2 eenvoudige manieren om honing en suiker scrub makenUw huid krijgen vaak uitgedroogd? Je voelt alle crèmes en lotions International hebben geprobeerd geven niet de gewenste resultaten? Dus maak je geen zorgen, want we hebben een oplossing voor u! Het is de magische plek en genezing op basis van suiker en honing!

Denk je aan als deze scrub is anders dan alle de beste merkproducten die u gebruikt? Dus wacht niet langer en lees de post - je weet voor u!


Waarom zou je de suiker en honing scrub gebruiken?

Suiker en honing zijn twee natuurlijke ingrediënten. Suiker helpt om het vuil uit de huid. Het zorgt er ook voor dat de huid poriën niet verstopt raken.

Honing werkt als een moisturizer. Het heeft ook geneeskrachtige eigenschappen. Honey levert vitamine B aan de huid, waardoor het niet draaien schilferig. Het helpt ook om te voorkomen dat irritatie van de huid. Nog een andere eigenschap van honing is dat het aanvallen van de bacteriën die huidinfecties veroorzaken.

U kunt de pasta toe te passen op je gezicht of lichaam. Nu nemen we een kijkje bij de voorbereiding van deze beide scrubs!

Hoe te Sugar And Honey Facial Scrub Merk:

Ingrediënten:

 • 1 kopje suiker. Zorg ervoor dat de suiker is kristalsuiker.
 • 1 kopje honing.
 • 2 eetlepels olijfolie.
 • 2 of 3 druppels van een etherische olie (1). U kunt een essentiële olie die is uw favoriet te kiezen.
 • 1 pot. Het schip moet een pint vlek bevatten.
 • 1 grote kom.

Methode:

 1. Neem een ​​grote kom.
 2. Nu, meng alle ingrediënten - suiker, honing, etherische olie en olijfolie.
 3. Meng goed.
 4. Giet de inhoud van de pot met een deksel.
 5. Bewaar de pot in de koelkast.
 6. Zorg ervoor dat de pot is dik.

Hoe toe te passen op het gezicht:

Voor het aanbrengen van de vlek op het gezicht, je gezicht wassen. Anders krijg je misschien een gevoel van irritatie wanneer je de pasta van suiker en honing toe te passen. Gebruik een wasmiddel voor dit doel. Neem de vlek op de vingers en passen op het gezicht. Gelijkmatig je gezicht wrijven in een cirkelvormige beweging gedurende 45 seconden. Laat het masker 20 minuten. Nu, spatten koud water op je gezicht om de vlek te wassen. Wees voorzichtig bij het wassen van je gezicht.

U kunt het effect op het gezicht in de spiegel te zien.

Hoe doe suiker en honing body scrub:

Suiker en honing scrub op je lichaam werkt als een exfoliant voor de huid (2).

Ingrediënten:

 • 1 kopje kokosolie
 • 1 en 1/2 kopjes witte suiker. De suiker moet worden kristalsuiker.
 • ¼ kopje rauwe honing.
 • Etherische olie (een paar druppels).
 • 1 bad voor het mengen
 • 1 eetlepel
 • 1 pot

Methode:

 1. Neem een ​​kom.
 2. Voeg suiker, honing, etherische olie en kokos in het
 3. Meng goed

Uw suiker scrub is klaar!

U kunt de vlek van de gave te gebruiken om een ​​goede vriend of een familielid. Neem de pot en vul deze met de vlek. Om de vlek te slaan, gebruik dan een fles luchtdicht. Er wordt gezegd dat het laatst voor bijna twee maanden.

Met deze vele kwaliteiten in je nieuwe crème zeker is om de verandering die we zoeken in je huid te brengen. Als een pakket gezicht scrub helpt om uw gezicht kijken gevoed. Hoe het lichaam scrub, de pasta van honing en suiker reinigt (huid) van onzuiverheden, terwijl het houden van het gehydrateerd.

Hopelijk dit artikel helpt u zich te ontdoen van uw droge, schilferige huid, natuurlijk. Als u weet van een andere kwaliteit honing en suiker scrub biedt de huid, niet delen met anderen in het forum. Er is een reactie vak hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha