20 geweldige tattoo ontwerpen en hun betekenissenEen tatoeage is een ontwerp van inkt ingebracht in de dermis laag van de huid met een naald. Tatoeages zijn gebruikt voor religieuze doeleinden en tribale Ouden voor duizenden jaren. Vandaag de tatoeage cultuur is aan populariteit wint en bijna iedereen heeft ofwel een tatoeage of wilt u er een te krijgen. Wat ooit gebruikt als een religieus symbool wordt nu gebruikt als een populaire body art en toont de elementen die nodig zijn in hun leven. Mensen krijgen deze tatoeages geëtst op hun lichaam die nauw betrekking kunnen hebben en betekenis te vinden relatief. De kleurrijke en mooie lichaam tatoeages voegen een gevoel van charme en een nieuwe look aan hun persoonlijkheid.

Allereerst kijken we naar de meest populaire tatoeages, we kijken naar wat zijn de meest populaire delen van het lichaam waar we kunnen krijgen van de tatoeage:


De meest populaire gebieden van de tatoeage:

Tatoeages voor vrouwen zijn erg exotisch, groot, levend en worden geïnkt als een fashion statement. Definieert of uitdrukt hun persoonlijkheid. Tattoo ontwerpen Mooie, charmante en chique maken een blijvende indruk op de geest. Er zijn verschillende gebieden waar je een tatoeage gedaan kan krijgen - de meest populaire zijn de armen, benen, nek en rug.

Neck Tattoo:

Hals is een van de favoriete plaatsen te krijgen van een tattoo gedaan, vooral op de hals. Nek tattoo ziet er bijzonder goed op mensen met een lange nek en dun. Nek tatoeages worden steeds grote populariteit vanwege hun zichtbaarheid en originaliteit. E 'voor mensen die zich willen onderscheiden van de massa. Voordat het een tatoeage in de hals, is het belangrijk te bedenken die niet gemakkelijk te verbergen en de pijn door de hals tatoeage ondraaglijk dan de pijn in andere delen van het lichaam. Ontwerpen kunnen van alles zijn, maar meestal kleine tatoeages als een ster, bloem of wijnstok tatoeages zien er beter uit dan dikke.

Arm Band Taptoe:

Arm band tattoo was de tatoeage steunpilaar voor het jaar, traditioneel gedragen door mannen en vrouwen over de biceps of triceps als een draad, plug en andere populaire deuntjes. Onderarm breedband wordt steeds populairder onder mannen en vrouwen vanwege hun veelzijdigheid in termen van persoonlijkheid en privacy. Zij staan ​​op de armen als alternatief voor gangs arm tastbaar. Deze tatoeages lijken een armband, een armband, en andere ornamenten. De ontwerpen voornamelijk gebruikt voor tatoeages arm band zijn bands van bloemen, linten draak, dolfijn bands, draad bar schedel, Keltische bands en bands harten.

Oor Tattoo:

Oor tattoo is erg populair onder tieners waardoor ze een fijne en uniek. Tatoeages oren zijn meestal zeer klein, maar meestal zijn zeer gedetailleerd en alleen een kunstenaar van hoge kwaliteit die in staat goed te presteren. De tattoo oor wordt meestal geplaatst op de oorlellen, achter het oor, rond het oor en zelfs in het oor .Dit gebied is ideaal voor het ontwerpen, zoals vlinders en bloemen. U kunt ook de tatoeage uit te breiden in de nek.

Schouder Tattoo:

Schouder is een groot doek en inkt scherm tatoeage en ziet er ongelooflijk chique en trendy. Dit deel van het lichaam is het beste voor het bekijken van grote tatoeages met ingewikkelde details. Schouder is een zeer populaire plek voor tatoeages op vrouwen als het gemakkelijk kan worden afgedekt met verstoppertje voor professionele werk en tijdens kantooruren en kan eenvoudig worden onthuld door het dragen van een strapless top en mouwen in het leuke, flashy en persoon te laten zien sexy.

Vinger Tattoo:

Vingers zijn altijd op het display dat maakt het wenselijk om een ​​ontwerp massale zichtbaar op hen hebben. Het is al een lange traditie op sommige plaatsen voor een vrouw om de naam van haar man te krijgen ondertekend om de vinger. Vinger tattoo is leuk en flirterig en een fashion statement op zich. Wordt snel flicking zijn weg naar de meisjes over de hele wereld en is in grote stijl. Ontwerpen kunnen variëren van eenvoudig als een tekst of een band te ontwerpen meer ingewikkelde en bizar als dat van een schedel of een mini-portret.

Tattoo handen:

De populariteit van tatoeages de hand is met name het verhogen van voor beroemdheden om de naam van hun geliefde geïnkt op hun handen te krijgen. Hand is een van de meest voorkomende plaatsen om een ​​tattoo te krijgen. De meest voorkomende redenen voor het krijgen van een tatoeage met de hand gedaan worden, om religieuze redenen, om een ​​teken van rebellie te tonen of om een ​​diepgaande verklaring af te leggen. Vrouwen over het algemeen de voorkeur aan een ster, een bloem of een mehendi invloed op het ontwerp. Hand tatoeages zien er geweldig en indrukwekkend en zijn in staat om de aandacht van iedereen te trekken.

Half Sleeve Tattoo:

Half mouw ontwerp tatoeage is een zeer populaire ontwerp, dat wereldwijd is het aantrekken van mensen. Nu is het niet alleen beperkt tot de fietsers en rockers, kan iedereen de sport want het is de beste manier om je innerlijke kracht en vasthoudendheid tonen. Lijkt bijzonder aantrekkelijk en ultra-stijlvolle op mannen met een sterk en gespierd biceps. De meeste tatoeages halve mouwen zijn een assortiment van kleine tatoeages of tatoeage ontwerp groot wordt gemaakt van de schouder boven de elleboog of onder de elleboog tot de pols Er zijn veel verschillende ontwerpen die worden gebruikt voor tatoeages halve mouwen als de Japanse mythologie geïnspireerd ontwerp, patroon phoenix tattoo, zee dier, mythologische personages, etc. Je moet zeer bijzonder over de keuze van het ontwerp te zijn, want het is een enorm project en zal voor altijd bij je blijven.

Ribbenkast:

Borst tattoo is meer geschikt voor mensen met een gedurfde persoonlijkheid en vet. Beroemdheden als Rihanna en Angelina Jolie hebben het beroemd gemaakt. Deze tattoo is compleet anders en het ziet er uber chique en is geschikt voor degenen die willen om zich te uiten door middel van body art edgy en uniek. Een ander voordeel hiervan is dat dit deel relatief minder pijnlijk dan andere delen van het lichaam. Er zijn een verscheidenheid van ontwerpen die u kunt kiezen voor het lichaam ribbenkast kunst, ontzagwekkende landschap van kleurrijke bloemen en zelfs dieren.

Been Tattoo:

Tatoeages benen zien er ongelooflijk stijlvol voor vrouwen die rokken en korte broek te dragen. De schoonheid van de benen van een vrouw wordt versterkt wanneer ze ondertekend met een tattoo ontwerp genoeg. Het kunstwerk, aangezien het betrekking heeft sierlijk mooie kalveren geeft een uniek gevoel van zelf-expressie voor vrouwen. Been gebied is een enorme ruimte voor de tatoeage van verschillende grootte. Tatoeages benen lijken vreselijk aantrekkelijk voor vrouwen en voeg een mooi formaat, zowel in uiterlijk van een meisje. Tatoeages been moeten helder, leuk en verslavend en kan in een enkele kleur, twee-kleur of patroon van de vele felle kleuren worden ondertekend.

Ankle Taptoe:

Enkel tatoeages zijn op of rond het gebied van de enkels geplaatst en betekenen de belichaming van vrouwelijke charme. Enkel is een zeer populaire plek voor tatoeages en ziet er erg schattig en sexy. Enkel tatoeages zijn gemakkelijk te opzichtige dragen van de juiste kleding en verborgen kan worden indien nodig. De ontwerpen zijn meestal bewaard eenvoudig en klein en meest populaire ontwerpen omvatten vlinders, sterren en bloemen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar je moet een beetje 'zorgvuldige eerste opname als enkel tattoo is een relatief pijnlijk voor de tatoeage als het gebied is zeer benige en heeft vele zenuwen die leiden tot de voet.

Populaire Tattoo Designs:

Een tattoo ontwerp moet goed bestudeerd en grondig onderzocht, omdat het zal altijd blijven op je lichaam, in de meeste gevallen. Tattoo ontwerpen zijn altijd veranderen en om de dag een nieuw thema geïntroduceerd. Echter, hier Ik heb een aantal klassieke ontwerpen die de tand des tijds hebben doorstaan ​​en zal alleen kijken als glamoureus zelfs 10 jaar langs de lijn.

Vlinder:

De tijdloze beeld van de vlinder is al eeuwen en is universeel populair over de hele wereld. Vlinder tatoeages zijn de meest populaire tattoo ontwerpen voor vrouwen en meisjes. Bovendien, vlinder tatoeages vertegenwoordigen ook het eeuwige verlangen van de mensheid op de vlucht op de vleugels te nemen. Vlinder is een symbool van vrouwelijkheid en elegantie en staat voor vrijheid, vrede, en hoge geest. Er zijn tal van ontwerpen om uit te kiezen en hun felle kleuren sieren elk doek prachtig. Deze tatoeages kan overal je terug worden gedaan, nek en oren, en zelfs als een armband.

Engelen of feeën:

Engelen en feeën betekenen zuiverheid en liefde en zijn ideaal voor vrouwen van alle leeftijden. E 'vooral een teken van toewijding en tonen een geloof in de richting van het christendom. De engel tattoo meest favoriete is dat van een engel met vleugels. Cupido is ook een andere populaire tattoo als engel en siert het lichaam van vooral jonge vrouwen. Er zijn ook tatoeages beeltenis van een engel met een gebroken of gevallen trieste houding en vleugels verdord. Sommige ontwerpen zijn beschermengel klaar om toe te slaan met zijn kracht.

Hart:

Hart tatoeages zijn ook erg populair onder vrouwen en voegt een element van concurrentie voor de romantische kant van u. Hart tatoeages zijn een symbool van liefde, passie en genegenheid en meisjes betreffen het ontwerpen van het hart voor hun vertrouwen in de liefde, het geloof in dromen, en de eeuwigheid van de betrekkingen. Hart tatoeages kunnen van verschillende types zoals harten ingebed met leuke bloemen en sterren tatoeages, muziek nota's met het hart of hart heilig.

Dragonfly:

Dragonfly is bedoeld om de ziel of geest van een bevrijde vrouw vertegenwoordigen en symboliseert mededogen, wijsheid, geluk, welvaart en moed. Dit is ook een populaire keuze voor vrouwen, omdat libelle kalme houding en mooie configuratie. Dragon Fly tattoo is beschikbaar in een verscheidenheid van modellen met hun prachtige lange vleugels en grote veelzijdige ogen. De ontwerpen zijn eenvoudige elegante modellen om complexe en kleurrijk. Het uiterlijk is net zo goed op bijna elk deel van het lichaam dat het in de nek, borst, schouder, been of pols tatoeages.

Zon:

Zon tatoeages zijn populair onder mannen en vrouwen en is een van de meest aantrekkelijke tattoo ontwerpen. Er zijn een aantal rassen en variaties om uit te kiezen en, en je kunt ook proberen het zelf. U kunt invloeden te trekken van religieuze symbolen en tribale, evenals de zon is het geloof in de goddelijkheid. U kunt ook gezichten of tekeningen toe te voegen in of rond een zon tattoo te lokaliseren en voeg een vleugje onderscheidende persoonlijkheid. Sommige van de ontwerpen van de zon zijn de meest populaire tribal tattoo van de zon, schitterende zon tatoeages, Keltische en zon tattoo.

Stella:

Star tatoeages zijn meestal leuk, pret en kleurrijke .Deze zijn populair onder mannen en vrouwen en zijn een aandachtstrekker. Worden gedecodeerd als ambitie en hoop, en worden ook wel bekend als een symbool van geluk, succes en goede wensen. U kunt kiezen uit een enkele ster te clusteren van ster of zelfs vallende sterren.

Luna:

Maan tattoo ontwerpen zijn populair bij vrouwen en worden geassocieerd met liefde, dromen en de hemel. Maan tatoeages kunnen worden geïnkt met een flink aantal thema's van dynamisch design als een zon voor een yin yang, of kan worden geaccentueerd met de sterren of doen om het mooier en aantrekkelijker te maken. Maan tatoeages kunnen worden geflitst op de schouders, enkels en rug.

Rosa:

Vrouwen hebben altijd van tatoeages roos. Rose is een symbool van liefde, genegenheid en vrede en zuiverheid uitgedrukt. Witte roos geeft vrede, rood betekent liefde, roze zwart symboliseert de dood en roze oranje geeft aan dat de behoefte aan liefde. U kunt kiezen uit een breed scala van kleuren zoals rood, roze, zwart of blauwe kleur ongebruikelijk.

Snake:

Slangen worden beschouwd als een symbool van wijsheid, vruchtbaarheid, kennis en hebben vele mythische associaties. Slang tatoeages op twee verschillende richtingen, negatief of positief te volgen, afhankelijk volledig op de vertegenwoordiging. Zodat je kunt kiezen om te gaan of te blijven betekenen schattig en sexy, beide slangen zodat het een leuk project kan zijn. U kunt kiezen slang beeld kijkt realistisch of blikje voor tatoeages cartoon uit. Snake ontwerpen kunnen variëren van slangen, adders, of intrigerende slang traditionele modellen. Het kan ook worden gecombineerd met andere objecten of wezens als een draak, panter, of schedel.

Veer:

Veer tatoeages dragen een diepere betekenis en worden gedragen door mensen voor hun esthetische schoonheid. De natuur en het licht vlucht veer symboliseert vrijheid en verlichting. Het is ook een gelijkenis van liefde, geluk en dromen. De gebruikte kleuren voor tatoeages van veren zijn meestal zwart en wit. Maar gekleurde zijn er net zo mooi. Veer tatoeages kan worden gesneden in elke plaats, maar zijn het meest populair op de rug, onderarmen, schouders en voeten. De ontwerpen zijn pauwenveren, kalkoenenveren Kleed tuft of slikken.

1 Dolphin:

Uit het onderzoek blijkt dat 95% van de tatoeages dolfijnen meestal geïnkt op vrouwen. Een dolfijn tattoo betekent vrijheid, geluk. Net als veel andere tattoo ontwerpen, is dolfijn ontwerp verder ingedeeld in twee categorieën van traditionele en tribale. Dolfijn tattoo ontwerpen zijn populair onder meisjes en vrouwen en worden vaak gecombineerd met de vlinder, bloemen, hart en yin yang symbool. Dolphin is een leuk design en kan overal op het lichaam worden geplaatst, maar worden meestal bekeken op de arm en voeten.

1 Hello Kitty:

Het merendeel van de stripfiguren hebben een universele aantrekkingskracht. Hello Kitty tatoeages zijn zeer populair in de tatoeage-industrie en vertegenwoordigt de onschuld en speelsheid. Hello Kitty's bolle wangen, ogen punt, een kleine snor en grote rode boog is een ontwerp dat een beroep op iedereen, ongeacht leeftijd. Tatoeages Hello Kitty verder de brandstof voor de populariteit van deze kleine icoon. Wat kan een betere manier om uw liefde voor Hello Kitty inkt laten zien op je lichaam zijn?

1 Muzieknoten:

Muziek noten tattoo symbool voor de liefde voor muziek en zijn het perfecte ontwerp liefde, emotie, passie en plezier uit te drukken. Een flink aantal van muziekliefhebbers en muziek als een professional te krijgen hun lichaam heeft getekend met verschillende soorten melodieën tekeningen om hun liefde voor muziek te tonen. Vrouwen hebben altijd voelde een sterke aantrekkingskracht uit op de muziek en maken een diepe verklaring en vet mee. De meest voorkomende ontwerpen voor de muzieknoten tattoo ontwerpen zijn muziek bars, notities en g-sleutels in combinatie met elementen zoals harten, sterren, en andere ontwerpen als een jong meisje.

1 Zodiak:

Een persoon astrologische teken, zegt veel over zijn persoonlijkheid. Met het inkten van uw tekens van de dierenriem op het lichaam, laat je mensen indirect kent het soort persoon je bent. Vrouwen hebben altijd een sterke band met de dierenriem. Elk sterrenbeeld heeft een unieke eigenschap dat de mensen die naar de dierenriem keurmerk behoren maakt. Er zijn 12 tekens van de dierenriem en u kunt kiezen voor een op basis van de geboortedatum. U kunt het sterrenbeeld geïnkt in elk deel van het lichaam te krijgen, maar probeer het ontwerp simpel te houden met een zwart model.

1 Orchideeën:

De bloemen zijn erg gewild tattoo design en meestal vrouwen en meisjes die naar deze stukken botanische delicaat. Orchideeën zijn de mooiste ontwerpen van symbolische bloemen aan het vrouwelijk lichaam te versieren. Orchideeën hebben een symbolische betekenis in verschillende landen over de hele wereld en zien er aantrekkelijk en verleidelijk. Het beeld gezien van een tattoo Orchid huisvest Orchidee gemeenschappelijke, met zijn lange steel en lichte pluim bovenop een aantal knoppen van bloemen en diverse bladeren. De kleuren zijn meestal rood, blauw of wit, elk met zijn eigen betekenis en significantie.

1 Portret Tattoo:

Portretten tatoeages zijn zeer persoonlijk en met een zeer diepe betekenis aan de drager. Mensen kiezen meestal om inkt het portret van de persoon die is zeer dicht bij hun hart, een van hen hield of hun kind. Het beeld van een persoon verandert over het jaar, maar de tatoeage blijft hetzelfde.

Flames 1:

Vuur is een van de meest populaire onder de tattoo ontwerpen. Vlammende tattoo is een ontwerp dat altijd populair is geweest en zijn populariteit nooit lijkt af te nemen. Flame tatoeages zijn een symbool van het leven en passie en hulp geven een persoon richting geest door de bliksem hun pad. De ontwerpen van tatoeages onder vuur kleine vlammen, grote vlammen groot, en het vlammend hart, ineengestrengelde harten omringd door vlammen, vuurballen en kleine kaars als vlamt. Ze geven ook de wedergeboorte, wijsheid, transformatie, en zelfs gevaar en vernietiging. Deze tatoeages zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar vooral de kleuren oranje en rood worden gebruikt als vlam betekenen.

1 Religieuze Tattoo:

Religieuze tattoo ontwerpen tattoo ontwerpen zijn populair en doorgeven van de toewijding aan de religie van een persoon en hun geloof in de Almachtige. Er zijn vele voorbeelden van religieuze tatoeages als een kruisbeeld, de Maagd Maria, een portret van Boeddha, bidden handen, Heer Ganesh, en ga zo maar door.

1 tatoeages vogels:

Vogels zijn een symbool van vrijheid, liefde, succes, de stijgende hoogten en een sterk verlangen om vrij te zijn. Een tatoeage vogel is een symbool van liefde en vrede en is een reeks van emoties. De meest populaire vogel tatoeages zijn meestal geïnkt birdie gevleugelde race in een aantal mooie kleuren. Sommige mensen gaan zelfs naar de Eagles stijl enorm en mammoet, gier die een dominante eigenschap. Tatoo vogel is even populair onder mannen en vrouwen.

Animal Tattoos:

We hebben allemaal onze favoriete huisdieren vooral dieren, waarvoor we willen altijd onze liefde en bewondering te uiten op een buitengewone manier. Wat zou een betere manier om onze favoriete dieren geïnkt op ons lichaam zijn? Tatoeages dieren brengen persoonlijke betekenis dan welke culturele symboliek. Enkele van de meest populaire dieren geïnkt zijn honden, katten, vossen, tijgers, leeuwen en zelfs paarden.

Je moet altijd onthouden dat tatoeages zijn permanent en voordat geïnkt op je lichaam, je moet 1000% zeker van je beslissing. Dit zijn de 20 meest populaire tattoo ontwerpen de voorkeur van vrouwen. Welke van deze heb je het liefst?

Beeldbron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 , 50, 51

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha