20 exotisch fruit waarschijnlijk nog nooit geprobeerd, maar moet20 exotisch fruit waarschijnlijk nog nooit geprobeerd, maar moet

Bananen, appels en peren ... zijn allemaal goed voor je, maar je bent niet alleen een beetje "verveeld van dezelfde oude fruit, dag na dag? U moet weten inmiddels dat je vijf porties fruit of groenten per dag te eten, dus waarom niet een beetje 'interessanter te doen, en probeer een aantal van deze exotische vruchten die je hebt waarschijnlijk nooit van gehoord:

1. Dragon fruit


Dit, in de vorm van granaatappel, fruit met helder roze huid en groene schubben heeft een subtiele zoete smaak en is erg populair in Zuidoost-Azië. Velen zeggen dat de dragon fruit smaakt als een mengsel van kiwi en peer, dus geef het een gaan, kan rauw gegeten worden of kan juiced zijn, dus geniet!

2. Hand van Boeddha

Dit is een citrusvrucht dat is inheems in het zuidwesten van China en Noord-Oost India. De schil van de vrucht ziet eruit als een citroen, maar binnen is er geen wit, geen vlees sap dat geuren en smaken van viooltjes.

3. Cherimoya

Cherimoya is afkomstig uit de Zuid-Amerikaanse landen in Colombia, Bolivia en Ecuador en is een ovale vrucht die kan wegen tot vijf pond. De vrucht bestaat uit gladde groene huid en een wit interieur dat wordt gezegd te proeven, zoals een mix van passievrucht, papaya, ananas, bubblegum en vanille taart.

4. Crowberry

Deze kleine bessen die groeien op een groenblijvende struik dwerg in subarctische klimaten, ziet er een beetje ', zoals bosbessen. Sappig en zoet, ze zijn zeer goed onderhouden en vormen een belangrijk onderdeel van de Inuit voeding.

5. Natal pruim

De Natal pruim is een boom of struik afkomstig uit Zuid-Afrika en heet Num-Num in Zulu en Afrikaans, staat bekend als de Noem Noem. De boom is pruimen en karmozijn in kleur en kunnen rauw gegeten worden, of wordt vaak gebruikt in gebak en jam.

6. Imbé

Zoet met een bittere nasmaak, is als de vrucht Imbé, uit tropische gebieden van Afrika id beschreven. Het fruit in de vorm van heldere oranje bessen die ongeveer 3 cm in diameter en bekend om hun vermogen om kleuring, evenals hun zoete smaak.

7. Rose Apple

Dit is een klokvormige fruit dat kan variëren in kleur van licht roze tot paars. Gevonden in Afrika en Zuid-Azië, de vrucht heeft een structuur die lijkt op die van de watermeloen en een smaak en geur een beetje roze, vandaar de naam.

8. Afrikaanse komkommer

Heeft de Afrikaanse komkommer niet missen als je er een ziet; is oranje aan de buitenkant en een lappendeken van groene en gele binnen. Het fruit komt uit de regio van de Kalahari-woestijn, maar is nu ook in Californië en Nieuw-Zeeland. De smaak van de vrucht is vergeleken met een combinatie van komkommer en banaan.

9. Rambutan

Rambutan is een vrucht van de grootte van de ping pong bal met een dunne, leerachtige huid, die is bedekt met kleine haartjes roos. Het is een familielid van de lychee en is gelegen in Thailand, de Filippijnen en Indonesië. Het heeft een wit vruchtvlees zoet en sappig en kan vers worden gegeten of gekocht kunnen worden ingeblikt.

10. Monster fruit

U weet waarschijnlijk de plant beter als een melkveebedrijf, maar brengt ook een heerlijke, eetbare vruchten ook. Het fruit, bekend als de vrucht monster, lijkt op een grote, groene, en oor, onder de huid groene, de vrucht heeft een smaak vergelijkbaar met die van een ananas.

11. Jack fruit

De jack vrucht is de nationale vrucht van Bangladesh, maar wordt ook verbouwd in Oost-Afrika en het Caribisch gebied. Het is de grootste boom fruit in de wereld gebracht en een enkele vrucht kan meer wegen dan 35 kg! De vrucht is zeer vezelig en smaakt een beetje 'zo zoet, onrijpe bananen.

12. Finger lime

Hoewel we doorgaans denken aan citrus sinaasappelen, citroenen en limoenen, in feite zijn er meer dan honderd verschillende soorten en vinger kalk is slechts één van die. Kalk vinger Australië en kan worden gevonden in een verscheidenheid van verschillende kleuren, allemaal met een citrus, kruidige smaak.

13. Feijoa fruit

De vrucht Feijoa is een Zuid-Amerikaanse vrucht die ook bekend staat als de ananas guave. In Australië is het uitgegroeid als sierplant, maar de vrucht, die een structuur vergelijkbaar met die van tomaten heeft, kan worden gegeten door het scheppen van de huid of gewoon uitzuigen. De smaak wordt gezegd vergelijkbaar met een combinatie van ananas, aardbei en guave zijn.

14. Arbutus Chinese

Wist u dat er aardbei? Welnu, in werkelijkheid zijn er verschillende soorten, bevinden zich in verschillende delen van de wereld, en dit is één van hen. Arbutus Chinees, zoals u zich kunt voorstellen, is afkomstig uit China en de vrucht heeft een zoete, zure smaak.

15. honingbes

Ook bekend als de Spaanse kalk, honingbes is een tropische vrucht die groen is wanneer ze rijp zijn, en bevat omhulling en eetbare binnen. Met een smaak als een kruising tussen een limoen en litchi, is de vrucht traditioneel geconsumeerd door het te plaatsen, alles in je mond en zuigen het sap.

16. Sugar palm

Ook bekend als de palm van Cambodja, de palmsuiker is de vrucht van een palmboom die is afkomstig uit Zuid- en Zuidoost-Azië. Het fruit wordt beschermd door een harde schaal, maar als je de top snijden, onthult genomen van sappige zaden, waaruit de proeverij lychee vlees kan worden verwijderd.

17. Strawberry Guava

De aardbei guave is een vrucht die is inheems in Brazilië en wordt ook wel de Cattley guave, naar de beroemde tuinder Sir William Cattley. Het is vergelijkbaar in grootte met een gewone guave en smaakt als een combinatie van aardbeien en passievruchten.

18. Black Sapote

De zwarte sapote fruit is afkomstig van een boom die vaak wordt genoemd de chocolade pudding en, wat denk je, het smaakt als een chocolade pudding! Wanneer rijp, de vrucht krijgt een verschrompeld bruin maar smaken binnen en ziet eruit als chocolade pudding en wordt vaak gebruikt als een chocolade substituut.

19. Saguaro

De Saguaro is een cactus plant massa die is inheems in Arizona dat een vrucht die pulp zoete smaak en duizenden kleine zaden zwarten bevat draagt. De cactus is zeer langzame groei, echter, zodat de vrucht zeer gewaardeerd door de lokale bevolking, als ze het kunnen vinden.

20. Durian

Inheems in Brunei, wordt de Durian vrucht ook wel bekend als de koning van vruchten. Hoewel zeer vereerd in Azië, is dit niet een vrucht voor degenen die niet gewend, want er wordt gezegd dat de geur van rottende lijken en wordt verbannen uit het openbaar vervoer in sommige regio's! Er wordt verondersteld dat de smaak, hoewel, amandel op smaak gebracht banketbakkersroom, niet dat we geprobeerd!

Wat is uw favoriete exotische vruchten?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   1
Augustus 14, 2015 | 05:49:16 | later 6 uur

Zeer interessant. Dat de Afrikaanse komkommer is een zeer mooie fruit.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha