2 Simple Pimple behandelingen voor de vette huidPuistjes zijn waarschijnlijk de meest gevreesde en hardnekkig probleem elke vrouw met een vette huid klagen! Lees hieronder om erachter te komen wat ze zijn en wat zijn de puistjes puistje behandelingen zijn voor de vette huid.

Klik hier om een ​​grotere versie van deze infographic zien.


Wat zijn puistjes?

Puistjes worden veroorzaakt door verstopte poriën, en talgafscheiding van de vette huid. Vette huidtype is vooral berucht voor puistjes. De olie klieren van dit soort huid extra altijd actief en scheiden overtollige olie. Als we toestaan ​​dat dit type van de huid, zonder grondig schoonmaken, de kans op het optreden van puistjes, acne en punten zwarten verhoogt multifold.

De olie afgescheiden door de klieren van de huid gemakkelijk trekt stof uit de atmosfeer. De verstopping van de poriën van het poeder is de belangrijkste oorzaak van puistjes. Dus, regelmatige reiniging, toning en hydraterende gezicht met de juiste producten helpt om zich te ontdoen van puistjes.

Een goede regeling van afschilfering, hydratatie, hydratatie en revitalisatie is belangrijk voor het type vette huid en een geschikte oplossing voor de behandeling puistje.

Houd uw huid weg van de vervuilde, kwaliteit vet en minder worden ook zal helpen de huid vrij van puistjes en andere huid-gerelateerde of infectie te houden.

Puistje behandeling voor de vette huid:

Hier zijn een aantal technieken van puistje behandeling voor de vette huid thuis:

Meng citroensap en honing:

Lemon is de beste huis remedie voor de vette huid. Citroensap bevat citroenzuur kunnen neutraliseren en de controle van de olie-afscheiding van de vette huid. Heeft het vermogen om effectief puistjes te verminderen. Het zuur werkt goed genoeg om schadelijke bacteriën die acne, samen met vermindering van littekens te doden.

Honing heeft antibacteriële eigenschappen en kan de vochtbalans van de huid goed te herstellen. Honing geeft een stralende huid en helpt ook bij het verminderen van de natuurlijke puistje.

Hoe:

  • Knijp 1 eetlepel vers citroensap en nemen dezelfde hoeveelheid honing in een schone kom. Meng goed. U ontvangt een vloeistof pasta zo dik pakket nu krijgen.
  • Gelden over het hele gezicht en hals na het reinigen van het gezicht voldoende.
  • Gebruik een katoenen bal aan dit mengsel toe te passen over je hele gezicht.
  • Laat het mengsel op je gezicht gedurende 15 tot 20 minuten.
  • Na 15 minuten, spoel af met koud water.

Je kan een verlaging puistje onmiddellijke en een heldere gloed op je gezicht opmerken. Deze behandeling helpt ook te vervagen de merken puistje ook. Dit is een zeer eenvoudige en effectieve puistje behandeling voor de vette huid. Dit puistje behandeling regelmatig, kunt u helpen om puistjes op de baai. Daarna kun je dit doen twee keer per week.

Besan en Curd Face Pack:

Besan heet Bengal gram meel of uit, en is direct beschikbaar in onze keukens in India. Hetzelfde geldt ook Curd. Dus, hoeven we niet te haasten om een ​​schoonheidssalon om deze beauty items te krijgen. Besan is rijk aan eiwitten en vitaminen, en de wrongel is rijk aan vitamine A en C. Curd kan de huid zacht en soepel te houden door goed te hydrateren. Besan haalt tegelijkertijd de extra vettigheid van de vette huid. Een andere effectieve keuzes in de behandeling van vette huid acne thuis.

Hoe:

  • Neem 2 theelepels Besan en een theelepel wrongel. Roer het mengsel goed met een lepel in een schone kom tot een dikke pasta te maken.
  • Deze dikke pasta, voeg twee druppels citroensap en een snufje kurkuma poeder.
  • Meng goed om een ​​mengsel te maken en vervolgens deze pasta gelijkmatig toe te passen op het gezicht en de hals. Dit pakket kan enige tijd om te drogen te nemen.
  • Na 20 minuten tot 30 minuten, van toepassing warm water op je gezicht droog pack om het los te maken.
  • Nu wrijf zachtjes om de wrap van het gezicht en de hals te verwijderen. Met wrijven want dit zal de dode huidcellen te verwijderen. Spuit vervolgens koud water om de rest van het gezicht pack te verwijderen.

Ingrediënten zoals kurkuma en honing staan ​​bekend als antiseptische ingrediënten. Ze helpen rust en revitaliseren van de huid. Kurkuma helpt ook bij het vervagen tan of verkleuring van de huid. De gele kleur helpt de huid gloeien, beschermt tegen schadelijke zon rays.Curds vooral de wrongel zuur is bekend dat eigenschappen die bacteriën die acne veroorzaken direct te doden bevatten.

Herhaal deze behandeling voor de vette huid twee keer per week in eerste instantie. Na puistjes onder controle zijn, kunt u dit doen eens in de 15 dagen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha