2 Amazing Red Nail Art Tutorial met gedetailleerde stappenRood is een klassieke kleur nagel en in het oog springende. Dit is de kleur van de keuze voor veel fashionista's om verbazingwekkende manicures te creëren. Sporting gewoon een normale kleur te werken met de kleding kan erg saai. Zou altijd fascinerend als we proberen een aantal creatieve dingen op de nagels in deze nieuwe trend. Het is heel goed mogelijk om verschillende ontwerpen nail art rood passen perfect bij je rode kleren en dan pronken voor uw volgende partij op te richten.

Vandaag, ik ga u eerst tonen twee verschillende rode nagel arts.The is een bloemig nail art rood en de andere is zeer eenvoudig maar stijlvol rode nail art.


Red Nail Art Tutorial

A. Rode bloemen nail art:

U kunt deze nail art te dragen voor de traditionele gelegenheden en ook voor bruiloften. Dit kan heel goed gaan met rode kleren en witte sari zware of netwerk. Dit vereist slechts één hand op de vrij gaan waar u een aantal ontwerpen en natuurlijk een investering van tijd kan trekken.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Een huidskleur nagellak
 • Rode nagellak
 • Acrylverf in roze en wit
 • Een borstel nail art
 • Transparant glazuur

Stap 1:

Gebruik basislaag, omdat het beschermt de nagels tegen de schadelijke effecten van acrylverf. Als uw nagels zijn gevoelig voor chippen of breken, dan is de primer zal meer bescherming te bieden. Eenmaal gedroogd, gebruikt u twee lagen nagellak van gekleurd leer. Volledig laten drogen.

Stap 2:

Zodra de grondlaag volledig is opgedroogd, nu 2 lagen rode glazuur van toepassing. Volledig laten drogen.

Stap 3:

Gebruik nu de nail art borstel en witte acrylverf. Gebruik deze kleur om onregelmatige bloemblaadjes in verschillende hoeken van de nagels te maken. Geen behoefte om een ​​compleet ontwerp bloem te ontwikkelen. Verwijzen naar de foto hierboven.

Stap 4:

Maak sommige modellen meer bochten zoals die van varens bladeren en sommige punten met de punt van een tandenstoker. Het is niet nodig om een ​​bepaald patroon of een regel voor deze volgen. Je moet naar de modellen te tekenen, zodat ze in de lege plekken op de nagels te vullen, maar lijken niet te onhandig.

Stap 5:

Volgende gebruik van de kleur roze acryl vul de binnenkanten van de bloemblaadjes en de centra van de bloemen.

Stap 6:

Tot slot, neem een ​​tandenstoker en witte acrylverf. Doe wat witte stippen met de punt van de tandenstoker in het midden van de bloemen. Uw nail art is voltooid. Laat drogen dit zeer goed en pas dan één of twee lagen van een goede jas van hoge kwaliteit toe te passen.

Ik hoop dat je dit mooie bloemen rode nail art les vond.

B. Gemakkelijk klasse nail art rood en zwart:

Dit is zeer gemakkelijk te doen en minder van nail art ontwerp dat u kunt sport met feestjurken modieuze als club dragen korte jurkjes of andere tijdrovend.

Noodzakelijke dingen:

 • Basislaag (optioneel)
 • Een glazuur van huidskleur
 • Een rode glazuur
 • Een zwart email of zwart acrylverf
 • Een borstel nail art dunne
 • Een transparante top coat

Stap 1:

Breng een laag van een perfecte huid gekleurde glazuur. Eenmaal droog, twee lagen aanbrengen van rood email. Volledig laten drogen.

Stap 2:

Neem nu een beetje 'zwart email in een palet. Gebruik de borstel nail art aan het ontwikkelen van een driehoekige ontwerp komt uit de wortels van de nagels en eindigt in puntige koppen aan de uiteinden van de nagel. Als je problemen hebt het tekenen van de design met zwart email hebben, dan kunt u zwarte acrylverf gebruiken voor dit. De kans om te corrigeren eventuele onvolkomenheden zijn gemakkelijk als je acrylverf gebruiken. Uw ontwerp is voltooid. Laat dit goed drogen en 2 lagen koppen.

Ik hoop dat je deze twee tutorials genoten! Ja, welke van deze zou je als rode nagel kunst te dragen voor de gelegenheid komen of partij? Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha