20 effectieve home remedies voor de punten zwartenWe hebben allemaal een hekel aan zwarten punten en verwijdering van hen kan een pijn zijn. Knijp, krijgen van een gezicht, met behulp van strips neus - alles kan zo overweldigend zijn! Dus wat is er beter dan een paar goede home remedies om zich te ontdoen van de punten zwart voor een goede te krijgen?

Squeeze wijst zwarten out is niet het beste idee, omdat het kan leiden tot een ontstoken huid en uiteindelijk littekens. Dus hier zijn enkele tips om zich te ontdoen van de punten zwarten en geheel te voorkomen met eenvoudige ingrediënten die kunnen worden gevonden in de buurt van uw huis. Je moet zeker hier wat te hebben genoteerd, alle ingrediënten die u zullen helpen uw huid tegen de nachtmerrie 'zwarte kop' te redden.


Wat zijn de zwarten?

De punten zwarten zijn kleine hobbels die verschijnen op de huid als gevolg van verstopte haarzakjes. Deze hobbels worden genoemd wijst zwarten, omdat de oppervlakte verschijnt donker of zwart. De punten zwarten zijn een soort van acne die op het gezicht en neus verschijnt, maar kan ook op de rug, borst, armen en schouders. Het is een veel voorkomende huidaandoening die veel mensen treft.

Dus hoe maak je punten zwarten? De punten zwarten zich voordoen wanneer een socket of de stekker ontwikkelt zich in de opening van follikels aanwezig in uw huid haar. Elke follikel bevat een haar en een talgklier die olie genaamd talg afscheidt. Talg helpt om de huid zacht te houden. Wanneer dode huidcellen en oliën ophopen in de opening van de follikels van de huid, produceert een bult heet een mee-eter. Indien de huid over de bult gesloten, wordt de impact van een Whitehead genoemd. Wanneer de huid over de bult opent, blootstelling aan lucht maakt het er zwart, dus het wordt genoemd in de punten zwarten blackhead.The zijn gemakkelijk te herkennen op de huid, want ze zijn donker van kleur. Ze zijn iets verhoogd, maar niet ontstoken of pijnlijk als puistjes.

Oorzaken van punten zwarten:

Je moet nieuwsgierig zijn om te weten waarom de punten zwarten komen vaak voor. Hier zijn een aantal factoren die de kans op ontwikkeling van acne vergroten en wijst zwarten op de huid.

 • Wanneer de huid afscheidt lichaam olie overtollige
 • Vorming van Propionibacterium acnes op de huid
 • Irritatie van de haarfollikels bij dode huidcellen niet werpen regelmatig
 • Wanneer er hormonale veranderingen in het lichaam, de huid produceert teveel olie of talg. Soms is de huid releases overtollige talg tijdens de menstruatie en tijdens het nemen van de pil.
 • Sommige punten zwarten kunnen als gevolg van reacties op medicijnen zoals corticosteroïden, lithium en androgenen.
 • Stress kan ook leiden tot punten zwarten. Dus moet je oefenen meditatie om te ontstressen u.
 • Soms genetica of erfelijkheid veroorzaken frequente punten zwarten.
 • Als het gezicht is niet schoon kan leiden tot punten zwarten. Dus als je wilt, moet een gezonde huid elke dag zonder mankeren worden gereinigd.
 • Van cosmetica bevatten bepaalde chemische stoffen die kunnen reageren met de huid en veroorzaken punten zwarten.
 • Verminder het roken, het drinken van alcohol of cafeïnehoudende dranken.

20 home remedies voor punten zwarten:

Hier zijn een aantal huismiddeltjes om punten zwarten te verwijderen, en je krijgt alle ingrediënten in je voorraadkast. Deze eenvoudige maar effectieve tips helpen u ontdoen van acne snel. Probeer deze eenvoudige home remedies voor de punten zwarten en zie de resultaten.

Bron: Shutterstock

Stoom je gezicht voor een minuut of twee en dan een natuurlijke exfoliërende scrub uit de punten zwarten en puistjes zachtjes. Dit is een van de eenvoudigste middelen en betere thuis voor de punten zwarten.

Bereid een scrub met gemalen amandelen en gram bloem besan dwz exfoliëren het getroffen gebied. Dit is weer een van de mee-eter verwijderen techniek in huis die erg populair is.

Meng twee eetlepels yoghurt met een eetlepel citroensap en toe te passen op het getroffen gebied.

Een mengsel van honing en citroen sap wordt beschouwd als een van de meest populaire uit zwarten.

Een mengsel van een eiwit en een theelepel honing toegepast op het gezicht kan niet alleen helpen bij het voorkomen punten zwarten, maar ook helpen uw huid enorm vet.

Meng zout, citroen en honing, in gelijke delen, en maak een scrub. Yoghurt kan ook worden toegevoegd aan dit mengsel. Dan zachtjes masseren het getroffen gebied met deze scrub voor ongeveer 5 tot 10 minuten. Afspoelen en afdrogen.

Mint tandpasta wordt beschouwd als zeer nuttig zijn bij het opruimen punten zwarten. Breng een beetje 'op de neus en laat het daar totdat het droog is. Vervolgens afnemen met een vochtige doek.

Als je een fan bent van aloë vera, gelden een aantal van haar sap naar het getroffen gebied. Dit moet kalmeren en te genezen het gebied.

Baking soda gemengd met water kan ook helpen. Laat het ongeveer 15-20 minuten voordat het af te wassen.

Een langzame, maar effectieve manier om zich te ontdoen van punten zwarten is het getroffen gebied wassen met zout water regelmatig. Dit moet geleidelijk helpen elimineren de overtollige olie in het gebied.

1 Kurkuma wordt beschouwd als een groot ingrediënt genezing. Een mengsel van kurkuma en mint sap toegepast op het getroffen gebied kan helpen.

1 Een mengsel van havermout poeder en rozenwater kan ook zeer nuttig zijn. Toe te passen en laat gedurende ongeveer 20 minuten.

1 arachideolie of kaneel massa kan wegnemen niet alleen betrekking zwarten, maar voorkomen de groei in de toekomst, ook.

1 Meng citroensap en kaneel poeder en toe te passen gedurende 20 minuten om je punten zwarten in het gezicht en neus. Uw gezichtshuid wordt uitgebreid en dit zou moeten helpen om de bestaande punten zwarten te verwijderen. Echter, bij het gebruik van kruiden, zorg ervoor om te testen op je hand voordat je het gebruikt op je gezicht om ongewenste reacties te voorkomen.

1 De toepassing van melk aan het getroffen gebied en wrijf de punten zwarten met een handdoek kan helpen elimineren.

1 Aardbei bladeren op de mee-eter kan ook nuttig zijn. De alkaliteit helpt om de zwelling te verminderen en reinigen van de poriën die zijn geblokkeerd.

1 Maak een pasta van hooi Griekse (methi) bladeren en water is ook verondersteld om te helpen zich te ontdoen van punten zwarten.

1 Om de punten zwarten te vermijden, eet veel vers fruit en groenten. Een minimum van vijf porties fruit en groenten in de voeding helpen handhaven van gezonde huid, het voorkomen van huidproblemen zoals punten zwarten. Alle rechtsmiddelen wijst zwarten moet een gezond dieet.

1 Tomaten hebben natuurlijke antiseptische eigenschappen die punten zwarten uitlekken. Neem een ​​kleine tomaat, schil en puree, breng het dan over de punten zwarten voor het slapen gaan. Een nacht laten staan ​​en daarna wassen met schoon water in de ochtend.

Maak een mengsel van havermout en yoghurt mengen van twee eetlepels havermout met 3 eetlepels yoghurt. Voeg dan een eetlepel citroensap en meng het met olijfolie. Maak een gladde pasta en breng het op je gezicht. Laat gedurende 10-15 minuten en daarna wassen met koud water.

14 Methoden makkelijk om punten zwarten te verwijderen:

De punten zwarten zijn puistjes die geen huid op hen hebben. U kunt deze eenvoudige methoden om zich te ontdoen van de punten zwarten gemakkelijk thuis te volgen.

Lijm de truc:

Lijm truc moet je alleen niet-giftige lijm te gebruiken. Zet uw gezicht boven een kom kokend water en bedek je gezicht met een doek gedrenkt in warm water. Hierdoor wordt de open poriën. Breng nu de pasta op het getroffen gebied en laat het drogen. Eenmaal droog, verwijder de lijm. Vermijd dit als uw huid is erg gevoelig.

Knijp de punten zwarten:

Warme huid voordat, kunt u dit doen door het nemen van een warme douche of een toepassing van een warm kompres op de getroffen gebieden. Pak of neem de huid met één of enkele punten zwarten strak in het midden en compressie. Oefen druk uit onder de mee-eter. Dit werkt goed als de kop zwart is niet diep verankerd in de huid. U kunt een extractie gereedschap of bobby pin gebruiken om punten zwarten te verwijderen. In het geval van pijn, probeer dan andere methoden.

Watten Cure:

Gebruik een zachte exfoliant om dode cellen en onzuiverheden uit het gezicht te verwijderen. Dep je gezicht met een schone handdoek en fris. Zet een warm kompres op je gezicht gedurende 10-15 minuten om de mee-eter te verzachten. Dep je gezicht. Nu zet katoenen ballen op het puntje van elke vinger. Breng dan een lichte druk duwt de katoenen ballen en neer rond de vlek.

De tandenborstel en tandpasta Methode:

Bevochtig je tandenborstel en genieten van het getroffen gebied. Reinig het getroffen gebied met een tandenborstel. Als u merkt zwarten op de neus breng een kleine hoeveelheid tandpasta, maar zijn niet van toepassing in de buurt van de ogen. Sinds kan mentholdampen de ogen irriteren. Herhaal dit dagelijks tot het getroffen gebied is duidelijk. Steriliseren altijd de tandenborstel na gebruik.

Solliciteer crèmes met AHA:

Gebruik een crème met alpha hydroxyl zuren, omdat het alle dode huidcellen verwijdert en de punten zwarten bloot. Crèmes met AHA soms leiden tot reacties van de huid, dus als je een droge of een peeling dan stoppen met het gebruik ervaren. Hydroxy zuren die in de crème kan de gevoeligheid voor de zon, dus probeer niet te buiten te gaan na het toepassen van deze crème. Gebruik deze crème op de vier dagen.

Citroensap:

Maak een lotion met gelijke delen limoensap, amandelolie en glycerine. Breng de crème op je gezicht elke dag om zwarten punten en vlekken te behandelen op het gezicht.

Honing Behandeling:

Verhit een beetje 'honing en toe te passen op het getroffen gebied. Afwassen na 10 tot 15 minuten, wanneer honing droogt op de skin.The natuurlijke reinigende eigenschappen van honing erase punten zwarten en gezonde huid te behouden.

Albums:

Klop het eiwit; zorg ervoor dat het eiwit en eigeel niet in de war raken. Solliciteer ei wit op je gezicht met je vingertoppen. Neem nu een wc-papier 2 laags en plaats het op het getroffen gebied, houd het totdat het papier stijf. Verwijder nu het papier uit het getroffen gebied en kunt u de resultaten op papier zien. Was je gezicht en dep ze droog.

Olijfolie of amandelolie Behandeling:

Je gezicht wassen met warm water om de poriën te openen. Giet vervolgens in de olijfolie of amandelolie op een doek. Wrijf wat tandpasta (niet het type gel) op het doek gedrenkt in olie. Wrijf de tandpasta op het getroffen gebied met de doek vettig. Doe het twee keer als je een heleboel punten zwarten. Houd het voor enige tijd en daarna wassen, drogen.

Stoom en hydrateren:

Zet een warme handdoek op je gezicht te zeggen tien minuten, zal dit de poriën uit te breiden en zwarten punten op het oppervlak. Was daarna je gezicht met warm water en een milde gezicht wassen. Splash dan koud water op je gezicht en breng een olie-vrije moisturizer op je gezicht. Alcohol wrijven over de getroffen gebieden gedurende vijf minuten.

1 limoen en zout:

Meng gelijke delen van zout en limoensap. Van toepassing op het getroffen gebied; laten drogen voor een paar minuten. Daarna afspoelen met water en droog.

1 Cleansing Milk:

Solliciteer beetje cleanser op je gezicht en zachtjes masseren. Breng vervolgens een aantal vaseline op de getroffen gebieden. Laat het de hele nacht, de volgende ochtend squeeze wijst zwarten. Was je gezicht en dep ze droog.

1 gelatine en melk:

Neem een ​​eetlepel melk en een eetlepel gelatine pittige mix samen. Verwarm het mengsel in de magnetron gedurende 10 seconden. Breng het mengsel op het getroffen gebied met een make-up borstel of in de vorm van een strip porie. Laat het getroffen gebied droog. Trek vervolgens de stroken van het getroffen gebied, de punten zwarten komt uit op de strip.

1 tandpasta en Zout:

Bevochtig het gezicht, maar zorg ervoor dat het niet te nat is. Meng een halve theelepel zout en een theelepel van tandpasta en maak een gladde pasta. Als het deeg te dik is een beetje 'van het water toe te voegen voor eenvoudiger toepassing. Laat het mengsel niet te houden meer dan vijf minuten. Schrob het mengsel uit je gezicht met warm water. Was daarna je gezicht met koud water om de poriën te sluiten. Overdrijf niet met deze stap, want het maakt de huid erg droog.

Als er geen irritatie veroorzaakt door een van de bovenstaande ingrediënten, stop. Als je de honing behandeling gebruiken zorg ervoor dat de honing niet te heet. Vermijd stoffen in het oog, zoals irritatie kan veroorzaken.

Andere behandeling voor Black:

 • Als u lijdt aan een hormonale onbalans is het noodzakelijk om een ​​arts te raadplegen. Hij zeker aan te raden een voorbehoedsmiddel. Anticonceptie toont vaak goede resultaten voor acne en punten zwarten.
 • Adapaleen is een actueel retinoid die goed werkt op punten zwarten en acne.
 • Vet haar de huid van het gezicht te raken is vaak de oorzaak van huidinfecties en punten zwarten. Bind je haar, zodat het niet op je gezicht valt.

Als u wilt de punten zwarten op afstand te houden is erg belangrijk voor een gezonde huid te behouden. Laat je gezicht niet vaak aanraken. Gebruik nooit zeep die droogte veroorzaken, dan kunt u ook gebruik maken van een scrub zelfgemaakte of gezicht schuim zonder zeep om je gezicht schoon te maken. Laat je gezicht niet wrijven met een handdoek, maar droog. Het eten van de juiste soort voedsel en weg te blijven van chemicaliën; als je wilt om een ​​perfecte huid die je voor altijd willen pronken hebben. Proberen om de punten zwarten te verwijderen, natuurlijk!

Ik hoop dat deze home remedies voor mee-eter hulp verwijdert! Laat ons weten wat het beste werkt voor jou.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha