20 Gezondheid voordelen van groene thee20 Gezondheid voordelen van groene thee

Geniet van uw weg naar een betere gezondheid met groene thee. Aangeprezen om zijn vele voordelen voor de gezondheid, de meest voedselrijke types bevatten catechines en anti-oxidanten die vechten en dat misschien zelfs voorkomen celbeschadiging. Enkele van de meest effectieve soorten groene thee zijn het best Longjing, Kukicha, Schincha, Gyokuro en Matcha groene thee poeder. Geniet van heerlijke hete groene thee, drie keer tussen de maaltijden om de meest profiteren.

En voor het geval dat je je afvraagt ​​wat deze voordelen voor de gezondheid van groene thee, drinken ze in:


1. Groene thee gewichtsverlies

Het voordeel is tweeledig: niet alleen groene thee geeft je metabolisme een boost, maar ook de keuze van deze drank meer suikerhoudende dan andere opties sterk verminderen uw calorie-inname, dus groene thee en gewichtsverlies gaan hand stap.

2. Minder stress

Volgens health.com het aminozuur theanine, groene thee, is bekend om zijn kalmerende effect. Onderzoek toont aan dat het de hartslag verhoogt en de bloeddruk verhogen kan verminderen.

Kankerpreventie 3.

Terwijl de jury is nog niet eens over de vraag of er "bewijs", hebben studies aangetoond dat groene thee kan helpen elimineren kankercellen; en waarom groene thee is bekend dat cellen met een gezonde groei te helpen, velen geloven dat het drinken van deze drank "wonder" zou een manier zijn om te helpen het lichaam te genezen vanzelf van binnenuit.

4. Het verminderen van het risico van diabetes

Groene thee kan helpen voorkomen dat zowel scherpe stijging van de bloedsuikerspiegel na een maaltijd en de hoge toppen van insuline.

5. Verklein de kans op hart-en vaatziekten

Drink groene thee en vervolgens rusten vaartuigen met de mogelijkheid om veranderingen in bloeddruk en bloedstolsels beter bestand tegen - de voornaamste oorzaak van hartaanvallen.

6. verlaagd cholesterol

Laat de goede cholesterol intact en breng de slechte cholesterol omlaag met de regelmatige consumptie van groene thee.

7. Bescherming van hersencellen

Groene thee kan een rol spelen bij het voorkomen van de ziekte van Alzheimer en Parkinson, beschermt hersencellen dood en herstellen die zijn beschadigd spelen.

8. Stop cariës

Boven catechine heeft de mogelijkheid om bacteriën en virussen te roeien dus beschermt de tanden van veel tandheelkundige omstandigheden waaronder cariës.

9. lage bloeddruk

Een studie van de Chinese thee drinkers in 2004 heeft aangetoond dat het drinken niet meer dan een half kopje groene thee kan een dag mogelijk het risico op hoge bloeddruk te verlagen met bijna 50%.

10. Minder depressie

Vergelijkbaar met het effect op mensen met angst, de consumptie van theanine, stress en ontspanning te bevorderen.

11. antivirale

Groene thee is aangetoond dat een antiviraal effect op influenza virus.

12. Skincare

De antioxidanten in groene thee kan de effecten van vrije radicalen, die schadelijk zijn voor de huid tegengaan. Wanneer het lokaal wordt toegepast, kan groene thee schade door de zon te verminderen en de huid te verjongen.

13. Verbetering van de gezondheid van de hersenen

Een Zwitserse studie toonde aan dat de hersenen van groene thee drinkers hadden meer activiteit in het werk geheugen, dat de hersenen van degenen die niet hebben opgenomen groene thee in hun dieet.

14. De gezonde cellen

Omdat groene theebladeren worden niet sterk bewerkte, het is rijk aan catechines, dat kon, mogelijk, voorkomen celbeschadiging.

15. Anti-aging

Prachtige antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen van groene thee waarschijnlijk de ontwikkeling van de tekenen van veroudering te vertragen.

16. Bescherming tegen artritis

Volgens CNN, kan groene thee het immuunsysteem te stimuleren en de joint-vernietigen van stoffen te verminderen.

17. sterkere botten

Het drinken van groene thee regelmatig kunnen bijdragen aan het stimuleren van botvorming en helpen vertragen de afbraak en botten verzwakken bestaande.

18. Fight Voedselvergiftiging

Het drinken van groene thee vaak in staat om te beschermen tegen diarree, braken, buikpijn en uitdroging, met krachtige bactericide effecten van deze prachtige gezonde drank.

19. Immuniteit

De voordelen van groene thee zijn ook versterking van het immuunsysteem. Geen wonder dat het is een favoriet in veel revalidatiecentra. Prime het immuunsysteem om infecties te bestrijden met de krachtige antioxidanten in groene thee, die zeer efficiënt kan vechten vrije radicalen.

20. Voorkom Astma

De cafeïne in groene thee geven niet alleen een schok van energie - kan ook helpen mensen met astma ademen gemakkelijker door het ontspannen van de spieren.

De voordelen van het drinken van groene thee zijn talrijk. Deze lijst is slechts een voorproefje van de rijkdom van dit prachtige gezonde drank. Zoals de oude Chinees spreekwoord zegt: ". Beter te worden beroofd van voedsel voor drie dagen, thee voor één" Daarom, drank, wetende dat groene thee is niet alleen lekker, maar is ook een bron van voordelen voor het hele lichaam.

Hoe om groene thee te maken?

Vergeet ook niet dat het kokende water te hard is om groene theebladeren te houden, zal het doden van alle heilzame stoffen en anti-oxidanten, het maken van uw thee smaak bitter; Gebruik in plaats daarvan een beetje 'gekoelde gefilterd water Bij de voorbereiding van uw drankje wonder. Laat je groene thee bereid uit 2 tot 5 minuten en te genieten van heerlijke en gezonde dranken.

Ik hoop dat u deze lijst van voordelen voor de gezondheid van groene thee nuttig gevonden.

Vind je het leuk om groene thee te drinken? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 9
  1   2
Maart 14, 2015 | 11:18:38 | later 1 uur

heel mooi bericht, ik hou eigenlijk deze website houden op

  3   2
Maart 14, 2015 | 16:06:13 | later 6 uur

Grote dank voor nogmaals bedankt blog.Much. Echt cool.

  5   0
Maart 14, 2015 | 18:46:17 | later 9 uur

Ik hou van uw site!

  4   2
Maart 14, 2015 | 23:56:19 | later 14 uur

Fantastische site!

  2   0
Maart 15, 2015 | 04:15:00 | later 18 uur

Thanks Ana

  1   1
Maart 15, 2015 | 12:58:39 | later 1 dag

Ik probeer om de dag te beginnen met een kopje groene thee of kruidenthee of een ander. Slechts een vleugje oranjebloesem honing en zijn klaar om te gaan! Veel beter voor mij dat het dieet frisdrank die ik gebruikt om te worden aangesloten. bedankt voor de post!

  1   1
Maart 15, 2015 | 18:39:18 | later 1 dag

Bedankt voor uw grote commentaar 😉

  4   2
Maart 16, 2015 | 00:40:16 | later 1 dag

Ik ben zeker van plan om te beginnen met het uitschakelen van mijn koffie voor. Ik had serieus het idee dat veel voordelen heeft!

  0   2
Maart 16, 2015 | 07:27:46 | later 1 dag

Bedankt voor je reactie. Ja, zeker groene thee kan een uitstekend alternatief voor 's ochtends koffie te 😉

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha