2 Effectieve Homemade moisturizers voor de droge huid

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 3, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Dagen van ruwe huid zijn niet ver weg. Als uw huidtype droog is, je weet hoe moeilijk het is om je huid goed gehydrateerd in deze periode houden. Hoe zal het zijn als u uw moisturizer thuis deze keer kan maken? Natuurlijk kunt u een product te kopen van de markt, maar de home-based producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn altijd veilig te gebruiken. Sommige crèmes, die we gebruiken tijdens de winter, bevatten schadelijke chemicaliën. Je zult in staat zijn om gemakkelijk af te werpen de elementen bij het maken van een natuurlijke moisturizer voor de droge huid thuis. Om meer toe te voegen, doe een vochtinbrengende crème in huis is niet gemakkelijk. Je hoeft alleen maar een aantal gemeenschappelijke soorten ingrediënten gezellige klaar voor gebruik zijn.

Sommige moisturizers zelfgemaakte vaak gebruikt voor de droge huid zijn afgeleid van natuurlijke ingrediënten, dat we allemaal in onze huizen. Check out hoe je goed gebruik maken van deze ingrediënten om een ​​van deze beste natuurlijke moisturizers voor de droge huid alleen te maken kan maken. Neem wat je meer wilt en geniet van de winter met volle teugen!


Hoe je zelfgemaakte moisturizers voor de droge huid te maken?

Olijfolie:

De voorkeur van veel gezondheidsbewuste mensen, olijfolie is een van de gezondste oliën, lang geleden geaccepteerd. Olijfolie wordt vaak gebruikt bij de bereiding van diverse verrukkelijke recepten. Hier zouden we graag van deze natuurlijke olie te nemen als een vochtinbrengend middel. Je moet op zoek naar een vochtinbrengende crème die zou helpen om de huid royaal hydrateren, zonder te vetten. Olijfolie is de perfecte keuze voor een dergelijke toepassing. Een schat aan antioxidanten, olijfolie is ook effectief om de beschadigde huid en ruw te voorkomen. Daarom kunt u veilig kiezen voor deze natuurlijke olie als een van de beste moisturizers niet alleen tijdens de winter, maar ook het hele jaar door.

Hoe: Wanneer u kiest voor olijfolie voor gebruik als een moisturizer, moet u de verscheidenheid van extra vergine olijfolie voor de beste resultaten te nemen. Deze bijzondere olie bevat geen agent oppervlakte en is uiterst nuttig voor droge huid type. Het is niet noodzakelijk om een ​​combinatie met andere bestandde. Houd het, zoals je uit de winkel hebben gebracht. Masseer zachtjes het hele lichaam voor of na een bad regelmatig tot een radicale verbetering van uw huidconditie ervaren.

Aloë Vera en Kokosolie:

Aloë Vera wordt vaak beschouwd als een wonder van de natuur. Dit kruid wordt gebruikt voor tal van redenen. Sinds genezende infecties aan een deel van het gewichtsverlies diëten zijn, heeft goede, oude Aloe haar aanwezigheid gevoeld over de hele wereld. Het is net zo effectief als een prachtige vochtinbrengend middel. Aloë Vera is de perfecte keuze om uw moisturizer maken thuis, want het is een natuurlijk ontsmettingsmiddel. Als je een lichte infectie of littekens op de huid, die zeker zal verdwijnen na toepassing van Aloë. Ook werkt het goed om de huid toon te verlichten.

De goedheid van kokosolie is niet verborgen voor iedereen. Net zoals aloë en olijfolie, kokosolie is multifunctioneel, gebruikt om vele redenen. Het beste deel van kokosolie is dat het niet kleverig andere oliën. Kokosolie is licht en niet vettig. Als een rijke bron van vitamine E, die een goede vochtinbrenger voor de droge huid. Vanwege de gemakkelijke beschikbaarheid en de economische kosten, mensen gebruikt om kokosolie als een natuurlijke moisturizer wanneer cosmeticamerken de markt te hebben geraakt.

Hoe doen: Hoe Aloë Vera en kokosolie zijn twee even goede hydraterende ingrediënten, kunt u mengen zowel om een ​​zelfgemaakte moisturizer maken. Om dit te doen, eerst verzamelen van een aantal verse bladeren van Aloë Vera en was ze goed. Maal de taaie bladeren tot een dunne pasta van te maken. Meng nu deze pasta lekker met kokosolie. Doe het mengsel in een pot, en houd het uit de buurt van zonlicht.
Dus, ga je naar een van deze zelfgemaakte moisturizers deze winter proberen? Verlaat uw commentaar hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha