2 Oliën Incredible Homemade haar om grijze harenCC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Beatrice Murch

Zijn die grijze haren kiemen wanneer u in uw jaren '20 of '30?

De reden zou een slechte gezondheid of een slechte levensstijl of misschien is het erfelijkheid. Redenen immaterieel, grijs haar is nooit blij met zelfs een keer de oude. Wat je kunt doen is stoppen met het gebruik van chemische haarverven en kleuren die doet is geven kleur en tijdelijke schade, natuurlijk. In plaats daarvan maken een kort bezoek aan uw keuken uit te vinden wat kan helpen bij het verbergen en te voorkomen dat deze remedies grijze hairs.Some keuken, ideeën over gezondheid en zelfgemaakte recepten kunt prachtige zwart haar terug te brengen in een paar maanden.


Zij beschouwden olie voor de behandeling van grijze haren? Hiermee kunt u vandaag beheersen twee grote olie recepten zelfgemaakte haar om vroegtijdig grijs worden te behandelen. Lees verder voor de Ayurvedische olie voor grijze haren!

Oliën voor haar grijze haren:

Curry laat haar olie

  • Verzamel een heleboel curry bladeren, schoon en laat het drogen in de zon totdat het wordt donker bruin en knapperig.
  • Vermalen tot een fijn poeder.
  • Meng 4 theelepels vol van dit blad kerriepoeder met 200 ml kokos of olijfolie en breng aan de kook.
  • Na 2 minuten, draai het vuur uit en laat de olie afkoelen.
  • Zeef de olie en bewaar het in een luchtdichte verpakking.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Glen MacLarty

Hoe te gebruiken:

Een of twee keer in een week, passen dit haar olie blad curry op de hoofdhuid en het haar. Werken met de vingertoppen om zachtjes masseren in een cirkelvormige beweging en laat de olie zitten op je haar en hoofdhuid gedurende minstens 40 minuten voordat je je haar wast. Dit proces op den duur donkerder voortijdig grijs haar in huis en geeft u een prachtig donker haar. Het nemen van een stroom haar na deze procedure opent de poriën van de hoofdhuid te helpen de olie dringt dieper, waardoor snellere resultaten.

Amla overnachting behandeling:

Amla kan ook een geweldige remedie te zijn, als het gaat om verduistering van voortijdige vergrijzing. E 'werd op grote schaal gebruikt bij vrouwen over de hele wereld voor leeftijden en kunt u een aantal amla ingrediënt in de meeste haarverven natuurlijk ook te vinden. We proberen een olie behandeling voor haar regelen 's nachts met amla om zich te ontdoen van voortijdige vergrijzing.

  • Snijd het fruit in kleine stukjes en verse amla plak ze tot een gladde massa. U kunt een beetje 'van water toe te voegen om te malen roze.
  • Voeg deze pasta aan je normale haar olie en sluit met een doek of deksel.
  • Laat de ingrediënten weken LRD in olie voor minstens een week.
  • Na een week, het oliefilter voor haar en bewaar het in een schone fles.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door McKay Savage

Hoe te gebruiken:

Elke avond voor het naar bed gaan, toe te passen en masseer deze olie amla haren op je hoofdhuid. Als het licht wordt verhit, zal het resultaat veel beter. Nu draag een badmuts en ga slapen. Was je haar de volgende ochtend. Deze behandeling amla kan elke dag of om de andere dag om zichtbare resultaten te zien binnen enkele weken worden gedaan. Je kunt merken dat uw sloten van grijze haren draaien donker.

Bit Tit: Voeg kerrieblaadjes op uw dagelijkse voeding en het vermijden van stress zou ook ongelooflijk helpen grijze haren te elimineren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha