20 effectieve home remedies voor Knee Pain CommonKnie pijn kan plotseling toeslaan of kan stil kruipen. Het maakt niet uit hoe je kunt kniepijn erger heel snel. Niet langer een aandoening die alleen vandaag toebrengt de oude, kniepijn is gemeengoed geworden voor mensen van alle leeftijden. Dit kan optreden als gevolg van verschillende redenen, waaronder verwondingen, chirurgie, vitaminegebrek, artritis, slechte gezondheid en voeding. We hebben een lijst een aantal home remedies voor kniepijn die nuttig zijn om de knie pijn te behandelen in een natuurlijke en effectief kunnen zijn.

Bepalen wat Knee Pain Home Remedy effectief werkt voor jou?

Verhoog uw inname van wortelen:

Wortelen zijn een orthodoxe Chinese wijze pijn in de knie gewrichten te behandelen. Gewoon krabben 2 wortelen en voeg het citroensap om te consumeren rauw. Wortel is nuttig voor een goede gezondheid ligamenten en verzachten de pijn.


Geweekte zaden Hay Grieks:

Dit is de eenvoudigste oplossing voor home knie pijn in de gewrichten om onmiddellijk hulp te krijgen van een zere knie. U kunt nemen gewoon 2 tl zaden Griekse hooi in water 's nachts. Drain consumeren in de ochtend en genezen gewrichten. Grieks hooi levert warmte aan de gewrichten, waardoor ze sneller genezen.

Drink meer water:

Water is de essentie van het leven. En ja, het drinken van water kan ook helpen verlichten pijn in de knie! Correct watergehalte in ons lichaam is nuttig om het kraakbeen rond de knie en gehydrateerde verzachten. Dit helpt ook om een ​​goede bloedcirculatie te behouden, zodat voedingsstoffen om effectief te bereiken onze gewrichten. Dit kan ook nuttig zijn om alle giftige stoffen uit je knie te verwijderen om verlichting van pijn in de knie zijn.

Verbruiken meer Uien:

Uien zijn anti-inflammatoire aard met fotochemische dat het lichaam immuniteit stimuleert. Uien bevatten zwavelverbindingen die werken om elke vorm van pijn te verminderen.

Masseer de knie:

Zachtjes masseren van de knie met hete olie tot lagere ontsteking, de bloedsomloop, en te ontspannen. U kunt 2 theelepels mosterd olie nemen met 5 teentjes knoflook, verwarm het en toe te passen wanneer lauw op de knie om hulp te krijgen.

Doe wat Yoga:

Doe wat asana's die knie-vriendelijke zoetigheden zijn. Dit zal zeker bieden enige verlichting van de pijn.

Solliciteer kokosolie:

Verhit de kokosolie 1 kop totdat het lauw. Masseer de knieën met deze natuurlijke pijnstiller om de bloedcirculatie en knie pijn onder stimuleren.

Bathua Leaves/Fat-Hen:

Crush handvol verse bladeren bathua en extract van het sap. Nu, drink dit elke dag op een lege maag naar je lichaam te geven wat hulp van de slopende pijn in de knie.

Melk en Kurkuma:

Dit is een van de beste en meest populaire Indiase remedie om elk type pijn genezen. Meng 2 theelepels kurkuma poeder 1 glas warme melk. Drink elke dag om pijnvrij te blijven!

Zaden Hay griekse Paste:

Roast 2 theelepel zaden hooi griekse, plet ze, en meng met water tot een pasta te maken. Breng dit op het getroffen gebied om hulp te krijgen van een zere knie.

1 Kurkuma en gember thee:

Kurkuma en gember anti-inflammatoire aard en kan de pijn geassocieerd met reumatoïde artritis verminderen. Kurkuma bevat curcumine (een antioxidant) dat een lange weg te gaan bij de behandeling van artritis. Kook 3 kopjes water en voeg 1 theelepel gember en kurkuma aan. Kook dit brouwsel gedurende 20 minuten. Laat ze uitlekken en voeg een beetje 'honing. Drink dit twee keer per dag voor het beste resultaat.

1 Epsom zout weekt:

Epsom zout bevatten magnesiumsulfaat dat chronische kniepijn kunnen verlagen. Neem een ​​grote kom met warm water en voeg 1 kopje Epsom zout. Meng goed en geniet van uw pijnlijke gewrichten in het water. U kunt ook Epsom zout mengen in uw badwater om hulp te krijgen.

1 Verhoog de inname van magnesium:

Magnesium vermindert de vele biomechanische reacties in ons lichaam. Dit kunnen ontspannen onze spieren en zenuwen, verwijder de stijfheid en pijn verminderen. Omvatten het magnesium in het dieet of het nemen van supplementen om de botdichtheid te verhogen en ze sterker te maken. Groene bladgroenten, noten en bonen hebben een goede hoeveelheid magnesium. Magnesium olie kan ook plaatselijk worden toegepast op pijnlijke knieën gebied kalmeren.

1 Extra Virgin Olive Oil:

Olijfolie smeert de gewrichten en verlicht artritis pijn. De olie bevat oleocanthal die pijn kan verminderen in het getroffen gebied. Masseer de knieën met olijfolie dagelijks naar de ondraaglijke pijn die wordt geleverd met artritis te genezen.

1 Dandelion Leaves:

Paardebloem bladeren zijn vitaminen A en C, die bruikbaar zijn voor het repareren van beschadigde weefsels kunnen worden. Ze kunnen ook reinigen de lever aftappen toxines. Deze blaadjes zijn anti-inflammatoire aard en produceert prostaglandinen, die verantwoordelijk is voor een goede immuunrespons en vermindert ook ontsteking.

1 Rummelasse Drinken:

Rummelasse bevatten calcium, kalium en magnesium, die bruikbaar zijn voor het behandelen knie pijn. Melasse ook verlichten van de symptomen van artritis en regelt onze werking van zenuwen en spieren aan de botten sterker. Om ervoor te melasse drinken, warmte 2 kopje water en voeg 2 theelepels rummelasse. Eenmaal per dag te drinken om verlichting van artritis pijn gerelateerde krijgen.

1 White Willow Tea:

White Willow is in de volksmond bekend als "aspirine originele" voor de inhoud salicin, dat is het actieve ingrediënt in aspirine. Omdat natuurlijke, salicine kan fungeren als een pijnstiller zonder bijwerkingen. Om witte wilg thee te bereiden heb je 2 kopje water aan de kook en vervolgens te verminderen aan de kook. Voeg 3 theelepels poedersuiker witte wilgenbast, en laat steile gedurende 20 minuten. Haal van het vuur en laat afkoelen. Drink deze thee twee keer per dag. U kunt ook een paar druppels honing en citroen om de smaak te verbeteren.

1 jaar:

Knie pijn kan elke beweging omslachtig te maken, maar de knie heeft wat oefening om gezond te blijven. De oefening kan stijfheid en pijn verminderen de knie en zelfs artritis. Een van de belangrijkste oorzaken van pijn in de knie is het extra gewicht dat we voeren rond ons lichaam. De oefening kan u helpen om het extra gewicht te werpen en geeft enige verlichting aan de knieën overbelasting! Met een regeling uit te werken voldoende, dan kunt u het versterken van de spieren die ondersteuning bieden voor uw gewrichten en hen helpen sneller te genezen.

1 pepermunt en eucalyptus olie:

Pepermunt en eucalyptus hebben de kwaliteit analgetica en pijnstillers. Het gebruik van deze oliën wonder kan ongemak en pijn in de knieën verminderen. Gebruik deze knie pijn in de gewrichten huis remedie regelmatig zere knieën wat broodnodige TLC aan te bieden!

Juniper Berry Tea:

Jeneverbes is zeer bruikbaar voor de behandeling van gewrichtspijn in de knie met inhoud terpinen-4-ol. Neem jeneverbessen elke dag naar het ongemak die komen met de knie ontsteking te verminderen. Let op: Dit bericht niet meer zwanger te nemen.

Deze knie pijn in de gewrichten remedies kunnen bieden verlichting van pijn in de knie. Echter moet u uw gewicht te letten, eet gezond en regelmatig te bewegen tot je knieën gezond te houden.

Heb je geprobeerd een van deze huismiddeltjes om pijn in de knie gewrichten? Laat ons weten wat uw opmerkingen over dit.

Disclaimer: Het is altijd raadzaam om een ​​arts te raadplegen voordat u enig advies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha