19 beste voordelen en het gebruik van kalk water aan de huid, haar en gezondheidWie houdt niet van gezond en mooi te zijn? We willen allemaal een gezonde, gloeiende huid en glanzend haar. Maar hoeveel van ons echt weten de ongelooflijke voordelen van de verschillende natuurlijke stoffen die gemakkelijk beschikbaar zijn? Nou, kalk is een van deze uitstekende natuurlijke ingrediënten, die wordt geleverd met een hoop voordelen. Wanneer het sap gewonnen uit verse kalk gemengd met water, wordt het nog voordeliger. In dit artikel bespreken we de vele voordelen van kalk water.


Voordelen Lime water:

Voor uw gemak hebben we splitsen deze in drie grote categorieën van gezondheid, huid en haar.

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Chris Conway, Hilleary ...

Voordelen van Lime Water for Health:

Begin uw dag met een glas verse limoen water kan u beschermen tegen veel gezondheidsproblemen ziekten. Wilt u weten hoe? Daar gaan we:

Kalk water is de beste oplossing om de prestaties van uw spijsvertering op natuurlijke wijze te verbeteren. Als u last heeft van brandend maagzuur of een opgeblazen gevoel, kan een glas warme kalk water enorm helpen bij het wegwerken van indigestie en abdominale gas.

Als het gaat om het lichaam natuurlijk te reinigen, kan er niets beter dan een glas van kalk water zijn. Het elimineert alle giftige stoffen uit uw bloed en verjongt je helemaal.

Het bevat veel vitamine C, die fungeert als een antioxidant en bestrijdt schadelijke vrije radicalen de aanzienlijke verhoging van het niveau van cholesterol in het lichaam voorkomen. Daarom cholesterol accumulatie in de binnenwanden van de bloedvaten en het gehele cardiovasculaire systeem blijft goed.

Het hoge kaliumgehalte van kalk is essentieel om de bloeddruk te beheersen. Dus, consumeren kalkwater dagelijks essentieel om van hypertensie of hoge bloeddruk blijven.

Vitamine C is een van de belangrijkste voedingsstoffen die een impuls aan het immuunsysteem kan geven. Als kalk het water bevat voldoende hoeveelheid van deze vitamine, kan regelmatige inname van dit resulteren in een sterker immuunsysteem.

Goede weerstand is de eerste en belangrijkste eis moet worden voldaan om een ​​ademhalingswegen audio te verkrijgen. Kalkwater kunt immuniteit grotendeels, die helpt bij het einde aan koude, hoest, griep, keelpijn, etc. op afstand te houden te verbeteren.

Vrije radicalen niet alleen invloed op de gezonde cellen in je lichaam, maar veroorzaakt ook pijnlijke ontsteking in veel gewrichten. Hier komt het belang van kalk water. Vitamine C aanwezig zijn in dit brouwsel kan wonderen doen voor mensen die lijden aan acute kloppende en tederheid veroorzaakt door artritis of reuma.

Jicht patiënten kunnen ook worden geprofiteerd door kalkwater. De ziekte is het gevolg van een overmatige ophoping van urinezuur schadelijke en vrije radicalen in het lichaam van water en kalk is nuttig bij het behandelen van beide. De in de drank flavonoïden dient het doel van een ontgiftende en urinezuur geëlimineerd door het interne systeem, terwijl functioneert vitamine C als vrije radicalen.

Vers kalkwater versnelt de vorming van urine citraat in het lichaam, waardoor ontleding nierstenen en vermijdt de productie van nieuwe kristallen tegelijkertijd.

Zoals eerder vermeld, de aanwezigheid van kalium hoog kalkwater. Is vooral nuttig om afvalstoffen uit de nieren, urineblaas handhaven gifvrij, het vermijden van de abnormale groei van de prostaat, het verwijderen kalkaanslag van de urinewegen, enzovoort.

1 Volgens wetenschappers de kalk effectief in bescherming tegen kanker enigszins. Het bevat enkele verbindingen genaamd limonins en kaempferol, die de vruchten transformeert in een goede anti-carcinogeen. Kaempferol bevordert de celdeling geregeld, terwijl limonins vechten tegen de borst, mond, longkanker, colorectale, huid en maag kanker aanzienlijk.

1 De huidige in kalk flavonoïden zijn verantwoordelijk voor zijn antiseptische en antibiotische eigenschappen. Dus, drink kalk water elke dag in de ochtend kan u helpen uit een aantal infecties weg te blijven.

1 limoen water is een echte zegen voor mensen met overgewicht. Dankzij de nul vet, nul cholesterol en weinig calorieën, het is altijd ideaal om snel en effectief afvallen.

1 Veel orale problemen, zoals acute pijn in de tanden, slechte adem, bloedend tandvlees enz. Kan worden genezen door het water consumptie van verse limoen op een regelmatige basis.

Voordelen van Lime Water voor de huid:

Waarom geld uitgeven aan het kopen van dure huidverzorgingsproducten als je kunt krijgen al die voordelen kalkwater? Hier krijg je een voorproefje van wat u kunt genieten door te kiezen voor deze magische mengsel:

1 Drinkwater kalk is een geweldige manier om uw leeftijd te herstellen. Geladen met antioxidanten, verhindert vrije radicalen beschadigen huidcellen en herstelt schade door UV-stralen tegelijkertijd. Als gevolg hiervan, krijg je de jonge huid, op zoek naar een langere periode.

1 Lime water helpt om te houden van de huid gevoed en gehydrateerd, waardoor verschillende problemen zoals rimpels, droge huid, vlekken, vlekken, huiduitslag, enz. Vitamine C-gehalte van kalk is zeer efficiënt in het ontgiften van het bloed en maak uw interne systeem schoon verminderen. Verder verzacht de spijsvertering procedure, die de absorptie van essentiële voedingsstoffen uit de cellen vergemakkelijkt. Dit alles impliceert een gezonde huid, duidelijk en helder.

1 limoen water kan de huid toon te verbeteren voor een groot deel. Regelmatig nemen synthetiseert een eerlijk bedrag van collageen in je lichaam, die de huid strakker en geeft u een kijkje zacht en afgezwakt.

Voordelen van Lime Water voor haar:

U kunt ook de kalk water te drinken om het haar sterk en glanzend te krijgen. Hieronder vindt u een aantal grote voordelen voor het haar van dit mengsel:

1 dagelijkse inname van kalk water helpt om uw behoefte aan vloeistoffen voldoen. Reduceert roos, die uiteindelijk bijdraagt ​​tot het ernstige probleem van haarverlies te bestrijden.

1 voortijdige vergrijzing van het haar kan worden behandeld met kalk water met succes. Regelmatige consumptie van kalk geeft glans en zachtheid aan uw haar.

Ik hoop dat deze informatie was nuttig voor u. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha