2 eenvoudige manieren te bereiden Almond Milk

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 9, 2015 Admin Schoonheid 0 1


Heb je ooit amandelmelk consumeren voordat? Je weet dat amandelmelk is een veel betere keuze dan gewone melk? Zo niet, dan moet je serieus weten de vele voordelen die deze melk heeft. Hou je schoonheid voor gewichtsbeheersing, de manieren waarop de voordelen van amandelmelk you very much!

En wat denk je? Amandelmelk is van twee soorten, en u kunt bereiden op de juiste manier om uw huis! Check out deze post voor de voorbereiding en de geweldige voordelen van amandelmelk!


Langs Soaked Almond Milk:

Ingrediënten:

 • 229-250 gram amandelen.
 • Onderdompeling in water
 • Een vanillestokje essence

Procedure:

 1. U moet de amandelen laten weken voor een nacht, voordat ze kunnen worden gebruikt voor de bereiding. Deze amandelen moeten rauw en ongezouten zijn.
 2. Neem nu al de amandelen in een kop en voeg deze toe aan een blender. Nu giet je vanille-extract en zet de blender. Zorg ervoor dat het goed gemengd is. Vergeet niet om water toe te voegen.
 3. Het kan ook zoet de smaak van de amandelen met de toevoeging van een beetje 'honing aan. Ga zacht voor porties.
 4. Nu moet je amandel stam. Dit is een zeer belangrijke stap die je nodig hebt om te spelen! Zorg ervoor dat u een goede kwaliteit filter. Giet de amandelmelk en de gehakte amandelen zal achterblijven.
 5. Bewaar de amandel melk in de koelkast gedurende 4 tot 7 dagen. U vraagt ​​wat opschudding voordat het wordt gebruikt om doelen te dienen.
 6. U kunt deze amandelmelk te gebruiken voor een hele verschillende doeleinden. Meestal prima met granen en andere gebruiksartikelen.

Onderdompeling snel Almond Milk:

Ingrediënten:

 • Een volledige kopje gedroogde amandelen
 • Water, drie kopjes
 • Een halve theelepel vanille-extract
 • Kokosmelk

Procedure:

 1. Hak de amandelen tot ze zijn dun en fijn gesneden.
 2. Neem nu al die gehakte amandelen en doe ze in een plastic fles.
 3. Voeg 3 liter water aan dezelfde fles.
 4. Voeg een beetje 'smaak aan het door het gieten in een beetje' van kokosmelk en noten.
 5. Voeg nu nog een halve theelepel vanille.
 6. Neem het deeg en roer voor een paar minuten. Nu in de koelkast bewaren. Moet een paar keer schudden per dag.
 7. Gebruik dit voor granen elke ochtend tijdens het ontbijt. Je gaat om van het zonder twijfel!

Voordelen van amandelmelk:

Amandelmelk is steeds zeer populair deze dagen vanwege de geweldige voordelen die het te bieden heeft! De hoge mate van eiwit en calcium maakt een beter alternatief voor koemelk. Het toevoegen van dit om uw levensstijl zal leiden tot een hoop gezonde veranderingen. Laat de kans niet geven! Enkele van de voordelen zijn aangeworven hieronder om u te helpen de voordelen van amandelmelk begrijpen.

Helpt u om uw gewicht te beheersen:

Amandelmelk is ideaal voor iedereen die op zoek om gewicht te verliezen. Een kopje amandelmelk bevat slechts 60 calorieën. Anderzijds, volle melk bevat 102-122 calorieën. Zelfs magere melk heeft meer calorieën amandel.

Houdt hart gezond:

Amandelmelk is rijk aan gezonde vetten die zijn geweldig voor de cardiovasculaire gezondheid. U kunt uw bloeddruk onder controle en houden u mijl afstand van elke hartziekten gerelateerd.

Het maakt je huid mooi:

Amandelmelk kan uw huid gloeien, stralend en mooi. Het zou toepassing op het gezicht en massage voor een paar minuten tot een verandering zien.

Onderhoudt sterke botten:

Amandelmelk is ook bekend om sterke botten te behouden. Als je iemand die ouder amandelmelk niet aanbevelen voor hen weten.

Houdt de spijsvertering On Track:

Als u ooit last van problemen met de spijsvertering, ik weet dat de amandelmelk kan zorgen voor uw gezondheid. Je zult nooit geconfronteerd met problemen zoals constipatie met dit.

Niet te worden gekoeld:

Nu, is dat niet een kracht? U hoeft geen zorgen te maken over het houden van de hele tijd koud. Gebruik het wanneer je maar wilt.

Het is heel gemakkelijk te bereiden:

Het kan worden gedaan op elk moment van de dag, en het zal ook niet lang duren.

Met de stijgende tarieven van zwaarlijvigheid in de wereld, vooral bij kinderen, het toevoegen van een beetje 'van amandelmelk aan uw dieet en levensstijl zal zeker helpen om een ​​verandering te zien. Amandelmelk is zeer eenvoudig te bereiden en is super laag in calorieën. Zoals je leest, is het niet veel tijd voor te bereiden op alle te nemen! Zorg ervoor dat u de amandelmelk binnenkort proberen. Het zal zeker helpen om een ​​verandering te zien!

Ook, vergeet dan niet om een ​​reactie toe te voegen in het vak hieronder. Uw feedback is zeer belangrijk voor ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha