20 tips over hoe ABS FLAT als je een vrouw bent20 tips over hoe ABS FLAT als je een vrouw bent

Strakke abs is iets dat zowel mannen als vrouwen willen, maar het is moeilijker voor vrouwen om te mager spieren te ontwikkelen, overal op het lichaam, dat is voor mannen. Het is een biologisch feit dat vrouwen harder werken om een ​​slank en gebeeldhouwde te ontwikkelen, en is ook een feit dat veel vrouwen te vermijden elke oefening spieropbouw, voor angst om gespierde. U kunt echter, het ontwikkelen van een plan, afgezwakt buik zonder beginnen te kijken als een professionele body builder, een combinatie van verstandig eten met wat oefening spieropbouw. Hier zijn 20 tips over hoe je grote krijgen, abs aantrekkelijk voor meisjes:

1. Vergeet het wonder pillen en drankjes!

De enige manier waarop je gaat om een ​​vlakke, getinte buik te krijgen is om goed te eten en uit te werken. Dus, vergeet alle advertenties Internet wonderbaarlijke potions platte buik. Sorry meisjes, er is echt geen vervanging voor een beetje 'hard werken!


2. Stop vastzetten op calorieën

De vergelijking is eenvoudig calorie. Om gewicht te verliezen, moet u meer calorieën verbranden dan je verbruikt, maar dat betekent niet daling calorieën betekent zonder meer gebruik wordt gemaakt. Ja, je moet nadenken over calorieën, maar het is veel beter om de juiste soort voedsel te vullen en de verhoging van de niveaus van de oefening, dat is om calorieën te tellen in elke hap van voedsel dat je eet.

3. Starving zal fantastisch uitziende abs niet maken

Niet verhongeren jezelf en probeer de minste hoeveelheid voedsel dat je kunt ervaren, omdat je energie nodig om te oefenen, als je wilt om spiermassa op te bouwen. Je gaat naar eiwitten en koolhydraten nodig hebt in uw dieet, zodat je dat niet doet, wat je ook doet, overslaan of beknibbelen op de maaltijden.

4. Eet veel verse groenten en fruit

Nog een tip over hoe vlakke abs te krijgen is om veel vers fruit en groenten te eten. Verse groenten en fruit zal u de energie om de dag door te geven en te helpen verhogen activiteit. Vijf porties per dag, dat is wat artsen raden, zodat vijf stuks fruit of groenten per dag.

5. Niet helemaal uitknippen zuivelproducten

Zuivelproducten kunnen hoog in calorieën, maar niet volledig afgesneden. Zuivelproducten zijn een grote bron van calcium, studies hebben aangetoond dat, als je niet genoeg calcium krijgen, zal je lichaam beginnen om meer vet op te slaan.

6. Eet meer vezels

Volgende goed advies over hoe om vlakke abs te krijgen is om meer vezels te eten. Gewoon overschakelen naar keuze van brood en volkoren pasta kan een groot verschil te maken. Volle granen bevatten veel meer voedingsstoffen dan de alternatieven in ongewijzigde staat, die je meer energie geven, en houden u langer vol gevoel.

7. Laat de fast food

Een maaltijd van een fast food kan alle calorieën die je moet gedurende de dag te eten bevatten en je zult nog steeds het gevoel later honger! Het bereiden van voedsel thuis en op deze manier kunt u bepalen wat er in het.

8. vet met cardio Burn

Je gaat nodig hebben om het vet te verbranden en te bouwen sterke spiermassa op hetzelfde moment, zodat u een mengsel van spieren en toning oefeningen en cardio nodig. Crunches alleen zijn niet genoeg, dus vergeet niet uw hardlopen, fietsen en zwemmen ook, die u zal helpen vet te verbranden over het hele lichaam.

9. Probeer de fiets ondersteboven

Evenals dieet en cardio, moet u de spieren van de maag in het bijzonder de toon, dus we opgenomen een aantal specifieke oefeningen die u zullen helpen. De eerste hiervan is het rijwiel kop. Waarschijnlijk leerde ik dit op school, maar voor het geval u niet, liggen op je rug liggen met je benen in de lucht en draai je benen alsof je een fiets rijden. Zoals met alle oefeningen, beginnen langzaam met slechts een paar minuten per keer, en dan werk je weg langzaam omhoog om meer te doen.

10. Doe wat sit-ups

Een andere grote oefening die geen speciale apparatuur nodig is oud sit-ups. Probeer zo snel mogelijk te doen en dat versterkt de kern van je lichaam, maar ook de toon van je buikspieren.

11. Doe de twist

Sta met je voeten uit elkaar en dan buigen in de taille en raak je linkervoet met uw rechterhand. Sta op en herhaal, dit keer met zijn linkerhand aan zijn rechtervoet. Het is eenvoudig, maar effectief.

12. been liften

Als je niet hebben uitgeoefend voor een tijdje ', zou je dit moeilijk om te beginnen te vinden. Leg op je rug liggen met je benen recht, samen, dan is het houden van uw knieën recht en samen langzaam til je je benen in een verticale positie, om te wijzen naar het plafond. Dit is hard werken, maar een geweldige manier om zich te goed gestemde abs!

13. Crunches

Crunches zich meer inspanning van de spieren buik vol van sit-sups doen, en zijn zeer geschikt voor het krijgen van flat abs. Doen met hun armen gekruist over zijn borst en probeer niet om de nek te gebruiken om jezelf omhoog te trekken of kon je jezelf verwonden.

14. Hoe vlakke abs te krijgen? Halen het tempo

Als je niet het gevoel dat je bent klaar om te draaien, maar dan gewoon het tempo loop je kan een verschil maken. Om echt een impact te maken, moet je snel genoeg te lopen, zodat krijgt je hart sneller pompen. Met andere woorden, als je ademt een beetje 'sneller, dan ben je niet lopen snel genoeg!

15. Neem de trap

Kan er iets gedaan worden om je buikspieren toon, zelfs wanneer u er niet bent. In plaats van de lift, neem de trap en krijgen ze snel! Een paar eenvoudige dingen zoals dit kan een verschil maken zonder al te gaan in de buurt van een fitnessruimte.

16. Eet na het uitwerken

Voed uw spieren, direct na een training, en zal u helpen herstellen en op te bouwen. Een maaltijd van eiwitrijke voedingsmiddelen zoals mager vlees, vis of gevogelte, samen met koolhydraten, zal snel vullen uw energie niveaus en worden geabsorbeerd door de spieren.

17. Oefening regelmatig

Nog een tip over hoe vlakke abs te krijgen is om regelmatig te oefenen. Helaas, er is geen snelle manier om fab abs, en een sessie van crunches zal niet worden gevolgd door een platte buik onmiddellijk. Braaklegging tijd elke dag voor de oefening en hou je eraan! Doorzettingsvermogen zullen de resultaten te brengen.

18. Krijg een oefening maatje

Lichaamsbeweging alleen kan erg saai worden en, als niemand kijkt, is het makkelijk om excuses om niet te vinden. Het kan een grote hulp zijn als je een vriend kunt vinden om training met. Deze manier kunt u helpen motiveren elkaar en ook een vriendschappelijke wedstrijd van uw inspanningen.

19. Eiwit shakes zijn niet allemaal slecht!

Kon worden gebracht met beelden van de grote jongens met kabbelende spieren, maar laat je niet afschrikken door dit worden gezet, kan eiwit shakes nuttig voor iedereen zijn en zijn niet van plan om u in de Incredible Hulk! Drink een proteïne shake, een paar keer per week, zal de groei van spieren te voeden en is ook aangetoond om te helpen bij gewichtsverlies in het algemeen.

20. Ik geloof niet dat de mythen

En tot slot, niet geloven dat de mythen en niet uw geld te verspillen aan de meest recente ab gebouw gevoel! Het is een combinatie van gezond eten en bewegen gevoelig, zowel spierversteviging en cardio, die u de platte, afgezwakt buik die u zoekt zal geven.

Hoe om platte abs te krijgen? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha