20 effectieve home remedies voor epilepsieAls het woord epilepsie is gevuld met angst, doen we je niet kwalijk. Als u of iemand die je kent heeft een aanval, kan het lijken eng zeker. En wat mensen niet begrijpen, ze willen vermijden. De meeste mensen niet begrijpen deze ziekte en genieten van zalig onwetend van de oorzaken en gevolgen gedurende het hele leven. Veel mythes rondom mensen met epilepsie, het belangrijkste is dat ze geestelijk gehandicapt of verstandelijke beperking. Dit is volledig vals! Mensen met epilepsie of toevallen lijden aan een medische aandoening waarbij de neuronen in de hersenen soms vreemd te gedragen, het sturen van verkeerde signalen naar meer dan normale snelheid, wat resulteert in een plotselinge schokkende bewegingen die normaal gesproken een aanval noemen. Deze persoon heeft een brein anders normaal functioneren.

Oorzaken van epilepsie:

Vele factoren kan men een epileptische te maken, de meeste van hen zijn neurologische. Echter, een aantal redenen zijn goed psychologische en fysieke:


 • Onregelmatigheden bij de werking van neuronen
 • Storing van neurotransmitters
 • Recente hoofdtrauma
 • Recente beroerte
 • Genetische afwijking
 • Hersentumoren
 • Ziekte van Alzheimer
 • Ernstige alcoholisme
 • Hartaanval
 • Hersenvliesontsteking
 • Virale encefalitis
 • Neurocysticercosis - parasitaire infectie van de hersenen
 • Hersenverlamming
 • Autisme
 • Zuurstoftekort bij de foetus
 • Ernstige ondervoeding tijdens de dracht

De lijst lijkt erg onheilspellend en beroept zich op de angst van deze medische aandoening. Echter, zijn de onderzoekers baanbrekend elke dag voor de behandeling en controle van epilepsie, dat is een bron van moed voor mensen die lijden aan epilepsie. De moderne geneeskunde en behandelingen kunnen helpen bij het controleren vele soorten van epilepsie en de patiënt helpen om een ​​normaal leven te leiden als mogelijk.

De meest voorkomende symptomen van epilepsie:

Verschillende types van epilepsie op verschillende mensen op verschillende manieren. De symptomen variëren van zeer mild, bijna onmerkbaar naar de meest gewelddadige en plotselinge. Alle soorten van epilepsie moeten echter medische zorg en constante zorg.

 • Weinig aandacht
 • Neiging te staren zonder uitdrukking
 • Epileptische aanvallen
 • Plotselinge stemmingswisselingen
 • Plotseling gevoel (plotselinge geur of tintelingen)
 • Plotselinge hevige strepen

Deze symptomen zich voordoen tijdens een epileptische aanval en verdwijnen wanneer de aanval voorbij is. De persoon kan wel of niet een nieuwe aanval in de nabije toekomst, zoals epilepsie soms blijft sluimeren al jaren voordat hij weer het vinden van een persoon.

Home remedies voor epilepsie:

Hoewel epilepsie is een medische aandoening en vereist een zorgvuldige controle en medicatie met een arts, zijn er enkele dingen die je thuis kan doen om jezelf of iemand die je dierbaar is die lijden aan epilepsie helpen. Deze huismiddeltjes epilepsie zijn geen vervanging voor de juiste medicatie, maar als een extra ondersteuning. De meeste van hen zijn bezig om een ​​crisis en andere symptomen van epilepsie te voorkomen.

Voedingsmiddelen rijk aan magnesium:

Het onderzoek bleek dat een tekort aan magnesium in het lichaam epileptische aanvallen kunnen veroorzaken in een persoon. Daarom is een dieet rijk aan magnesium zorgen, houdt een stap voor de volgende crisis. Voedingsmiddelen rijk aan magnesium zijn cashewnoten, amandelen en spinazie. Zorg ervoor dat alle of de meeste van deze magnesium-rijke voedingsmiddelen een vast onderdeel van uw dieet te voeren. De kans is groot dat uw arts zal ook worden voorgeschreven een magnesium supplement in uw medicatie.

Ash kalebas:

Als je het niet erkennen dat met deze naam, misschien wel de naam van Petha herken je. Dat klopt, de wereldberoemde zoete lekkernij gemaakt in India, altijd! De eigenlijke vrucht heet as pompoen of winter-meloen. De voordelen in de behandeling van epilepsie zijn welbekend in India. Om het te gebruiken, schil en rasp een pompoen as. Knijp de juiste wijze om het sap van de vrucht te halen en om deze, voeg een beetje 'van drop poeder. Maak er een gewoonte van het drinken van een glas van dit mengsel dagelijks om hulp te krijgen van epilepsie en epileptische aanvallen op afstand te houden.

Knoflook:

Meer direct beschikbaar in elk huis, de knoflook is rijk aan geneeskrachtige voordelen. Om het te gebruiken als een huis remedie voor epilepsie, neem gelijke hoeveelheden water en melk. Om dit, voeg 3-4 teentjes geperste knoflook. Kook het mengsel goed en drink een glas van dit mengsel dagelijks. Het water en melk om het lichaam gehydrateerd en aangevuld mineralen te houden, terwijl knoflook heeft vele eigenschappen van neurologische gezondheid te verbeteren.

Coconut Water:

Nooit had dat gevoel helemaal vernieuwd en koel na het drinken van kokoswater in een snikhete dag? Dit komt omdat kokoswater is een magisch drankje vol met essentiële mineralen, elektrolyten en water. Deze drie dingen neuron bevorderen een betere gezondheid en houdt het neurologisch systeem elleboog omhoog, zorgen voor de goede werking van de hersenen.

Melk:

Nooit gedacht dat ik het woord hier te lezen "melk", toch? We weten allemaal dat het calcium in melk is goed voor onze botten. Maar wist u dat calcium is een essentieel mineraal voor een goede gezondheid van de hersenen? Een dagelijkse dosis melk ervoor dat de hersenen ontvangen dit mineraal geregeld. Het watergehalte in de melk houdt ook het lichaam gehydrateerd. Dus het is echt niets te verliezen met de toevoeging van 1-2 glazen melk op uw dagelijkse voeding. Een van de beste home remedies voor epilepsie aanvallen!

Epsom zout:

Magnesiumsulfaat, zoals het ook bekend als, een schitterende effect op de gezondheid van de zenuwen. Dit is een zout dat van nature rijk aan magnesium en zwavel, die zowel verantwoordelijk is voor een betere absorptie van calcium door het lichaam. Magnesium helpt ook epileptische het behoud van de goede werking van zenuwen, het verminderen van stress, en de afvoer van gifstoffen. Neem een ​​eetlepel van Epsom zout per dag met een glas water kan nuttig zijn voor epilepsie.

Kamille:

Bekend om zijn antioxiderende eigenschappen en schoonmaken, kan kamille ook symptomen van epilepsie te verminderen. Het is een natuurlijk kalmerend middel en werkt om de zenuwen te kalmeren. Als u denkt dat u een aanval van (veel mensen zeggen dat hun aanvallen worden voorafgegaan door hoofdpijn en angst), moet u zeker proberen deze remedie voor epilepsie. Nippend aan een sterke kamille kunnen van grote hulp zijn. Kook een beetje 'van water en voeg een theelepel kamille. Laat het trekken gedurende 15 minuten, zorg ervoor dat de thee is erg sterk. Nippen zal onmiddellijk kalmeert de zenuwen aan boord.

Bacopa Blad:

Eeuwen gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde, het blad Bacopa of Brahmi, is een effectieve huis remedie voor epilepsie. Het is een krachtige promoter van zenuwgezondheid en bekend geheugen, concentratie en behandeling van epilepsie verbeteren. Verbetert de gezondheid van de zenuwen en neuronen beschermt tegen schade, het houden van aanvallen op de baai.

Omega-3 vetzuren:

Het is een groep van essentiële vetzuren die een goede gezondheid bevorderen. Deze vetzuren cholesterol en blokken slagaders, hetgeen op zijn beurt vermindert de effecten van veroudering verminderen en de gezondheid van de zenuwen en hersenen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren zijn vis en noten. Zorg ervoor dat u deze in uw dieet op te nemen op een regelmatige basis om aanvallen te voorkomen. Deze voedingsmiddelen zijn ook rijk aan essentiële mineralen en voedingsstoffen die belangrijk zijn voor een gezonde zenuwen en hersenfunctie zijn.

Indiase kruisbes:

Amla is een prachtige vrucht, de voordelen van die nooit ophoudt te verbazen! Niet alleen is de rijkste bron van vitamine C, maar heeft ook veel antioxidanten en mineralen. Een glas sap van amla ingenomen op een lege maag kan helpen verlichten van de symptomen van epilepsie en vooral voorkomen aanvallen.

1 Sesamolie:

Een massage van deze olie minder bekend kan helpen onmiddellijk verzachten de symptomen van epilepsie. Neem een ​​beetje 'van warme sesamolie en masseer goed op de voeten, de tempels en de handpalmen. Dit werkt goed als gedaan voor het slapen gaan, waarna je een goede deal van rustige slaap kan krijgen.

1 Basil:

Dit kruid is bekend, niet alleen een factor parfum voor voedsel. Basilicum of Tulsi is een plant vereerd in India voor een reden. Kan gebruikt worden voor de behandeling van vele ziekten en aandoeningen, waaronder epilepsie. Voor patiënten van epilepsie, een rechtstreekse verkrijging van basilicum en de toepassing van bladsap basilicum in het lichaam zijn even effectief. Haar geurige natuur heeft een kalmerende en ontgiften van het lichaam.

1 van Cow Ghee:

Ghee of geklaarde boter is een uitstekende bron van voeding en is gebruikt om extra voedsel bijstand te verlenen bij vele ziekten en invaliderende aandoeningen. Het 'een concentratie van voedingsstoffen geconcentreerd en kan een belangrijke bijdrage leveren epileptica. Waaronder pure koe ghee in het dieet van een epileptische helpt om crises te voorkomen, genezen epilepsie gerelateerde hoofdpijn, en is een bron van gezonde vetzuren.

1 Detox:

De voordelen van het ontgiften van het lichaam te verlengen epilepsie ook. Vaak epilepsie en de symptomen worden veroorzaakt door neurotoxinen die zich ophopen in het lichaam door ongezonde voeding en slechte levensstijl. Daarom ontgifting helpt het lichaam om de schadelijke accumulatie los en bevrijdt het lichaam van alle mogelijke toxinen. Veel epileptica hebben een regelmatige beoefening van Detox gemaakt op regelmatige tijdstippen.

1 Etherische oliën:

Etherische oliën zijn natuurlijke kalmerende en verzachtende middelen. De oliën van lavendel, ylang ylang, kamille en kan dagelijks worden gebruikt om de gezondheid van zenuwen handhaven en angst en stress epilepsie verminderen.

1 Yoga:

Bekend en geaccepteerd over de hele wereld om zijn vele voordelen, kan yoga helpen behandelen en genezen van epilepsie ook. Onder begeleiding van een instructeur, oefenen yogasanas (houdingen) die gunstig zijn voor de gezondheid van de hersenen en zenuwen zijn.

1 Asafoetida:

Hing, is een ander huis remedie natuurlijke en gemakkelijk voor epilepsie kunt u proberen om epilepsie te vechten. In een glas melk, voeg een beetje 'duivelsdrek, sommige steenzout (Sendha Namak) en Ghee (boter ijle) en laat het goed koken. Wacht tot de melk zelf straalt een crème of ghee en dagelijks verbruiken dit mengsel.

1 Ui:

De behandeling van epilepsie, extract van het sap van 2-3 uien toe en meng goed in water. Drink een glas van dit mengsel dagelijks gedurende ten minste twee maanden en je zult grote opluchting vinden van de symptomen.

1 Zoethout:

Nogmaals, zoethout of mulethi blijkt dat het veel meer dan we weten zijn. Maal wat zoethout en voeg een eetlepel honing. Neem uw geneesmiddel elke dag thuis om verlichting te vinden van epilepsie en de symptomen ervan. LET OP: zoethout niet verbruikt tijdens de zwangerschap, voor welke reden dan ook als het vroeggeboorte kan veroorzaken!

Onthouding:

Mensen die lijden aan epilepsie moeten een streng dieet dat te veel vet voedsel en kruidig ​​uitsluit respecteren. Zorg ervoor dat uw dieet is laag in suiker en geraffineerde bloem ook. Beperk de consumptie van alcohol en sigaretten. Een gezonde levensstijl kan een lange weg te gaan in het genezen en de controle van een aandoening zoals epilepsie, dus geef uw lichaam de kans om te vechten die het nodig heeft om gezonde gewoonten te oefenen.

Een epileptische persoon is niet een tijdbom te wachten om te ontploffen. Zij hebben behoefte aan veel zorg, maar het kan voor zichzelf zorgen tijdens niet-gehechtheid. De last van de patiënt en de helper is vooral om ervoor te zorgen dat de triggers van epilepsie worden gehouden op de baai. Dit kan een moeilijke taak zijn als verschillende personen verschillende oorzaken die een aanval kan leiden kunnen hebben. Het kan de stress van een plotselinge zijn; en blootstelling aan luide muziek voor een ander; warmte en vochtigheid gedurende één en dehydratatie voor een ander. Met observatie, proberen vast te stellen wat triggers epilepsie meer invloed op en doe je best om te elimineren uit je leven.

Epilepsie is een ernstige medische aandoening, maar het is heel goed mogelijk te zijn en na te beheersen, met weinig 'zorg. Volg het advies van de arts en informeer hem/haar over de home remedies u denkt aan het proberen. Probeer een dosis van het geneesmiddel niet te missen en vrij van het houden van uw lichaam en de omgeving triggers epileptische aanval.

Epilepsie moeten een geheime aandoening met weinig of geen behandeling beschikbaar niet meer zijn. Kunnen onder controle worden gebracht zodat de getroffen persoon een normaal en gezond leven. Deel deze huismiddeltjes voor epilepsie met degenen die deze aandoening hebben, want deze kunnen helpen verlichten van de pijn en het ongemak dat een patiënt lijdt.

Ik hoop dat je vond dit artikel nuttig. Laat uw opmerkingen achter in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha