18 Tips voor het verzorgen van uw gekleurd haarCC licentie (BY) flickr foto gedeeld door TheChanel

Een heleboel mensen kleuren hun haar vandaag, strepen van helder rood of blond of ze te markeren met een volledige dekking tot een fashion statement te maken, of soms gewoon om die grijze gênant te dekken. En deze zijn er talrijke mogelijkheden haarkleuring op de markt.

Maar helaas allemaal bevatten ammoniak, een chemisch bleekmiddel, die verantwoordelijk is om je haar droog en breekbaar te maken.


De ammoniak is belangrijke maten haarkleur dat de absorptie van de moleculen van kleur helpt uit de cortex van het haar. Maar beurt absorbeert alle vocht uit het haar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Richard Riley

cc een licentie (BY) flickr foto gedeeld door Een tuin Waltz

Dus nu kijken naar enkele van de suggesties van de pre en post kleurstoffen om schade aan je haar, die op zijn beurt helpt bij het gemak van onderhoud te voorkomen.

Meer tips favoriete haarverf:

Hier zijn enkele tips om haar favoriete kleur voor u te volgen voordat je je haar gekleurd:

Schaduw selectie:

Keuze van de kleur is het moeilijkste deel van de haarkleuring. Vooral als je gaat om het te doen thuis. Omdat de kleur, zoals deze op de kleur doos, en de manier waarop je ontdekken op je haar lijkt, het is zo anders. Bijvoorbeeld, de as plat is rood licht, de goud messing. Het beste is om de tinten die neutraal of warm zijn kiezen. De zachtere de naam, hoe zachter het resultaat.

Patch Test:

Doe altijd een patch-test als je haarkleuring thuis. Dit zal ervoor zorgen dat je niet allergisch bent voor dit product. En als er een reactie, verander dan het merk.

Combinatie juiste formule:

U moet beslissen of u wilt kleur permanent of semi-permanent. Een semi-permanente kleur zal in ongeveer 20 wassen van het haar of zo te wassen. Dus zorg ervoor dat de kleur doos zorgvuldig te lezen. Besteed aandacht aan de instructies om de juiste formulering gewenste krijgen. Correct formuleren zal u helpen om de kleur voor zo lang als je wilt dat het laatste.

Zorg Pre-color:

Er is een reden waarom voor een paar mensen van kleur langer en beter duurt. U dient aandacht te besteden aan de zorg voor een pre-kleur. Altijd diep conditie van je haar. Probeer wat haar maskers en geen chemicaliën gebruiken voor ten minste 1 maand voorafgaand aan de kleuring. Dit helpt schade overtollige kleur voorkomen. Het helpt ook om te vernieuwen en revitaliseren het haar van de schade die al heeft geleden als gevolg van de warmte, stijl en ga zo maar door.

Maak uw Beheersbaar Haar:

Het krijgen van een goede knipbeurt of trimmen, zodat je haar is beheersbaar en hebben geen gespleten haarpunten.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Brett jordan

Conditie van je haar:

Voorwaarden diep haar om de juiste kracht en volume te verhogen. Meng het ei, banaan en yoghurt in gelijke hoeveelheden. Solliciteer dit pakket op je haar en houd het voor een uur. Spoelen met een milde shampoo. Dit is een groot huis remedie voor lokken glad en zacht en zal hen goed te conditioneren.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door publicdomainphotos, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door epSOS .de

Kleur op Non-shampoo Haar:

Als je gaat om je haar te kleuren vandaag, zorg ervoor dat je geen shampoo gedurende ten minste twee dagen voor. Dit helpt om de natuurlijke oliën uitgescheiden door de leer set te houden. Dit kan eenvoudig gedaan worden om onze haarwortels beschermen tegen schade ernstig kleur. U kunt vertellen welke de intensiteit van de schade regelt.

Zelfs Toepassing:

U wilt een haarkleur nog steeds op zoek. Gebruik altijd een grove kam om de kleur gelijkmatig secties van toepassing. Maak niet de fout klopte de brokken van kleur, het verspreiden mengsel hier en daar niet te maken. Start vanaf de wortels gelijkmatig en ga naar het einde. Een applicatie is ook noodzakelijk om een ​​mooie haarkleur te krijgen. Je zal zeker niet willen dat een donkere vlek hier en daar een aansteker.

Go For Professional Coloration:

Als het mogelijk is, dan ga altijd naar een salon of krijgen een stylist om kleur haar als ze weten dat de beste technieken om dit te doen. Professionele hulp is altijd beter dan om het alleen te doen thuis.

Vermijd Mess:

Eén van de nadelen van haarkleuring is de verwarring creëert. Om verwarring in de gehele rug te voorkomen (terwijl het kleuren van haar thuis), hebben betrekking op de schouders om de schouders met een oude handdoek/handdoek/stad vol t-shirt van de hals. Niemand zou worden gelaten met gekleurde rug, tempels en handen. Breng vervolgens met een borstel en draag altijd handschoenen.

Bericht Coloring Tips:

Nu zorgen gekleurd haar niet langer een vervelende taak. Laten we eens een kijkje nemen op de tips over hoe de zorg meest favoriete van gekleurd haar.

1 Was je haar met een shampoo Protection:

Na een haarkleuring, altijd onthouden om je haar te wassen met de "bescherming van kleur" speciale shampoo. Deze shampoo speciaal gecreëerde niet weg te wassen de kleur en de kleur moleculen zal helpen om het beter te stellen. Grondig spoelen met koud water kleur. Het warme water verdere schade het haar en verwijder de glans, waardoor het haar droog. Dus vergeet niet om het koel te houden.

Een staat met een conditioner Color Protection:

Een goede conditioner is zeer belangrijk voor de vochtbalans in het haar te behouden. Omdat het haar is behandeld met chemicaliën zoals ammoniak, dan altijd een "color beschermen conditioner". Dit zal voeden en zorgen voor haar natuurlijke glans en glans.

1 diepe conditioning:

Back van de oude en beroemde methode gebruiksvoorwaarden van hete olie. Gebruik olijfolie, amandelolie of kokosolie diep conditie van het haar.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door het Amerikaanse ministerie van Landbouw, cc licentie (BY) flickr foto gedeeld door Monica Arellano-Ongpin

CC licentie (BY SA) flickr foto gedeeld door Phu Thinh Co.

Homemade Hair Mask 1:

Gebruik een haarmasker ten minste eenmaal per week (masker eiwitten) aan het haar, bij voorkeur een haarmasker eiwitten zelfgemaakte vullen. Een masker banaan en honing of eieren en mayo masker zou het beste werken.

1 Conserve Your Colour:

Voor uw kleur langer duren, altijd gebruik maken van verlof in conditioners na het wassen van je haar. Als het mogelijk is, draag een hoed of haarlak zonnebrandcrème terwijl uit te gaan in de zon. Dit helpt om haar te beschermen tegen beschadiging door de zon en verminderen de kleur veranderen.

1 Vermijd het drogen:

Vermijd het gebruik van föhn en laat je haar op natuurlijke wijze drogen. Als je moet gebruiken, ga dan afkoelen instellen om je haar te drogen.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door andy carter

1 Zwemmen met zorg:

Chloor is zeer schadelijk voor gekleurd haar. Kan veranderen de werkelijke kleur van je haar. Dus vermijd het instellen van het zwembad net na een haarkleuring. En als je dat doet, draag altijd een headset alvorens te betreden.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Gail Frederick

1 retoucheren truc:

Als je touch-ups nodig hebt, doe het dan om de 3 of 4 weken. Voor een bijna-perfecte touch, altijd gebruik maken van de kleur mengsel en breng het met een watje gedrenkt in het mengsel van kleur of met een borstel. Volg hetzelfde proces van spoelen met koud water alvorens te voorkomen.

gekleurd haar maakt het kijken glamoureuze en trendy! Dus welke van deze tips je zweren bij? Heeft u meer van deze tips voor haarkleuring? Voel je vrij om je ervaringen en ideeën met ons te delen via de commentaren hieronder.

Aanbevolen artikelen:

  • 12 redenen waarom je niet moet doen At Home haarkleuring
  • 5 Natural Products verrassende traktatie Grijs Haar
  • 5 Agencies Natural Hair Coloring je moet proberen
  • Red Hair Color Guide - Welke kleuren bij u past het beste?
  • Best Hair Spray - Onze Top 10 Picks

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha