ademhalingsproblemen en pijn op de borst zijn gemeenschappelijk. Deze problemen worden meestal veroorzaakt door allergische reacties. Get dringende medische hulp als u geconfronteerd met een van deze allergische reacties.
 • Jeuk is een andere veel voorkomende bijwerking van dit kruid. Het kan leiden tot huiduitslag over het hele lichaam. Jeuk wordt meestal gepaard met spierpijn.
 • Overmatige inname van Ganoderma kan ook leiden tot acne.

Gelukkig zijn de meeste van deze bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen met de tijd. Met medische controle naar rechts, dan kunt u deze bijwerkingen te verminderen.

Interacties:

Ganoderma kunnen interageren met bepaalde geneesmiddelen op recept. Mensen die bloedverdunnende medicijnen moet voorkomen dat Ganoderma als gevolg van verhoogde risico van bloeden. Sommige van de geneesmiddelen die kunnen interageren met Ganoderma bevatten aspirine, clopidogrel, heparine en Coumadin. Andere medicijnen zijn onder captopril, losartan, enalapril, diltiazem, furosemide, hydrochloorthiazide. Gebruik Ganoderma niet in als u het nemen van medicijnen voor hoge bloeddruk. Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen voordat consumeren genoderma.

Vond je dit artikel nuttig? Niet deel je mening met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha