2 effectieve manieren om ui te gebruiken om af te slankenUi is een van de meest groenten en geteelde ter wereld. U kunt eten het rauw of gekookt. U kunt het ook gebruiken om pickles en chutneys te maken. Wordt gebruikt om de verschillende gerechten en gerechten te bereiden. Verhoogt de smaak en textuur van het gerecht. Als groente, heeft vele geneeskrachtige eigenschappen. Het heeft ook anti-inflammatoire, antitumor en anti-oxidant eigenschappen, die voor de gezondheid maken.

Ui voor gewichtsverlies:

Nu wordt een belangrijk deel van de wereld lijden aan obesitas. De belangrijkste oorzaken van gewichtstoename zijn extra ongezonde levensstijl, slechte eetgewoonten, gebrek aan lichaamsbeweging en het eten van junk food in overmaat. Dit zijn slechts enkele van de redenen die leiden tot overgewicht en ongezonde gewichtstoename.


Met behulp van de ui is een natuurlijke manier om gewicht en vet te verminderen van het lichaam. Verhoogt het lichaam stofwisseling. De stofwisseling is het tarief van de vertering van voedsel en de opname in de cellen. Als dit percentage wordt beïnvloed door problemen kan leiden tot diverse andere ziekten. Uien bevatten verschillende oliën en mineralen, die de snelheid van de stofwisseling en gewicht natuurlijk te verminderen. Zoals eerder vermeld uien hebben anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen, waardoor ze een perfecte wapen tegen overgewicht.

Sommige van de beste manieren om uien te eten en verliest de extra kilo's zijn de volgende:

Ui Juice:

Wat is een betere manier om alle goede eigenschappen van de ui een glas verse ui sap, die ook zal helpen gewicht te verminderen absorberen. Hier is een recept voor ui sap voor gewichtsverlies:

Stappen om Onion Juice bereiden:

Om een ​​glas ui sap te bereiden, de volgende dingen nodig:

  • Neem 1 bol van verse ui en verwijder de huid.
  • Snijden en koken in een halve pan met water gedurende 10 minuten totdat het wordt transparant.
  • Voeg de uien gekookt in een blender met 2 kopjes water en meng goed.
  • Nu heb je een verse ui sap glas, die u zal helpen gewicht te verliezen natuurlijk.

Uiensoep:

Uiensoep voor gewichtsverlies heeft een impact effectief in het verminderen van het gewicht en als je wilt om snel gewicht te verliezen, is een van de beste opties. Een regelmatige voeding van uiensoep verlies je die extra kilo's in een zeer korte periode van tijd.

Stappen om uiensoep te bereiden:

Om de uiensoep te bereiden, moet u rekening:

  • 4 of 5 grote verse uien, 2 of 3 groene paprika's, 4 grote rijpe tomaten kool AND1 (middelgroot).
  • Was alle ingrediënten met water en snijd ze in kleine stukjes.
  • Kook alle groenten in een pan tot ze goed gaar zijn en beginnen te kijken als een soep.
  • Voeg zout naar smaak toe.

Een regelmatige voeding van deze soep verlies je het overtollige vet in een paar dagen zonder bijwerkingen en zwakte. Branden alle overtollige vet van het lichaam geeft verbluffende resultaten.

Ui is gebruikt sinds de oudheid als een groente. In de oudheid, Egyptenaren gebruikt voor uien van verering voor de kwaliteit voor de behandeling van verschillende ziekten. Ze wist wat ik in staat dit kleine groente was! Naast alle voedingsstoffen, kan uien je beste vriend zijn als je probeert om gewicht te verliezen. Deze gemeenschappelijke groente helpt u gezond zonder bijwerkingen worden.

Dus de volgende keer dat je een ui snijden, je kan zeker schuur een paar tranen van vreugde!

Wist u dat over effectieve manieren om de ui te gebruiken om gewicht te verliezen? Kent u andere manieren om uien te consumeren? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha