2 eenvoudige manieren om bietensap te bereiden voor gewichtsverliesFoto: Shutterstock

Heb je ooit bietensap gehad? Nu, voordat je een grimas te starten (zoals bietensap bittere smaak) moet je dit bericht lezen. Omdat bietensap heeft voordelen kan letterlijk te elimineren het grootste deel van de gezondheid van kwalen die u lijdt nu (als je hebt).

Volgende zijn de voordelen van rode biet en het sap. Lees ze en zeg hallo tegen de wondere wereld van gezondheid en welzijn!


Voordelen:

 1. Bieten zijn rijk aan foliumzuur, mangaan. Bieten bevatten ook kalium, ijzer, koper, magnesium, zwavel, calcium, silicium, en choline.
 2. Onderzoek heeft aangetoond dat bietensap gevechten dementie, voorkomt hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk en regelt zelfs de niveaus van suiker in het bloed.
 3. Bietensap is een aanvulling briljante oefening. Stimuleert de oxygenatie van de spieren, die helpt om de hoge intensiteit oefeningen weerstaan.
 4. Bietensap heeft krachtige antioxidanten, anti-inflammatoire en kenmerken fungiciden.
 5. Bietensap is bekend een effectieve remedie voor de problemen van jicht en galblaas. Het helpt ook de controle homocysteïne, verbetert regulerende maagzuur en vermindert cholesterol. (1)
 6. Het geeft verlichting van een aantal gezondheidsproblemen zoals artritis, hartziekten, kanker, nierstenen, spataderen, oogproblemen en arteriosclerose.

Dus, we weten waarom en hoe het bietensap is gezond en wat is boordevol voedingsstoffen. We weten ook dat het een bittere smaak. Wat ze niet weten is hoe effectieve manier om gewicht te verliezen!

We verkennen deze bijzondere eigenschap van bietensap!

Rode bietensap is vol gezonde voedingsstoffen en kleine hoeveelheden calorieën. Het heeft veel vezels en zorgt ervoor dat je maag vol is. E 'dan een keuze ideale voeding voor degenen die proberen om gewicht te verliezen. Met bietensap helpt lager gewicht, waardoor een lage aantal calorieën per portie. Een ander kenmerk van bietensap is de effectiviteit ervan als een aanvulling oefening. Bietensap helpt om kracht en uithoudingsvermogen, die op zijn beurt zorgt ervoor dat je langer kan uitoefenen en meer calorieën verbranden te verhogen. (2)

Dit is als het bietensap kan helpen gewicht te verliezen. Er is geen onderzoek te bepalen of het bietensap actief alleen vet verbranden. De conclusie is dat het helpt om gewicht te beheersen en kunnen worden gebruikt als vervanging van voeding voor mensen die proberen om gewicht te verliezen. Wat het niet kan doen is de fysiologische gewichtsverlies veroorzaken. (3)

Zoals bietensap is niet echt lekker, mensen vaak combineren met andere groenten te zijn bittere smaak te ontkennen. Enkele van de populaire recepten bietensap zijn zoals hieronder!

Selderij en bietensap:

Wat heb je nodig?

 • 5-6 stengels bleekselderij
 • 1 kleine bieten, in blokjes gesneden
 • 1 kop gehakte spinazie
 • Een bos van koriander
 • 1 theelepel zeezout

Hoe ga je doen?

 1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine.
 2. Blend voor ongeveer 2 minuten en strooi er een kleine hoeveelheid citroensap.

Deze bijzondere sap helpt het lichaam te ontgiften en afval, en fungeert als een goede cleanser. (4)

Wortel en bietensap:

Wat heb je nodig?

 • 1 kleine bieten, in blokjes gesneden
 • 2-3 grote wortelen, bij voorkeur gehakte
 • 1 stengel bleekselderij

Hoe ga je doen?

 1. Doe de ingrediënten in een keukenmachine gedurende ongeveer 5 minuten.
 2. Strooi er een beetje 'zout en voila, en is klaar.

Dit mengsel levert antioxidanten, beta-caroteen en vezels noodzakelijk voor het lichaam. (5)

Bietensap is dan ook een van de gezondste voedingsmiddelen die u kunt hebben. Echter, het drinken van bietensap kan de urine te maken en uitwerpselen roodachtig. Dit is normaal, en je moet niet in paniek als het zich voordoet.

Laat het ons weten als er andere voordelen van bietensap die je maar kunt bedenken! Deel uw gedachten in de commentaren hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha