2 Kleurrijke Kiss Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto'sKus nail art ontwerpen zijn een populaire trend nail art deze dagen. Deze zien er erg mooi en je kunt deze sport voor je eerste date of voor een romantische avond. Deze kunnen een goede keuze voor Valentijnsdag te zijn. Ik zal u tonen twee eenvoudige nail art schilderijen kussen die je kunt proberen thuis met gemak.

Kiss Nail Art Tutorial verf

A. Spons Kiss Nail Art:

Dit is zeer eenvoudig te nail art design kus doen, maar trendy en cool.


Noodzakelijke dingen:

 • Basecoat (optioneel)
 • Huidkleurige emaille
 • Zwarte nagellak
 • Fuchsia nagellak
 • Acrylverf in het rood
 • Een borstel nail art dunne
 • Een stuk van de spons
 • Een duidelijke afwerking

Stap 1:

Gebruik een base coat om je nagels te beschermen tegen chippen of acrylverf. Gebruik nu een laag van huidkleurige nagellak. Dit zal de basis ondoorzichtiger maken.

Stap 2:

Als het glazuur kleur van de huid droog is, gebruik dan een of twee lagen wit email. Volledig laten drogen voordat u naar de volgende stap.

Stap 3:

Na de witte glazuur behoorlijk droog, gebruik dan een klein stukje spons en dep sommige fuchsia nagellak alle nagels. Het moet iets als hieronder zijn.

Stap 4:

Neem nu de borstel nail art dunne en rode acrylverf. Begin met het tekenen van een ontwerp lijkt op de onderstaande afbeelding.

Stap 5:

Compleet ontwerp naar aanleiding van de hieronder getoonde patroon.

Stap 6:

Het opstellen van een paar modellen te kussen op alle nagels. Eenmaal voltooid, moet het vergelijkbaar met de volgende afbeelding zijn. Goed laten drogen anders acrylverf kan kleur bloeden. Gebruik een mooi laagje transparante top coat te verzegelen in ontwerp kus nail art.

Een kus en een hart gaan hand in hand, toch? De volgende ontwerp bevat deze twee elementen.

B. Kiss And Hearts Nail Art:

Dit is ook een leuk design. Het ontwerp is een beetje 'moeilijker dan die van de boven en een beetje' meer tijd. Echter, als je een beetje 'tijd te verliezen, dan kunt u dit model ook eens te proberen. Dit is een goed ontwerp voor die met korte nagels. Het ontwerp kus gedeeltelijk gedaan voor deze nail art, komt perfect uit toen de nagels zijn korter en rechthoekig.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Een huidskleur nagellak
 • Geel email (als alternatief kunt u ook wit te gebruiken)
 • Acryl Rood
 • Een borstel nail art
 • 2 kleine roze steentjes
 • Sommige parels van kaviaar in fuchsia
 • Een tandenstoker of oranje-stick
 • Een transparante top coat

Stap 1:

Breng een basislaag om nagels te voorkomen dat vlekken en om te voorkomen dat chippen. Zet op een laag van huidkleurige nagellak aan de basis ondoorzichtiger maken. Indien gedroogd, gebruik geel email.

Stap 2:

Gebruik nu een beetje 'van transparant glazuur in het midden van de eerste en tweede nagels. Leg de roze steentjes op deze punten van duidelijke nagellak. Gebruik nu wat polish transparanter alle steentjes. Neem kaviaar kralen met behulp van een stok of een tandenstoker oranje en leg ze in de vorm van een hart. Het moet iets als de afbeelding hieronder kijken. Het maken van een spijker tegelijk.

Stap 3:

Nu neem je rode acrylverf en het opstellen van een gedeeltelijke model kus op de derde nagel.

Stap 4:

Zuig de rest van het model om de duim.

Stap 5:

Vul nu de tekeningen met de kleur rood. Verwerken sommige modellen meer kus. De tekeningen gedeeltelijke, toen bij elkaar gehouden, zal zien als een tekening kus. Dit ziet er perfect als je nagels zijn kort en rechthoekig. U kunt gaan voor de normale patronen kussen te voorkomen en het doen van deze gedeeltelijke model. Wanneer het hele project is volledig droog is, gebruik dan een mooi laagje transparante top coat.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze twee kus nail art designs. Deze stijlvolle ontwerpen zijn niet alleen leuk, maar ook helpen u opvallen in een menigte. Dus laat je individualiteit schijnen door met deze ontwerpen nail art.

Bonus: Hier is een eenvoudige nail art Android applicatie die je een grote verzameling van beelden van inspiratie zal geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha