20 beste ontwerpen voor Diwali Rangoli 2014 te inspirerenDiwali, een van de meest gevierde festivals, wordt in de hele wereld bekend als een feest van het licht. Met veel vuurwerk en lichten de dag wordt gevierd met grote ijver en enthousiasme door mensen van alle leeftijden. Echter, men kan niet weerleggen de rol van kleur in dit festival. Mensen kopen nieuwe kleren en geschenken en versieren hun huizen met een veelheid van kleuren.

Van rangoli en kleuren verstrengelen, werden verwerkt rangolis ontworpen op deze dag bij de ingang van elk huis om de zegen van de godin Lakshmi, de Hindoe godin van de rijkdom te vragen. Begrijpelijk Dankzij een rangoli is sterkste van alle doordat het een zekere vaardigheid en vindingrijkheid vereist. Gezien de tijd en de praktijk, kunt u ook een grote verklaring af te leggen door het tekenen van een mooie rangoli bij de hand.


Met tal van ingewikkelde ontwerpen om uit te kiezen, het kiezen van de juiste kan een ontmoedigende taak zijn. Om deze selectie gemakkelijker te maken, hier is een verzameling van een aantal rangoli ontwerpen dowali verrassend. Als een integraal onderdeel van Diwali diyas zijn veel van deze ontwerpen hebben diyas in hen:

Rangoli Ontwerpen voor Diwali

Dit is een mooie rangoli op de drempel van een deur stap worden gezet. De levendige kleuren die direct fleuren het huis zijn er zeker van te evalueren ontlokken uw gasten. Het is een semi-circulaire patroon met levendige tinten blauw, rood, geel en wit die een verleidelijke blik.

Dit ontwerp heeft een witte achtergrond met een symmetrisch patroon lagen bovenop. De grond waarop de rangoli verwerkt dient te worden kan volstaan ​​als achtergrond, maar het gebruik van de kleur wit als de basis is zeker om het ontwerp pop uit te maken. Lijkt levendige wijten aan de combinatie van kleuren zoals groen, blauw en geel. De twee twee-dimensionale weergave van diyas op de vloer, samen met de groeten van 'Happy Diwali' maakt het een geschikt model voor dit festival.

Dit is een bloemig rangoli behulp van de blaadjes van de bloemen die zeer algemeen beschikbaar. De realisatie van deze bijzondere rangoli geen grote vaardigheid-sets nodig. Wanneer het profiel is getekend, kan worden gevuld met bloemblaadjes van de jongste ook thuis. Daarom kan het hele gezin deelnemen aan de totstandkoming van dit prachtige rangoli. In dit ontwerp, werden gebruikt goudsbloembloemblaadjes. U kunt ze vervangen door een andere bloem naar uw wens. Zorg ervoor dat de verschillende gekleurde bloemblaadjes zijn allemaal min of meer dezelfde grootte.

Dit is een tekening van een acht-puntige ster gevormd van een verscheidenheid van geometrische patronen. Dit ontwerp kan het gebruik van gemengde gekleurd krijt, rijst poeder en bloemblaadjes op te nemen om het gewenste effect te krijgen. De kleuren paars, roze, geel en wit worden geaccentueerd door de zwarte omtrek na aftrek van alle niveaus.

Spreken van rangoli ontwerpen gemakkelijk voor Diwali, heeft een kleine rangoli niet zeggen dat het niet stijlvol of comfortabel als een relatief groot kan kijken. Dit ontwerp is perfect als u weinig tijd heeft of niet beschikken over veel ervaring in het maken van kunst rangolis. Het bestaat uit zes geschetst cirkels met wit poeder, de inrichting waarvan vol kleuren van een andere aard. De middencirkel is gemaakt om te kijken als een assortiment van kleinere bloemen. Een Diya kan worden geplaatst in het midden van elke cirkel en het spel van licht en schaduw is zeker een hypnotisch effect hebben.

Dit is absoluut de beste van de ontwerpen voor Diwali rangoli als u wilt markeren een traditionele lamp of houder Diya ingericht dat u zou kunnen hebben thuis. Het is een cirkelvormig patroon dat straalt van het centrum waar de lamp moet worden geplaatst. Het gebruik van meerdere tinten van dezelfde kleur in deze rangoli geeft een extra dimensie. Diyas kan in de periferie naar het uiterlijk te verbeteren.

Rangolis nemen bloemenbloemblaadjes zijn ideaal voor beginners, omdat ze meer tolerant ten opzichte van fouten. Het ziet er prachtig uit, ongeacht de gelegenheid. Dit bijzondere ontwerp, hoewel een beetje 'hard werken, zodra het is zeker een blijvende indruk achter te laten.

Een Diya zijn symbolisch van Diwali is een onlosmakelijk onderdeel van hun feesten. Dit rangoli heeft een diya getrokken in het centrum van waaruit de rest van het ontwerp uitstraalt. Hoewel, dit rangoli is voornamelijk via een enkele kleur, de witte, de toepassing van verschillende tinten zoals groen, paars, blauw en roze afwisselend, benadrukt het model.

Lord Ganesha, op een heldere rode achtergrond, is de centrale figuur van dit ontwerp. Dit is een model dat levendige free-form kunst en een rooster opgesteld in concentrische cirkels combineert. Dit project moet worden uitgevoerd door mensen met een vaste hand.

Dit is nog steeds een ontwerp voor Diwali Rangoli ideaal want het heeft veel diyas in de stemming om te feesten te krijgen. Hoewel het ontwerp is eenvoudig, het ziet er heel leuk als versierd met diyas. Het is een bloemdessin in het centrum geschetst op een contrasterende achtergrond met kronkelige bochten in de buitenwijken. Diyas kan overal geschikt om haar schoonheid te verbeteren worden geplaatst.

1 Dit ontwerp neemt de twee aspecten van Diwali in, namelijk de felle kleuren en lichten. Diya staan ​​in het centrum omringd door een rij van bloemen wordt gemarkeerd door een model levendige bloemblaadjes getekend met gekleurd poeder. Het wordt begrensd door een model van grote bloemblaadjes. Deze zijn gevuld met kleurrijke bloemblaadjes kleine mono authentiek. De buitenste rand is een verzameling van vele kleinere ontwerpen met meer kleuren en diyas om deze te markeren.

1 Een bloem rangoli is geschikt voor elke gelegenheid. Dit ontwerp is een beetje 'uit de gewone, met een abstract ontwerp. Voor een kunstwerk van deze aard is het verstandig om een ​​patroon op de grond te trekken en vervolgens overgaan tot het te vullen met een groot aantal kleuren, variërend van paars, wit, geel, oranje en rood. Diyas langs de omtrek maakt dit project relevant voor Diwali.

1 Dit is een rangoli met contrasterend fel geel, roze en blauwe kleuren die erin zijn verwerkt. In het centrum is een tekening van een pauw met kleine bloemmotieven rond. Aan de omtrek van de cirkel zijn alternatieve modellen van grote en kleine diyas.

1 Het is een uniek ontwerp dat het gebruik van twisted, dubbele gekleurde touwen telt naar de grens te vormen. Het interieur wordt vervolgens gevuld met verschillende kleuren. Geschikte plaatsing van diyas van verschillende maten en vormen voegt vindingrijkheid van dit ontwerp.

1 Dit is een eenvoudige tekening rangoli, de schoonheid van die wordt verhoogd door het gecombineerde gebruik van felle kleuren, drijvende kaarsen en diyas. De omtrek van deze rangoli is versierd met rozen en een kleine transparante kom met water wordt geplaatst in het midden van het patroon. Deze schaal bevat enkele drijvende kaarsen. Diyas worden palced binnen- en buitenkant van het model.

1 Dit is een kleine, eenvoudige, maar zeer levendig ontwerp. Naast de kleuren opgesierd gebruikt, het patroon van gekleurde diyas voegt een precieze charisma voor deze rangoli.

1 De cirkelpatroon van deze rangoli is niet alleen gemakkelijk op de ogen, maar is ook niet erg moeilijk boten. Diya staan ​​in het centrum en de periferie diyas voegt een vleugje mysterie voor deze tekening rangoli.

1 Dit rangoli is een perfecte mix van rechte lijnen en vloeiende rondingen. De ontwerpen van diyas langs de zijkanten, in roze aangegeven, maken het een rangoli ideaal voor dit festival. Bloemen en earthern diyas kunnen worden toegevoegd aan een feestelijke look te geven.

1 Dit is een rangoli gemaakt met korrels van gele, oranje, groene en witte rijst. Het ontwerp in de vorm van betelbladeren maakt een zeer traditionele model. Diyas voegen een vleugje licht om dit prachtige kunstwerk.

Dit rangoli met concentrische cirkels en redenen mango gepaard met het gebruik van felle kleuren maakt blauw, geel, oranje en paars voor een elegante en toch eenvoudig te ontwerpen doen voor Diwali. De redenen roos op de omtrek afwisselend met diyas aarde toe een charme alle hun eigen.

Nou, dat waren de eerste twintig rangoli ontwerpen voor Diwali. Een van deze kan uw deur stap te verfraaien. Alles wat je nodig hebt is een beetje 'fantasie, een vleugje esthetische zin en veel geduld!

Afbeeldingen: Google, Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha