18 geweldige voordelen Silva methode van meditatieMeditatie is één manier is om gemoedsrust en groter bewustzijn bereiken. En 'bekend om stress te verminderen, versterken het immuunsysteem en het verbeteren van de gezondheid. Er zijn verschillende soorten van meditatie, en de methode Silva is een van de populaire meditaties. In dit artikel bespreken we de methode van meditatie Silva.

Dit zelfhulpprogramma is ontworpen door Jose Silva. Het biedt het leren van geleide fantasie technieken om de negatieve gedachten te verminderen door 'bedrading' het onderbewustzijn. En 'bekend om te helpen hun volledige potentieel te benutten en doelen te bereiken. In meer dan 129 landen, wordt deze methode aangeboden in seminars.


Deze methode van meditatie is bekend dat het verbeteren van het imago van zichzelf en om positief denken te bevorderen. Een gevoel van persoonlijke welzijn krijg je ontspanning en ontwikkeling van de hersenen.

Wat is het idee achter Silva meditatie?

De Silva Methode is gebouwd op drie principes en zijn:

Alpha en Theta States Of Mind

Deze staten hebben betrekking op de staten van de hersengolven. Wanneer u in alpha en theta gemoedstoestand, is gelijk aan meditatie, en wordt de persoon in staat om hun lichaam in een staat van helende geleidende zetten. In deze toestand worden de cellen bekend schuilplaats, de spanning wordt afgevoerd en het immuunsysteem wordt versterkt. Deze gemoedstoestand helpt ook een om negatieve gewoonten, zoals roken, overmatig drinken, enz. De persoon overwonnen zal ook makkelijker zijn om negatieve gedachten te overwinnen.

De helende kracht van Imagery

Visualisatie van de eindresultaten is genezing beeldspraak. Zodra de persoon is in alfa of theta gemoedstoestand, kan de denkbeeldige genezing worden gedaan. Een ding om in gedachten te houden is om het display in het heden maken. Het gevoel dat je wilt realiseren, moeten worden gehoord in het heden en niet een fantasie in de toekomst. Als u wilt om de pijn te overwinnen, zeggen in de buikstreek, bent u gebonden aan het gevoel dat je geen pijn nu.

DBE Thought Process

DBE is synoniem met verlangen, geloof en verwachten. De methode Silva verwacht men eerst het ontwikkelen van een diep verlangen naar het doel. Het is om te weten wat u precies wilt. De volgende stap is geloven met hart dat het mogelijk is om het doel te bereiken. Daarna moet er vol van doelen staat te gebeuren zijn. Dit kan worden toegepast op kleine doelen, kleine gezondheidsproblemen de belangrijkste doelstellingen en ernstige problemen. De DBE is gebaseerd op het placebo-effect. Kan leiden zelfherstellende als de patiënt gelooft dat hij of zij kan worden genezen. Het feit is dat huidige geneesmiddelen worden behandeld versus placebo de effectiviteit van deze geneesmiddelen beoordeeld en toont de kracht van placebo.

Voordelen van Silva Methode:

De basis van de methode Silva leert mensen om je lichaam en controle te luisteren met behulp van hun gedachten. De vaardigheden die de methode Silva leert zijn:

 1. Diepe ontspanning van lichaam en geest.
 2. Onmiddellijk mediteren met ogen open of gesloten.
 3. Genezing voor slapeloosheid ─ Ga slapen in een minuut.
 4. Pijnbestrijding ─ beoefenaars Silva kan het niet erg de pijn intermediair, en kan holtes gevuld te krijgen of colonoscopieën ontvangen zonder verdoving.
 5. Controle van de bloedstroom, met als gevolg een temperatuurregeling primitieve - 'verzenden warmte' om de handen of lichaamsdelen. Bij een hoog niveau, kan deze ook worden gebruikt om de bloedstroom tot matige verlagingen beperken.
 6. Zelfdiagnose van mentale en emotionele problemen.
 7. Spelen herinnering aan gebeurtenissen uit het verleden (handig voor het vinden van sleutels valt, enz.).
 8. Intuïtief begrip van de zijden van de onbewuste zelf (nuttig voor het overwinnen blokken).
 9. Intuïtief begrip van onbewuste kanten van anderen.
 10. Brainstormen en opleiding idee.
 11. Energie niveauregeling.
 12. Zelfdiagnose van fysieke problemen.
 13. De toename van het genezingspercentage rijden door visualisatie en handoplegging.
 14. De toename genezingspercentage bij anderen.
 15. De stijging van de genezen tarieven in andere afgelegen.
 16. Remote viewing.
 17. Telepathie empathisch.
 18. Zoals u kunt zien, de methode Silva Meditatie heeft veel voordelen, variërend van telepathie aan het ontspannen van de geest en het lichaam. Een andere belangrijke voordelen van het beoefenen van de methode Silva meditatie is de controle van de pijn. Chronische pijn is een van de aandoeningen vaak waargenomen en door middel van deze methode, kunt u leren om de pijn te beheren. Spreken van voorkomende klachten, wordt slapeloosheid ook verzorgd volgens de methode Silva meditatie.

Houd in gedachten dat meditatie is een van de makkelijkste manieren om gemoedsrust te bereiken. Onthoud ook dat lichamelijke ziekten veroorzaken ernstige emotionele reactie en het leren om emoties en gevoelens te beheren, kunt u de manier waarop de controle van de lichaamsfuncties. Methoden zoals Silva meditatie je helpen dat ook te doen. Onthoud dat deze technieken zijn niet volledige vervanging voor een medische behandeling. Wees voorzichtig terwijl je de praktijk.

Nu dat je de basis van de methode Silva, laat het ons weten als je het eens te proberen. Deel uw gedachten door hieronder commentaar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha