20 interessante dingen waarschijnlijk niet weten BIER20 interessante dingen waarschijnlijk niet weten BIER

Bier is waarschijnlijk de meest populaire alcoholische drank in de wereld en is geproduceerd eeuwenlang en is nu verkrijgbaar in een verbazingwekkende reeks van de geest verschillende rassen. Benjamin Franklin heeft ooit gezegd dat bier is bewijs dat de God van ons houdt en ons gelukkig wil zijn. En zelfs Plato was vrijwel de indruk van de prachtige kwaliteit van het bier toen hij zei: ". Hij was een wijze die bier uitvond" Dus, goedgekeurd door de bekende en geliefd door de massa's, zijn hier twintig feiten over bier die waarschijnlijk niet wist:

1. De piramides werden gebouwd door bier fabrikanten spoelen

Ze werden betaald werknemers die werken aan de piramides van Giza, voor een deel, in bier. Ze kregen bier met hun maaltijden drie keer per dag, omdat het bier was veiliger te drinken dan water vol met bacteriën uit de rivier de Nijl.


2. Beer gebruikt te worden gegeven als een geschenk voor bruiloftsgasten

In het oude Engeland, was het traditioneel voor de bruid om het bier te verspreiden als een geschenk voor de gasten op haar bruiloft. Het bier werd bekend als de bruid Ale, vandaar de term vandaag, bruiloft.

3. De president Roosevelt duurde vijf liter bier met hem in safari

Toen de Amerikaanse president Theodore Roosevelt, die ging eens op een Afrikaanse safari, duurde vijf liter bier met hem tijdens de reis.

4. bier drinken is goed voor je hart

Onderzoekers van Western Ontario University ontdekte dat bier bevat polyfenolen, een antioxidant die kan helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten.

5. Het woord 'honeymoon' oorsprong formulier bier

In het oude Babylon, zou de bruid de vader van zijn nieuwe zoon-in-law te voorzien van al het bier dat je voor een maand kon drinken na de bruiloft. Het bier in kwestie was mede, die is gemaakt van honing en dit is waar het woord, huwelijksreis, en het is uit deze periode daarna werd bekend als de 'honing maand'.

6. Bier en marihuana zijn gerelateerd

De hop in bier, die wat geeft het bier zijn smaak, behoren tot dezelfde plantenfamilie marihuana. Beide planten behoren tot de familie Cannabaceae.

7. Mieren kunnen dronken

Naturalist van de 18e eeuw, John Lubbock, experimenteerde op mieren voederen bier en vond dat je dronken kunt krijgen. Hij merkte ook op dat de mieren dronkaards werden genomen door hun kameraden terug naar het nest om buiten te slapen. Dat klinkt bekend ?!

8. Bier bubbels gaan als stijgen

Als je goed kijkt naar een glas bier, zul je zien dat niet alle bubbels stijgen. Sommige van de bellen stijgen naar het centrum waar geen wrijving op de zijkant van het glas, en dan weer terug, nabij de wanden van het glas.

9. monniken graag bier drinken

Je zou niet denken aan monniken als een typische bierdrinkers, maar in de Middeleeuwen, werden de monniken toegestaan ​​om te drinken tot vijf liter bier per dag!

10. Indien het hoofd van uw bier kleeft aan het glas, zodat het bier is goed

Bij het kantelen het glas bier als het schuim bovenop het bier vast aan de kant van het glas, dan wordt 'Belgian kant of Brussel. Doorgewinterde bierdrinkers zal u vertellen dat dit het teken van een goed bier.

11. Voor een goed bier, een goede water nodig

Men zou kunnen denken dat het water alleen water, maar voor brouwerijen, het type water gebruikt om bier te groot belang. Alle door de geschiedenis, de positie van de brouwerijen werd gedicteerd door de zuiverheid van het lokale water, die van vitaal belang voor een goede proeverij bier.

12. Er is een Peruaanse bier van menselijk speeksel

Er is een Peruvian bier genaamd Chicha, waarbij een gedeelte van het fermentatieproces wordt kauwen maïs voordat deze wordt toegevoegd aan de bestanddelen. De bacteriën en enzymen die worden aangetroffen in menselijk speeksel effectief kan vervangen de werkwijze volgens de malt die meestal wordt gebruikt om bier te maken.

13. Vikings geloofde een eindeloos aanbod van bier wachten voor hen in de hemel

De Vikingen geloofden dat toen ze naar het Walhalla, zou een geit met en eindeloze levering van bier te vinden uit haar borsten op hen te wachten.

14. De zinsnede "vuistregel ', afkomstig van de productie van bier

Als je ooit hebt afgevraagd wat de uitdrukking 'vuistregel' eigenlijk betekent, het komt uit de bierindustrie. Brouwerijen van oude gebruikt om inches vallen in de mix bier om ervoor te zorgen dat het was de juiste temperatuur om de gist toe te voegen.

15. Het grootste bierdrinkers ter wereld zijn de Tsjechen

Als u bier, dan je in de Tsjechische Republiek te leven. De gemiddelde hoeveelheid bier gedronken per persoon in Tsjechië als exploiteert meer dan 200 grote flessen bier per jaar, en dit is een gemiddelde, dus rekening houden met de Tsjechen, die helemaal drinken .

Snelheidsrecord bier 16. De wereld, een keer werd gehouden door een minister-president

Australische premier Bob Hawke, een keer hield het wereldrecord voor snelheid bier drinken. Hij dronk twee dertig pinten bier in slechts elf seconden.

17. Minding van uw P en Q verwijzen naar bier te drinken

Opvang van uw P en Q's vertrek had helemaal niets met de kinderen wordt verteld om hun omgangsvormen erg. Het is eigenlijk vanaf het moment dat de barman zou schreeuwen 'bemoei je met je pinten en kwart' bij problemen uitbrak in een bar.

18. Pelgrims geland op Plymouth Rock, omdat ze uit bier run hadden

De pelgrims waren varen in de richting van de rivier de Hudson, maar landde op Plymouth Rock, omdat ze uit bier run hadden. Dit was meer een ernstige situatie dan je zou denken, echter. Ze worden gebruikt om bier te drinken op de schepen, omdat het langer duurde dan het zoet water.

19. De oude wereld, bier drinken werd gevonden in 2010

De oudste bier drinken bier was een 19e eeuwse gevonden op een scheepswrak dragen Finland. Het bier werd opgeslagen in de koude wateren voor de kust en er werd gezegd te proeven oud, maar perfect drinkbaar.

20. De eerste bierdrinkers bekend waren de oude Babyloniërs

De eerste mensen waarvan bekend is dat de oude Babyloniërs waren bier drinken en hebben serieus hun bier te nemen! Als een brouwer produceerde een slechte partij van bier, dan kon hij worden veroordeeld tot de dood door verdrinking in zijn bier!

Kent u een aantal andere interessante feiten over bier?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha