1980 Homemade Costume IdeeënBoordevol street dansers, punkers, misdaadbestrijding duo-pastel dragen, de Brat Pack en meisjes werken schouder-gewatteerde halen de koffie in het kantoor, 1980 heeft geen tekort aan inspiratie voor kostuum ideeën absoluut schandalig. Bij elkaar gooien van een 80s zelfgemaakte kostuum vereist slechts een korte reis rond de lokale tweedehands winkels voor een aantal twijfelachtige modus, evenals een reis door het gangpad apotheek goedkope, cheesy make-up en een karrenvracht aan gel en haarlak.

Kleding en Accessoires

Of u nu kiest voor een chique kant gotische Madonna, stijl pastel "Miami Vice", of de ballerina look door Olivia Newton-John's "Let's Get Physical" video, contact spaarzaamheid winkels voor een schat aan '80 verwerpt. Meisjes gaan voor Madonna-punk kan een overvloed van kostuum juwelen nemen, riemen in leer en kant bezaaid alles, moet worden gecombineerd met combat boots en een denim jasje gescheurd-up. De danser ziet er pseudo-atleet is zo simpel als het gooien van een trui binnenstebuiten met de kraag uitgesneden over een paar panty's overgoten met multi-gekleurde beenwarmers.

Voor jongens, een T-shirt neon of pastel kleuren onder een witte blazer met de mouwen omhoog gedrukt geeft de essentie Crockett en Tubbs van "Miami Vice". U kunt een mannelijker '80 Rambo-geïnspireerde outfit door het dragen van een T-shirt met de mouwen afgesneden, samen met de opgerolde jeans, Ray-Ban zonnebril en een rode bandana gedragen als een hoofdband.


Haar

Big hair '80 had zowel jongens als meisjes aan liters producten oplopen tot hun lokken zo hoog mogelijk te krijgen. Hairsprayed gekrulde pony onder een hoek van 90 graden waren vrijwel een vereiste voor het haar in de mode voor vrouwen in de jaren '80. De manen geblazen-out gekoppeld aan de rand had het grootste deel van de meisjes die hun haar-picks dragen in hun achterzak om de pluisjes zo hoog mogelijk te houden.

De mannen waren net als haar geobsedeerde, met lange vezelige strengen "haarband" rockers aan hoofdeinde glad haar-gel-gematteerd preppy set. De typische kapsel om uit de tien jaar moet worden toegeschreven aan de mannen van mul-liefhebber met "zaken aan de voorkant en partij in de rug." Een goedkope pruik met lang haar poofed uit als een rocker of een onderbreking van een mul is de beste manier om de look "80s man" zonder naar de kapper te krijgen.

Uitdrukkingen

Geen kostuum is compleet zonder het jargon "als, helemaal geweldig" Ik vang je tijdens het dragen van het. Penseel op de lingo knoestige en trek de stekker totdat de gasten zijn klaar om te worden mond gesnoerd met een lepel. Een deel spuwen jargon van het decennium, komen gewapend met de dialoog van enkele van de klassieke jaren '80 film als "Hier is mijn indruk van het leven in het grote huis van Bri," speech door Judd Nelson geleverd als Bender in "The Breakfast Club" . Voor degenen die niet monologen weet nog wel, redden een handvol korte zinnen typerend voor de jaren '80 films als "wax on, wax off" van "The Karate Kid", "Goonies Never Say Die", of - "Pretty in Pink "- -" het meisje was, is en zal altijd nada ".

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha