20 GOEDE IDEEËN eerste date ... en niet zitten in een restaurant20 GOEDE IDEEËN eerste date ... en niet zitten in een restaurant

Hoe vaak heb je geregeld te gaan op een date met iemand, alleen voor hen om te suggereren knallen in een bar voor een drankje? Het was cool de eerste keer, en het was nog steeds goed voor de tweede keer. Maar voor nu de tiende man stelde voor dat we allebei moeten gaan voor een drankje, het is allemaal van een plotselinge, niet goed.

En 'saai en ongezond!


Natuurlijk, nu wil je iets anders te proberen. Maar wat?!

Hoewel het een strijd om te blijven komen met nieuwe ideeën van de vergaderingen die niet bars, restaurants, bioscopen en haar moeder, in het belang van het verbeteren van uw kansen op date echt lukken inhouden kunnen zijn, misschien is het tijd dat je een kijkje nam onze lijst van 20 plezier, goede ideeën eerste date.

Als je een bar ter plaatse daar, wij beloven u een volledige terugbetaling!

1. een kookles

Ok, het eten is geweldig op een eerste date, maar het eten in een restaurant is een beetje uninventive en kan soms ook een beetje 'onhandig.

En waarom gaat u naar zijn huis voor hem te ritselen van een traktatie eetbare

nog

ongemakkelijk, waarom iets leuk en boeiend, zoals een kookles niet doen?

Kooklessen stimuleren gesprek en plezier, en altijd eindigen als een giechelen eenmaal geschapen 's werelds ergste souffle.

2. Probeer Wijnproeverij

Een andere goede ideeën eerste datum is om wijn te proeven samen te proberen. Net als het vorige voorstel, dit is een variatie op een thema dating gedragen: drinken. In plaats van de datum bij de lokale pub, waarom ze niet naar een wijnproeverij, zodat je kunt krijgen gelukkig in een situatie volstrekt uniek?

Wijnproeverijen kan een beetje 'duur, en als dit een probleem voor u, hoe zit DIY wijnproeverij? Je kon ofwel brengen 2 flessen om te proberen en te genieten van elke fles wijn, het schrijven van notities en doen alsof ze een expert te zijn. Gewoon niet verwarren de Clarets voor Bordeaux.

Oh, wacht ...

3. Ga naar een pretpark

Als je beiden gevoelig voor een beetje 'van avontuur en sensatie zoeken, wat een betere manier om uw kicks krijgen in een pretpark? Je zult veel plezier hebben en er zullen veel mogelijkheden voor een gesprek, ijs en snacks.

Nog beter, als de chemie tussen de twee van u is goed, hij zou zelfs zijn arm om je heen op de spooktrein.

Tenzij hij is een grote goedzak. In dit geval moet je de eer te doen.

4. Ga voor een fietstocht

Beide kunnen bieden tour, een fietstocht idyllisch is een goede eerste date ideeën. Je zal altijd rond, het verkennen van nieuwe plaatsen bij elkaar, en er zullen veel mogelijkheden voor een gesprek.

Bovendien kan u ook een picknick mee en eten in de buitenlucht. Dit soort situaties kan echt banden te bevorderen en je zou zelfs kunnen draaien op elkaar voor een beetje 'plezier.

5. koffie lopen

Iedereen die koffie geniet, lopen en praten als een mooie wandeling koffie. In plaats van zittend in een coffeeshop, waarom dan niet het hoofd met een paar afhaalrestaurant koffie en ga voor een mooie wandeling en een praatje?

Nog beter, als u een bestemming kiest allebei van u niet vertrouwd zijn met, het kan een gevoel van avontuur aan te moedigen. En als je verliest, betekent dit dat je naar een fantastische, leuke herinnering te creëren!

Tenzij je echt verloren.

6. Get Lost

Als je geen probleem met het idee van het krijgen van echt verloren in de eerste ronde te hebben, waarom dan niet kiezen voor een stad die je nog nooit geweest en samen gaan verkennen? Het zal momenten openen voor een gesprek, en zal u helpen zowel het bouwen van een gevoel van teamwork en binding.

Het is niet nodig om daadwerkelijk te krijgen verloren, maar gewoon het verkennen van nieuwe winkels en bezienswaardigheden is een geweldige manier om een ​​dag eerder samen doorbrengen.

7. Probeer Karaoke

Een andere goede ideeën eerste date is om te gaan naar een plaats met karaoke. Ok, dit is voor extrovert. Natuurlijk, niet iedereen is klaar om op te staan ​​en riem een ​​song van Whitney Houston, zelfs wanneer ze worden opknoping met hun vrienden. Dus dubbel voorzichtig zijn om er te komen en het kraken van een lied of twee op een

eerste date.

Maar als je echt wilt iets anders proberen en hebben een goede lach, karaoke is een uiterst sfeervol. Je kunt elkaar uitwisselen grappen te vermaken op de stembanden uitgerekt, en je kunt ook proberen een romantisch duet.

8. Ga voor het ontbijt

Weinig mensen zijn ochtend folk, en als u voorstellen tot nu toe dat beide mega binnenkort moeten voldoen, zou kreunen om zichzelf en ze denken dat je gek bent.

Maar als je ze kan overtuigen dat het maken van de inspanning om te ontbijten voordat iemand anders aankwamen, kon je jezelf met een bal. Niet alleen zal je worden beïnvloed door elkaar inspanning, maar je zult ook veel tijd om jezelf te chatten.

9. Have A Bash At The Arcades

Een naast goede ideeën eerste date is een bash bij de arcades hebben. Arcade games zijn een geweldige manier voor zowel betrokken te zijn met iets dat is interactief plezier en concurrerend op hetzelfde moment. Je zult lachen als alle fouten maken, en je zult beide bepaald worden naar de andere te overtreffen.

Arcade games stimuleren entertainment en zijn een ideale manier om herinneringen aan een eerste ronde van plezier maken. Je zou ook kunnen zorgen voor een mini-toernooi, als de beste van vijf overwinningen.

10. Vrijwilliger Together

Hier is een van de goede ideeën eerste date - vrijwilligerswerk. Wij stellen voor om samen vrijwilliger bij een gaarkeuken, maar er zijn tal van andere plaatsen waar je kunt vrijwilliger. Als u ervoor kiest om vrijwilligerswerk te doen in een gaarkeuken, bent u in principe werkt nauw samen gedurende de dag. En net als collega's die super-cool uit te trekken meteen, zal uw dag schitteren met gesprek en gelach. Door samen te werken in een gaarkeuken biedt het ideale platform om te leren over elkaar, en u een goed gevoel te weten dat het is allemaal voor een goed doel.

11. Break in een huis

Bent u benieuwd hoe in te breken in een woning kan worden op de lijst van goede ideeën eerste date. Okay, we zijn eigenlijk niet te zeggen in te breken in iemands eigendom. Maar de huizen die in de bouwfase, maar die zijn niet bezocht kan maken voor een erg leuk ding om te doen op een eerste date, als je gewoon kunt lopen.

U krijgt in principe naar huis te spelen in een huis dat nog steeds eigenaar, en de mogelijkheid dat je zelfs zou kunnen raken verhoogt het risico en het gevoel van plezier en avontuur. Als u uw verbeelding gebruikt, kunt u ook de ideeën van meubilair te bespreken samen, evenals behang. Probeer het, het is leuk!

12. Play Truth Or Dare

Ok, we weten dat dit waarschijnlijk iets wat je terug deed toen je tien jaar oud was, maar het spelen Truth or Dare op de eerste date kan zeker zeggen dat er geen ongemakkelijke stiltes, en is in staat om de leegte te vullen als er een breuk in gesprek.

Ook kan het ronduit leuk zijn! U mag dat zowel meer open met elkaar vinden en voelen zich meer op hun gemak. En de bonus? Je zou de mogelijkheid om ze durven zoenen op het einde te hebben!

13. Ga naar de bibliotheek

Een naast goede ideeën eerste date is een bibliotheek samen te gaan. Wij geven de voorkeur aan bibliotheken te gebruiken, maar je kunt zeker naar een nieuwe bibliotheek, als je wilt. Als je beide bent in boeken, het slaan van een bibliotheek kan een heel romantische manier om dingen in beweging te zijn. U kunt boeken die u allebei graag, raden boeken met elkaar te delen, en je kunt veel plezier hebben over nieuw materiaal te komen jullie beiden geïnteresseerd bent.

Bibliotheken zijn een geweldige plek om te verbinden, en je kunt vinden dat je meer gemeen met de eerste datum die u nog verwacht te hebben.

14. picknick onder de sterren

Dit is een van die goede ideeën die eerste date is ook super romantisch, en je zou zelfs kunnen denken dat het te romantisch voor een eerste date. Maar als je al de indruk dat je echt gaat in te slaan met deze nieuwe persoon had, en je wilt iets anders, een picknick onder de nachtelijke hemel is het misschien iets dat is echt geweldig te doen.

Een picknick nacht is zeker iets heel anders en geeft u de mogelijkheid om een ​​geheugen indrukwekkend met de nieuwe datum te maken. Picknick nachtclubs zijn verschillend van iets anders, en je zou zelfs naar wens op een ster!

15. Being Crafty

Heeft u ooit gedroomd van het nemen van een pottenbakkerij klasse of een cursus in de schilderkunst? Nou, als je date voelt zich op dezelfde manier, is nu je kans!

Een cursus handel bij elkaar, heb je een kans om zich te binden, communiceren, en lof / lachen om elk stuk is voltooid. U leert ook over hoe geweldig het met je vingers. En als hij is echt onzin, nou ja, dat betekent dat het is schattig, toch?

16. Head in een aquarium

Een naast goede ideeën eerste date is een aquarium met elkaar om te gaan. In feite, als je een aquarium dat de zee leven met griezelige beestjes combineert kunt vinden, zal je ook meer van een sprookje! Going "Oooooh" en "aaaaah" om alle verschillende vissen en spinnen is een geweldige manier om een ​​schot op de eerste date te hebben. Je hebt ook de mogelijkheid van het houden van vogelspinnen en neem een ​​foto van je date doodsbang als een slang opgerold rond hun nek. Uitstekend!

17. Hit The Beach

Wat een betere manier om de druk te stijgen en te ontspannen dan om naar het strand? Gewoon kijken en luisteren naar de golven, terwijl de zon brandt op je neer is genoeg om ze op te lossen, zowel naar beneden en voelt u zich meer comfortabel met elkaar, en om deze reden om naar het strand op de eerste date is steeds een populaire keuze.

Er zijn ook een aantal leuke activiteiten te doen, zoals het bouwen van zandkastelen elkaar en het eten van ijs.

Gewoon niet een van degenen die altijd moet er zijn om een ​​boek te lezen. Hij zal niet op prijs stellen!

18. Go Fish!

De goede eerste date ideeën niet altijd overdreven ingewikkeld. Visserij lijkt misschien saai, maar het is echt kan maken voor een pretty amazing eerste date. Zie, de visserij is zeer idyllisch en rustig, en vooral als een boot is gewoon de twee van u in het midden van een meer de hele dag. Klinkt romantisch, toch?

Het beste is dat hij op je armen zult zetten als je land een grote en kan niet naar binnen morrelen. Op deze manier, vissen bevordert de communicatie en een gevoel van opwinding en anticipatie. Je kan niet mis gaan!

19. opgaan in een luchtballon

Als een van je spijt hoogtes en er is de liefde van een glas champagne brutaal, waarom niet omhoog gaan in een ballon en de controle van een aantal prachtig uitzicht?

Drift in een luchtballon maakt voor een ongelooflijke eerste date, en zeker moedigt gesprek. Bovendien, als je een beetje 'van alcohol neemt daar met je dat je meer in de stemming bent voor een goede oude praatje te maken en maak kennis met de nieuwe persoon te leren kennen.

20. Gig

Een concert zou niet toestaan ​​dat de kans tijdens de muziek om te praten, maar zal er genoeg tijd voor en na het concert.

Als u ervoor kiest om naar een horloge van een band die je lief is, zal er zeker het creëren van een indrukwekkend geheugen en met een absolute bal. Nog beter, als hij nodigt u uit om een ​​band te zien

hij

van me houdt, zal hij zo dankbaar dat hij je voor altijd zal houden zijn.

Die het is geweldig als je echt wilt!

Wat je ook doet en waar je ook gaat, een van de beste manieren om de dag onvergetelijk te maken is om elkaar een cadeautje kopen, zodat u de dag kan herinneren voor de komende jaren. Het kan zijn dat je een prijs hebt gewonnen in het pretpark, of het kan het schilderij dat u in de kunst klasse geschilderd zijn.

U andere goede ideeën eerste date?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha