2 Kleurrijke SnowFlake Nail Art Design Tutorial - Met gedetailleerde stappenDe winter is de perfecte tijd van het jaar voor sport enkele sneeuwvlok nail art. Ze lijken erg 'cool' en u kunt dit ook sport voor Kerstmis. De methode om sneeuwvlokken te trekken is heel eenvoudig. U hoeft alleen een eenvoudige techniek te volgen. Ik heb een eenvoudige sneeuwvlok nail art en ook aangepast om een ​​sneeuwvlok pinguïn nail art te maken!

Beide nagel kunsten zijn makkelijk te maken, zelfs voor beginners. Neem een ​​rondleiding door de wereld van de kunst nieten of spijker. Ik beloof u dat u zult genieten van de rit en de eindbestemming.


Sneeuwvlok Nail Art Tutorial

Noodzakelijke dingen:

  • Basislaag (optioneel)
  • Een huidskleur nagellak
  • Een nagellak zilver
  • Een metallic blauw gekleurde glazuur

Hint: Als u niet beschikt over een glanzende metallic blauwe nagellak, kunt u een donkerblauwe emaille gebruiken. Laten drogen en spons om eventuele nagellak sprankelende zilveren erop. Het zal een metallic blauwe nagellak, alleen de manier waarop we willen creëren. Ten slotte, wanneer de nail art is gedaan en je afwerking hebben aangevraagd, zullen glans meer uitgesproken zijn.

  • Acrylverf in wit, zwart, oranje
  • Een dunne nail art borstel
  • Een tandenstoker
  • Een transparante top coat

A. Eenvoudige Sneeuwvlok Nail Art:

Dit is een eenvoudig nieten of nail art design. U kunt ook een aantal glans toe te voegen of losse pailletten nail art te maken het mooier wordt. Ik geef de voorkeur om dingen eenvoudig te houden. Echter, gebruik ik een aantal kleine puntjes hier en daar sneeuw te vertegenwoordigen.

Stap 1:

Gebruik een primer te voorkomen dat de vlekken van uw acryl nagels kleuren. Als je nagels droog en gevoelig voor breuk, dan primer wordt dubbel zo belangrijk.

(Echter, als je sterke nagels, dan kunt u opgeven van de base coat). Volledig laten drogen. Na drogen, gebruik een nagellak kleur van de huid, zoals een tweede beschermende laag en nagels meer transparant te maken.

Stap 2:

Als het glazuur kleur van de huid droog is, gebruik dan twee lagen metallic blauw.

Stap 3:

Wanneer de metalen blauwe glazuur droog is, neem de borstel nail art en witte acrylverf. Ontwikkelen van projecten zoals die hier getoond. Dit zijn eenvoudige ontwerpen te steken of plusteken.

Stap 4:

Volg de ontwerpen die zijn gevormd door toevoeging van een "v" de 4 ledematen.

Stap 5:

Voeg nu 4 kleine lijnen in de ruimte verlaten. Follow-up met een aantal punten met een tandenstoker. Uw sneeuwvlok ontwerp nagel is nu voltooid. Laten drogen en dan gebruik maken van een transparante top coat. U kunt ook gebruik maken van een top coat glitter, indien gewenst.

B. SnowFlake Penguin Nail Art:

Volg dezelfde techniek om sneeuwvlokken creëren, zoals hierboven aangegeven. Nu zal je laten zien hoe je nail art pinguïn in de volgende stappen te maken.

Stap 1:

Gebruik een basiskleur aan de spijker op waarop u wilt dat de pinguïn te wissen. Ik gebruikte een nagellak zilver.

Stap 2:

Gebruik nu de nail art borstel en een tekening in het wit als volgt. U kunt ook gebruik maken van de tools die stip op twee punten te creëren samen groot.

Stap 3:

Neem nu de kleur en zwart acryl nail art borstel om een ​​model dat de witte als de afbeelding hieronder omringt creëren.

Stap 4:

Nu neem je tandenstoker om twee punten te maken in het zwart voor de ogen te vertegenwoordigen. Reinig de borstel nail art. Gebruik het nu om de pinguïn snavel en poten met behulp van de kleur oranje te maken. Dit cijfer moet worden weergegeven wanneer voltooid. Volledig laten drogen voor het aanbrengen van de toplaag.

Deze twee modellen zijn super funky en 'Christmas'! Pronkte met de winter kleding modieus, zullen deze nagel kunst uw winterse look compleet te maken. U kunt deze nieten of nail art designs met allerlei winter kleding sport. Ik hoop dat je genoten hebt van beide oefeningen. Probeer dit niet thuis. Zijn makkelijker dan ze eruit zien. Geef ze een kans en maak uw commentaar.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha