18 Voordelen van Betony drugs voor huid, haar en GezondheidAls je ooit een bezoek aan New York, kunt u proberen een maaltijd in een beroemd restaurant genaamd Betony. Maar dit is niet een beoordeling van een restaurant! Het restaurant ontleent zijn naam aan een eetbare plant. Dus, laten we eens kijken Betony - het gras!

Betony, wetenschappelijk bekend als betony Betonie of Betonica, is een eetbare plant, waar talloze geneeskrachtige eigenschappen. Het gebruik ervan als een afrodisiacum en slijmoplossend is al eeuwen bekend. Geladen met een groep van actieve ingrediënten zoals alkaloïden, saponinen en looistoffen, Hout Betony, zoals het genoemd wordt, is een kalmerend middel fantastisch, ontspannend, stimulerend en kalmerend middel. Geen wonder dat het op grote schaal wordt gebruikt om de hygiënische omstandigheden, zoals diarree, bronchitis, nierstenen, hartkloppingen, menstruatiepijn, en astma te behandelen.


Ben bewonderd om zijn zenuwstelsel en stimuleert het cardiovasculaire systeem eigenschappen, heeft het kruid een deel van de traditionele geneeskunde rond de wereld en werkt als neurasthenisch, lever tonic, emmenagogue, antipyretica, analgetica, anti-inflammatoir middel, febrifuge , antiseptisch, anti-zuur en anthelmintica, een paar te noemen.

Hout Betony voordelen voor de huid:

Geneest snijwonden en blauwe plekken:

De antiseptische eigenschappen van dit kruid laat het worden gebruikt als een natuurlijke remedie voor snijwonden en kneuzingen. Samen met het houden van infecties uit de buurt van de getroffen site, maar ook zorgt voor een snellere genezing en verlicht de pijn.

Faciliteert huid inflammatoire aandoeningen:

De anti-inflammatoire werking van dit kruid is een zegen voor de diverse ontstekingsaandoeningen die de huid, waaronder eczeem beïnvloeden. Samen met kalmerende ontsteking, dit kruid vermindert roodheid en flare-ups. Als u last heeft van jeuk, kan betony gras het antwoord op uw gebeden.

Rijk aan antioxidanten:

Betony is een potentiële bron van antioxidanten, waardoor u gebruik ervan om vrije radicalen weg te vangen uit het lichaam te maken. De mindere van schade door vrije radicalen, hoe jonger je eruit zal zien.

Hout Betony Voordelen voor haar:

Helpt met schurft en dermatitis:

De antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid zorgen voor een snelle verlichting van schurft en dermatitis invloed zijn op de hoofdhuid. Maar gebruik een sterk afkooksel om haar te wassen.

Natuurlijke geneeswijzen voor luizen:

Als een parasticide, topisch worden toegepast op de hoofdhuid te ontdoen van luizen. Infecties veroorzaakt door luizen ook genezen dankzij de antiseptische aard van dit kruid.

Dye grijze haren:

Rinse Betony is een remedie goed geadviseerd om de gele hoogtepunten, grijsharige verwijderen.

Voordelen Hout Betony gezondheid:

Zeer effectief koortswerend middel:

Betony Hout is een effectieve oplossing voor hoge kwaliteit koorts en hoofdpijn verbonden. Verbetert de bloedcirculatie, geeft je stofwisseling een beetje bal, ontspant de spieren, en vergemakkelijkt de koorts.

Krachtige Pijn easer:

Helpt bij het bestrijden van pijn door interactie met de zenuwen in de getroffen regio en het verbeteren van de bloedtoevoer naar dat deel. Het kruid werkt als een pijnstiller en pijnstillend, wat betekent dat het kan topisch worden aangebracht op het getroffen gebied in de vorm van een kompres of zalf.

Helpt te overwinnen Hangover en Hysteria:

Een fantastische kruiden kalmerend middel, betony is een effectieve remedie voor kater en hysterie. Rustig en kalm geïrriteerde zenuwen en spieren, verlicht hyperactiviteit, stress en spanning. In een notendop, deze geweldige kruid biedt immense opluchting van hartkloppingen, epileptische aanvallen en paniekaanvallen.

Helpt met slaapstoornissen en depressie:

Omdat het een natuurlijke milde kalmerende middel, kan Betony worden gebruikt om u te helpen volledig te ontspannen. Zodra de geest en het lichaam kalmeert, slapen langzaam ingrijpen. Het is ook gebruikt als een agent van de stemming verbeteren en vergemakkelijkt het pessimisme en angst geassocieerd. In plaats van popping anti-depressie medicijnen, is het altijd het beste om te gaan natuurlijk met Betony.

1 Houdt Krampen in Bay:

Rijkelijk gezegend met krampstillend eigenschappen, dit kruid is een goede manier om je spieren te ontspannen. Dit is de reden waarom het ook gebruikt in gevallen gezichts neuralgie en hersenverlamming.

1 Natuurlijke remedie voor verschillende hoofdpijn:

Betony biedt zorg van verschillende soorten hoofdpijn, waarin muziek aan al degenen die last hebben van terugkerende hoofdpijn zou moeten zijn! Dit kruid kan verlichting van alle vormen van hoofdpijn, zelfs degenen die zijn geactiveerd als gevolg van angst of zenuwaandoeningen. Studies uitgevoerd door kruidendokters suggereren dat regelmatig gebruik van dit kruid gevallen van hoofdpijn veroorzaakt door migraine en sinus problemen te kunnen verminderen.

1 versterkt en stimuleert de spijsvertering:

Betony hout eeuwenlang gebruikt om de gezondheid van het spijsverteringskanaal verbeteren. Samen met het houden van uw darmen gezond, dit kruid biedt ook verlichting van diverse maag-aandoeningen, met inbegrip van gastritis, indigestie, brandend maagzuur, constipatie, opgeblazen gevoel en winderigheid. Het potentieel om de eetlust niveaus te stimuleren. De maag-eigenschappen van dit kruid versterkt de maag en faciliteert diverse angsten ervaren door de buik, zoals pijn koliek.

De laxerende en anti-helmintic van dit kruid helpen bij het ontgiften van het lichaam, terwijl de verdrijving van wormen darmen en ingewanden. Omdat het een laxeermiddel, fungeert ook als een behandeling voor constipatie.

1 Vergemakkelijkt aandoeningen van de luchtwegen en versterkt het ademhalingsstelsel:

Een natuurlijke slijmoplossend, betony helpt bij het elimineren van de bovenste luchtwegen verstopt met slijm door koude, hoest, astma, sinusitis, bronchitis, en/of griep. De antispasmodic actie vergemakkelijkt gespannen spieren en ontspant spasmen ervaren chronische aandoeningen. Het helpt ook om de algemene gezondheid van de luchtwegen verbeteren.

1 Voor de cardiovasculaire gezondheid:

Betony heeft het potentieel om bloeddruk in het lichaam te verlagen en blijft houden. Bovendien stimuleert ook en verbetert de werking van het hart en versterkt het. Het beschermt het hart van de aanval van de verschillende omstandigheden de gezondheid, met inbegrip van trombose en atherosclerose.

1 Voor de gezondheid nierfunctie:

Deze eetbare kruid is een natuurlijk diureticum. Het startsein voor de productie en uitscheiding van urine en is ideaal voor gebruik als een natuurlijke remedie voor nieraandoeningen assortiment, waaronder stenen.

1 Voor vrouwen:

Vrouwen kunnen het gebruik van dit kruid om premenstruele aandoeningen te verlichten maken. Omdat het een natuurlijke relaxerend, kalmeert het zenuwstelsel en de spieren, die geïrriteerd krijgt tijdens de premenstruele periode. De anti-krampachtige eigenschappen van dit kruid is nuttig als spierverslapper en spasmen ervaren tijdens de menstruele cyclus verminderen. Zijn natuurlijke kalmerende eigenschappen kunt u heerlijk slapen, verlichten vermoeidheid.

1 natuurlijk afrodisiacum:

De wortel van deze plant is een afrodisiacum goed gewaardeerd,. Gewoon fijn raspen en toe te voegen aan voedsel aan de 'mood' te krijgen!

Hout Betony Gebruikt:

U kunt betony gebruiken als thee, capsules, infuus, of kleurstoffen.

  • Voor infusie of thee, moet je mengen in 2 theelepels gedroogde Betony bladeren in 200 ml heet water. Houd apart en geniet na 10 minuten.
  • Bij gebruik als een capsule, de aanbevolen dosering is 2 capsules met 200 ml water twee keer per dag na de maaltijd.
  • Voor verven, de dosering 4 ml driemaal daags.

Een woord van waarschuwing:

Er is onvoldoende bewijs om de voordelen van betony ondersteunen. Er zijn omstandigheden waarin moet de toepassing van dit kruid vermijden.

  • Omdat het een anti-hypertensieve, moet je niet deze te gebruiken met de bloeddruk medicatie.
  • Er zijn geen studies over het effect van dit kruid op zwangere vrouwen en het geven van borstvoeding. Om op de veiliger kant, vermijd het gebruik van dit kruid als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Hoewel dit kruid heeft een reeks voordelen, is het altijd raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u kruiden betony. Vond je dit artikel nuttig? Deel uw mening met ons in de comments hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha