20 effectieve home remedies voor de behandeling van doorligwonden

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 11, 2015 Admin Schoonheid 0 242


Wanneer een persoon wordt beperkt tot een bed of rolstoel gedurende langere tijd door ziekte, huidzweren die zijn algemeen bekend als doorligwonden beginnen te ontwikkelen. Deze voorwaarde is vrij gebruikelijk bij de ouderen, maar kan zich ontwikkelen bij mensen in een coma of die gerenderd immobiel te wijten aan verschillende gezondheidsproblemen. Immobiliteit en blijven in een positie voor een lange tijd vermindert de bloedtoevoer naar verschillende delen van de huid, ernstig letsel of luchtbellen.

Doorligwonden zijn vroeg op rood en naarmate de tijd vordert, beginnen ze paars te schakelen. Het is belangrijk dat de behandeling van deze wonden zodra ze breken als verwaarloosd. Eenmaal geopend, kan de infectie worden veroorzaakt en deze infectie kunnen verspreiden naar andere delen van het lichaam spieren. De gebieden die het meest worden getroffen door doorligwonden zijn onderrug, billen, schouderbladen, heupen, hielen, gewrichten, benen, enz. (1).


Symptomen van decubitus:

Doorligwonden zijn niet moeilijk te vinden, en dit betekent dat u snel kunt behandelen voordat ze verergeren. Hier zijn enkele van de symptomen die u op moet letten:

  1. Jeuk in de gebieden van het lichaam die onder constante druk (2).
  2. Huidletsels, in het bijzonder op de gebieden die bot zijn, zoals de gewrichten (3).
  3. Huid die rood worden en niet worden wit als er druk op wordt gezet.
  4. Voelt warm en zacht van het getroffen gebied van doorligwonden.
  5. Zwelling en pus vorming, het uitzenden van een vieze geur.
  6. De pijn in de spieren en gewrichten.
  7. Wondjes die normaal op een later stadium.

Deze symptomen, eenmaal geïdentificeerd, kunnen gemakkelijk verwerkt om pijn te verlichten. Ontsteking en infectie dienen te worden vermeden, omdat, zodra het zich voordoet, patiënten kan gaan door veel pijn. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat de wonden geen krassen wanneer u jeuken, want ze kan verergeren en de infectie verspreiden.

Het voorkomen van doorligwonden:

Zoals eerder vermeld, is het beter om doorligwonden snel behandelen mogelijk. U kunt ze ook voorkomen dat de zorg van hen, terwijl ze nog in de beginfase. U kunt de progressie herpositionering voorkomen of draaien van de patiënt zo vaak mogelijk, waardoor het bloed circuleert gelijkmatig naar alle delen van het lichaam (4). Het is ook uiterst belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid schoon en droog is gehouden te allen tijde. Een zachte bekleding op het bed of rolstoel patiënt kan verlichting bieden en voorkomen van decubitus ook.

Het goede nieuws voor iedereen is dat decubitus nature kan worden behandeld met een verscheidenheid van huismiddeltjes. U hoeft geen medicijnen of dure behandelingen nodig. Home remedies zijn de voorkeur van een groot percentage van mensen over de hele wereld als ze veilig zijn en geen bijwerkingen hebben.

Hier zijn 20 van de beste home remedies die u kunt gebruiken voor de behandeling van decubitus:

Aloe Vera:

De gel van de populaire aloë vera plant is een geweldige remedie tegen doorliggen. Breng de gel van deze wonderbaarlijke plant op het getroffen gebied elke dag om zweren te behandelen en houden de huid zacht en glad. Het koelt ook de getroffen gebieden, doordat verlichting van pijn en jeuk die wordt veroorzaakt door doorliggen.

Suiker en honing:

Een andere zeer effectieve huis remedie voor doorligwonden is een mengsel van suiker en honing. Breng het mengsel op het getroffen gebied tweemaal daags snel wonden. Het mengsel is ook nuttig voor het verwijderen van gif uit de wonden en voorkomen infectie ontwikkelen.

Kurkuma Root en Hazel:

Decubitus kan dit mengsel worden behandeld door wassen van het getroffen gebied 2-4 keer per dag. Het biedt grote opluchting van de jeuk en de pijn veroorzaakt door doorligwonden. Dit is een eenvoudig huis remedie die veel mensen gebruiken om huidzweren natuurlijke wijze te behandelen.

Vitamine E:

Dit is een zeer effectief middel tegen doorliggen. Experts raden het gebruik van vitamine E olie naar de getroffen gebieden van de wonden, evenals het hele lichaam om hulp te krijgen. Naast het verlichten van pijn en jeuk, die de huid zacht en soepel maakt.

Gebalanceerd dieet:

Een gezonde uitgebalanceerde voeding is belangrijk voor de behandeling van doorligwonden. Een patiënt moet een dagelijks dieet rijk aan vitamine A, B, C, D en E. zink en ijzer zijn belangrijke voedingsstoffen voor de behandeling van doorligwonden ook hebben. Experts adviseren ook patiënten met doorligwonden van het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels.

Vaseline:

Dit is een eeuwenoude middel dat bekend is zeer effectief bij de behandeling van doorligwonden is. Het helpt om de huid vochtig en mooi te houden en te genezen doorligwonden. Breng een voldoende hoeveelheid gelatine een steriel verband en dek de wond. Dit maakt de weefsels rond de zere snel regenereren.

Melk van Magnesia en jodium:

Deze oplossing is die wordt gebruikt in ziekenhuizen voor de behandeling van doorligwonden patiënten. Het biedt een snelle genezing. Een mengsel van laxeermiddel en jodium moeten eerst worden bereid en daarna bewaard opzij voor ongeveer 30 minuten. Eenmaal bereid, moet worden toegepast op het bed zweren elke paar uur dagelijks.

Slippery Elm Bladeren En Consolideren:

Een mengsel van deze twee natuurlijke ingrediënten doet wonderen bij het genezen van doorligwonden. Het kan tot een pasta gemaakt door het nemen evenveel iep en smeerwortel bladeren. Breng de pasta aan de wonden en dek af met een steriel verband. Doorligwonden wordt de volgende dag behandeld, wanneer het deeg wordt overnacht gelaten.

O baby Talkpoeder:

De toepassing van talk of babypoeder kan grote opluchting voor mensen die lijden aan doorligwonden. Het moet worden aangebracht op de gebieden die onder druk of meer van de wonden zelf. Het voorkomen van vocht, stopt zweren uit te vermenigvuldigen en te voorkomen dat de infectie ook. De toepassing van talk of babypoeder op de wonden na het reinigen met een ontsmettingsmiddel twee keer per dag zal hen genezen.

Massage:

Een ontspannende massage kan wonderen doen voor de behandeling van doorligwonden. Verbetert de bloedcirculatie en voorkomt blessures. Het helpt ook bij hun genezing. Een zachte massage wordt dagelijks aanbevolen. U kunt kokosolie, mosterd, olijfolie, enz. Gebruiken Zorg ervoor dat niet te doorligwonden passen.

1 ontsmettingsmiddel:

Het is een groot huis remedie voor de behandeling van doorligwonden. De gebieden van het lichaam bespoten met een ontsmettingsmiddel opgespoten. Dit zou twee of drie keer per dag verstuurd. Het elimineert bacteriën die infecties veroorzaken en ook de snelheid van het genezingsproces. Dit is een effectief middel dat veel gebruikt wordt voor de behandeling van dit probleem.

1 Vitamine E Olie en geelwortel Poeder:

Dit mengsel is een andere effectieve huis remedie voor doorliggen. De antiseptische eigenschappen van goldenseal kan infectie te voorkomen en te genezen wonden sneller. Het enige dat je nodig hebt is een theelepel poedersuiker goldenseal en vitamine E olie capsules 2. Als het mengsel te droog is, voeg een paar druppels olijfolie en toepassen op wonden drie of meer keer per dag.

1 Vermijd roken:

Roken droogt de huid en vermindert de bloedtoevoer ook. Dit is waarom het zo belangrijk is voor die eigenschappen om het roken te voorkomen. Door de verlaging van de bloedtoevoer naar de huid, bevordert de ontwikkeling van decubitus en vertraagt ​​ook het genezingsproces.

1 Vermijd koffie en thee:

Cafeïnehoudende dranken zoals thee en koffie moet worden vermeden door mensen die bedlegerig zijn of immobiel. Ze hebben hetzelfde effect van sigaretten. Om die druk te zorgen zweren worden voorkomen en een goede wondgenezing optreedt, is het het beste om uit de buurt van deze dranken te blijven.

1 Papaya Milk:

Dit is een ander huis remedie kalmerend die kunnen worden gebruikt voor de behandeling van doorligwonden. De "melk" van papaya kan worden gevonden in zijn koffer of uit de vrucht, terwijl het nog groen. Met behulp van een doek gedrenkt in melk, breng het aan de zweren drie keer per dag naar verlichting van pijn en jeuk te krijgen. Het zal ook voorkomen dat de zweren erger.

1 Kurkuma poeder:

Dit is een gemeenschappelijk huis remedie die wordt gebruikt voor de behandeling van doorligwonden. Het enige wat je hoeft te doen is spuit een kleine hoeveelheid kurkuma poeder over het gebied dat wordt beïnvloed door de plagen. Dit helpt om de wond te desinfecteren en voorkomen infectie. Kurkuma heeft veel genezende krachten, en dus het is zeker een geweldige remedie voor huidletsels en zweren.

1 Mirra en toverhazelaar:

Deze effectieve remedie werkt zeer goed in de behandeling van doorligwonden. Toverhazelaar heeft samentrekkende, terwijl mirre fungeert als een hars. Reinigen doorligwonden met een mengsel van deze twee componenten is twee tot vier keer per dag snel genezen en besmetting te voorkomen.

1 Water:

Het is belangrijk voor patiënten met doorligwonden om veel water te drinken elke dag. Het helpt om de huid gehydrateerd en zacht. Het helpt ook het verwijderen van dode huidcellen. Experts raden acht tot tien glazen water per dag ter voorkoming en behandeling van doorligwonden.

1 Honing en bieten:

Een mengsel van honing en suikerbieten kan worden toegepast op zweren te behandelen. Breng het sap van bieten 3 en 2 eetlepels honing om de wonden met katoenen ballen schoon twee tot vier keer per dag om te genezen. Zal een kalmerend effect hebben op de gebieden die lijden aan doorligwonden.

Saline Water:

Zweren kunnen genezen sneller met behulp van zout water. Het zal overtollig vocht in de wonden te verminderen en verwijdert dode huidcellen. Het voorkomt ook ontstekingen en infecties. Kook 2 theelepels zout in een kopje water en laat het afkoelen. Eenmaal afgekoeld, pas het toe om wonden te reinigen en te desinfecteren. Laat het getroffen gebied grondig drogen en dan bedekken met een pleister. U kunt dit doen meerdere keren per dag en krijg snel resultaat.

Zoals je hierboven hebt gelezen, is het het beste om doorligwonden te voorkomen, in plaats van de zorg voor hen nadat zij hebben ontwikkeld. Deze zweren kunnen zeer pijnlijk zijn, waardoor het nog moeilijker voor patiënten om te gaan door elke dag. Veranderen posities regelmatig en schoon en droog de huid te allen tijde is uitermate belangrijk decubitusprofylaxe. De truc is om ervoor te zorgen dat de druk niet wordt geconcentreerd op een bepaald deel van het lichaam en de bloedsomloop is altijd gelijk.

Natuurlijke home remedies zijn beter voor de behandeling van doorligwonden omdat zij eenvoudig en goedkoop. U kunt mengsels van helende ingrediënten alledaagse je hebt in je keuken te maken. Je hoeft niet te gaan door onaangename bijwerkingen van beide. In aanvulling op de bovenstaande oplossingen, moet je er ook voor zorgen dat de matras en kussen van de patiënt zijn zacht. Indien de bloedcirculatie te verhogen en druk voorkomen op specifieke gebieden van het lichaam, zoals de rug, heupen, benen, billen, rug, gewrichten enz dit gebieden die gevoelig doorligwonden zijn.

Als u of een familielid is bedlegerig, zorg ervoor dat u een veilige en natuurlijke home remedies gebruiken om te behandelen en te voorkomen van decubitus. Sommige remedies zullen niet alleen genezen wonden, maar ook andere voordelen voor de huid. Bijvoorbeeld, veel water drinken hydrateert de huid en ook verwijdert schadelijke stoffen uit het lichaam. Met effectieve natuurlijke huismiddeltjes, kunt u hulp te krijgen van doorliggen en focus op het herstellen van uw ziekte zonder de pijn en het ongemak die worden toegevoegd aan dit probleem.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha