2 Prachtige Purple Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sDe paarse kleur straalt klasse en elegantie. Viola is een favoriet voor veel vrouwen zoals ik. Als je graag draagt ​​paars voor traditionele gelegenheden, dan kun je deze te overwinnen met een aantal nail art paars. Nail art met traditionele kleding? Overrompeld, toch? Maar één van de twee takken van de nagel zal tonen u hier een perfecte combo met sari's en salwars. U kunt dit ontwerp als bruids nail art dragen!

Volg de eenvoudige instructies en u kunt deze ontwerpen te maken met gemak. Dus laten we zien hoe je de eerste tekening te maken.


A. Viola Studded Nail Art:

Glittery en prachtig - twee woorden die beschrijven deze tattoo nagel de beste.

Noodzakelijke dingen:

 • Een primer (optioneel)
 • Een huidskleur nagellak
 • Een donker paarse nagellak van uw keuze
 • Een oranje stick of tandenstoker
 • Een transparant glazuur
 • Kaviaar parels in zilver of goud op basis van uw keuze
 • Chunky strass paars (vijf in getal)

Stap 1:

Breng 1 of 2 mooie lagen van de basislaag op de nagels. Deze basislaag wordt voorkomen dat de nagels van chippen of vlekken. Als uw nagels zijn vooral gevoelig voor breuk dan is deze basislaag zal een betere bescherming van de nagels te bieden. Na de basis laag goed droog is, zet twee lagen nagellak kleur van de huid. Dit zal de basis ondoorzichtiger maken.

Stap 2:

Zodra het glazuur kleur van de huid droog is, zet op sommige mooie paarse nagel verf op alle nagels. Volledig laten drogen voordat u naar de volgende stap.

Stap 3:

Neem nu een beetje 'van duidelijke nagellak of nail art lijm en zet er een lepel in het midden van de nagels. Onmiddellijk een strass erop. Het maken van een spijker tegelijk.

Stap 4:

Gebruik nu een beetje 'van duidelijke nagellak rond de steentjes. Het maken van een spijker tegelijk. Gebruik uw oranje stick of tandenstoker om parels van kaviaar te verzamelen. Vervolgens plak het transparante glazuur rond de steentjes.

Stap 5:

Nadat alle nagels zijn gedaan, gebruik dan een mooie laag van duidelijke nagellak om het hele project te waarborgen. Vermijd het gebruik van duidelijke nagellak op de top van steentjes, want dan hun glans kunnen worden gedempt.

Ik hoop dat u genoten van deze nail art. Ik hou van de paarse nagels? Nu gaan we naar de volgende.

B. Duo Tone Purple Trendy Nail Art:

Het is een meer trendy nail art paars, die je kunt dragen met een jeans, tops, shirts of pakken. U kunt ook draag het met uw feestkleding sari's.

Noodzakelijke dingen:

 • Een primer (optioneel)
 • Een huidskleur nagellak
 • Een donker paarse nagellak van uw keuze
 • Emaille paars licht van uw keuze
 • Een oranje stick of tandenstoker
 • Een transparant glazuur
 • Kaviaar parels in turquoise (u kunt elke kleur van uw keus gebruiken)
 • Kristallen of bindi steen Small
 • Een borstel nail art

Stap 1:

Breng base coat. Volg het met huidkleurige nagellak. Dan, als het droog is, gebruik dan een nail art borstel en je licht paarse nagellak aan afbakeningen trekken. Het moet iets als de foto hieronder zijn.

Stap 2:

Breng nu het glazuur donkerpaars met veel aandacht voor de ruimtes schuin tegenover.

Stap 3:

Doe nu hetzelfde met de paarse kleur glazuur duidelijk. Ik heb alleen de nagellak borstel. Wees niet ongerust als er kleine inconsistenties. Laat deze drogen gedurende enkele minuten.

Stap 4:

Nu neem je blanke lak en gebruik een klein plukje in het midden van elke nagel. Zet de stenen. U kunt de hulp van een pincet om het te krijgen.

Stap 5:

Plaats nu de parels van kaviaar. Het maken van een spijker tegelijk. Gebruik duidelijke nagellak op de nagels aan de afbakeningen. Neem een ​​tandenstoker of oranje stick en plaats de parels van kaviaar naar de afbakeningen. Het moet iets als dit beeld. Als alle nagels zijn gedaan, het project met een top coat.

Zo zie je maar, nail art en traditionele slijtage niet opschieten vrij goed. Probeer deze ontwerpen nail art paars, en het verfraaien van uw blik te kijken als een diva!

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha