20 must-Know tips Make-up Toepassing en hacks20 must-Know tips Make-up Toepassing en hacks

U hoeft professionele make-up niet of uren voor de spiegel, om de perfecte look voor je krijgt, want gelukkig zijn er een heleboel van de make-up tips en trucs die dingen voor u gemakkelijker zal maken. Hier is een lijst van enkele van die trucs die kon de snelheid van je 's ochtends make-up routine en geld besparen. Lees onze winden te hack make-up te leren kennen en je kan zelfs iets nieuws te leren!

1. Teken een hashtag voor smoky eye ogenblik

Voor een snelle en eenvoudige manier om een ​​rokerige oog krijgt, trek je een hashtag, enigszins schuin in de buitenste hoek van het ooglid. Vervolgens mengen de make-up, van de buitenkant naar het midden van het oog, en je zal een onmiddellijk effect rokerige oog hebben.


2. Verhit de wimperkruller om uw lange termijn krullen

Als u de wimperkruller hitte, het maakt het makkelijker om je wimpers krullen en krullen zal veel langer duren. Het werkt op precies dezelfde manier als instrumenten bij de haren verwarmd doen. Een woord van waarschuwing echter, ze niet krulspelden hebben te warm of je kan de ogen verbranden. Wees voorzichtig.

3. Maak nagellak kleur meer opvallen

Om de kleur van nagellak en levendiger te maken, zodat het lijkt meer op de kleur die op de verpakking wordt, geef je nagels een laag wit glazuur eerste, laten drogen en vervolgens de gekleurde nagellak op de top. De Poolse witte creëert de perfecte basis voor de gekleurde, zult u in staat om het volledige effect van de kleur zien.

4. Sla de vloeibare make-up

Verspil geen geld om een ​​nieuwe buis van vloeibare make-up kopen als er nog veel meer in de buis. Als u opengesneden de buis op de bodem, vindt u dat er veel van make-up perfect bruikbaar links. U kunt dan graven het uit en bewaar het op een paar vazen ​​van plastic en gebruik het later.

5. lipgloss oogschaduw

Wanneer u een oogschaduw die is gebroken, of laag is, kunt u een nieuw leven te geven en gebruik het als een lip gloss plaats. Verpletteren net de oogschaduw poeder en meng met een beetje 'van shea boter of vaseline om uw zelfgemaakte lipgloss creëren.

6. Gebruik de juiste manier concealer om donkere kringen onder de ogen te verbergen

De beste manier om gezwollen ogen of donkere kringen te verbergen, is om concealer driehoek gevormd met de basis van de driehoeken net onder de wimperlijn passen. Dit zal eventuele onvolkomenheden effectief te verbergen en zal het hele gezicht te heffen en maak je ogen kijken helderder.

7. Houd mascara huid

De eenvoudigste manier om de mascara op de wimpers en de buitenhuid houden is een lepel gebruiken. Houd de lepel om de ogen, onder de wimpers mascara en overtollige zal de lepel vallen en niet op de huid.

8. Krijg dikke wimpers zo eenvoudig

Er is een goedkope en eenvoudige manier om de wimpers dikker te krijgen, zonder te veel geld uitgeven aan uitgestrekte verdikking mascara. Slechts enkele stof doorschijnend poeder op je wimpers tussen lagen mascara en ze zullen prachtig dikker.

9. Licht uw ogen

Om het uiterlijk van heldere, grote ogen maken, gebruikt lichtere kleuren op de juiste plaatsen. Toepassing lichte tinten zoals beige of wit, naar de binnenste hoek van je oog, het midden van het bovenste ooglid en net onder de wenkbrauw. Dan kunt u de donkere tinten in de plooi te passen en goed mengen.

10. Save gedroogde mascara

Bij aankomst aan het eind van een fles mascara kan beginnen te drogen. Niet weg te gooien, maar, omdat je het vocht terug in een paar druppels zoutoplossing kan zetten en terug te brengen naar zijn oorspronkelijke consistentie en werken net zo goed als voorheen.

11. Stop het krijgen van lippenstift op de tanden

Om die vervelende kleine stukjes lipstick ze tanden stoppen, pop de vinger in zijn mond, na het aanbrengen van lippenstift, sluit uw lippen er omheen en trek je vinger weer. Elke lippenstift die zijn weg gevonden hebben naar uw tanden zal nu op de vinger.

12. Hoe maak je de perfecte cupido boog?

Hier is een gemakkelijke manier om de prefect cupido boog te krijgen. Met behulp van een lipliner in dezelfde kleur als je lippenstift, trek een "X" in het midden van de bovenlip en de lippenstift van toepassing, met de "X" om u te begeleiden. Vindt u de perfecte vorm voor uw lippenstift te krijgen en geven u een perfecte pruillip.

13. Maak lipstick langer

De oude trucs van schoonheid zijn vaak de beste trucs en dit zeker werkt. Na het aanbrengen van lippenstift, zet een stuk doek in zijn mond en geef een dun laagje transparante poeder. Het poeder zal de lipstick te stellen en zal blijven bestaan ​​voor veel langer.

14. Hoe perfect winged eyeliner te krijgen?

Winged eyeliner kan lastig zijn en je een vaste hand nodig hebt om ze te tekenen uit de vrije hand. U kan het werk veel gemakkelijker als je een theelepel gebruiken om u te begeleiden. Gebruik de afgeronde buitenrand van de lepel, plaats tegen het ooglid en daarom is gemakkelijk om de lepel te volgen en krijgen mooie, strakke lijnen.

15. Een andere manier om mascara

Meeste mensen worden gebruikt om de mascara in een opwaartse beweging. Maar, als je het toepast in een vegende beweging naar de binnenste hoeken van je ogen, open je wimpers en make wimpers lijken veel dikker.

16. Controleer altijd je make-up in natuurlijk licht

U kunt echt niet zeggen wat je make-up eruit zal zien tot je buiten in een aantal natuurlijke licht. Het is altijd een goed idee om de truc te geven een snelle controle, en raak je nu aan als je moet rijden voordat u afsluit. Fel licht zal buiten het veel makkelijker om fouten ter plaatse te maken.

17. Zet een potlood eyeliner gel

U kunt de eyeliner potloden te maken, veel gemakkelijker toe te passen voordat ze te verwarmen in de vlam van een aansteker. Verhit de punt van het potlood op het vuur voor een seconde of twee, en dan geef hem tien seconden af ​​te koelen voordat u hem weer gebruikt.

18. truc snel droog met een föhn

Als je in een haast en kan niet wachten tot de truc droge, kunt u het proces versnellen door het geven van een schot met uw föhn set op koele. Sommige producten, zoals toner of moisturizer, moet volledig drogen alvorens een make-up en dit trucje zal veel sneller drogen.

19. Maak het verwijderen glitter nagellak gemakkelijk

U kunt het verwijderen van glitter nagellak echt makkelijk te maken om een ​​laag witte lijm voor als basis. Dan wanneer je klaar bent om de Poolse opstijgen zijn, zal het alleen maar schil rechts af met de lijm.

20. Maak grotere ogen met witte eyeliner

Om de illusie van grotere ogen, moeten van toepassing witte eyeliner op de waterlijn, in plaats van een donkere. Het maakt echt een groot verschil in de manier waarop uw ogen. Als u niet wilt gebruiken over de gehele lengte als je oogleden, gewoon gebruik maken van witte eyeliner in de binnenste hoeken van de ogen, want het werkt goed ook.

Wat zijn uw make-up tips en hacks favorieten?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha