2 Kleurrijke Nail Art Design Tutorial For KidsAls het gaat om kunst te nagelen, kinderen zijn niet te ver achter! Deze dagen, kinderen houden van alle nieuwe stijlen en mode trends, niet alleen in de kleding, maar ook de nagels sport!

Vandaag zal ik je laten zien twee nagel kunst makkelijk voor kinderen waarbij je geen ingewikkelde of materiële deco accessoires nail art nodig. Wat je nodig hebt is om zowel eenvoudige effen kleuren nagel kunst doen. Een ander interessant punt is dat het zo gemakkelijk is dat niet alleen kinderen, maar ook kun je proberen deze uit. Dus laten we beginnen.


Nail Design Art for Kids

Nail Art 1-Multicolor Striped Nails

Dit is heel gemakkelijk om nail art te doen voor de kinderen met behulp van eenvoudige striping techniek. U hoeft niet een vaste hand nodig hebt voor deze nail art. En aangezien dit in multi-kleur, kunt u deze nail art dragen met kleurrijke kleren. Dit kan een mooie nail art voor de zomer of voor Holi, het festival van kleuren zijn.

Noodzakelijke dingen:

  • Een primer (optioneel)
  • Een nagellak witte
  • Een borstel of een dunne nail art striper schoon

Glazuur of acryl verf in diverse kleuren nl. Rood, groen, blauw (licht en donker), oranje, geel, roze

Transparante top coat

Stap 1:

Verf je nagels met een mooi laagje basecoat. Basislaag wordt vooral toegepast, zodat de nagels niet krijgen gekleurd en bestand tegen chippen worden. Nu verf je nagels met twee lagen van een mooie witte glazuur. Volledig laten drogen.

Stap 2:

Dompel de borstel nail art striper of schoon in rode verf of rood email. Teken van de stroken met de borstel uit de hoge punten en zeer snel bewegende naar binnen.

Stap 3:

Doe nu hetzelfde met de kleur blauw.

Stap 4:

Herhaal hetzelfde type strippen groene kleur.

Stap 5:

Volgen hetzelfde patroon weer naar oranje en diepe blauwe kleuren.

Stap 6:

Beëindig de nail art met strepen in geel en roze. Laat de hele nail art drogen voordat u een transparante top coat. Deze eenvoudig te meer kunst nagel kleur doen, is goed voor de sport met alle kleurrijke kleren. U kunt deze nail art proberen met je zomerkleding fel gekleurd.

Nail Art 2 eenvoudige bloemen en polka dot nagels

Stippen zijn de eenvoudigste manier om je nagels te ontwerpen. Je hoeft niet uitzonderlijk creatieve vaardigheden nodig om te komen met een aantal stippen. Florale motieven kunnen ook worden gemaakt met behulp van eenvoudige technieken puntjes. Als je niet tools die dot hebben, kan tandenstokers worden gebruikt voor het maken pois.

Noodzakelijke dingen:

  • Basislaag (optioneel)
  • Roze nagellak van uw keuze
  • Wit glazuur van uw keuze
  • Crème nagellak keuze
  • Een hulpmiddel dat dot of tandenstoker
  • Een beetje 'rood email
  • Transparant glazuur

Stap 1:

Verf je nagels met een base coat en laat drogen. Dan verf je nagels met twee lagen van roze nagellak. Volledig laten drogen.

Stap 2:

Neem je gereedschap merken of de afgeschuinde einde van de tandenstoker en geef 3 gemeenschappelijke punten van geel voor de creatie van bloemen. Als dit te doen zoveel bloemen als je nagel is geschikt zonder elkaar te overlappen.

Stap 3:

Neem een ​​hulpmiddel interpunctie schone of een andere tandenstoker. Nu geven witte stippen in verschillende maten om de rest van de 3 nagels.

Stap 4:

Nu, voor de final touch. Neem het uiteinde van de tandenstoker en dompel het in een beetje 'rood email. Gebruik dit om een ​​punt te geven in het midden van elk van de bloemen die u hebt gemaakt. Tenslotte verzegelen uw mooie ontwerp met een laag van duidelijke polish.

Ik hoop dat je deze beide ontwerpen nail art voor kinderen en leuk vond. Wat zal je het een keer te proberen? Vergeet niet om uw opmerkingen te delen.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha