20 fouten die je maakt bij de GymnastiekElke keer als ik naar de sportschool, is een toneel van chaos en chaos. Mensen zijn luid grommend tijdens het tillen, kletterende borden hier en daar, het zweet druipt op de auto etc. In het midden van deze chaos, zie ik ook mensen krijgen het allemaal mis. Doe de oefeningen verkeerd, met behulp van technieken niet correct en niet volgen labels sportschool. Dus, wil ik erop wijzen een paar fouten die mensen maken, in willekeurige volgorde, terwijl in de sportschool en, waarschijnlijk, je kunt ze ook in de toekomst te identificeren om het maximale voordeel te krijgen, terwijl u bij het bent.

Gym fouten moet je vermijden


Het kiezen van de Gym:

Niet kiezen voor een goede sportschool is de meest elementaire fouten sportschool vrouwen doen. Een fitnessruimte chique en high-end is niet het antwoord voor de hele tijd. Een goed geventileerde, hygiënische omgeving, goed onderhouden apparatuur en goede coach moet zijn de belangrijkste criteria.

Too Much, Too Soon:

Tillen te zwaar of te veel herhalingen voor het conditioneren van het lichaam is een open uitnodiging om letsel.

Opwarmen:

Meteen in de gewichten en loopbanden, voordat warmte is schadelijk omdat het lichaam is klaar voor de komende training en kan verwondingen veroorzaken.

Squats en deadlifts:

Onjuiste techniek bij het tillen van zware gewichten kan leiden tot knie- en rugklachten. Denk aan de knie tijdens het naar beneden gaat, moet niet je tenen steken en de rug moet absoluut recht zijn.

Routine Stale:

Mensen vasthouden aan dezelfde routine dag na dag. Meng verschillende soorten opleidingen aan het meest profiteren.

Too Much socialisatie:

Gym wordt soms een plek om zich te mengen in een training stations. Bent u bij ons aan een baan ik werk op je lichaam. Doe je werk en anderen niet af te leiden. Dit is een van de ergste fouten die iedereen kan fitnessruimte.

Telefoons:

Stop met praten over telefoons, tenzij het is zeer belangrijk.

Trainingsprogramma:

Niet volgen een gedisciplineerd routine is een andere fout die mensen maken. Als doelen niet bereid zijn, dan is er geen manier om je vooruitgang of verbetering te meten.

Dieet:

Of het verliezen of gewicht, dieet speelt een rol in 80%. Rest 20% is uit te oefenen. Het eten van de verkeerde soort voedsel zal het harde werk in de sportschool te zetten belemmeren.

Afkoelen:

Niet afkoelen na een training te wijten aan gebrek aan tijd, is niet aanvaardbaar. Koeling helpt bij het sneller herstel en vermindert de pijn na de training.

1 Recovery Drink:

Downing een hersteldrank binnen een half uur van het runnen van een training is een keerpunt. Een mengsel van eiwitten en koolhydraten is een geweldige drankje na de training.

1 Benen Negeer:

Nooit gezien kerels met een indrukwekkende bovenlichaam met kip benen. Werk uit je benen is hard werken zo veel vermijden. De benen zijn pilaren, zodat ze niet negeren.

1 Overtraining:

De meeste van de tijd, mensen ondertraint en uiteindelijk duw hem in de richting van letsel. Het hebben van een workout plan en niet overdrijven.

1 Rust:

Ten opzichte van het vorige punt, neem rust elke keer dat het lichaam nodig heeft. Dit is een indicatie. Luister naar je lichaam.

1 Bench Zwetend:

Uiterst irritant wanneer iemand E 'niet zijn zweet de machine na gebruik te annuleren. Vraag een handdoek naar de sportschool of zelf meenemen.

Techniek 1:

Handhaaf een goede houding is erg belangrijk tijdens het sporten. Ik zie veel jongens tillen gewichten in beschamend. Leer de juiste techniek en til gewichten alleen als je een goede houding kan handhaven.

1 Kleding:

Draag comfortabele workout kit en los. Draag nauwsluitende kleding beperkt de doorstroming van het bloed en full body beweging bereik.

1 Lost and Found Gewichten:

Mensen nemen de halterhouders gewicht en dragen ze weg naar een andere plaats voor de uitoefening en niet terug op de grid te houden. Basic etiquette is om ze terug van waar het wordt genomen te houden.

1 Ego:

Laat je ego thuis als je naar de sportschool. Je bent er voor jezelf en niet voor anderen. Probeer niet om een ​​andere vent te kopiëren en gewond raken in het proces.

Deodorant:

In hemelsnaam, niet dragen van een mooie deodorant toen naar de sportschool te komen.

Dus hebben we alle belangrijke punten te verliezen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha