20 redenen om eieren in uw dieetJe houdt je eieren? Nou, mijn lieve minnaar ei, je doet je lichaam een ​​heleboel goede door het eten van eieren! De eieren doen trekken veel kritiek vanwege hun cholesterol gehalte, maar het feit is dat de eieren daadwerkelijk bieden een aantal voordelen voor de gezondheid!

Hier zijn de 20 beste voordelen voor de gezondheid, met inbegrip van eieren in uw dieet:

Verhoogt het verzadigingsgevoel:

Wist u dat het eten van een ei bij het ontbijt kunt houden u vol voor een langere periode van tijd? Dit zal u te houden van uw halverwege de ochtend snacks. Eieren hebben veel essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. In combinatie met een hoge verzadiging index, verbruikt eieren voor het ontbijt zou het beste wat je voor je lichaam kan doen.


Verhoog ijzerinname:

Als u lijdt aan frequente hoofdpijn, prikkelbaarheid en vermoeidheid, kan u lijdt aan een ijzertekort. Bezoek uw arts en krijg je bloed te laten testen. Als u een laag ijzergehalte, kunt u profiteren van het eten van eieren. Ze bevatten een vorm van ijzer bekend als heem ijzer, die gemakkelijk kan worden geabsorbeerd door het lichaam en kunnen bijdragen aan anemie.

Voorkomt voedingstekorten:

Eieren zijn rijk aan voedingsstoffen en het eten van hen zal je lichaam te voorzien van veel van de essentiële voedingsstoffen. In feite, een vergelijkende studie van eieren en eiproducten eters blijkt dat degenen die geen eieren eet vaak een tekort aan vitamine A, E en B12, die is gevonden in overvloed in eieren.

Forget About Bad (LDL):

Toen het bleek in 1990 dat eidooier bevat 210 mg cholesterol, wordt het automatisch van uitgegaan dat het eten van eieren waren verantwoordelijk voor de hoge niveaus van cholesterol in het lichaam. Integendeel, zijn de eieren en eigeel niet geschonden gezondheid van het hart. Verzadigde vetten en transvetten hebben een negatief effect op het hart. Eieren hebben verteerbaar eiwit dat het een grote bron van eiwitten maakt.

Vergemakkelijkt gewichtsverlies:

Als ei heeft een hoge index van verzadiging, is het mogelijk om eieren in het dieet voor ontbijt krijgen zich vol voor een tijdsperiode langer. Bij mensen met overgewicht, kan dit een van de beste manieren om gewicht te verliezen. Een studie van de Louisiana State University ontdekte dat mensen die twee eieren, toast en jam verbruikt voor het ontbijt, we vol voor een periode langer dan mensen die bagels, yoghurt en roomkaas aten voor waren ontbijt. Dus, is het zeker zinvol om een ​​ontbijt "bounce" om volledige te blijven en te verminderen calorie-inname te eten. Dit zal u helpen gewicht te verliezen langzaam maar zeker. Zorg ervoor dat je eet volle granen en groenten of fruit met eieren om een ​​complete maaltijd en gezond te maken.

Bevordert de gezondheid van de hersenen:

Eieren bevatten een voedingsstof genaamd choline. Deze voedingsstof is bekend om geheugen te verbeteren. Het speelt ook een belangrijke rol tijdens de zwangerschap, zoals choline steun in de ontwikkeling van de foetus hersenen en kinderen. Een ei kan een zwangere vrouw te voorzien van 28% van het vereiste van choline per dag. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het geheugen van oudere ratten is sterk afhankelijk van wat de moeders ratten verbruikt tijdens de zwangerschap.

Voorkomt staar en beschermen Vision:

Weet je nog hoe je moeder je te dwingen om spinazie en broccoli eten? Nou, er was een reden achter. Deze voedingsmiddelen zijn gezond en hulp in een gezonde visie. Net zoals spinazie en broccoli, eieren zijn goed voor de ogen en verminderen de kans op het ontwikkelen van cataract en leeftijdsgebonden retinale degeneratie en de lens. Eieren bevatten twee antioxidanten, zoals luteïne en zeaxanthine, die helpen bij het behoud van gezonde ogen en hen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Als een persoon begint met eieren in het dieet van kinderen, zal deze antioxidanten opbouw in de ogen en hen te beschermen tegen problemen met het gezichtsvermogen.

Bevat hoogwaardige eiwitten:

Het eiwit is zeer belangrijk voor het lichaam. En 'de bouwsteen van nieuw weefsel en de oude te repareren. Het eiwit is samengesteld uit aminozuren en uw lichaam nodig heeft negen belangrijke aminozuren, die afkomstig moeten zijn van uw dieet. Er zijn maar weinig voedingsmiddelen die alle negen aminozuren bevatten. Eieren zijn een van hen. Vergeleken met andere eiwitbronnen, eieren bevatten de hoogste kwaliteit gevolgd door melk, vis en vlees.

Houdt de botten gezond en sterk:

De eieren zijn vol vitamine D. Deze vitamine is belangrijk voor de absorptie van calcium en ook gezonde botten te behouden. Meestal krijgen mensen deze vitamine om hun lichaam bloot te stellen aan zonlicht. Echter, op het noordelijk halfrond en in koude plaatsen waar het zonlicht is nauwelijks beschikbaar, de eieren zijn de belangrijkste bron van vitamine D. Door te helpen bij de opname van calcium en gezonde botten, eieren spelen een cruciale rol bij het handhaven van de ' osteoporose bij baai.

Zorgt voor een gezonde haren en nagels:

Als uw lichaam lijdt aan voedingstekorten, zal je haar en nagels zijn de eerste die worden beïnvloed. U kunt uw haar en nagels sterk houden opblaasbare consumeren van eieren regelmatig. Eieren bevatten niet alleen aminozuren, maar veel belangrijke vitaminen en mineralen die bijdragen tot het behoud van de gezondheid en het uiterlijk van je haar en nagels bevatten ook.

1 voorkomt borstkanker:

Er zijn aanwijzingen dat de eieren de ontwikkeling van borstkanker bij vrouwen kan voorkomen. Verschillende studies hebben gevonden vrouwen die minstens 6 eieren aten per week verminderd hun risico op het ontwikkelen van deze vorm van kanker met maar liefst 44%.

1 Versterkt immuunsysteem:

Eieren zijn een van de weinige natuurlijke voedingsmiddelen met vitamine D. Deze vitamine speelt een vitale rol in het versterken van het immuunsysteem en maakt je lichaam meer resistent is tegen veel ziekten. Een ei heeft 41 IU van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine, dat is 600 IE. Eieren zijn ook vol vitamine A, een essentiële vitamine verbetering van de werking van het immuunsysteem.

1 voorkomt aangeboren afwijkingen:

Ei bevat foliumzuur en choline. Foliumzuur is een essentiële voedingsstof die zwangere vrouwen tijdens het eerste kwartaal zou moeten nemen. Voorkomt neurale buisdefecten. Choline is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen stimuleren de foetus ook neurale buisdefecten voorkomen.

1 vermindert de ontsteking:

Choline in eieren helpt om ontstekingen te verminderen in het lichaam. Er is bewezen dat chronische ontsteking verhoogt de kans op het ontwikkelen van type 2 diabetes, ziekte van Alzheimer en osteoporose.

1 bevordert de gezondheid van het hart:

Choline in eieren is een belangrijke voedingsstof. E 'bekend de functie van het cardiovasculaire systeem, dat op zijn beurt, bevordert een gezond lichaam en een optimale werking te reguleren. Regelmatige consumptie van eieren kan beroertes, bloedstolsels en hartaanvallen te voorkomen.

1 genieten van de antioxidant voordelen:

Veel gezondheid deskundigen en onderzoekers geloven dat vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor veroudering, sommige vormen van kanker, artritis, reuma en andere gezondheidsproblemen. Antioxidanten kunnen vernietigen en vrije radicalen te elimineren uit het lichaam. Ei is een uitstekende bron van vitamine B12, die wordt vereist door het lichaam homocysteïne zetten in veilige moleculen, zoals glutathion. Glutathion is een antioxidant, in staat om aan te vallen en te vernietigen vrije radicalen uit je lichaam. Bovendien heeft de onderhavige selenium in de eieren vermindert oxidatieve stress ervaren door het lichaam.

1 verkleint de kans op tumoren:

Selenium aanwezig in eieren is gekoppeld aan kankerpreventie. In feite moeten mannen proberen te consumeren eieren, omdat ze de kans op het ontwikkelen van kanker in de prostaat kan verminderen.

1 verhoogt goed cholesterol:

Een studie gepubliceerd in The Journal of Nutrition concludeert dat de eieren de mogelijkheid om het niveau van goede cholesterol in het lichaam. Als u verbruikt eieren regelmatig, is de kans groot dat je HDL of goede cholesterol zal toenemen. De cholesterol in eieren zal geen effect hebben op het algehele niveau van cholesterol in het bloed te hebben.

1 Good Food keuze voor diabetici:

Traditioneel Amerikaans ontbijt items zoals wafels, pannenkoeken en ontbijtgranen zijn rijk aan suiker. Deze voedingsmiddelen moeten niet worden geconsumeerd door mensen gediagnosticeerd met diabetes, omdat ze voeden hun niveaus van de bloedsuiker. Diabetici kunnen veilig eten een ei per dag om hun voedingswaarde voordelen te genieten en houden hun bloedsuikerspiegel onder controle na een maaltijd. En 'beter koppel het ei met volle granen en groenten maximaal te kunnen profiteren.

Boeit Mood:

Eieren zijn rijk aan vitamine B1 Deze vitamine staat bekend om stress weg te houden, en te helpen bij het en nergizing stemming. Eieren bevatten ook andere B-vitamines, waarvan bekend is dat emotionele welzijn te bevorderen. Eigeel bevat lecithine, een vorm van choline, dat werkt als een stemming stabilisator. Aangenomen wordt dat als een persoon eet regelmatig dooiers, effectief bij de behandeling van depressie door de aanwezigheid van zuren, lecithine, en aminozuren kunnen worden - methionine en cysteïne.

Een woord van waarschuwing:

Zorg ervoor dat biologische eieren of eieren consumeren van scharrelkippen. Inspecteer de eieren alvorens te kopen. Niet kopen gebarsten eieren of vloeistof lekt uit. U kunt de eieren in de koelkast bewaren voor een maand, maar het is beter om ze meteen te eten na aankoop.

Dus als je zijn het vermijden van eieren vanwege alle mythen rondzweven, moeten deze top 20 redenen meer dan genoeg om je anders te overtuigen. Gaat naar huis nemen een doos eieren vandaag!

Je bent een eter van eieren? Hoe vaak heb je eieren in uw dieet op te nemen? Daily? Met ons te delen in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha