2 effectieve manieren om 300 calorieën te verbranden At HomeTelkens wanneer we denken van het verliezen van een paar kilo, het voelt als een enorme last, en de gedachte van het verliezen van gewicht kan maken veel mensen voelen zich moe. Maar, het is niet een groot probleem! Als u niet in staat om de volgende stap te zetten zijn geweest, want je bent te druk om een ​​sportschool te gaan, dan moet je dit artikel leest.

Hoe tot 300 calorieën thuis te verbranden:

Uw huis heeft alles wat je nodig hebt om te verbranden en zweet al dat extra gewicht af. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om calorieën te verbranden zonder naar de sportschool, in het comfort van uw eigen huis! Lees verder om meer te leren over eenvoudige manieren om 300 calorieën in het huis te branden:


Huishoudelijk werk:

Verplaats meubels of herschikken uw slaapkamer voor 45 tot 60 minuten. Tuinieren verbrandt ook calorieën. Doe dit voor 45 minuten. Maar niet te zitten! Loop rond en probeer je goed onderhouden tuin te maken. Reinig uw huis (vegen, kniezen, etc.). Reinigen van uw kast, je kast of uw keuken kasten voor 45 tot 60 minuten.

Oefeningen:

De eerste stap in een oefening is full body warming-up. Geen oefening kan zijn beste resultaten laten zien als het niet wordt gestart wanneer het lichaam er klaar voor is. Warming-up is ook belangrijk omdat het bereidt het lichaam voor oefening en voorkomt blessures. Je kunt niet zomaar opstaan ​​op elk gewenst moment en beginnen met trainen. Zo warm-up is een must. En dan volgt u de onderstaande oefeningen om vet te verbranden:

  • Squat Snelheid:

Squats helpen toon uw onderlichaam inclusief billen, dijen en benen. In snelheid squat, hef je handen, werken je handen en schouders ook.

Begin met het verhogen van je handen en houd ze dicht bij je oren. Houd je voeten op schouderbreedte uit elkaar. Nu verlaag je kont alsof zittend in een stoel denkbeeldig. Houd deze positie gedurende 30 seconden. Ga nu terug naar de uitgangspositie. 40 minuten van deze oefening en je bent klaar!

  • Lopen hand:

Deze oefening is de full body workout die zich uitstrekt en versterkt het hele lichaam. Dit helpt geef uw hele lichaam een ​​goede shakedown! Dit is een oefening die tijd vergt en verbranden veel calorieën, maar niet erg snel.

  • Springtouw:

Dit is een oefening die kan gedaan worden door iedereen en geeft verbluffende resultaten. Het is leuk, effectief en zal u niet teleurstellen. Alles wat je nodig hebt is een springtouw en je bent klaar. Vergeet niet om te springen! Houd het touw, zoals afgebeeld, en schiet je een weg doorheen. Het werkt de benen, armen en schouders.

  • Crunches:

Je kan nooit verkeerd gaan met deze gaan. En 'beter als je wilt dat de baby vet te verliezen en zet ze in mooie buikspieren.

Doe de oefening, zoals getoond in de afbeelding. Ga liggen met je knieën omhoog en de handen achter je hoofd. Nu hef je je hoofd naar je knieën. Gebruik niet de steun van je handen voor deze. Crunches Fifty-zeventig wordt aanbevolen om alle calorieën rond je buik verbranden. Maar doe zo veel als je kunt.

Tenslotte, na de oefeningen, is het belangrijk om het lichaam zoals de initiële opwarming had afkoelen. Omdat je je huiswerk hebt gedaan op het lichaam zo veel, moet u om te ontspannen alvorens terug te keren naar de normale routine. Dus wees een aantal oefeningen om af te koelen en ga verder met je dagelijkse routine.

U kunt een van deze oefeningen of kunnen worden gecombineerd om uw eigen workout plan om eentonigheid te vermijden creëren.

Goede oefening!

Ik hoop nu heb je een idee over hoe om 300 calorieën te verbranden snel thuis.

Heeft u training thuis om gewicht te verliezen? Welke oefeningen doe je het liefst? Met ons te delen rechts onder in het opmerkingenveld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha