20 GEZONDHEID EN BEAUTY TIPS jonge uw leeftijd IN DE KIJKER20 GEZONDHEID EN BEAUTY TIPS jonge uw leeftijd IN DE KIJKER

Iedereen zou graag een beetje 'jonger uit te zien, zelfs als ze vijf jaar zou kunnen verslaan van hun uiterlijk. Sommige mensen wenden tot pijnlijke injecties en operaties, in hun zoektocht naar een jeugdig uiterlijk, maar niet de enige manier om het te doen. Er zijn vele manieren waarop je jonger kunt kijken, een arts die geen betrekking en hier zijn twintig van hen:

1. Snijd de wenkbrauwen

Ja, iets eenvoudigs als gesneden wenkbrauwen, kan je er jonger uitzien. Als uw wenkbrauwen worden gevormd en niet slecht gesneden, dan kun je eigenlijk maken je verdrietig kijken, evenals ouder.


2. Bevochtig elke dag

Een andere goede tip om jonger dan uw leeftijd is om te hydrateren je gezicht, handen en nek elke dag kijken en het zal helpen om de huid zacht, fris en jong. Het is verbazingwekkend hoe veel verschil is dit, kan na verloop van tijd, dus begin uw regime van de dagelijkse hydratatie vandaag.

3. Krijg een goede nachtrust's

Slaap geeft je lichaam de kans om te vernieuwen en verjongen, en het gebrek aan slaap kan het verouderingsproces versnellen. Zorg ervoor dat je acht uur slaap per nacht, en geef uw lichaam de kans om te herstellen van zijn dagelijkse moeiten.

4. Verminderen suiker

Onze volgende suggestie om er jonger uitzien dan je leeftijd is om suiker te verminderen. Te veel suiker is slecht voor je op vele manieren, maar wist je dat het kan ook de oorzaak van rimpels? Verminder de zoete snoep en knip de soda, en je zult moeten doen jezelf en je lichaam een ​​groot plezier.

5. Drink een glas rode wijn per dag

We moeten niet overdrijven de alcohol, maar een glas rode wijn per dag is erg goed voor je gezondheid. Rode wijn bevat een flinke dosis antioxidanten die kunnen helpen bij het voorkomen van vrije radicalen beschadiging van de huid en het maken van je er ouder uitzien.

6. Zorg voor voldoende vitamine C

Als uw dagelijkse dosis vitamine C is 75 mg, of meer, afhankelijk van uw leeftijd en gewicht, dan is dat wordt verondersteld om te helpen stoppen met rimpels ontwikkelen. Dit is slechts de hoeveelheid vitamine C die je zou krijgen van twee middelgrote sinaasappels, dus het is gemakkelijk te bereiken.

7. tanden witter

Een andere goede tip om jonger dan uw leeftijd is om tanden witter je kijkt. Gebruik whitening tandpasta om uw lichte glimlach en helder te houden. Thee en koffie vertrekken vlekken op de tanden en dit is niet aantrekkelijk, het is gewoon maakt je een stuk ouder uitzien.

8. Vergeet niet, manicures en pedicures

De voeten en handen kunnen leveren aan de manier waarop je ook ouder, dus ofwel bewaar ze in goede staat met regelmatige manicures en pedicures. Slechts een klein detail, maar het zal je beter te voelen en er jonger.

9. Krijg een oogonderzoek

Laat uw ogen regelmatig getest, omdat uw visie langzaam verslechteren, zonder zelfs te realiseren. Wanneer dat gebeurt, zal het beginnen te turen om dingen te zien, en dat uiteindelijk zal verergeren de kleine rimpels rond de ogen.

10. Behandel bruine vlekken

Onze volgende boord om jonger dan je leeftijd te kijken is voor de behandeling van alle sporten bruin leer. Kunt u gemakkelijk te behandelen plekken op de huid met een beetje 'van citroensap, verdund met water. Handelingen van citroensap als een zachte whitening agent die geleidelijk vervagen eventuele donkere vlekken op de huid.

11. Open je ogen

Met behulp van een lichte kleur oogschaduw zal helpen open de ogen en maken ze helderder te kijken en, nog belangrijker, het zal je er jonger uitzien. Vermijd oogschaduw en glanzende metallic, maar, want dat ziet er te nep, kunstmatige en kunnen fijne lijntjes en rimpels te benadrukken.

12. kleren te dragen lichte kleur

Je moet denken aan deze suggestie een beetje ', want hoewel de lichtgekleurde kleding zal u er jonger, zal donker gekleurde kleding maken je slanker. Zien wat het beste werkt voor u, voordat u beslist.

13. Verwijder de nacht make-up

Het verwijderen van make-up voor het slapen gaan is niet alleen hygiënisch en verstopte poriën. De truc trekt ook verontreinigende stoffen in de loop van de dag, als je je make-up te verlaten 's nachts, zullen al die vrije radicalen op de huid blijven en doen hun schade.

14. Maak gebruik van olijfolie

Volgende grote tip jonger dan je leeftijd te kijken is om de natuurlijke schoonheid producten, zoals olijfolie, kokosolie, amandelolie, olijfolie, enz. Te gebruiken, bijvoorbeeld, is het een uitstekende moisturizer, wasmiddel en all-around beauty product. De vetzuren in olijfolie zeer dicht in de samenstelling van hun natuurlijke oliën, zodat het de, beauty product perfect gebalanceerd voor veel verschillende doeleinden. .

15. Lichter lippenstift

Houd uw schaduw van lippenstift op de zonnige kant, maar lichter. Serieuze, donkere kleuren zal je ouder en elke donkere lippenstift, met geen andere make-up kijken naar alle, zal u zelfs ouder uitzien.

Bijwerken 16. Hairstyle

Nog steeds hetzelfde kapsel je tien jaar geleden had? Mode en stijlen veranderen, maar veel mensen met hetzelfde kapsel voor het grootste deel van hun leven blijven. Update uw kapsel zal u er jonger en voelt u zich goed en veiliger binnen. Probeer pony, neem jaren van je.

17. Drinkwater

Het is tijd voor onze favoriete suggesties voor het algemeen welzijn, de gezondheid en er jonger uitzien dan je leeftijd, en we altijd opnieuw en opnieuw te herhalen: Drink water! Drink veel zuiver, vers water per dag, omdat uitdroging beschadigt de huid, haar en maak je een stuk ouder uitzien. Het is ook goed als je probeert om gewicht te verliezen.

18. Smile en positief!

Het is een feit dat, als mensen ouder worden, lachen ze minder. Een eenvoudige glimlach en een positieve houding kan een groot verschil maken voor hoe je eruit ziet maken. Glimlachen ontspant de gezichtsspieren en rimpels je gezicht veel minder een frons geleden. Dus, geef ons een glimlach en laat uw jeugdige geest schitteren!

19. Draag een jeugdige geur

Sommige geuren ruiken net jonger dan anderen, dus wees voorzichtig met uw keuze van de parfum. Als je het draagt, het u denken aan uw grootmoeder, dan is het tijd voor een verandering. Kies uw dochter zou in plaats daarvan dragen.

20. Denk jonge, jonge kijken

Je bent zo jong als je denkt, en je hoeft niet een operatie nodig hebt voor dit. Het is veel meer een fysiologische zoiets als fysiek. Als je jong denkt, dan zal hij jonger handelen en iedereen zal geloven dat je jonger bent dan ze werkelijk zijn. Onze lippen zijn verzegeld, niet verder vertellen!

Wat is uw favoriete tips voor het bekijken van uw jonge leeftijd?

Voel je vrij om je geheimen over hoe om te kijken en te voelen jonger in het opmerkingenveld hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   0
Maart 14, 2015 | 20:42:12 | later 7 uur

Ik denk dat wat maakt ons tijdperk is het feit dat we de zorg te veel over onze leeftijd stijgt. We krijgen allemaal paranoïde dat we ouder worden.

  3   2
Maart 15, 2015 | 00:08:13 | later 10 uur

Ik weet zeker dat dit geschrift heeft alle toeschouwers van het internet geraakt, het is echt leuk artikel over beauty tips!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha