18 Tips voor een make-up basis om zich te ontdoen van de vette huidHet gras is altijd groener aan de andere kant.

Als je een vette huid, het is waar. Elk type huid is beter dan een vette huid! Om te beginnen, het geeft altijd de huid een glanzend uiterlijk. Niet alleen dat, maar zorgt er ook voor dat het niet uitmaakt hoeveel je ook probeert, je kan gewoon niet de puistjes en acne controle.

Hoe zich te ontdoen van een vette huid:

Vette huid is zeker een uitdaging vaak te vinden op mensen met een dikke huid en grote poriën skin.Oily aan verschillende factoren kan worden toegeschreven, zoals hormonen, erfelijke aandoeningen of het milieu. Hoewel er geen manier kunt u stoppen met uw huid om vet om te zetten, kunt u zeker werken aan het beheersen van wat vette krijgt. Hoe zich te ontdoen van een vette huid thuis? Hier worden 18 beauty tips en make-up basis om zich te ontdoen van een vette huid thuis.


Basic schoonheidsverzorging om zich te ontdoen van een vette huid:

Hier zijn een aantal manieren die u zullen helpen die vette film te controleren, met een aantal suggesties voor de basiszorg thuis:

Wash Lot:

Was je gezicht vaak gedurende de dag, zoals vette huid trekt vuil die de neiging heeft om zich te vestigen in de poriën, waardoor acne.

 • Kies een goede face wash die is ontworpen voor de vette huid
 • Gebruik een product dat controle zal helpen en te bestrijden acne

Drink veel water:

 • Drink voldoende water de hele dag op een dagelijkse basis, ten minste 8 tot 10 glazen water, zo niet meer.
 • Omvatten veel fruit en groenten in uw dieet, omdat dit zal helpen om ons lichaam te ontgiften.

Mud Pack thuis:

 • Multanimitti is een geweldige ingrediënt die het beste werkt voor de vette huid
 • Een zelfgemaakte masker modder gezicht van Fuller's Earth (multanimitti) en rozenwater werkt het beste voor de vette huid
 • Dit is vooral tijdens de zomer, wanneer de huid heeft de neiging om overmatig zweten
 • Multanimitti absorbeert het overtollige olie uit de huid, terwijl de roos water fungeert als een natuurlijke samentrekkend.

Scrub:

Schrobben twee keer per week is een goed idee. Verwijder vuil uit de poriën. Het zal helpen om de break outs op de baai. Gebruik altijd de vlek met een lichte massage en afspoelen met water.

 • Vette huid is vaak gevoelig voor acne, dan moet u ervoor zorgen dat u gebruik maken van de vlek is mild genoeg om uw huid niet kwetsen.
 • Masoor door te fungeren als een natuurlijke scrub die ook absorbeert de olijfolie geproduceerd door de huid.

Cleanser:

Gebruik altijd een goede schuimende cleanser tijdens het schoonmaken van je gezicht! Bevochtig je gezicht met schoon water. Trek ongeveer twee/drie druppels afwasmiddel op je handpalm en mengen met de vingers van de hand. Breng nu op een nat gezicht en zachtjes masseren over je hele gezicht, dan is je gezicht wassen met water behoren. Schuimende wasmiddel verwijdert ook make-up resten. Kies altijd voor een schoner dat sommige ingrediënten die kunnen vechten tegen de bacteriën die de oorzaak is van puistjes en acne.You kunt ook gebruik maken van een medicinale zeep met warm water voor het reinigen heeft.

Gebruik fruit als natuurlijke reinigingsmiddelen:

 • Vruchten zoals papaja en watermeloen fungeren als natuurlijke reinigingsmiddelen
 • Gebruik deze op de huid door wrijven zachtjes reinigt de huid op natuurlijke wijze en elimineren van vettigheid.

Toner:

Een toner is essentieel om overtollige olie te verwijderen uit de huid en houden de balans. Als de toner wordt waardoor de huid droog dan is het tijd voor een verandering. Een goed merk moet het lukken!

Moisturizer:

Vette huid vocht nodig ook! Kiezen zodat degene die niet geeft je een gevoel erg vettig. Een goed merk is alles wat je nodig hebt. Geen zorgen te maken als je favoriete moisturizer is een beetje 'vet. Voeg gewoon een paar druppels rozenwater of zelfs gewoon water en toe te passen.

Night Care:

Naast het reinigen, wassen, toning en hydraterende routine, als er vlekken of puistjes op de huid aanbrengen van een lotion anti-pimple alleen de uitslag en laat het op. Als er geen littekens achtergelaten door acne, wrijf een zalf anti-onvolkomenheden in de littekens en laat het de hele nacht.

Serum:

Als je een heleboel puistjes of acne op het gezicht, gebruik een goede crème voor het. Zorg ervoor dat de crème bevat serum. Serum vermindert niet alleen puistjes en acne van de huid, maar zorgt er ook voor dat er geen nieuwe puistjes barsten.

Solliciteer tomatensap:

 • Tomatensap helpt open poriën door de aanscherping van hen.
 • Breng een paar druppels van tomatensap op de huid met een watje.

1 natuurlijke samentrekkende olie secretie controleren:

 • Sinaasappelschil heeft samentrekkende oliën die olie secretie controleert.
 • Droog de sinaasappelschil en vermalen tot poeder
 • Maak een pasta door het mengen van sinaasappelschil poeder en rozenwater
 • Breng dit op je gezicht en laat het gedurende 15 minuten.
 • Deze mix zal ook helpen om mogelijke punten zwarten en vlekken op de huid te verminderen

1 Gebruik een ijsblokje voor make-up:

Make-up heeft de neiging om snel te slijten op een vette huid als je constant te houden deppen op. Om dit te voorkomen, wrijf een ijsblokje op de huid voor het aanbrengen van make-up.

De meeste van de bovenstaande tips zal u helpen om goed te controleren van de vettigheid op het gezicht en de huid.

Make-up tips voor de vette huid te controleren:

Hier zijn een aantal make-up tips interessant dat zal u helpen om de olie te controleren:

1 Effectieve Primer voor de vette huid:

Gebruik een goede primer altijd voordat je make-up. Zorg ervoor dat het is er een die geschikt is voor de vette huid. Breng primer op het gezicht en op je oogleden

1 Vermijd overmatige Concealer:

Vermijd het gebruik van te veel concealer als het daadwerkelijk kan doen je make-voudig. En je huid vettig type kan direct leiden tot het effect kreuken.

1 Blotting Sheets make-up:

Gebruik blotting bladen truc die op het gezicht kan worden gebruikt tijdens de dag om weg te genieten van de overtollige olie. Het zal ook uw huid voelt verfrist.

1 Cleanser:

Gebruik een reinigingsmiddel altijd voor het aanbrengen van make-up. Natuurlijke detergenten en schuimen zijn opties om uit te kiezen in het oosten overtollige olie te verwijderen.

1 Astringent Toner als:

Breng een toner na het zuiveren van de huid. Gebruik een samentrekkende omdat het zal helpen bij het controleren olie samentrekkende secretion.Natural als sinaasappelschillen het beste werken.

1 Verwijder make-up voor het slapen gaan:

Zorg ervoor dat u altijd alle sporen van make-up te verwijderen voordat u naar bed gaat. Het verlaten van make-up als zodanig, zonder dat het opruimen van de huid kan de vettigheid verergeren.

Al deze tips in combinatie met elkaar zal u helpen de huid die gemakkelijker zal zijn te beheren en er minder vettig te krijgen. Probeer deze uit en vertel ons welke het beste werkt voor jou. Voel je vrij om je antwoorden met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha