1960 Bollywood Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen & Pictures1960 is een tijd dat ik eens zou bezoeken. Hair Styles gezwollen en mollige vrouwen werden mooi en sexy beschouwd, in tegenstelling tot vandaag. De stijl en make-up gedragen door Bollywood actrices zijn zeker een inspiratie voor iedereen. De 1.960 eisers hadden onberispelijke, eerlijk, gloeiende huid met dikke wenkbrauwen en dikke eyeliner gevleugelde gedefinieerd durf dat letterlijk maakte de grote ogen doen al het praten.

Bollywood 1960 Geïnspireerd Eye Make-up Tutorial:

Oude Bollywood acteurs klasse hebben altijd een genot om te zien geweest. Verlangen om deze 1960 klassieke Bollywood glamour look recreëren, maar niet zeker hoe? Geen probleem, hier is een eenvoudige stap voor stap geïnspireerd op de 1960 Bollywood-stijl make-up, speciaal voor jou!


Stap 1:

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Deze stap zal helpen om de controle van droge plekken, die kunnen optreden na het aanbrengen van concealer te behouden. Dan, neem een ​​volledige dekking concealer om donkere kringen te verbergen en een vlekkeloze basis te creëren. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

We beginnen 1960 oog make-up. Vul de wenkbrauwen met een matte zwarte oogschaduw in een dikke, vollere manier om 1960 make-up stijl repliceren. Dan, breng dan een romige basis van uw ooglid gebied om pigmentatie lichter worden en dat de vitaliteit van het ooglid oogschaduw later toegepast. Dan voorzichtig vlekken de romige basis met een borstel en het aanbrengen van een stijve platte oogschaduw oogschaduw crèmekleurige ondoorzichtig op. Hier heb ik gebruik gemaakt van de Dag van Elf op het Strand voor oogschaduw palet oogschaduw crèmekleurige ondoorzichtig.

Stap 2:

Neem een ​​doffe oranje-bruine oogschaduw op te treden als een kleur overgang voor uw gebied fold en start het definiëren van uw regio vouw. De vouw is waar het oog buigt en zit in een stopcontact. Deze stap zal dimensie toe te voegen en brengen van uw vouw gebied om de illusie van diepe ogen te geven. Hier gebruikte ik de matte blush Kryolan in mokka als oogschaduw.

Dan, neem een ​​matte bruine oogschaduw en beginnen om de vouw iets sterker dan de vorige stap te definiëren om meer diepte aan uw ogen als 1960 Bollywood-stijl is alles over het hebben van de ogen diep en groot. Deze stap kan worden bereikt door een borstel mengen zacht en imiteren wisser beweging door de bocht gebied van de ogen. Ik gebruikte het palet oogschaduw mokka Avon voor de middellange matte bruine oogschaduw.

Stap 3:

Blending is de sleutel tot een make-up stijl. Gebruik een borstel fusion iets groter en polijsten alle randen door beide oogschaduw toegepast in de vorige stap. Gebruik korte cirkelvormige bewegingen en voorzichtig mengen de randen voor een natuurlijke look spread voor de ogen.

Stap 4:

Dan, breng dan een witte of crèmekleurige blote oog potlood aan de waterlijn om je ogen te openen en geven de illusie van de ogen zo groot als de actrices van Bollywood 1960. Hier, ik gebruikte het blote oog potlood Oriflame. Ik raad het gebruik van wit gekleurde potloden oog voor eerlijker huidtinten en bruin naakt of aansteker voor medium huidtinten donkerder.

Stap 5:

Eyeliner is de hoofdpersoon van deze make-up look. Neem een ​​gel liner in zwarte of donkere vloeibare eyeliner en beginnen met het tekenen van een lijn erg dik. Langzaam vleugel voering in een abrupt einde. Dan trek je een lijn parallel aan de onderste wimperlijn om een ​​dubbele eyeliner look te creëren. Hier, ik gebruikte de zwarte eyeliner Kryolan.

Trek een dikke zwarte eyeliner op de onderste wimperlijn te sterk te definiëren. Hier, gebruikte ik de kajal Lotus Herbals in Black. Deze stap zal een grotere diepte en dimensie toe te voegen aan je oog make-up. De meeste spelers hebben niet aan de 1960 laag en de bovenste wimperlijn aan te sluiten op de binnenste hoek van het oog. Dus terwijl het uitlijnen van de onderste wimperlijn om te beginnen met een derde van je ogen, zoals weergegeven in de afbeelding. Wijs dan het gebied van de traanbuis met een matte crème oogschaduw op te zoeken en geven de illusie van grote ogen.

Deze dramatische look, vind je niet? Probeer deze oog make-up geïnspireerd op de Indische diva's van 1960. U kunt deze look voor speciale evenementen zoals bruiloften sport. Het is zeker om grote aandacht te krijgen.

Vond je deze tutorial? Laat uw antwoorden niet met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha